- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.921
bebege nye eko yapılıyor anlamadım. şeker yuksek çıktı mı bebğe eko mu yapılıyor? öffffff bak bı de bu çıktı şimdi...
ben dıyorum kadının aklı fıkrı kukuda işlevde boyda... ahahahahahahhahaa...
A. selam hoşgeldin.
tatlım inceleniyodur bekle yayınlanır mutlaka merak etme. sen kendin yükledigin için görüyosun..
Geçmiş olsun. Benim de açlık şekerim sınırda çıkıyor. Hafta sonu yükleyeceğim şekeri.
Arkadaşımın da gebeliğinin başından beri aynı şekilde, hatta ona direkt insülin başladılar.
Ama bebeğin kalbine eko filan istenmedi diye biliyorum
Diyetle hallediliyor genellikle.
:)))))))))) banada ilk bebeğimde gelmiştikızlar az önce kargo geldi..bende biranda heyecanlandım eşim bana hediye almış,kargoyla göndermiş diye.))
yanılmışım.))
milupa aptamil anne bebek kulübü'nden bi kutu.
bebek bezi
göğüs pedi
cd
ıslak mendil
kitapçık
1 adet karışık bitki çayı
nezaman üye oldum bilmiyorum valla.ücretsiz getirdiler.
doğum günümdede gelmesi ne tesadüf oldu!.))
geçmişi okuyamıyorum ,
doğum günümü kutlayan arkadaşlar olduysa görmedim kusura bakmayın..
ben topluca herkese teşekkürlerimi iletiyorum burdan..
bi yandan akşam için yavaştan hazırlanıyorumda...))
empirme şeker çıkmış,geçmiş olsun canım,sıkma sen yinede canını,hiç bilgim yok ama
sanırım diet veriyor doktorlar..
pazartesi aşım var benimde.((
o zaman da terligi atmam gerekirdi cok igrinirim ben böcüktenn:84::84::84::84: hakettiydinnn emmeee kızcemiii daha gün yüzü görmedenn ask acısına iticiktinn az dahakırılıcekti benim kızımınn kalbisi sonaa.. benimm dünyaa güzeliiiii kızcemm daha dünyaya gelmedenn terkk mi ediliciktii..üstelikk o minnacık burnuu bogum bogumm bacaklarıynann.. cok kınadım cokk..tipik kaynanamısın kız sennnn annnoooovvvv
ne saNDIYDIN. KAYNANA olucaz tabisi. oğlumun mutluluğu için yeri geldi mi gelinimin saçlarını bile çekerim ben. bu yemek ne gelin hiç mi ananın evinde yimek yapmadın a kızım der ağlatırım. habersiz çat kapı kapıya dayanırım. dayanmakla kalmaz bi de gelmişken kalırım. sürekli geçerken uğrarım.
kaynanayım ben.
slm kızlar
selam... selin ismi bi kza yakıştırdığım kibar isimlerdendir. selinnn. baksana kibarlığa.
Gerçekleri görmene ne kadar sevindim anlatamam, ben olsam kızım olsa oğlumu Gökçeye değil, bana veririm lafa aramızda..Kaynana değil bunlar kaynantör vallahi
ahahahah gazı kes... varya asıl senden semra kaynana olur :)
yaaa canım sizide tedirgin etmek istemem ama fikir almak için yazdım bebekte doğumsal kalp hastlığı riskini arttıyomus kalbi etkilenmişmi diye bakılaccakmış aman ya ne bileyim allah yardımcımız olsun hapimizin kimseye dert sıkıntı vermesin
amin bebişim ya. takma kafana düzelir herşey.. dikkat edersin birazcık.
limon sen ne sinsiymişsin yaaaa. sinsirella
Gerçekleri görmene ne kadar sevindim anlatamam, ben olsam kızım olsa oğlumu Gökçeye değil, bana veririm lafa aramızda..Kaynana değil bunlar kaynantör vallahi
ahahahah gazı kes... varya asıl senden semra kaynana olur :)
geçmişi okuyamıyorum ,
doğum günümü kutlayan arkadaşlar olduysa görmedim kusura bakmayın..
ben topluca herkese teşekkürlerimi iletiyorum burdan..
bi yandan akşam için yavaştan hazırlanıyorumda...))
empirme şeker çıkmış,geçmiş olsun canım,sıkma sen yinede canını,hiç bilgim yok ama
sanırım diet veriyor doktorlar..
pazartesi aşım var benimde.((
ben cektirdim cnmm fetal eko.. hiçbişi yok korkma.. aynı normal ultrason gibi.. ama adam o makinede komple kalbin her yerini inceliyo daha gelişmiş bi makinee.. ekranda büyütüyo falan.. pediyatrik kardiyolog yapıyo.. gecmiş olsun içini ferah tut bişi cıkmaz insallah
benn vedimmm kızı leaderin ogluna cnmm.. bak ne kadar uslu kimseye yazmıyoo iyi ki vemişim..ayy bi göremedim damadımıı bahh onun yüzünden bende üye oldumm daily e
aneeeee çamur at izi kalsın hesabııı..
hanım hanım sen kendine bak..
Benden olsa olsa sindirella olur şekerim..
Kız bblaucm bu iftirayada başlıyor yavaş yavaş..
Tetanoz mu canım ya? Dün ben ikinci dozumu vuruldum...Akşam ağrıdan yatamadımBugün daha iyiyim Allahtan.
Anam kızlar sizi takip edim diyom, yakın geçmişi okumaya çalışıyom. Ne mümkün, çatır çatır yazışıyonuz yetişemiyom valla. bizde 22+1 olduk bugün itibarı ile:) Bakalım inş. yarın doktora kontrole gidiyoruz. Çok şükür şimdilik bi problemimiz yok ama bişi sorcam şu şeker ve aşı işi kaçıncı haftada oluyodu? ben kaçırmış olabilirmiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?