- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.981
25 haftam bitiyor gecen hafta kız beklediğim bebegin erkek oldugunu öğrendim sizede oldumu..
sağolun kızlar oğlumu meşhur ettim kliplerde oynattımbende baktım bende..ama akşama hazırlandığım için biraz atlaya atlaya baktım,çok merak ettim de!
çok tatlı,çok haraketli maşallah!
sağol tatlım ben hergün 2-3 kere izliyorum her defasındada farklı bişi dikkatimi çekiyo nie ki cd vermiyo belki aleti farklıdıray videoyu da izledim bu arada çok tatlı yaaaa
Allah nazarlardan saklasın
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
benim doktor cd vermiyo
yakuşuklu sert erkekim benim eheyt be açılın M.Eymen geliyodeme sen yine de. yağuşuklu prens o. nazik, adam ifadeli yiğit delikanlı...
ahaha timsahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahahah aheheyhyehheyyyy...
leader bende iş yerinde seyredemiyorum maalesef
anam hemen kaç topikten hemen kaç. bizim topıkte kız ktlığı var. erkek anaları oğullarına kız seçiyor. kız az oldugundan arada tartışmalar yaşanıyor. mesela benim gelinimin 1500 taliplisi var ama inan tek başıma en az mahsun kırzmızıgül kadar yıkılmadım ayaktayım italik duruş imajımı sergiliyorum.
güzel mi kız kızın? şişşttt desene bi:))
( bende korkmaya başladım. bakalım ne olucak bu hafta?
Sen karar ver teyzesi kızıma. Gerçi anası kadar güzelde, yinede maşallah demeyi unutma :)) kızım burda 13+2. Pcmde şimdilik bu var
Hımmm merak ettim kimmiş ki o ? :)) QUOTE]
adını sen koy...
ya şimdi nasip diceksiniz ama, annem benden sonraki ölen kardeşime hamileuken aşı yaptırmıştı 7 aylıkken. ama ne aşısı falan bilmiyom. 6-7 yaşlarındaydım. Annem hep o iğne yüzünden düştü çocuğum derdi. o benim aklımda yer etti, şimdi çok korkuyorum aşıdanCanım kimi gerek yok diyor, kimi insanlık hali belli olmaz diyor, ben ikinci seçeneği seçenlerdenimKarar senin.
sevgili 2 doktor bana gerek yok o eskidenmiş dedi
teşekkür ederim tatlım, inş. gerek olmaz aşı için.
anam hemen kaç topikten hemen kaç. bizim topıkte kız ktlığı var. erkek anaları oğullarına kız seçiyor. kız az oldugundan arada tartışmalar yaşanıyor. mesela benim gelinimin 1500 taliplisi var ama inan tek başıma en az mahsun kırzmızıgül kadar yıkılmadım ayaktayım italik duruş imajımı sergiliyorum.
Sen karar ver teyzesi kızıma. Gerçi anası kadar güzelde, yinede maşallah demeyi unutma :)) kızım burda 13+2. Pcmde şimdilik bu var
Eki Görüntüle 273188
ya şimdi nasip diceksiniz ama, annem benden sonraki ölen kardeşime hamileuken aşı yaptırmıştı 7 aylıkken. ama ne aşısı falan bilmiyom. 6-7 yaşlarındaydım. Annem hep o iğne yüzünden düştü çocuğum derdi. o benim aklımda yer etti, şimdi çok korkuyorum aşıdan
oyyyy maşallah. etli butlu bi de. ehehehe balık etli kız bu resmen. oyyy minnoş... Allah tamamına erdirir inşallah.
ne aşısıymış o ya öyle((
kızlar yaaa yarın ya benimkilerde erkek çıkarsa :18:
selam kızlar kahogulo dan haber varmı dün geceden beri aklımda çok üzülüyorum
dediğim gibi oğluımun en sevdiğim ve net görebildiğim yeri binik papileri ısırasım geliyo böle ekranı öpüp duruyorumkızzz ben yirim onunn minnak ellerinii ayaklarınııı..nesi zayıf kız cocugun daha ne olsunn.. anca daha kemikleri oturcak yanakları dolcak kuzu gibi mi olsun simdiden.. fidan kiminn damadımm valaa kıyamamm yaa bakk bugün duygusallıgım tavan aglıcam yine bende cd istiyorumm dohturr hanım cok ugrascak benle bu ay
tuğbam senin oğlan oynak benim kızda oynak acaba sen benim kızımı alsan:)))yelizden ses çıkmıyor baksana ağırlığınca altın istediğimden berii
aaa kazen gelmiş adengökçe banlanmış ne oldu kiiii aceppp
çok nadşr oluyor tatlım o ihtimal.hem sen gördüm dediydin çizgisini için rahat olsun kız bizimkiler
Evet ne oldu ki ?
sağol tatlım ben hergün 2-3 kere izliyorum her defasındada farklı bişi dikkatimi çekiyo nie ki cd vermiyo belki aleti farklıdır
azo sen kimi kız beklıyordun da erkek çıkmıştı? ahahah hatta nişan yaptık demiştiniz.
selam kızlar kahogulo dan haber varmı dün geceden beri aklımda çok üzülüyorum
Eki Görüntüle 273188
ya şimdi nasip diceksiniz ama, annem benden sonraki ölen kardeşime hamileuken aşı yaptırmıştı 7 aylıkken. ama ne aşısı falan bilmiyom. 6-7 yaşlarındaydım. Annem hep o iğne yüzünden düştü çocuğum derdi. o benim aklımda yer etti, şimdi çok korkuyorum aşıdan
Oyy kurban olsunlar maşallah
O aşı tetanoz olsa uygulama kalkardı diye düşünüyorum.Ama sen bilirsin canım karar senin, nasıl için rahat edecekse öyle yaptır.
yok kız bendemedim onu
yok kız bendemedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?