- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.961
aaa bak mahalle gacısı dedin mi orda duracan... seni hemen bi başkasına yönlendirebilirim. ehehehhehe
ayyy heyecan yaptım çok taklı çirkin mirkin uzaylı bişi şimdilik ama o benim oğlum
kızlarrr banyonunn ortasındaa kocaman bi solucan duruoduu.. ayyy kocamann dedigimm işaret parmagım kadarr.. :18::18::18::18: ay nerdenn gelmiş anlamadımm.. nasıl alcam nasıl öldürcemm diye düsündüm.. gittimm bos süt kutusuna su doldurdum accık üstüne atcam ölcek yani.. geri döndümm allaahhhhımmmm bisssürüü bacakkk tüy gibii.. tipi kırkayaga da benzemiodu ama nerden cıktı obacaklar anlamadım.. içim kalktı yaa ayy simdi hiç öldüremicem dedimm.. gittim biparca karton kopardımm kenarıyla kartonun üstüne aldımm cöpe yada balkona atıcaktım ama baktım cok hızlı yürüyo tuvalete attım sifonuda cektimm. elim ayagım cözüldü yaaaaaa:18::18::18: cok da midem bulandıı öldürdüm diye vicdanım da sızladı ama cokk kötüyim içimm kalkktı yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
merhaba hanımlar nasılsınız...
ben şimdi doktordan geldim canım cok sııkkın seker cıktı iyimi.
aclık 88
1 saat 197
2 saat 173
3 saat 103
offffff diyet verdi doktor hap yada insüline gerekyok dedi en hadi şimdilik iyiyde en kötüsü bebeğe eko yaptıracan dedi ankarada deren kliniiği varmış orda bebeğin kalbini etkileyebiliyormuş çarsamba gitcem çok canım sıklıdı onun dışında bebek suan iyi dedi ama bilemedim
bilgisi olan varmı bu konuyla ilgil bilgi veririmisiniz dua edin lütfen..
slmlar kızlar...yine sorun yine sorun şimdide kabızlık problemi yaşıyorum öldüm resmen....bu kadar ıkınmanın bi zararı olurmu kızlar çok korktummmm ya...........:/
ayyy heyecan yaptım çok taklı çirkin mirkin uzaylı bişi şimdilik ama o benim oğlum
Tavan 140 evet ama sadece 2 dilim kepek ekmeği ve peynirle 133 olmuş...
Aslında 18-19. haftalara kadar fena seyretmiyordu değerler,ama tabi kan şekerinin arttığı haftalara geldik....
Açlık da yüksek.
<90 olmalı aslında.
ya şöyle deme çocuga ya. minnak minnak adam ifadeli işte. uzaylı deme çirkn deme yavruya. ayrıca bi taraflarını yerim ben onun be. çirkinmiş... hıhh.
vıdeoyu da eve gıdınce ızlıcem ınşallah.
sağol tatlım, peki bu aşıyı yaptırmam şart mı?
Kızım oluyo teyzeleriiiiiiiiiii
Neden kız dediğimde karışcak topik, gene neyi kaçırdım :))
Hoşbulduk tatlım, yetişcem ama azimliyim
Yoktu ki...Varsa da haberim yoktu valla...
Hımmm merak ettim kimmiş ki o ? :)) QUOTE]
adını sen koy...
sağol tatlım, peki bu aşıyı yaptırmam şart mı?
kız ne bilim tam belli değil ya yüz hatları ondan diyorum yoksa dediğim gibi nazar değmesin öle seviyorum ben oğlumu napayım akşam bakarsın madem sende
Hiçte çirkin değil, nazar değmesin diye öyle seviyon dimi :)) Ay sen benimkini görsen ultrason karnımdayken güldüğümden dolayı görüntü bozuldu hep, bebeğim katil bebek çakiye benzedi töbe yarabbimD
Bu kadar dikkate nasıl çıkmış o zaman öyleİnşallah geçmez 140ı, ama yemeden içmeden de olmaz ki :26:
kız ne bilim tam belli değil ya yüz hatları ondan diyorum yoksa dediğim gibi nazar değmesin öle seviyorum ben oğlumu napayım akşam bakarsın madem sende
ben bi kere tam işyeri binasının bahçesine gircem yeşilliklerin içinden bişey süzüldü
bi geri zıpladım
güvenlik çıktı yerinden
nolduuu hanfendi dedi
ay timsah gibi bişey varrr dedim
kertenkele mi demek istiyosun dedi
bi keresinde de birine bişey anlatıyorum
hani böyle arabalar olur ya
uzunnnnnn demir çıkıntısı olur o demir sonra yana doğru uzar ondan işte
heee biz ona halk arasında vinç diyoruz
aklıma geldia anlattım
Yoktu ki...Varsa da haberim yoktu valla...
