- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.881
yakında hazır olacaktır diyor.
evet evet senide senideeeeeeeee
niyeymiş o? kıskanmasana kıskanç. benim oğlum önce doğacak diye di mi bunlar. gıcık olduğun ordan belli. 30 ocak çok uzak ya.. 10 ocakta doğsun. 10 numara bi adam olsun anasının kuzusu...
10'u da erken be...
bu arada kızım hatunun kızı bildiğin kazulet teyzeye çekecek belli. senin minnak oğlun olmaz çekil aradan.
daha yüklenmemiş diyorrr göremiyoruzzz
üfff yaaa bir bilen varsa söylesin kızlar yükledim bende oynuyo video anlamadım ki bu işi ben sebebi ne olabilir???
Bunu gördüm babuş ve sana çok kızgınım.Çok pis laflar hazırladım. Limon_ik’e vericem kızımı. Arkamdan ağlama.
üfff yaaa bir bilen varsa söylesin kızlar yükledim bende oynuyo video anlamadım ki bu işi ben sebebi ne olabilir???
ahaha bende okuduydum ama bak sessiz kaldım sen okuda gör diye..
Sessiz biriyim bak şekerim iiyi kayınvalide olur benden..
Araya kaynak yapma Azelya..
Hadi bakalım bekliyoruz :))
Geçmiş doğumgünün kutlu olsun yavrummm..25 OCak olmaz sen 30dan önce doğurmıcan sölim sana
Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün
Çok küstüm. Siteye yarım gün girmedik başımıza gelene bak.
Çocukcağızım anasının karnında mı aldatılacaktı yaaaaaaaa
bak kalbim kırıyosun ama.... durumu anlattık ecrin bi böcek görmüş tamam mı korktu ağladı gokçe napıcam ben kızımı teselli et dedi. dedım benım oğluşuma alırız kız o nu dedım. ama babuşun kızına da talibiz dedıydım. ama babuşun kızı da pötükarem benim dedim. hatta petiborum bıle dedım. onları nıye gormuyon?
hep kötü şeyleri goruyosun. asıl ben küstüm ve oynamıyorum. hıh...
Hiçte bile benimki önce doğacak, bak zaten ters duruyormuş sezo ile doğurursam 15 Ocakta doğururum zuahahahah
Önemli olan boyu değil işlevi, çok işlevli bir oğlum olacak benim
ahuuuuuuuuuuuuuuu ha ha ha huuuu. bu konuyu derhal masaya yatırsın oyelken derhal...
kızlarrr banyonunn ortasındaa kocaman bi solucan duruoduu.. ayyy kocamann dedigimm işaret parmagım kadarr.. :18::18::18::18: ay nerdenn gelmiş anlamadımm.. nasıl alcam nasıl öldürcemm diye düsündüm.. gittimm bos süt kutusuna su doldurdum accık üstüne atcam ölcek yani.. geri döndümm allaahhhhımmmm bisssürüü bacakkk tüy gibii.. tipi kırkayaga da benzemiodu ama nerden cıktı obacaklar anlamadım.. içim kalktı yaa ayy simdi hiç öldüremicem dedimm.. gittim biparca karton kopardımm kenarıyla kartonun üstüne aldımm cöpe yada balkona atıcaktım ama baktım cok hızlı yürüyo tuvalete attım sifonuda cektimm. elim ayagım cözüldü yaaaaaa:18::18::18: cok da midem bulandıı öldürdüm diye vicdanım da sızladı ama cokk kötüyim içimm kalkktı yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
kız deli alıcan eline domestosu bi sıkııcan ölücek... bak cillit bang'in yeşil kapaklısı da harika. iki fıs fıs yeminle adam bile öldürür.
bu arada süt şişesine su doldurdun ve üstüne atıp hayvanın öleceğini bekledin öyle mi? ciddi ciddi bunu mu düşündün?
olsun moral olur sana
süpriz yapmazsa onunla küsmek içinde bahanen olur
mübalağa sanatını konuşturdum orda şekerim. abarttım şaka yaptım yanisi.
ahahahahhaah seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım he.
sana bişi diyim mi yeminle sersemlikten yazdım o mesajı. ecrinin morali bozuktu düzelsin diye şey ettim. sabah saatleriydi zaten uyukluyordum. ayılamamıştım tam. bak üstüme gelme keserim kellemi..
benzin döküp yakarım bu siteyi.
