- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.941
Bende sabah oldum aşımı..
Çok şükür çok fazla ağrım olmadı şimdilik..
Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden
ne saNDIYDIN. KAYNANA olucaz tabisi. oğlumun mutluluğu için yeri geldi mi gelinimin saçlarını bile çekerim ben. bu yemek ne gelin hiç mi ananın evinde yimek yapmadın a kızım der ağlatırım. habersiz çat kapı kapıya dayanırım. dayanmakla kalmaz bi de gelmişken kalırım. sürekli geçerken uğrarım.
kaynanayım ben.
.
Aman yarabbi yorumlardaki çelişkiye bak..sindirellaymış. ha ha hayttt. kızım ince ince tartışmayı izledin. aradan babuşcum bak gökçe'nin oğluşa guven olmaz bence sen bizim oğlana düşün diye ince mesajlarla babuşumun aklını çeldin. araya kaynak oldun. yetmedi gaza getirdin.
saat 12 olsun da görsünler gerçek yüzünü senin. papcumun kül kedisi. küllerimden doğurtturma beni şimdi burda. bal kabağı araban var türlü türlü huyun var.
a a aaaaaaaaaayyy. salon kadını çizgimden de çıktım beea.
Salon kadını çizgiisiymiş hııhhh neyse seninle mahalla gacıları gibin kavga edemicem kuzu..
ayyyy leaerrr acıldıı kızz videooo üye mi olmak lazımmıstı kiiiidu damadımı izliyimm geliorummmm
Aman Allah sonumuzu benzetmesin...
Ben oğluma bebiklikten tertipli olmayı öretcem gelinim dua etcek arkamdan
Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden
Anam kızlar sizi takip edim diyom, yakın geçmişi okumaya çalışıyom. Ne mümkün, çatır çatır yazışıyonuz yetişemiyom valla. bizde 22+1 olduk bugün itibarı ile:) Bakalım inş. yarın doktora kontrole gidiyoruz. Çok şükür şimdilik bi problemimiz yok ama bişi sorcam şu şeker ve aşı işi kaçıncı haftada oluyodu? ben kaçırmış olabilirmiyim acaba?
Şeker işi içime dert oldu((((
Sabah açlık 106
1.saat 133 çıktı.
Ki sadece 2 dilim çavdarlı ekmekle,peynir yemiştim...
Şekerli suyu içince nolcak halim acaba(((
Tırstım şimdi.
Anam kızlar sizi takip edim diyom, yakın geçmişi okumaya çalışıyom. Ne mümkün, çatır çatır yazışıyonuz yetişemiyom valla. bizde 22+1 olduk bugün itibarı ile:) Bakalım inş. yarın doktora kontrole gidiyoruz. Çok şükür şimdilik bi problemimiz yok ama bişi sorcam şu şeker ve aşı işi kaçıncı haftada oluyodu? ben kaçırmış olabilirmiyim acaba?
valla cnm bizde söz ağızdan bi kere çıkar önce ecrinne söz verdim onun kızı esmer güseli olcak hım kızı oğlumu beğenmesse o saman başka taliplere bakabilirizbenn vedimmm kızı leaderin ogluna cnmm.. bak ne kadar uslu kimseye yazmıyoo iyi ki vemişim..ayy bi göremedim damadımıı bahh onun yüzünden bende üye oldumm daily e
yok kız sende azoşş ortalığı kızıştırma kızlarımızın hepiciği birbirinden güsel bana kalsa hepsini alırım ama işte olmaz bir tek gözde olurBakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden
yuppi sonunda üzülüyodum yaaa görün bakım çırpı bacaklı oğlumuayyyy leaerrr acıldıı kızz videooo üye mi olmak lazımmıstı kiiiidu damadımı izliyimm geliorummmm
Ben üye değilim açıldı
Kız azoş ben seni anladım ara kızıştırmaya çalışıyosun sen, tabi manken kızım sonunda senin oğluna kalsın diye deymiiiiiiii, anladım anladım.
Gerçi babuş da kızımın yemeğini beğenmeyince saçını çekecekmiş de, yok geçerken uğrarmış da, uğramışken kalırmış da.
Yok anam sokaktan bulmadım ben yavruşumu. Yaptırtmam.
Mangal kadar şey ister o işlere. Yürek.
Aman yarabbi yorumlardaki çelişkiye bak..
Salon kadını çizgiisiymiş hııhhh neyse seninle mahalla gacıları gibin kavga edemicem kuzu..
aaa bak mahalle gacısı dedin mi orda duracan... seni hemen bi başkasına yönlendirebilirim. ehehehhehe
Leader yerim o minnak oğluşunuVideo daha yarıda izlicem hepsini maşallah
Ama kötü mü? Tavan 140 değil mi?
Şeker işi içime dert oldu((((
Sabah açlık 106
1.saat 133 çıktı.
Ki sadece 2 dilim çavdarlı ekmekle,peynir yemiştim...
Şekerli suyu içince nolcak halim acaba(((
Tırstım şimdi.
Leader yerim o minnak oğluşunuVideo daha yarıda izlicem hepsini maşallah
Selam hoşgeldin :)) Bu haftalarda yaptırabilirsin ikisini de.
Kızım oluyo teyzeleriiiiiiiiiiiaman allah korusun. ne sonu ne huyu benzesin.. aman aman.
en güzeli ahretlik gerçekten bişeyler öğretmek lazım. ben eş gibi halı silkelerken az daha beni gülmekten balkondan aşaaa düşürtmesin.
nasıl ya(( varya şurda yeminle iyice kabuğuma çekildim. ufaldım. babuşun kızı gökçe sultan benim ya. biz çok önceden anlaştık.
hoşgeldin. cinsiyet ne bacı? kız de hadi. de de site hepten birbirine girsin. . ehehehhee
Hoşbulduk tatlım, yetişcem ama azimliyimşubat annelerinin hızına yetişme mümkün değil !!!
bu arada hoşheldiinn...
(( ne lanet işmiş bu arkadaş. daha önceden var mıydı sende şeker?
ayyy heyecan yaptım çok taklı çirkin mirkin uzaylı bişi şimdilik ama o benim oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?