2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım önemli birşey değildir inşallah

hayırlısı cnmm hosgeldinn.. enfeksiyon nerdeyse tüm hamilelerde cıkıyor.. ama bana dr ilac vermedi bol su iç dedi sadece. sıkma canını.. gelmiş gcmiş olsun simdiden.. azelyanın bebügü dipcik kiminmiş 31 cm olmuss boyuu

ayyy tuğbam yaaa sen anlattıkça eskiler geldi aklıma deli gibi nasıl bebek istiyorduk yaa her anımız her fikrimiz bebek olmuştu resmen((şükürler olsun veren rabbime onları bizee..sen anlattın ya resmen yaşadım tekrar o günleri

Canummm hoşgeldin...
Geç kaldın sonuçları aldığın için mi merak ettik.Geçmiş olsun yine enfeksiyon başımızın belası, neyseki tedavisi var.
Ben hemen msjımdan alıntı yapıp cevabımı vereyim kuzum

anamm saba daki danscıyı izleyen var mı acep.. dünyanın en pahalı salsa danscısıymıss.. gay kimin. kadın sweeti mi giymiş o töbe

hayırlı cumalar kıslar...
BBLAU
canım geçmiş olsun.bendede taaai lk tahlilerimde idarda eritrosit çıkmıştı yani kan!
bol su içmeni söyledi doktorum.15 gün sonra tahlili tekrarladık tamamen bitmişti!bana kum dömküyor olabilirsin demişti doktorum.

inşallah sendeki de önmeli bişey değildir.ben suyun çok faydsını gördüm.sende bol bol iç.

bu arada bugün benim doğum günüm!bugün doğmuşum,iyiki de doğmuşum!
eşim le aramız dün akşam düzeldi,şuan iyiyiz ammmaaa ilk kutlayan o olurdu,genelde hep gece 00:00 da kutlardı,gece bekledim,yok çıt yok!sabah beni öperek işe gider ,uynadım yine çıt yok!gün içierisindede aramadı!
şuan ona çok kızıyorum unuttumu diye acaba ama bi yandanda kendi kendime ümitleniyorum,acaba unuttu numarası yapııp bi süprizmi yapacak diye!
bekleyip göricem artık!

Yok be babuşum takmıyorum, bebeğe zararı yok dedi ya benim kafa rahat.
Hemoglobin pozitif dedim doktora. Kaç pozitif dedi? O ne dedim deyze pozitifin kaçı mı olur
Meğersem oluyormuş. (+++) yazıyor pozitifin yanında dedim, vaşşşşşş dedi :26:
Şimdi kültür vercekmişim, ona bilmemne ekiyorlarmış da hangi antibiyotu kullanacağım ortaya mı çıkıyormuş neymiş.
Bakın işinize dedim, akşam gidip numune vercem bakalım.
Sabahtan internet bağlantısı yoktu yeni geldi ondan yazamadım bu saate, sen nassın bakam?

geçmiş olsun canım önemli bişey değilmiş bak tedavi uygulanıyomuş
söyledi mi ne gibi bi tedavi?

Sanırım antibiyorik tedavisi canım...

geçmiş olsun canım önemli birşey değildir inşallah

Saol canım, doktor takılma dedi.

Ben bi 17. haftadayken de geçirmiştim ama hafifti o zaman, tek kullanımlık bi ilaç vermişti ama sanırım şimdi antibiyorik vericek...
Bakalım hayırlısı.

hahaha çok komik yok ben yapmıcam yaaa
annem yapıp veriyo bana

çilek
erik
ayva
kayısı (benim bahçenin ağacından süper)
ye ye bitiremiyoruz sonra

İyi ki doğdun şeker, yeni yaşın sana yeni umutlar, yeni yeni güzellikler getirsin inşallah

ben de nar hiç sevmem ama reçel güzel göründü gözüme
töbe yarabbim ama nar bana çok manasız geliyo yiyom yiyom bişey anlamıyorum sıkılıyorum onu yerken

ahahahahahah ahahahah Allah iyiliğini versin. sıkılıyorum demiş ya. haklısın çekirdekleri biraz irice ama bence görüntüsü, rengi ve tadı itibariyle leziz bi meyve. zati cennet meyvesi diye geçiyor.

şey yap bak; narları tane tane ayıklatıp tabağa koyarak kaşık kaşık ye. o zaman anlayacaksın ne dediğimi.

BU ARADA KIZLAR HAMİLEYKEN NAR ELLEMEYİN HE.

hahaha çok komik yok ben yapmıcam yaaa
annem yapıp veriyo bana

çilek
erik
ayva
kayısı (benim bahçenin ağacından süper)
ye ye bitiremiyoruz sonra

haaa bencede anne reçeli daha garanti oluyor valla şekerim ben kalkıştım elime yüzüme bulaştırdım ama valla aynı ağda gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…