- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.821
Sağol babuş teyzesiHergün 2 bardak süt içiyorum
ahahahahahah ahahahah Allah iyiliğini versin. sıkılıyorum demiş ya. haklısın çekirdekleri biraz irice ama bence görüntüsü, rengi ve tadı itibariyle leziz bi meyve. zati cennet meyvesi diye geçiyor.
şey yap bak; narları tane tane ayıklatıp tabağa koyarak kaşık kaşık ye. o zaman anlayacaksın ne dediğimi.
BU ARADA KIZLAR HAMİLEYKEN NAR ELLEMEYİN HE.
ama bu şekerler bir harikaaaaaaaaaaaaa
hayırlı cumalar kıslar...
BBLAU
canım geçmiş olsun.bendede taaai lk tahlilerimde idarda eritrosit çıkmıştı yani kan!
bol su içmeni söyledi doktorum.15 gün sonra tahlili tekrarladık tamamen bitmişti!bana kum dömküyor olabilirsin demişti doktorum.
inşallah sendeki de önmeli bişey değildir.ben suyun çok faydsını gördüm.sende bol bol iç.
bu arada bugün benim doğum günüm!bugün doğmuşum,iyiki de doğmuşum!
eşim le aramız dün akşam düzeldi,şuan iyiyiz ammmaaa ilk kutlayan o olurdu,genelde hep gece 00:00 da kutlardı,gece bekledim,yok çıt yok!sabah beni öperek işe gider ,uynadım yine çıt yok!gün içierisindede aramadı!
şuan ona çok kızıyorum unuttumu diye acaba ama bi yandanda kendi kendime ümitleniyorum,acaba unuttu numarası yapııp bi süprizmi yapacak diye!
bekleyip göricem artık!
hayırlı cumalar kıslar...
BBLAU
canım geçmiş olsun.bendede taaai lk tahlilerimde idarda eritrosit çıkmıştı yani kan!
bol su içmeni söyledi doktorum.15 gün sonra tahlili tekrarladık tamamen bitmişti!bana kum dömküyor olabilirsin demişti doktorum.
inşallah sendeki de önmeli bişey değildir.ben suyun çok faydsını gördüm.sende bol bol iç.
eşim le aramız dün akşam düzeldi,şuan iyiyiz ammmaaa ilk kutlayan o olurdu,genelde hep gece 00:00 da kutlardı,gece bekledim,yok çıt yok!sabah beni öperek işe gider ,uynadım yine çıt yok!gün içierisindede aramadı!
şuan ona çok kızıyorum unuttumu diye acaba ama bi yandanda kendi kendime ümitleniyorum,acaba unuttu numarası yapııp bi süprizmi yapacak diye!
bekleyip göricem artık!
Canummm hoşgeldin...
Geç kaldın sonuçları aldığın için mi merak ettik.Geçmiş olsun yine enfeksiyon başımızın belası, neyseki tedavisi var.
Ben hemen msjımdan alıntı yapıp cevabımı vereyim kuzum
Yok be babuşum takmıyorum, bebeğe zararı yok dedi ya benim kafa rahat.
Hemoglobin pozitif dedim doktora. Kaç pozitif dedi? O ne dedim deyze pozitifin kaçı mı olur
Meğersem oluyormuş. (+++) yazıyor pozitifin yanında dedim, vaşşşşşş dedi :26:
Şimdi kültür vercekmişim, ona bilmemne ekiyorlarmış da hangi antibiyotu kullanacağım ortaya mı çıkıyormuş neymiş.
Bakın işinize dedim, akşam gidip numune vercem bakalım.
Sabahtan internet bağlantısı yoktu yeni geldi ondan yazamadım bu saate, sen nassın bakam? .
sütün gerçekten faydası oluyormu bebeklerimizin boyu ve gelişimi iiçin?
ahahahahahah ahahahah Allah iyiliğini versin. sıkılıyorum demiş ya. haklısın çekirdekleri biraz irice ama bence görüntüsü, rengi ve tadı itibariyle leziz bi meyve. zati cennet meyvesi diye geçiyor.
şey yap bak; narları tane tane ayıklatıp tabağa koyarak kaşık kaşık ye. o zaman anlayacaksın ne dediğimi.
bekleyip göricem artık!
Sanırım antibiyorik tedavisi canım...
haaa bencede anne reçeli daha garanti oluyor valla şekerim ben kalkıştım elime yüzüme bulaştırdım ama valla aynı ağda gibiydi
hayırdır kız nişan şekeri mi o? (çok tatlılarrrrr)
iyiyim beybican. takılıyoruz işte. bitse de gitsek modundayım...
önce doğum günün kutlu olsun canımmm.sonrada ben bu akşam iş çıkışı tığ ve ipleri alıyorum inşallah yarında sana atıyorum hemen şekercim
sabahtan berii suu artık yapstıgım koltukta yayılıyorumm.. ve benim tepükcü kızım hiç durmadı masallahhsürekli sag tarafıma vurdugunu söylemeliyim.. dün aksam esime suanda bunu duyamassan hiçbirini duyamassın dedim küs olmamıza ragmen. cünkü garip bisiler yapıyodu içerde.. karnım inip inipp kalkar oldu artıkın sag taraftann.. ilk elini koydugunda ee bişi yok dedi. o sırada ya o döndü ya ayagını falan kaydırdıı aa oldu didi esim.. tam sırada acayip bi tepik ettii ve esim söle dedi aaa hayvan gibi oldu vala ilk kez oldu dedi sonra.. o sırada göbügümm sekilden sekile giriyordu sagdan sagdan yine yazalım bugünü biyere didi.. sonra yine küsmeye devam ettikk sonra durdu bi ara göbegimi yokladımm sol tarafımm yumusacık sag tarafımm tas gibi.. naha burda yatıyo topic kızım didim.. gittim yattımm.. gece bi sancı uyandım.. bebügümde hareket etmiyodu o da uyumus dimek ama sag tarafımm alta dogruu resmenn top gibi duruyoduu semserttt.. ayy o kadarr güzeldi kii avcumun içi kadarr yumru tas gibi.. sol tarafım yine boss. yumusacık.
iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnn yeni yaşını yavrunla kutlamak nasip olsun inşallahhhhhhhhhh
hayatım sağol canımmm...inşallah..amin..herkes buyıl bebişlerine kavuşsun...amin...
Ay kuzene yemeğe gittiğimde bana nar ayıklamış, kaşık koymuş kaşıkla yedim ama hatırlamıyom elledim mi, ay noluyur elleyince?
Dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?