- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.021
canım belki bizim bilmediğimiz başka birşey vardır
baksana çift üyelik alanlar bile varmış ne kadar ilginç
adengökçe banlandı da bblau nereye gitti onu anlamadım bende
aslında şöyle bir şey olsa işte bu kişi şu kadar süre şu nedenle banlandı falan diye
ne güzel olur dimi
bblau'nun net bugün sorunlu..Gökçe de msnde selamı var
yoğun biri evet yarım saat bekledim muayem 45 dk sürdü 4 boyutlu olduğu için çok dikkatli yapıyo işini muntazam
ama benim erkek doktor fobim var ben gamze baykana ilk kez gidicem daha önce çapa özelde mine kabakaşa gidiyordum hastaneden ayrılınca bende bıraktım hastaneyi nurcan hanımıda met ediyolar normal doğum için özellikle ama ben gamze tamerin öğrencisi olduğu için tercih ediyorum yani sempatik biri benim ilk doğumum olcak korkuyorum beni sakinleştircek orta yaşlı bir bayan lasım 40aşmamış gamze o yüzden tam benlik hastaneyi beğendim tertemiz ilgililer hoşuma gitti
evet bilgi verilmesi gerekiyor zaten ama bence mesaj yoluyla sadece üyeye bilgi veriyorlar öyle sanıyorum
a.selam azoşcum awnde bizden selam yolla biz burda aileyiz bunu görmeleri lazım artık
nerde oturuon cnm sanırım çok yakınız seninle ben kocamustafapaşadayım.....
bende mne hanımı çok duydum tam gitmeye karar verdim 2 ay önce falandı galiba hastaneden ayrıldı dediler
arkadaşım nurcan hanıma gidio diye mecbur ona gittim evet iyi bi doktor ama gamze hanımı çok iyi anlatıolar
bende bi dahaki randevumu çok erkenden alıp gidicem gamze hanıma sonra iki doktor arasında karar verip birine devam edicem
benimde ilk doğumum olacak aynenn çok korkuyorum hastanede inşiyidir ya yakında tanıdıklarından doğum yapan varmı avrasyada nette iyi yorumlarda var kötüleride off yaa inş herşey güzel olur inşşşş
oyelkenn canımm az önce marketten geldimm..ikiz bebekleri ve birde oğluyla gezen bir anne gördüm hemen aklıma sen geldinn..nasıl tatlılardıı anlatamam sarıı lüle lüle sacları olan 2 kızçe ve boncuk gözlü bir oğlanhemen seni geçirdim aklımdan özgecimdee kucağına alsın kızçelerini böleee yumos yumos gezsinler dedim...bu ikizler bi ayrıı sevimli beee..sadece afacanın biri ağlamaya basladı diğerinin keyfi yerindeydii kardeşi yaygarayı kopartınca oda bastı cığlığıı cokk sevimlilerdi yaa..
bugünde bitiyor nihayet haftasonu geldi
evet gülüm geldim....
neler yaptın?
işler bitti...
hafta sonu sende girmiyorsun değil mi?
pazarteside toplantım var...
bence çok yorum yapma canım sende tabi yine de sen bilirsin belki bizim bilmediğimiz şeyler vardır
oyelkenn canımm az önce marketten geldimm..ikiz bebekleri ve birde oğluyla gezen bir anne gördüm hemen aklıma sen geldinn..nasıl tatlılardıı anlatamam sarıı lüle lüle sacları olan 2 kızçe ve boncuk gözlü bir oğlanhemen seni geçirdim aklımdan özgecimdee kucağına alsın kızçelerini böleee yumos yumos gezsinler dedim...bu ikizler bi ayrıı sevimli beee..sadece afacanın biri ağlamaya basladı diğerinin keyfi yerindeydii kardeşi yaygarayı kopartınca oda bastı cığlığıı cokk sevimlilerdi yaa..
waayy wayyy yakısırrr damadımaaaa..cok begendiii kaynanasııı bu sekerlerii :))) bizde pembişlerini yaptıralım da takım olsun barimm...bak bende benim begendiklerimi ekleyeyim dünür...bebelerimizin ortak kararı olsun.onlar ne dersee artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?