2012 Şubat Anneleri

evet evet senide senideeeeeeeee

Hiçte bile benimki önce doğacak, bak zaten ters duruyormuş sezo ile doğurursam 15 Ocakta doğururum zuahahahah
Önemli olan boyu değil işlevi, çok işlevli bir oğlum olacak benim

kızlarrr banyonunn ortasındaa kocaman bi solucan duruoduu.. ayyy kocamann dedigimm işaret parmagım kadarr.. :18::18::18::18: ay nerdenn gelmiş anlamadımm.. nasıl alcam nasıl öldürcemm diye düsündüm.. gittimm bos süt kutusuna su doldurdum accık üstüne atcam ölcek yani.. geri döndümm allaahhhhımmmm bisssürüü bacakkk tüy gibii.. tipi kırkayaga da benzemiodu ama nerden cıktı obacaklar anlamadım.. içim kalktı yaa ayy simdi hiç öldüremicem dedimm.. gittim biparca karton kopardımm kenarıyla kartonun üstüne aldımm cöpe yada balkona atıcaktım ama baktım cok hızlı yürüyo tuvalete attım sifonuda cektimm. elim ayagım cözüldü yaaaaaa:18::18::18: cok da midem bulandıı öldürdüm diye vicdanım da sızladı ama cokk kötüyim içimm kalkktı yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

Bunu gördüm babuş ve sana çok kızgınım.Çok pis laflar hazırladım. Limon_ik’e vericem kızımı. Arkamdan ağlama.

ahaha bende okuduydum ama bak sessiz kaldım sen okuda gör diye..
Sessiz biriyim bak şekerim iiyi kayınvalide olur benden..

Araya kaynak yapma Azelya..

üfff yaaa bir bilen varsa söylesin kızlar yükledim bende oynuyo video anlamadım ki bu işi ben sebebi ne olabilir???

valla ben bu yükleme işlerinde çok cahilim kuzum yaaa bilsemde yardım etsem keşkede görsek oğlumuzu ama vardır kızlardan anlayan kesin

BİDE BURDA KOD VAR URL YAZIYO

<div style="width: 632px; height: 355px; text-align: left;"><iframe marginwidth="0" marginheight="0" width="632" height="355" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.dailymotion.com/videozap/user/yclemr/1"></iframe><a style="display: block; width: 130px; margin: -25px 0 0 25px; font-size: 10px; color: #193D5E; text-decoration: none;" href="http://www.dailymotion.com" target="_blank" title="Powered by Dailymotion">Powered by <span style=" text-decoration: underline;">Dailymotion</span></a></div>

Hadi bakalım bekliyoruz :))

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun yavrummm..25 OCak olmaz sen 30dan önce doğurmıcan sölim sana

Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün

ammannn danrımmmmm nelerr okuyorummmmm zaten ben didiyydimm ben leaderinn ogluna veceeemm kızımı deyiii a aaaaaaaa iyi kii sizinkinee vememişizzzz benimm koca popişlii dombull dosbaaamm terkedilivecekmişşş benim yaguuskluu damadım az soooraa ekranlardaa olucikk keyiflee izleyinizzz dimekk sersemlikle yazdınn benim kızcemlee gönül müü eglendiricktinizz bakemm hıhhhh anamm cok pis kaynana olucim ben yaf

Son düzenleme:

BU bir işimize yaramaz canım, senin video yüklemediğini söylüyor sayfa.Keşke izleneye yükleseydin hemen yayınlıyorlardı.

üfff yaaa bir bilen varsa söylesin kızlar yükledim bende oynuyo video anlamadım ki bu işi ben sebebi ne olabilir???

tatlım inceleniyodur bekle yayınlanır mutlaka merak etme. sen kendin yükledigin için görüyosun..

sise degil kızz kutu.. ivitt belkii kutuyla bastırırdmm ayy bastıramzdımm cıt ederdiiiii evde böcek ilacı da var ama hiç aklıma gelmedi panikten.. ay bide kosardı mosardıı delirirrdim ben evde sonaaa icimm kötü oluyo bakkk ben simdi neyle silcem oaryıı viledayı sürmem hayatta bütün evde gezmiş gibi yere basamam sona :26::26: neyse ben senlenn küstüm zati

Son düzenleme:
Hemen karar verme, oğlum uzuyor yani beni de düşün

Kız senin oğlan bi nişan attı, artı Nazomun kıza nişanlandı. Ne hızlısın he vaşşşşşşşşş :26:

Hiçte bile benimki önce doğacak, bak zaten ters duruyormuş sezo ile doğurursam 15 Ocakta doğururum zuahahahah
Önemli olan boyu değil işlevi, çok işlevli bir oğlum olacak benim

ahuuuuuuuuuuuuuuu ha ha ha huuuu. bu konuyu derhal masaya yatırsın oyelken derhal...

Konu gerçekten oyelkenin çözebileceği bi hal aldı, gelsin ve yatırsın masaya bekliyoruz

ahaha bende okuduydum ama bak sessiz kaldım sen okuda gör diye..
Sessiz biriyim bak şekerim iiyi kayınvalide olur benden..

Araya kaynak yapma Azelya..

Evet fark ettim, gerçekten çok güzel özellikler keşfediyorum sende :))))
Neyse kalbim çok kırık. Sağlıksız bi karar vermek istemiyorum.
Düşüniciim bunları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…