2012 Şubat Anneleri

yaaa canım sizide tedirgin etmek istemem ama fikir almak için yazdım bebekte doğumsal kalp hastlığı riskini arttıyomus kalbi etkilenmişmi diye bakılaccakmış aman ya ne bileyim allah yardımcımız olsun hapimizin kimseye dert sıkıntı vermesin

tatlım inceleniyodur bekle yayınlanır mutlaka merak etme. sen kendin yükledigin için görüyosun..

ecrincim beklettiğim için üzgünüm fakat ne zaman yayınlanacağı konusunda fikrim yok senin dediğin gibi yükledim bekliyorum artık kısmette ne zamansa...

geçmişi okuyamıyorum ,
doğum günümü kutlayan arkadaşlar olduysa görmedim kusura bakmayın..
ben topluca herkese teşekkürlerimi iletiyorum burdan..
bi yandan akşam için yavaştan hazırlanıyorumda...))

empirme şeker çıkmış,geçmiş olsun canım,sıkma sen yinede canını,hiç bilgim yok ama
sanırım diet veriyor doktorlar..

pazartesi aşım var benimde.((

ay canım insallah ya bastan tansiyon dedik neyse o iyi çok sükür anam şimdide seker valla sonuna nasıl gelcem bilmiyorum allah yardımcım olsun eko işi canım sıktı neyse tesekkür ederim cevaplar için

:)))))))))) banada ilk bebeğimde gelmişti

Tetanoz mu canım ya? Dün ben ikinci dozumu vuruldum...Akşam ağrıdan yatamadım Bugün daha iyiyim Allahtan.

Gerçekleri görmene ne kadar sevindim anlatamam, ben olsam kızım olsa oğlumu Gökçeye değil, bana veririm lafa aramızda..Kaynana değil bunlar kaynantör vallahi

benn vedimmm kızı leaderin ogluna cnmm.. bak ne kadar uslu kimseye yazmıyoo iyi ki vemişim.. ayy bi göremedim damadımıı bahh onun yüzünden bende üye oldumm daily e

Gerçekleri görmene ne kadar sevindim anlatamam, ben olsam kızım olsa oğlumu Gökçeye değil, bana veririm lafa aramızda..Kaynana değil bunlar kaynantör vallahi

benn vedimmm kızı leaderin ogluna cnmm.. bak ne kadar uslu kimseye yazmıyoo iyi ki vemişim.. ayy bi göremedim damadımıı bahh onun yüzünden bende üye oldumm daily e

Bende sabah oldum aşımı..
Çok şükür çok fazla ağrım olmadı şimdilik..

ay sağol canım ya allah razı olsun insallah bisey çıkmayacak demii ya bende normalde seker çımsa önemsemezdim bu kadar yani hani isülin hap falan bukadar takmazdım dikkat ederdim tabi ama işin içinde bebek olunca cok farklı oluyor ona bişey lmasında gerisi önemli degil

Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden

aneeeee çamur at izi kalsın hesabııı..
hanım hanım sen kendine bak..
Benden olsa olsa sindirella olur şekerim..

Kız bblaucm bu iftirayada başlıyor yavaş yavaş..

sindirellaymış. ha ha hayttt. kızım ince ince tartışmayı izledin. aradan babuşcum bak gökçe'nin oğluşa guven olmaz bence sen bizim oğlana düşün diye ince mesajlarla babuşumun aklını çeldin. araya kaynak oldun. yetmedi gaza getirdin.

saat 12 olsun da görsünler gerçek yüzünü senin. papcumun kül kedisi. küllerimden doğurtturma beni şimdi burda. bal kabağı araban var türlü türlü huyun var.
a a aaaaaaaaaayyy. salon kadını çizgimden de çıktım beea.

Anam kızlar sizi takip edim diyom, yakın geçmişi okumaya çalışıyom. Ne mümkün, çatır çatır yazışıyonuz yetişemiyom valla. bizde 22+1 olduk bugün itibarı ile:) Bakalım inş. yarın doktora kontrole gidiyoruz. Çok şükür şimdilik bi problemimiz yok ama bişi sorcam şu şeker ve aşı işi kaçıncı haftada oluyodu? ben kaçırmış olabilirmiyim acaba?

Selam hoşgeldin :)) Bu haftalarda yaptırabilirsin ikisini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…