2012 Şubat Anneleri

sağol bebişimm..amin ..iyi dilekerin için öpüyorum seni..
doğum günün kutlu olsun cnmmmmmm iyiki doğdun

yaa ne güseldi o günler hey gidin heyyyy ne strese girenler oldu aramızda günümüzü beklerken rabbime şükürler olsun bugünleride gördük darısı tüm isteyenlere inşallah

Bunu bende çok hissediyorum :)) Çok harika bir duygu, herkes yaşar inşallah..
O kadar sevüşmeden sonra ne diye tekrar küsüyonuz yaw

bizzz sevüsmedükk onu kızıyla sevüstürdümmm uzun bi süre de sevüsmüycess hiç konusmadım onla tüm gece. eylemlerimizz devamm edicekkk

Geçmişe bakarken bu sıralamayı gördüm. İlla yapasım geldi çünkü dile getirmesem de sık sık kendime bu soruyu sorarım.
Sorduğum daha doğrusu cevapladığımda da zamanz aman suçluluk duyarım.
Ama Allah’ın bildiğini kuldan saklamayarak salıyorum gitsin sıralamamı:

1. Kardeş
2. Anne
3. Eş
Babamı kaybettim. Kaybetmeden önce sıralamada yeri 4 numaradaydı. Ama kaybettikten sonra koyacak yer bulamıyorum…..Maalesef…Keşke bişeylerin değerini kaybetmeden bilebilseydik.
Yeğenim yok...Kardeşim bekar.

Gunisigimin DOĞUMGÜNÜSÜ :))

Hurafe ama bazıları oluyor ya dediğin gibi, yüzünde olmasın da güneş görmeyen yerlerinde olabülüü

günısıgımmmm dogumgününn kutlu ossunn bebemmmmm bir terazi gördüm ordaa.. ay bende teraziyimm 5 gün sona da benim doomm günümmm.. var mı baska teraziii????

ben ben bende teraziyim 25 eylüldü benimde doğum günüsüm o gün ne duygulandım eşim bir pasta yaptırmış güya oğlum almış pastayı resmini koyasım var ama canınız çeker mi diede endişe ediyorum

bu arada ecrinnn %8 kaldı 92 yüklenmiş kikiki 20 dk video çok uzun ama hoca teker teker anlattı herşeyi öğrendim iç organlarıda

Eklentiler

• $Görüntü0535.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 21

evet yaaa siz yelizle eskilerden bahsedince nasılda hepsiciği canlandı gözümde..rabbim hiç bir ananın kucağını boş bırakmasın inşallah

bende ister istemez inanıyorumm. görümcemin bacagında baya kasık seklinde leke var kahve. kaynanam kendi kaynanasından gizli kahve yiyomuss kuru kuru.. kadın birden kapıdan cıkınca kasıgı dizine yapıstırmıss kahveyle bir elini de üstüne kapatmıss ölee duruyo kocaman, kuzeniminn boynundaada bi leke var.. o da pirzola imiş pek bi sekilsiz. teyzem carsıdan dönesiye görümceleri msafire cıkarmıs pişen etleri teyzosa bişi kalmamıss allah iyiliginizi versin hepsini mi yediniz demişş elini boununa koyupp nahaa tamm orda duruyoo leke. digerinde de zeytin var bacagında ama onun hikayesini hatırlamıyorum.. insan korkuyo

aaaaa süper....
benim eşim normalde özel günleri hiç unutmaz,ben unuturum ama!
bana da böyle bi pasta yaptırsa kesin ağlardım!

benimde aklımdan geçiyorda,karar veremedim ne yapsam diye!
ben süsleneyim,hazır olayımda,süprizi yoksa bile beni öyle görünce mecbur kalsın!:))))

bencede saçlarına şekil ver makyaj yap giyin süslen püslen bekle
baktın süpriz yok hazır hazırlanmışken mecbur seni dışarı çıkarır

:))))))))
:))))))))
ayyyy çok sağolun yaaa..çok mutlu ediyorsunuz beni...iyi varsınız..
nasılda uğraşıp şarkıyı yazmış.))
çok teşejkkürler canım..

AHAHAHHAHA zeytin ne kız? anlat anlat ben dinlerim. ehehhee. valla yok gül koklama, nar yeme, şeftali elleme, ciğere bakma, pirzola eve sokma.

hep bişeyler bişeyler... zor bu hamilelik dönemi zor.

kız o şöle oluyo birinin malını birinden habersiz aşerip tadına bakarsan neyi yediysen ilk dokunduğun yerde onun lekesi çıkıyo benim göbek deliğimin yanında mercimek lekesi var prcing gibi duruyo anam babannemde mercimek yemeği pişirirken canı çekmiş kaşığın ucuyla tatmış söylemeyide unutmuş demekki sonrada göbeği kaşınmış olacak ki göbeğini kaşırken orda lekesi kalmış işte bende olmuş
aaaaa süper....
benim eşim normalde özel günleri hiç unutmaz,ben unuturum ama!
bana da böyle bi pasta yaptırsa kesin ağlardım!

yaaa özür dilerim ben onu yüklememiştim daha nasıl eklendi o kızlar aff buyurun canı çeken arkadaşlardan özür diliyorum :26: isteyerek olmadı
eşim asla unutmaz gece erken uyumuştu unuttu sandım 12 de ben uyurken öpücükleriyle uyandım elinde hediyeler doğum günümü kutladı gündüzde pasta almış bunuda oğlun aldı dedi

basın sagolsun cnmm.. maalesef keske öle olsa ama olmuyor maalesef.. bu sevgilinle ayrıldıgında aslında hiç de birlikte mutlu olmamanıza ragmenn hep iyi seylerini hatırmalana benziyo.insanız bizz bi tek sen degil herkes öle üzme kendini. bak esim babasıyla cok kavga ederdi işyerinden cıkıp cıkıp gidiyodu.. babana bişi olursa cok pişman olucaksın diyodum hep. ama dayanamazdı zaten aksamına cocuk gibi yapısıyodu babasına babacım babacım diye.. simdi keske hiçç kavga etmeseydim diyo her gece aglıyo, gözleri doluyo dua ederken. bekar görümcem hep mutfakta otururrdu kayınpederim sag iken.. simdi bilsem yanında otururdum diyo. en kücügü bayramda hep tatilde olurdu telefonla bayramını kutlardı ama simdi ne halde sen düsün. her bayram öksüz kalıcak.. tek basına yasayan görümcem de ayda 1 falan anca görüyodur digeri de öle.. biri o kadar etkilendi kii namazdan duadan kalkmıyo babası orda rahat etsin diye, öteki 1 hafta ayılıp bayıldı.. eminim hepsi cok seviyodu babasını kii haketten kayınpederimm bambaska bi adamdı.. ama sanıyosun kii senin basına hiç gelmicek. hiç öle bişi yasamıcaksın o yüzden acele etmiyosun hep erteliyosun bişeyleri.. ben bile inanamıyorumm gecen yıll bu vakitler hayattaydı dogumgünümde herkesten önce o gelmişti eve hasta haliyle. kendi babam hatırlamadıydı bile düsün. ama bugün yok.. cok zor degişik bişi.. dua etmekten baska care yok gerisi için.. insallah ahirette hepimizz bulusuruzz cnmm

kız videonu bekliyorum zaten cıkıcamm dolsun artıkkk

çok sağol canım..teraziyim yaa..hemde en dengelisinden!!!!.))
seninkinide şimdiden kutluyorum,o gün de kutlarım:))

bendee en dengesizindenn saol cnm benm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…