Şansımı deniyorum, Nazome'ye söleme
BİDE BURDA KOD VAR URL YAZIYO
<div style="width: 632px; height: 355px; text-align: left;"><iframe marginwidth="0" marginheight="0" width="632" height="355" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.dailymotion.com/videozap/user/yclemr/1"></iframe><a style="display: block; width: 130px; margin: -25px 0 0 25px; font-size: 10px; color: #193D5E; text-decoration: none;" href="http://www.dailymotion.com" target="_blank" title="Powered by Dailymotion">Powered by <span style=" text-decoration: underline;">Dailymotion</span></a></div>
bak kalbim kırıyosun ama.... durumu anlattık ecrin bi böcek görmüş tamam mı korktu ağladı gokçe napıcam ben kızımı teselli et dedi. dedım benım oğluşuma alırız kız o nu dedım. ama babuşun kızına da talibiz dedıydım. ama babuşun kızı da pötükarem benim dedim. hatta petiborum bıle dedım. onları nıye gormuyon?
ahuuuuuuuuuuuuuuu ha ha ha huuuu. bu konuyu derhal masaya yatırsın oyelken derhal...
ben karışmıyom hıhh sonra özge banlansın diyorsunuz
işte boyu önemli değil diyo işlevi önemli diyo kız açık açık
anem gökçe de sende ana karnında başlattınız oğullarınıza aldatma işlerini..
Düşünmem lazım rüşvet felanda sökmez şekerim
Aklından geçmesin die dedim.
ammannn danrımmmmm nelerr okuyorummmmmzaten ben didiyydimm ben leaderinn ogluna veceeemm kızımı deyiii a aaaaaaaa iyi kii sizinkinee vememişizzzz benimm koca popişlii dombull dosbaaamm terkedilivecekmişşş benim yaguuskluu damadım az soooraa ekranlardaa olucikk keyiflee izleyinizzz dimekk sersemlikle yazdınn benim kızcemlee gönül müü eglendiricktinizz bakemm hıhhhh anamm cok pis kaynana olucim ben yaf
alla alla he senin oğlun koca pipişli bizimki küçük mü yani? halla halla ya. doktor teyzesi bile görüp "aman allah'ım pipişi ne güzel dedi"ydi...
bi kere biz başından beri yazıyoruz babuşun kızına. sen illa da gokçenin oğlunu alıcam kızıma deyınce ben belkı olur dedıydımdi.
ben karışmıyom hıhh sonra özge banlansın diyorsunuz
işte boyu önemli değil diyo işlevi önemli diyo kız açık açık
kız deli alıcan eline domestosu bi sıkııcan ölücek... bak cillit bang'in yeşil kapaklısı da harika. iki fıs fıs yeminle adam bile öldürür.
bu arada süt şişesine su doldurdun ve üstüne atıp hayvanın öleceğini bekledin öyle mi? ciddi ciddi bunu mu düşündün?
Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün
niyeymiş o? kıskanmasana kıskanç. benim oğlum önce doğacak diye di mi bunlar. gıcık olduğun ordan belli. 30 ocak çok uzak ya.. 10 ocakta doğsun. 10 numara bi adam olsun anasının kuzusu...
10'u da erken be...
bu arada kızım hatunun kızı bildiğin kazulet teyzeye çekecek belli. senin minnak oğlun olmaz çekil aradan.
Hiçte bile benimki önce doğacak, bak zaten ters duruyormuş sezo ile doğurursam 15 Ocakta doğururum zuahahahah
Önemli olan boyu değil işlevi, çok işlevli bir oğlum olacak benim
ahaha bende okuduydum ama bak sessiz kaldım sen okuda gör diye..
Sessiz biriyim bak şekerim iiyi kayınvalide olur benden..
Araya kaynak yapma Azelya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?