2012 Şubat Anneleri

merhaba hanımlar nasılsınız...
ben şimdi doktordan geldim canım cok sııkkın seker cıktı iyimi.
aclık 88
1 saat 197
2 saat 173
3 saat 103
offffff diyet verdi doktor hap yada insüline gerekyok dedi en hadi şimdilik iyiyde en kötüsü bebeğe eko yaptıracan dedi ankarada deren kliniiği varmış orda bebeğin kalbini etkileyebiliyormuş çarsamba gitcem çok canım sıklıdı onun dışında bebek suan iyi dedi ama bilemedim
bilgisi olan varmı bu konuyla ilgil bilgi veririmisiniz dua edin lütfen..

Neyse epey bozdum gibi babuşun oğlanla ecrinin kızının arayı. Daha iflah olmazlar bari.
Bi çay içeyim şindi, iyi gider

slmlar kızlar...yine sorun yine sorun şimdide kabızlık problemi yaşıyorum öldüm resmen....bu kadar ıkınmanın bi zararı olurmu kızlar çok korktummmm ya...........:/

Sıkma canını, benim bildigim yakın zamanda hamile olupta 1 hafta bekleyip eger olmassa insüline başlıcaz diyen bebegindede seker olabilir falan diyenler oldu ama hepsi saglıklı bi şekilde insülinede baslamadan kucaklarına aldılar hic korkma ama dr ne diyorsa harfi harfinede uygula mutlaka perhiz çok önemli çünkü

bebege nye eko yapılıyor anlamadım. şeker yuksek çıktı mı bebğe eko mu yapılıyor? öffffff bak bı de bu çıktı şimdi...

Nişan niye atıldı ama, gelinim erkek çıkmayaydı atarmıydım nişanı ben
Hem Nazo ile daha kesin bir nişan yapmadık daha kuku fotosunu vermedi elime

ben dıyorum kadının aklı fıkrı kukuda işlevde boyda... ahahahahahahhahaa...

slmlar kızlar...yine sorun yine sorun şimdide kabızlık problemi yaşıyorum öldüm resmen....bu kadar ıkınmanın bi zararı olurmu kızlar çok korktummmm ya...........:/

Korkma canım, ben daha bebek tam tutunamadan yani 7 haftalık felandı kabız olmuştum, baya ıkındım çok şükür birşey olmadı.

Benim gibi tirbiyeli birinin aklından bile geçmeyen şeyi niçün hatırlattın aceba

Şeytan işte kuzu yoksa sana yakıştırır mıyım böle şeyler aaaa

Evet fark ettim, gerçekten çok güzel özellikler keşfediyorum sende :))))
Neyse kalbim çok kırık. Sağlıksız bi karar vermek istemiyorum.
Düşüniciim bunları.

Hımm sen bilirsin tatlım..
Daha epey bir süre var zaten..
İyi iyi doğru karar ver..

kızlar az önce kargo geldi..bende biranda heyecanlandım eşim bana hediye almış,kargoyla göndermiş diye.))
yanılmışım.))
milupa aptamil anne bebek kulübü'nden bi kutu.
bebek bezi
göğüs pedi
cd
ıslak mendil
kitapçık
1 adet karışık bitki çayı

nezaman üye oldum bilmiyorum valla.ücretsiz getirdiler.
doğum günümdede gelmesi ne tesadüf oldu!.))

Anaaaa ne güzel :))

Neyse epey bozdum gibi babuşun oğlanla ecrinin kızının arayı. Daha iflah olmazlar bari.
Bi çay içeyim şindi, iyi gider

ehehehheeh o şakacıktantı zaten. senin kızla benim oğlanın aşkını destanlar yazacak babuş.

bi leyla ile mecnun
bi ferhat ile şirin
bi caner ile tülin
bir de aden ile gökçe dıyecek tarih....

(kızının adını kaynanasının adından koyuyorsun ama hala binbir naz inat)

Ay ne kaaa fesatsınız ya, benim oğlumun bacak boyundan bahsediyorum siz ne anlıyorsunuz inna sabirin

hı hıııı öyledir o öyledir....

bişi olmaz kuzu. ben 10 haftada resmen ilk doğumumu yapmıştım. hala arada yapıyorum öyle doğumlar. bol bol meyve tuket. kabuklu olsun ama.

Şeytan işte kuzu yoksa sana yakıştırır mıyım böle şeyler aaaa

Hımm sen bilirsin tatlım..
Daha epey bir süre var zaten..
İyi iyi doğru karar ver..

limon sen ne sinsiymişsin yaaaa. sinsirella

Geçmiş olsun. Benim de açlık şekerim sınırda çıkıyor. Hafta sonu yükleyeceğim şekeri.
Arkadaşımın da gebeliğinin başından beri aynı şekilde, hatta ona direkt insülin başladılar.
Ama bebeğin kalbine eko filan istenmedi diye biliyorum…
Diyetle hallediliyor genellikle.

Gerçekleri görmene ne kadar sevindim anlatamam, ben olsam kızım olsa oğlumu Gökçeye değil, bana veririm lafa aramızda..Kaynana değil bunlar kaynantör vallahi

ben cektirdim cnmm fetal eko.. hiçbişi yok korkma.. aynı normal ultrason gibi.. ama adam o makinede komple kalbin her yerini inceliyo daha gelişmiş bi makinee.. ekranda büyütüyo falan.. pediyatrik kardiyolog yapıyo.. gecmiş olsun içini ferah tut bişi cıkmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…