2012 Şubat Anneleri

ben bi kere tam işyeri binasının bahçesine gircem yeşilliklerin içinden bişey süzüldü
bi geri zıpladım
güvenlik çıktı yerinden
nolduuu hanfendi dedi
ay timsah gibi bişey varrr dedim
kertenkele mi demek istiyosun dedi

bi keresinde de birine bişey anlatıyorum
hani böyle arabalar olur ya
uzunnnnnn demir çıkıntısı olur o demir sonra yana doğru uzar ondan işte
heee biz ona halk arasında vinç diyoruz

aklıma geldia anlattım

canım benim arkadaşında şekeri çıkmıştı diyetle doğurdu annede de bebekte de sorun yok şu an üzülme

slmlar kızlar...yine sorun yine sorun şimdide kabızlık problemi yaşıyorum öldüm resmen....bu kadar ıkınmanın bi zararı olurmu kızlar çok korktummmm ya...........:/

posalı şeyler ye

ayyy heyecan yaptım çok taklı çirkin mirkin uzaylı bişi şimdilik ama o benim oğlum

Hiçte çirkin değil, nazar değmesin diye öyle seviyon dimi :)) Ay sen benimkini görsen ultrason karnımdayken güldüğümden dolayı görüntü bozuldu hep, bebeğim katil bebek çakiye benzedi töbe yarabbim D

Bu kadar dikkate nasıl çıkmış o zaman öyle İnşallah geçmez 140ı, ama yemeden içmeden de olmaz ki :26:

kız ne bilim tam belli değil ya yüz hatları ondan diyorum yoksa dediğim gibi nazar değmesin öle seviyorum ben oğlumu napayım akşam bakarsın madem sende

anam hemen kaç topikten hemen kaç. bizim topıkte kız ktlığı var. erkek anaları oğullarına kız seçiyor. kız az oldugundan arada tartışmalar yaşanıyor. mesela benim gelinimin 1500 taliplisi var ama inan tek başıma en az mahsun kırzmızıgül kadar yıkılmadım ayaktayım italik duruş imajımı sergiliyorum.

güzel mi kız kızın? şişşttt desene bi:))

Yoktu ki...Varsa da haberim yoktu valla...
( bende korkmaya başladım. bakalım ne olucak bu hafta?

Hımmm merak ettim kimmiş ki o ? :)) QUOTE]

adını sen koy...

ay videoyu da izledim bu arada çok tatlı yaaaa
Allah nazarlardan saklasın
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
benim doktor cd vermiyo

Yok be azoş o kdar da dikkatli değilim kaçırdım son zamanlar ipin ucunu.
Egzersizlerimi yapamadım, yürümedim.
Tatlı matlı yedim son zamanlar
Abartmadım ama yedim yani

kız ne bilim tam belli değil ya yüz hatları ondan diyorum yoksa dediğim gibi nazar değmesin öle seviyorum ben oğlumu napayım akşam bakarsın madem sende

deme sen yine de. yağuşuklu prens o. nazik, adam ifadeli yiğit delikanlı...

ahaha timsahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahahah aheheyhyehheyyyy...

Yok be azoş o kdar da dikkatli değilim kaçırdım son zamanlar ipin ucunu.
Egzersizlerimi yapamadım, yürümedim.
Tatlı matlı yedim son zamanlar
Abartmadım ama yedim yani

Afiyet olsun şeker :)) Canın çekince mecbur yicen napıcan...Şimdi 1 hafta daha dikkat edersin inşallah yine düşük çıkar.

Hımmm merak ettim kimmiş ki o ? :))

Maşallaahh tatlım bende bakıyorumda
sağol cnm benim buda bu sitede ilk oldu demi sayemde
ayyyyyyyyyyy tuğbişimmmm nasıl şeker çıkmış eli yüzü öyleee yaa maşallah..nasıl kıpır kıpır sığamıyor göbüşüne:))
yaaa aslıcım rahat durmadıki hep öyle oynak bu çocuk 14 haftadan beri içimden çıkacak sankim

çirkin çirkin elleri çok güsel bayıldım muntazam parmakları var gözünü kaşıyo gördün mü azoşşş
bende çok güldüm bide benim bu 4 boyutluya bakan doktor biraz oynak bakıyo habire ultrasnu gezdiriyo bi sabit tutmadı göreyim yüzünü dudakları bile hayal meyal gördüm

ben sekerden cektirmedim cnm bizim seker durumu 24 ünde belli olcak bakalım beklemedeyiz.. biz odaktan cektirdik ama sende de bişi olmaz yani. sonucta her gebelikte tansiyon seker cıkabilir diyolar.. biraz diyetle kotarırsın bence cnmm.. içini ferah tut hçbişicik olmaz.. bize de dua et arada

Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden

bi kerem benim kızcemin fikrisi önemli.. bakalım bizim kız isticek mi.. simdi bizz kese kertigi ettik onnarı emmee bi dogsunlar bakem..

kızzz ben yirim onunn minnak ellerinii ayaklarınııı.. nesi zayıf kız cocugun daha ne olsunn.. anca daha kemikleri oturcak yanakları dolcak kuzu gibi mi olsun simdiden.. fidan kiminn damadımm valaa kıyamamm yaa bakk bugün duygusallıgım tavan aglıcam yine bende cd istiyorumm dohturr hanım cok ugrascak benle bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…