2012 Şubat Anneleri

3 Aralık Dünya Özürlüler gününde de benim doğumgünüm var :86:

ene az kaldı kız... benim ki 11 ağustos geçti ama hala hediye kabul edebiliyorum.

bebişim de ocakta doğacak ya umarım 25 ocak olmaz. kayınpederimin doğumgünü 25 ocak ve o günü beklıyolar heyecanla. öfffff yavrumun ilk doğumgününde bile bi mum da o üfler kesin.

Bunu gördüm babuş ve sana çok kızgınım.Çok pis laflar hazırladım. Limon_ik’e vericem kızımı. Arkamdan ağlama.

hım öyle mi diyosun baya oldu ama ölece duruyo video işleniyor diyip duruyo azoşşş oğlum reklamlardan sonra karşınızda

Hadi bakalım bekliyoruz :))

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun yavrummm..25 OCak olmaz sen 30dan önce doğurmıcan sölim sana

Bunu gördüm babuş ve sana çok kızgınım.Çok pis laflar hazırladım. Limon_ik’e vericem kızımı. Arkamdan ağlama.

Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün

Bebişinle kocişinle mutlu mutlu yıllar tatlım...

bblaucum sanada geçmiş olsun..
Arkadaşların dediği gibienfeksiyon hepimizde vardır..

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun yavrummm..25 OCak olmaz sen 30dan önce doğurmıcan sölim sana

Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün

niyeymiş o? kıskanmasana kıskanç. benim oğlum önce doğacak diye di mi bunlar. gıcık olduğun ordan belli. 30 ocak çok uzak ya.. 10 ocakta doğsun. 10 numara bi adam olsun anasının kuzusu...

10'u da erken be...

bu arada kızım hatunun kızı bildiğin kazulet teyzeye çekecek belli. senin minnak oğlun olmaz çekil aradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…