- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.801
Herkese selam arkadaşlar, hayırlı cumalar.
Geçmişi okuyamadım, inşallah herkes iyidir.
Ben de hamdolsun iyiyim. Hafta sonu şeker yüklemesi yaptıracağım ve dün de idrar tahlili verdim.
Bugün sonuçları aldım, şeker ve tansiyonum lehine bir sorun çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu var görünüyor.
İdrarda hemoglobin 3+ çıkmış, bu da idrarda kan görüldüğünü gösteriyor, epey de bol miktarda.
Bugün idrar kültürü vereceğim ve ona göre enfeksiyonun sebebi bulunup tedavisi uygulanacak.
Doktorum önemli bir şey olmadığını ama tedavi etmemiz gerektiğini de söyledi.
İşte benden haberler böyle.
Doktora gidenler inşallah hayırlı haberlerle gelmişlerdir.
Azelya güzel haberlerini bekliyorum kuzuş.
Ben de hamdolsun iyiyim. Hafta sonu şeker yüklemesi yaptıracağım ve dün de idrar tahlili verdim.
Bugün sonuçları aldım, şeker ve tansiyonum lehine bir sorun çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu var görünüyor.
İdrarda hemoglobin 3+ çıkmış, bu da idrarda kan görüldüğünü gösteriyor, epey de bol miktarda.
Bugün idrar kültürü vereceğim ve ona göre enfeksiyonun sebebi bulunup tedavisi uygulanacak.
aslında şöle cnm hamile kalmayı planladığımız ay tanıştık yelizle erken hamilelik belirtileri die bir topik vardı halada var ama bizden kimse kalmadı
sonra o ay yeliz jet hızıyla hamile kaldı ilk denemesinde ben o ay ovulasyon zamanımı kaçırdım ama salak kafa ilk deneyişte hamile kalcam sanıyorum cahillik işte ordan okuya okuya çok şey öğrendik belirtimiz varmı die hergün kendmizi dinliyoduk yok ilişki esnasında bele yastık koy yok sağa dön sola dön ateş ölçme yöntemi filan vardı heyecan işte hergün birilerinin hamile kaldığını duymak süper geliyodu ama bize hergün yeni bir heyecanla topik açıyoduk birbirimizin adet gününü takip ediyoduk öle işte cnm aslıyrt,dünyam80 ve ben o topikteniz hatta melek63 gelmişti az evvel oda bizim devirden ama tahlihsizlik yaşamış bebeğini aldırmak zorunda kalmış işte
Ve şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
anammmmmmmmmmmmm... yapma bunu yapma bunu. o ne yaaa. nara zati bayılırım off offff...
selam babuşcan. azoş çok iyi kuzusu boy atmış kilo almış. doktor aile boyu geldikleri için indirim yapmış bizim azo da hazır indirimdeyken deyip bi dahaki ayın kontrolünü de dün yaptırmış.
sana da geçmiş olsun gözümüz yollarda kaldı. ya bişi olmaz benim de idrarda kan var. kum mu döküyorsun dedi baga kadın. takmıyorum artık ben. sende takma.
geçmiş olsun canım önemli bişey değilmiş bak tedavi uygulanıyomuş
söyledi mi ne gibi bi tedavi?
geçmiş olsun canım önemli birşey değildir inşallah
hayırlısı cnmm hosgeldinn.. enfeksiyon nerdeyse tüm hamilelerde cıkıyor.. ama bana dr ilac vermedi bol su iç dedi sadece. sıkma canını.. gelmiş gcmiş olsun simdiden.. azelyanın bebügü dipcik kiminmiş 31 cm olmuss boyuu
bende geçenlerde dut zamanında dut reçeli gördüm sen gibi nette yapayım bi dedim valla keşke demeseydim bildiğin sesu'nun soğuk ağdası gibi oldu bacağına sür çek koparsın tüm kıllarıdahada denemem valla beceremiyorum ben..hadi sen yaparsın inşallah
hayırlı cumalar kıslar...
BBLAU
canım geçmiş olsun.bendede taaai lk tahlilerimde idarda eritrosit çıkmıştı yani kan!
bol su içmeni söyledi doktorum.15 gün sonra tahlili tekrarladık tamamen bitmişti!bana kum dömküyor olabilirsin demişti doktorum.
inşallah sendeki de önmeli bişey değildir.ben suyun çok faydsını gördüm.sende bol bol iç.
bu arada bugün benim doğum günüm!bugün doğmuşum,iyiki de doğmuşum!
eşim le aramız dün akşam düzeldi,şuan iyiyiz ammmaaa ilk kutlayan o olurdu,genelde hep gece 00:00 da kutlardı,gece bekledim,yok çıt yok!sabah beni öperek işe gider ,uynadım yine çıt yok!gün içierisindede aramadı!
şuan ona çok kızıyorum unuttumu diye acaba ama bi yandanda kendi kendime ümitleniyorum,acaba unuttu numarası yapııp bi süprizmi yapacak diye!
bekleyip göricem artık!
ben de nar hiç sevmem ama reçel güzel göründü gözüme
töbe yarabbim ama nar bana çok manasız geliyo yiyom yiyom bişey anlamıyorum sıkılıyorum onu yerken
Azoşum bebeğini okudum maşallah subhanallah ona, semirtmişin yavruşu
İyi ki doğdun şeker, yeni yaşın sana yeni umutlar, yeni yeni güzellikler getirsin inşallah
hahaha çok komik yok ben yapmıcam yaaa
annem yapıp veriyo bana
çilek
erik
ayva
kayısı (benim bahçenin ağacından süper)
ye ye bitiremiyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?