2012 Şubat Anneleri

Ay kuzene yemeğe gittiğimde bana nar ayıklamış, kaşık koymuş kaşıkla yedim ama hatırlamıyom elledim mi, ay noluyur elleyince?

ama bu şekerler bir harikaaaaaaaaaaaaa

Dimi

doğum günün kutlu olsun canım eşinle çocuğunla birlikte nice mutlu yıllara
akşama sana kesin süpriz geliyorrrr

Saol canım. Bende de hemoglobin,eritrosit, lokosit, epitel ve orta bakteri çıktı.
Doktor tedavi ederiz, takma dedi. Takmıyorum.
Doğum günün kutlu olsun bu arada canım,Allah ailenle nice güzel günler nice uzun seneler nasip etsin…

Yok yok canım benim internet bağlantımızda sorun olmuş da ancak hallettiler.
Sabahtan beridir oturuyoruz şirketcene
İş güç hakgetire :)
Bi yandan da geçmişe şöyle bi hızlıdan göz atıyorum da okudum bebişcanı görmeye gidişinizi
Maşallah maşallah
Aile boyu 4D olmuş valla :)

önce doğum günün kutlu olsun canımmm.sonrada ben bu akşam iş çıkışı tığ ve ipleri alıyorum inşallah yarında sana atıyorum hemen şekercim

Nazomeeeeee dünürrrr bu şekeri beğendim ben bunu yaptırcam büyük ihtimal;

Eki Görüntüle 273155

hayırdır kız nişan şekeri mi o? (çok tatlılarrrrr)

iyiyim beybican. takılıyoruz işte. bitse de gitsek modundayım...

Nar ellemeyin derken?

Ben 1 hafatadır habire nar yiyorum

oyelken ve bblau
arkadaşlarım çok sağolun..
yeni yaşım bana bebeğimi getirsin başka da hiç bişey istemiyorum:))

oyelken:inşallah dediğin gibi bi süpriz geliyordur!heyecan yaptım şimdi!:))))

artık benim için çok geç nar ayıkladım dün akşam da acaba gene bu çilek gibi ciğer gibi biryerimize sürüncemi sıkıntı yaratıyor acep

oyelken ve bblau
arkadaşlarım çok sağolun..
yeni yaşım bana bebeğimi getirsin başka da hiç bişey istemiyorum:))

oyelken:inşallah dediğin gibi bi süpriz geliyordur!heyecan yaptım şimdi!:))))

iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnn yeni yaşını yavrunla kutlamak nasip olsun inşallahhhhhhhhhh

Nazomeeeeee dünürrrr bu şekeri beğendim ben bunu yaptırcam büyük ihtimal;

Eki Görüntüle 273155

güzel canım

Sanırım antibiyorik tedavisi canım...

inşallah hemencecik geçer canım

ama sıkılıyorum gerçekten ağzımın içi yamuluyo buruluyo onu yiyince
cennet meyvesi elma değil miydi ya
niye ellemiyoruz

haaa bencede anne reçeli daha garanti oluyor valla şekerim ben kalkıştım elime yüzüme bulaştırdım ama valla aynı ağda gibiydi

evet en garantisi
e sen de ziyan etmeseydin

sabahtan berii suu artık yapstıgım koltukta yayılıyorumm.. ve benim tepükcü kızım hiç durmadı masallahh sürekli sag tarafıma vurdugunu söylemeliyim.. dün aksam esime suanda bunu duyamassan hiçbirini duyamassın dedim küs olmamıza ragmen. cünkü garip bisiler yapıyodu içerde.. karnım inip inipp kalkar oldu artıkın sag taraftann.. ilk elini koydugunda ee bişi yok dedi. o sırada ya o döndü ya ayagını falan kaydırdıı aa oldu didi esim.. tam sırada acayip bi tepik ettii ve esim söle dedi aaa hayvan gibi oldu vala ilk kez oldu dedi sonra.. o sırada göbügümm sekilden sekile giriyordu sagdan sagdan yine yazalım bugünü biyere didi.. sonra yine küsmeye devam ettikk sonra durdu bi ara göbegimi yokladımm sol tarafımm yumusacık sag tarafımm tas gibi.. naha burda yatıyo topic kızım didim.. gittim yattımm.. gece bi sancı uyandım.. bebügümde hareket etmiyodu o da uyumus dimek ama sag tarafımm alta dogruu resmenn top gibi duruyoduu semserttt.. ayy o kadarr güzeldi kii avcumun içi kadarr yumru tas gibi.. sol tarafım yine boss. yumusacık.

Bunu bende çok hissediyorum :)) Çok harika bir duygu, herkes yaşar inşallah..
O kadar sevüşmeden sonra ne diye tekrar küsüyonuz yaw

Ay kuzene yemeğe gittiğimde bana nar ayıklamış, kaşık koymuş kaşıkla yedim ama hatırlamıyom elledim mi, ay noluyur elleyince?

Dimi

bişey olmaz hurafe :))) nar lekesi olur derler. (gerçi benim teyzemi denemişti oğlunun bacağında olmuştu. geçti gerçi sonradan. yengemin de annesi ciğer sürmüş poposuna yengemin poposunda da ciğer lekesi varmış)

ben inanıyorum bu tarz şeylere. o kuzenden bende istiyorum...

bu arada kimin doğumgünüsü yaaaaaww?

günısıgımmmm dogumgününn kutlu ossunn bebemmmmm bir terazi gördüm ordaa.. ay bende teraziyimm 5 gün sona da benim doomm günümmm.. var mı baska teraziii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…