2012 Şubat Anneleri

Nazomeeeeee dünürrrr bu şekeri beğendim ben bunu yaptırcam büyük ihtimal;

Eki Görüntüle 273155

waayy wayyy yakısırrr damadımaaaa..cok begendiii kaynanasııı bu sekerlerii :))) bizde pembişlerini yaptıralım da takım olsun barimm...bak bende benim begendiklerimi ekleyeyim dünür...bebelerimizin ortak kararı olsun.onlar ne dersee artıkın

nerde oturuon cnm sanırım çok yakınız seninle ben kocamustafapaşadayım.....

bende mne hanımı çok duydum tam gitmeye karar verdim 2 ay önce falandı galiba hastaneden ayrıldı dediler
arkadaşım nurcan hanıma gidio diye mecbur ona gittim evet iyi bi doktor ama gamze hanımı çok iyi anlatıolar
bende bi dahaki randevumu çok erkenden alıp gidicem gamze hanıma sonra iki doktor arasında karar verip birine devam edicem

benimde ilk doğumum olacak aynenn çok korkuyorum hastanede inşiyidir ya yakında tanıdıklarından doğum yapan varmı avrasyada nette iyi yorumlarda var kötüleride off yaa inş herşey güzel olur inşşşş

oyelkenn canımm az önce marketten geldimm..ikiz bebekleri ve birde oğluyla gezen bir anne gördüm hemen aklıma sen geldinn..nasıl tatlılardıı anlatamam sarıı lüle lüle sacları olan 2 kızçe ve boncuk gözlü bir oğlan hemen seni geçirdim aklımdan özgecimdee kucağına alsın kızçelerini böleee yumos yumos gezsinler dedim...bu ikizler bi ayrıı sevimli beee..sadece afacanın biri ağlamaya basladı diğerinin keyfi yerindeydii kardeşi yaygarayı kopartınca oda bastı cığlığıı cokk sevimlilerdi yaa..

güselim ben varoş kent bayrampaşadayım mine hanım mükemmel bir doktordu güler yüzlü melek yüzlü maviş gözlü müthiş alakalı bir kadındı bende onda doğum yapmayı çok isterdim ama ayrıldı ordada zeynep hanım var ben çok ürktüm kensinden çok ciddi sert bir mizacı var ben doğumda kas katı kalırım öyle birinin karşısında o yüzden derhal bıraktım hastaneyi avrasyada doğum yapan arkadaşlar var gamzeyi çok öneriyolar çok güseler yüzlü ve hastalarıyla alakalı die nurcan hanımda bizimle aynı memeketli kırklarelili beaaaa iyidir o kadında ben şu tarz bir düşüncedeyim yeni mezunlar biraz acemi tecrubelilerde biraz biraz bıkmaya başlıyolar yoruluyolar artık çünkü orta yaş iyidir hem teknoloji yeni takip ederler hemde daha işlerinin basamaklarının üst sefiyelerine çıkmaya yakındırlar gamze hanım 38 yaşında bir bayan mine hanımda o civardaydı ama nasip değilmiş ben bir ay önceden randevu alıyorum sorun olmuyo cnm karşılaşırsak sevinirim adım tuğba

hadi yaa inşallah canım alırız bizde kucağımıza
aklına gelmemede çok sevindim

evet gülüm geldim....
neler yaptın?
işler bitti...
hafta sonu sende girmiyorsun değil mi?
pazarteside toplantım var...

hiç ne yapayım canım
yarın için heyecanlıyım
sağlıklarını merak ediyorum birde erkek çıkar mı diye düşünüyorum
bu arada başımda ağrıyor yaa
sen nasılsın

bence çok yorum yapma canım sende tabi yine de sen bilirsin belki bizim bilmediğimiz şeyler vardır

doğru söylüyorsun cnm herşeyi bilmek zorunda değiliz belki ama bu son zamanlarda çok oluyo genel bir sorun varki devam ediyo en azından topluca uyarılsak daha dikkatli oluruz ama kişiye özel bir açıklama var sanırım

Nazom.. İsmini görünce merhaba diyeyim istedim...
Nasılsın?
Az sonra çıkacağım işten..
Bu aralar açıklise kayıtları da var
Başımı kaldıramıyorum...

Oyelkenin halini düşündükçe ben bile heyecan yapıyorum...
Ama oyelken sen zor girersin siteye artık..
Ben aralıktan sonra hiç giremem ya
4 bebekle...

Beğenmene sevindim canım
Sen de göster bana

Bu arada a.selam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…