2012 Şubat Anneleri

Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden

Kız azoş ben seni anladım ara kızıştırmaya çalışıyosun sen, tabi manken kızım sonunda senin oğluna kalsın diye deymiiiiiiii, anladım anladım.
Gerçi babuş da kızımın yemeğini beğenmeyince saçını çekecekmiş de, yok geçerken uğrarmış da, uğramışken kalırmış da.
Yok anam sokaktan bulmadım ben yavruşumu. Yaptırtmam.
Mangal kadar şey ister o işlere. Yürek.

Aman Allah sonumuzu benzetmesin...
Ben oğluma bebiklikten tertipli olmayı öretcem gelinim dua etcek arkamdan

aman allah korusun. ne sonu ne huyu benzesin.. aman aman.

en güzeli ahretlik gerçekten bişeyler öğretmek lazım. ben eş gibi halı silkelerken az daha beni gülmekten balkondan aşaaa düşürtmesin.

Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden

nasıl ya (( varya şurda yeminle iyice kabuğuma çekildim. ufaldım. babuşun kızı gökçe sultan benim ya. biz çok önceden anlaştık.

hoşgeldin. cinsiyet ne bacı? kız de hadi. de de site hepten birbirine girsin. . ehehehhee

Şeker işi içime dert oldu ((((
Sabah açlık 106
1.saat 133 çıktı.

Ki sadece 2 dilim çavdarlı ekmekle,peynir yemiştim...
Şekerli suyu içince nolcak halim acaba (((
Tırstım şimdi.

şubat annelerinin hızına yetişme mümkün değil !!!
bu arada hoşheldiinn...

benn vedimmm kızı leaderin ogluna cnmm.. bak ne kadar uslu kimseye yazmıyoo iyi ki vemişim.. ayy bi göremedim damadımıı bahh onun yüzünden bende üye oldumm daily e
valla cnm bizde söz ağızdan bi kere çıkar önce ecrinne söz verdim onun kızı esmer güseli olcak hım kızı oğlumu beğenmesse o saman başka taliplere bakabiliriz
yok kız sende azoşş ortalığı kızıştırma kızlarımızın hepiciği birbirinden güsel bana kalsa hepsini alırım ama işte olmaz bir tek gözde olur şimdilik ecrinin kızına talibiz bizi istemeyene kadar...
ayyyy leaerrr acıldıı kızz videooo üye mi olmak lazımmıstı kiiii du damadımı izliyimm geliorummmm
yuppi sonunda üzülüyodum yaaa görün bakım çırpı bacaklı oğlumu
Ben üye değilim açıldı

yehuuuuu çok mutlu oldummm

izlemek isteyen varsa link atıyorum

Dailymotion - VTS_01_1 - Kadınca Kanalı

aynen bu azonun bana kurduğu bi oyundur. senlen aramızda polemik yaratmaya çalışıyor ki benim manken sülün gökçe sultan'ım benim oğlandan iyice soğusun diye.

yer mi anadolu çocuğu be yer mi? (gerçi bu ara ben o'nu da yerim. ahahahahahahhahahahah)

merhaba
bugun ayrıntılı usg girdim rahim damarında daralma var dedi ama fazla açıklama yapmadılar bu konuda bilgisi olan varmı?

Şeker işi içime dert oldu ((((
Sabah açlık 106
1.saat 133 çıktı.

Ki sadece 2 dilim çavdarlı ekmekle,peynir yemiştim...
Şekerli suyu içince nolcak halim acaba (((
Tırstım şimdi.

(( ne lanet işmiş bu arkadaş. daha önceden var mıydı sende şeker?

Leader yerim o minnak oğluşunu Video daha yarıda izlicem hepsini maşallah

ben izleyemıyorum. iş yerinde yasak bizde vıdeo falan.

Selam hoşgeldin :)) Bu haftalarda yaptırabilirsin ikisini de.

sağol tatlım, peki bu aşıyı yaptırmam şart mı?

Kızım oluyo teyzeleriiiiiiiiiii
Neden kız dediğimde karışcak topik, gene neyi kaçırdım :))

şubat annelerinin hızına yetişme mümkün değil !!!
bu arada hoşheldiinn...
Hoşbulduk tatlım, yetişcem ama azimliyim

ayyy heyecan yaptım çok taklı çirkin mirkin uzaylı bişi şimdilik ama o benim oğlum

ya şöyle deme çocuga ya. minnak minnak adam ifadeli işte. uzaylı deme çirkn deme yavruya. ayrıca bi taraflarını yerim ben onun be. çirkinmiş... hıhh.

vıdeoyu da eve gıdınce ızlıcem ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…