2012 Şubat Anneleri

tuğbam senin oğlan oynak benim kızda oynak acaba sen benim kızımı alsan:)))yelizden ses çıkmıyor baksana ağırlığınca altın istediğimden berii

bende baktım bende..ama akşama hazırlandığım için biraz atlaya atlaya baktım,çok merak ettim de!
çok tatlı,çok haraketli maşallah!
sağolun kızlar oğlumu meşhur ettim kliplerde oynattım tabi izleyin diye kaç saattir yüklemeye çalışyıorum ben paylaşmayı çok severim
ay videoyu da izledim bu arada çok tatlı yaaaa
Allah nazarlardan saklasın
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
benim doktor cd vermiyo
sağol tatlım ben hergün 2-3 kere izliyorum her defasındada farklı bişi dikkatimi çekiyo nie ki cd vermiyo belki aleti farklıdır
deme sen yine de. yağuşuklu prens o. nazik, adam ifadeli yiğit delikanlı...

ahaha timsahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahahah aheheyhyehheyyyy...
yakuşuklu sert erkekim benim eheyt be açılın M.Eymen geliyo

leader bende iş yerinde seyredemiyorum maalesef

için gidiyo ama dimi şu anda biriniz koysanız ben izleyemesem kudururdum burda

Aden üyeliğini yakmak üzeresin ! bblau sende oyle !

dediğim gibi oğluımun en sevdiğim ve net görebildiğim yeri binik papileri ısırasım geliyo böle ekranı öpüp duruyorum
çok güsel sende al bizde görelim azoşş sende oysana video çektiripte koymayan varsa koysun bakalım arkadaşlar
tuğbam senin oğlan oynak benim kızda oynak acaba sen benim kızımı alsan:)))yelizden ses çıkmıyor baksana ağırlığınca altın istediğimden berii

muhohohyt aslıcımm başımın üstünde yeri var cimcimenin bu işler sırayla zuzu yelizin oğlanda fena vay bak sen altınları duyuncamı yamuk yaptı yoksam

sağol tatlım ben hergün 2-3 kere izliyorum her defasındada farklı bişi dikkatimi çekiyo nie ki cd vermiyo belki aleti farklıdır

Abboooo evet aleti farklı olabilir Ay tamam sustum :26:

azo sen kimi kız beklıyordun da erkek çıkmıştı? ahahah hatta nişan yaptık demiştiniz.

sgmrn'nin kızı olcak biliyorduk, o da öyle dediydi sonra bi baktık erkekmiş Kara bahtım kör talihim.

selam kızlar kahogulo dan haber varmı dün geceden beri aklımda çok üzülüyorum

Maalesef henüz gelmedi. Bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…