- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.001
adengökçe neden banlandıki aaaaa ne oldu
dediğim gibi oğluımun en sevdiğim ve net görebildiğim yeri binik papileri ısırasım geliyo böle ekranı öpüp duruyorum
çok güsel sende al bizde görelim azoşş sende oysana video çektiripte koymayan varsa koysun bakalım arkadaşlar
muhohohyt aslıcımm başımın üstünde yeri var cimcimenin bu işler sırayla zuzu yelizin oğlanda fena vay bak sen altınları duyuncamı yamuk yaptı yoksam
yuppi sonunda üzülüyodum yaaa görün bakım çırpı bacaklı oğlumu
yehuuuuu çok mutlu oldummm
izlemek isteyen varsa link atıyorum
Dailymotion - VTS_01_1 - Kadınca Kanalı
evet evet babası kayserili yaa ağırlığınca altın istedi tabi kızına yelizden o günden beri haber alınamıyıor
ben vereyim kız kaç kg doğacak bu bebek varsın 5kg doğsun
ben hiçbişi anlamadım bu banlama neden oldu hayret bişi yaaa artık sözler laflar mı bir yere çekiliyo ki yahuuuu
oyyyy maşallah. etli butlu bi de. ehehehe balık etli kız bu resmen. oyyy minnoş... Allah tamamına erdirir inşallah.
ne aşısıymış o ya öyle(( maşallah kızıma, inşallah yarın daha da güzel fotoları olacak kızımın
teşekkür ederiz teyzesiiiiiOyy kurban olsunlar maşallah
O aşı tetanoz olsa uygulama kalkardı diye düşünüyorum.Ama sen bilirsin canım karar senin, nasıl için rahat edecekse öyle yaptır.
hiç bilmiyorum ki tatlım ne aşısı, yıllarrrrr önceki bi durum. daha anneme sormadım da ne aşısıydı diye, sorsam oda bana evham yaptıracak.
ben hiçbişi anlamadım bu banlama neden oldu hayret bişi yaaa artık sözler laflar mı bir yere çekiliyo ki yahuuuu
ayyy maşallahhh senin oğluna maşallahhhh
canım bu arada avrasya hastanesine tamer beyemi gidiyorsun sen muayeneye??????
adengökçeden sonra bblau da yok ortalarda gerçekten sebebi neymiş bende bişey anlamadım
iyide cnm bir sebep olmadan insan engellenir mi burda kavga yok tartışma yok yani ben anlam veremiyorum bir takip edip araştırsınlar her şikayet edeni mi banlıycaklar böylecanım bu konuyu kapatalım bende yazdım diye kazen mesaj atmış bana
oyüzden bizler birşey yazmayalım en iyisi
canım kendine ii bak damadını gördün sonunda kızında beğendiyse oldu bu iş öptüm seni bu arada geçmiş olsun yaaa inşallah önemli bişi çıkmaz Allah korusunadenimmm banlanmıssssssbence konusmalarımız yanlıs anlasıldı yani kavga ediyoruz sandılar dogal olarak:26::26: bblau da mı banlandı yoksa.. :26: ay kızlarr simdi görümcem aradı bekar olan görümceme dr mesane kanseri olabilir demişş.. simdi ultrasona alıyolarmıss.. kanser lafı duyasım yok artık hastalık da öle. insallah bişi cıkmaz içime sıkıntı oturdu yine ne güclü kanser genleri varmıs böyle neyse cıkıyorum ben işim de vardı zaten.. az iş yapayım acılırım belki görüsürüzzz...
adengökçeden sonra bblau da yok ortalarda gerçekten sebebi neymiş bende bişey anlamadım
alttan alttan laf sokmalar neyse biz kapatalım bu konuyu bizde gitmeyelim sonra
yok cnm 4 boutluda sadece o bakıyomuş bir kereliğine girmiş bulundum ama adam işinin piri biri avrasya gamze baykana gidecem bundan sonra
iyide cnm bir sebep olmadan insan engellenir mi burda kavga yok tartışma yok yani ben anlam veremiyorum bir takip edip araştırsınlar her şikayet edeni mi banlıycaklar böyle
canım kendine ii bak damadını gördün sonunda kızında beğendiyse oldu bu iş öptüm seni bu arada geçmiş olsun yaaa inşallah önemli bişi çıkmaz Allah korusun
sebeb yok güselim adam gibi kim ne yapıyosa açıklansın o zaman bilelim ne olduğunu burdan yakında hepimizi soğutacaklar ya yapmasınlar bunu olur olmadık şeyde gönderiyolar cezayııııııhiç oluyo mu sorgusuz suhalsiz infaz...
biliom cnm bende gittim tamer beye
2li test sonucum kötü çıkmıştı o zaman renkli ultrasona girmiştim
ama çook yoğun ya kaç dakika sürdü senin muayenen?
Bende nurcan hanıma gittim geçen ay
bu ay gamze hanıma gitmek istiodum ama eşimle gittiğim için cumartesileri fulll dolu kadın yaa deli oldum daha fazlada erteleyemezdim kontrolumü o yüzden mecburen yarın yine nurcan hanıma gidcem ama o beni farklı bi yere gönderdi detaylı için......
Sen hiç gamze hanıma gittinmi?? Yoksa ilk defamı gidecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?