Yok be azoş o kdar da dikkatli değilim kaçırdım son zamanlar ipin ucunu.
Egzersizlerimi yapamadım, yürümedim.
Tatlı matlı yedim son zamanlar
Abartmadım ama yedim yani
sağol cnm benim buda bu sitede ilk oldu demi sayemdeHımmm merak ettim kimmiş ki o ? :))
Maşallaahh tatlım bende bakıyorumda
yaaa aslıcım rahat durmadıki hep öyle oynak bu çocuk 14 haftadan beri içimden çıkacak sankimayyyyyyyyyyy tuğbişimmmm nasıl şeker çıkmış eli yüzü öyleee yaa maşallah..nasıl kıpır kıpır sığamıyor göbüşüne:))
Hiçte çirkin değil, nazar değmesin diye öyle seviyon dimi :)) Ay sen benimkini görsen ultrason karnımdayken güldüğümden dolayı görüntü bozuldu hep, bebeğim katil bebek çakiye benzedi töbe yarabbimD
Bu kadar dikkate nasıl çıkmış o zaman öyleİnşallah geçmez 140ı, ama yemeden içmeden de olmaz ki :26:
25 haftam bitiyor gecen hafta kız beklediğim bebegin erkek oldugunu öğrendim sizede oldumu..
25 haftam bitiyor gecen hafta kız beklediğim bebegin erkek oldugunu öğrendim sizede oldumu..
ay sağol canım ya allah razı olsun insallah bisey çıkmayacak demii ya bende normalde seker çımsa önemsemezdim bu kadar yani hani isülin hap falan bukadar takmazdım dikkat ederdim tabi ama işin içinde bebek olunca cok farklı oluyor ona bişey lmasında gerisi önemli degil
Bakalım onun oğluş senin kızı isticek mi, bence leaderin oğlunun bblaunun kızında gözü var demedi deme, ben öyle anladım 4d resimlerinden
valla cnm bizde söz ağızdan bi kere çıkar önce ecrinne söz verdim onun kızı esmer güseli olcak hım kızı oğlumu beğenmesse o saman başka taliplere bakabiliriz
yok kız sende azoşş ortalığı kızıştırma kızlarımızın hepiciği birbirinden güsel bana kalsa hepsini alırım ama işte olmaz bir tek gözde olurşimdilik ecrinin kızına talibiz bizi istemeyene kadar...
yuppi sonunda üzülüyodum yaaa görün bakım çırpı bacaklı oğlumu
yehuuuuu çok mutlu oldummm
izlemek isteyen varsa link atıyorum
Dailymotion - VTS_01_1 - Kadınca Kanalı
ne saNDIYDIN. KAYNANA olucaz tabisi. oğlumun mutluluğu için yeri geldi mi gelinimin saçlarını bile çekerim ben. bu yemek ne gelin hiç mi ananın evinde yimek yapmadın a kızım der ağlatırım. habersiz çat kapı kapıya dayanırım. dayanmakla kalmaz bi de gelmişken kalırım. sürekli geçerken uğrarım.
kaynanayım ben.
selam... selin ismi bi kza yakıştırdığım kibar isimlerdendir. selinnn. baksana kibarlığa.
ahahahah gazı kes... varya asıl senden semra kaynana olur :)
amin bebişim ya. takma kafana düzelir herşey.. dikkat edersin birazcık.
hıhhhh kızımııı sana vermiycigimdenn ötürüü yolamıciksinn velevv kiii kız beni dinlemez ilerde ben onu istiyomm derr o zaman ben kızımınn totosunu cimciklerimmmbak benim dünürüm ne kadann kibar ne kadann sadıkkk.. pamuklarda yatırırr o benşmm kızcemiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?