- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.901
Kız senin oğlan bi nişan attı, artı Nazomun kıza nişanlandı. Ne hızlısın he vaşşşşşşşşş :26:.
bak kalbim kırıyosun ama.... durumu anlattık ecrin bi böcek görmüş tamam mı korktu ağladı gokçe napıcam ben kızımı teselli et dedi. dedım benım oğluşuma alırız kız o nu dedım. ama babuşun kızına da talibiz dedıydım. ama babuşun kızı da pötükarem benim dedim. hatta petiborum bıle dedım. onları nıye gormuyon?
hep kötü şeyleri goruyosun. asıl ben küstüm ve oynamıyorum. hıh...
ahuuuuuuuuuuuuuuu ha ha ha huuuu. bu konuyu derhal masaya yatırsın oyelken derhal...
ben karışmıyom hıhh sonra özge banlansın diyorsunuz
işte boyu önemli değil diyo işlevi önemli diyo kız açık açık
ben boşuna mı diyorum bu azo terbiyesiz diye. bak işlev boy açık açık konuşuyor hatun. kırmızı kürkü var ya haspamın bişi sandı kendisi.
sise degil kızz kutu.. ivitt belkii kutuyla bastırırdmm ayy bastıramzdımm cıt ederdiiiiievde böcek ilacı da var ama hiç aklıma gelmedi panikten.. ay bide kosardı mosardıı delirirrdim ben evde sonaaa icimm kötü oluyo bakkk ben simdi neyle silcem oaryıı viledayı sürmem hayatta bütün evde gezmiş gibi yere basamam sona :26::26: neyse ben senlenn küstüm zati
kız sen şieyle hayvanın kafasını ezene kadar o hayvan elli kere dolaşmış olurdu o evi. tee allam ya terliğinin tepesiyle indiriverseydin kafasına kafasına
konuşmalıydın bence benle. bence ben konuşulmayı hakettiydim.
ben boşuna mı diyorum bu azo terbiyesiz diye. bak işlev boy açık açık konuşuyor hatun. kırmızı kürkü var ya haspamın bişi sandı kendisi.
.
merhaba hanımlar nasılsınız...
ben şimdi doktordan geldim canım cok sııkkın seker cıktı iyimi.
aclık 88
1 saat 197
2 saat 173
3 saat 103
offffff diyet verdi doktor hap yada insüline gerekyok dedi en hadi şimdilik iyiyde en kötüsü bebeğe eko yaptıracan dedi ankarada deren kliniiği varmış orda bebeğin kalbini etkileyebiliyormuş çarsamba gitcem çok canım sıklıdı onun dışında bebek suan iyi dedi ama bilemedim
bilgisi olan varmı bu konuyla ilgil bilgi veririmisiniz dua edin lütfen..
aclık 88
1 saat 197
2 saat 173
3 saat 103
offffff diyet verdi doktor hap yada insüline gerekyok dedi en hadi şimdilik iyiyde en kötüsü bebeğe eko yaptıracan dedi ankarada deren kliniiği varmış orda bebeğin kalbini etkileyebiliyormuş çarsamba gitcem çok canım sıklıdı onun dışında bebek suan iyi dedi ama bilemedim
Nişan niye atıldı ama, gelinim erkek çıkmayaydı atarmıydım nişanı ben
Hem Nazo ile daha kesin bir nişan yapmadık daha kuku fotosunu vermedi elime
slmlar kızlar...yine sorun yine sorun şimdide kabızlık problemi yaşıyorum öldüm resmen....bu kadar ıkınmanın bi zararı olurmu kızlar çok korktummmm ya...........:/
Benim gibi tirbiyeli birinin aklından bile geçmeyen şeyi niçün hatırlattın aceba
Evet fark ettim, gerçekten çok güzel özellikler keşfediyorum sende :))))
Neyse kalbim çok kırık. Sağlıksız bi karar vermek istemiyorum.
Düşüniciim bunları.
kızlar az önce kargo geldi..bende biranda heyecanlandım eşim bana hediye almış,kargoyla göndermiş diye.))
yanılmışım.))
milupa aptamil anne bebek kulübü'nden bi kutu.
bebek bezi
göğüs pedi
cd
ıslak mendil
kitapçık
1 adet karışık bitki çayı
nezaman üye oldum bilmiyorum valla.ücretsiz getirdiler.
doğum günümdede gelmesi ne tesadüf oldu!.))
kız sen şieyle hayvanın kafasını ezene kadar o hayvan elli kere dolaşmış olurdu o evi. tee allam ya terliğinin tepesiyle indiriverseydin kafasına kafasına
konuşmalıydın bence benle. bence ben konuşulmayı hakettiydim.
o zaman da terligi atmam gerekirdi cok igrinirim ben böcüktenn:84::84::84::84: hakettiydinnn emmeee kızcemiii daha gün yüzü görmedenn ask acısına iticiktinn az dahakırılıcekti benim kızımınn kalbisi sonaa.. benimm dünyaa güzeliiiii kızcemm daha dünyaya gelmedenn terkk mi ediliciktii..üstelikk o minnacık burnuu bogum bogumm bacaklarıynann.. cok kınadım cokk..tipik kaynanamısın kız sennnn annnoooovvvv
Neyse epey bozdum gibi babuşun oğlanla ecrinin kızının arayı. Daha iflah olmazlar bari.
Bi çay içeyim şindi, iyi gider
Ay ne kaaa fesatsınız ya, benim oğlumun bacak boyundan bahsediyorum siz ne anlıyorsunuz inna sabirin
slmlar kızlar...yine sorun yine sorun şimdide kabızlık problemi yaşıyorum öldüm resmen....bu kadar ıkınmanın bi zararı olurmu kızlar çok korktummmm ya...........:/
Şeytan işte kuzu yoksa sana yakıştırır mıyım böle şeyler aaaa
Hımm sen bilirsin tatlım..
Daha epey bir süre var zaten..
İyi iyi doğru karar ver..
aclık 88
1 saat 197
2 saat 173
3 saat 103
Anaaaa ne güzel :))
o zaman da terligi atmam gerekirdi cok igrinirim ben böcüktenn:84::84::84::84: hakettiydinnn emmeee kızcemiii daha gün yüzü görmedenn ask acısına iticiktinn az dahakırılıcekti benim kızımınn kalbisi sonaa.. benimm dünyaa güzeliiiii kızcemm daha dünyaya gelmedenn terkk mi ediliciktii..üstelikk o minnacık burnuu bogum bogumm bacaklarıynann.. cok kınadım cokk..tipik kaynanamısın kız sennnn annnoooovvvv
aclık 88
1 saat 197
2 saat 173
3 saat 103
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?