- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.861
yada süslendiğimle kalırım.....
AHAHAHHAHA zeytin ne kız? anlat anlat ben dinlerim. ehehhee. valla yok gül koklama, nar yeme, şeftali elleme, ciğere bakma, pirzola eve sokma.
aaa neden kızz ben ciğerde yedim,pirzola da,şeftali de
cnm video yüklendi şimdi videolarıma tıkladım video işleniyor diyo ne diyo buuu yaaaa
3 Aralık Dünya Özürlüler gününde de benim doğumgünüm var :86:
3-4 dakika daha beklicen.
3 Aralık Dünya Özürlüler gününde de benim doğumgünüm var :86:
görürüm ben. ilk sana bakmaktan, seni incelemekten eşine bakmadım sonra bi gözüm kaydı "ene dedim bu ziya kürküt". ve inanmazsın bi an o sandım. ehehehhee. hakkat feci benziyor.
ama sende de bi artis havası sezdim yani... maşallah diyorum burdan taaa. kızın sana benzesin. oğluma düşünebilirim. gerçi sıraya giren kız çok ama seçicez artık seniki mi olur babuşun ki mi olur bakıcaz. (babuş yok burda şuan bu aramızda kalsın bu mevzuu)
2 aralıkta benim kocamın doğum günü tühhh 1 günden kaybetmişayyy duymasın beni valla keser adam arkasından bu kadar salladığımı bilse haaa
hım öyle mi diyosun baya oldu ama ölece duruyo video işleniyor diyip duruyo azoşşşoğlum reklamlardan sonra karşınızda
ene az kaldı kız... benim ki 11 ağustos geçti ama hala hediye kabul edebiliyorum.
bebişim de ocakta doğacak ya umarım 25 ocak olmaz. kayınpederimin doğumgünü 25 ocak ve o günü beklıyolar heyecanla. öfffff yavrumun ilk doğumgününde bile bi mum da o üfler kesin.
Bunu gördüm babuş ve sana çok kızgınım.Çok pis laflar hazırladım. Limon_ik’e vericem kızımı. Arkamdan ağlama.
:))) Yay burcu erkeği de kadını gibiyse zorKendimden biliyorum biraz bencillik var
olsun moral olur sana
süpriz yapmazsa onunla küsmek içinde bahanen olur
AHAHAHHAHA zeytin ne kız? anlat anlat ben dinlerim. ehehhee. valla yok gül koklama, nar yeme, şeftali elleme, ciğere bakma, pirzola eve sokma.
aaa neden kızz ben ciğerde yedim,pirzola da,şeftali de
mübalağa sanatını konuşturdum orda şekerim. abarttım şaka yaptım yanisi.
Bunu gördüm babuş ve sana çok kızgınım.Çok pis laflar hazırladım. Limon_ik’e vericem kızımı. Arkamdan ağlama.
ahahahahhaah seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım he.
sana bişi diyim mi yeminle sersemlikten yazdım o mesajı. ecrinin morali bozuktu düzelsin diye şey ettim. sabah saatleriydi zaten uyukluyordum. ayılamamıştım tam. bak üstüme gelme keserim kellemi..
benzin döküp yakarım bu siteyi.
evet azcık zor bir adam sağolsun ama yay burcu en yakın arkadaşım yay kadınlarını seviyorum
olsun moral olur sana
süpriz yapmazsa onunla küsmek içinde bahanen olur
mübalağa sanatını konuşturdum orda şekerim. abarttım şaka yaptım yanisi.
ahahahahhaah seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım he.
sana bişi diyim mi yeminle sersemlikten yazdım o mesajı. ecrinin morali bozuktu düzelsin diye şey ettim. sabah saatleriydi zaten uyukluyordum. ayılamamıştım tam. bak üstüme gelme keserim kellemi..
benzin döküp yakarım bu siteyi.
Çok küstüm. Siteye yarım gün girmedik başımıza gelene bak.
Çocukcağızım anasının karnında mı aldatılacaktı yaaaaaaaa
hayırlı cumalar kıslar...
BBLAU
canım geçmiş olsun.bendede taaai lk tahlilerimde idarda eritrosit çıkmıştı yani kan!
bol su içmeni söyledi doktorum.15 gün sonra tahlili tekrarladık tamamen bitmişti!bana kum dömküyor olabilirsin demişti doktorum.
inşallah sendeki de önmeli bişey değildir.ben suyun çok faydsını gördüm.sende bol bol iç.
bu arada bugün benim doğum günüm!bugün doğmuşum,iyiki de doğmuşum!
eşim le aramız dün akşam düzeldi,şuan iyiyiz ammmaaa ilk kutlayan o olurdu,genelde hep gece 00:00 da kutlardı,gece bekledim,yok çıt yok!sabah beni öperek işe gider ,uynadım yine çıt yok!gün içierisindede aramadı!
şuan ona çok kızıyorum unuttumu diye acaba ama bi yandanda kendi kendime ümitleniyorum,acaba unuttu numarası yapııp bi süprizmi yapacak diye!
bekleyip göricem artık!
Beni de mi
Yaylarla bende iyi anlaşırım.
Geçmiş doğumgünün kutlu olsun yavrummm..25 OCak olmaz sen 30dan önce doğurmıcan sölim sana
Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün
yakında hazır olacaktır diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?