- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.041
doğru söylüyorsun cnm herşeyi bilmek zorunda değiliz belki ama bu son zamanlarda çok oluyo genel bir sorun varki devam ediyo en azından topluca uyarılsak daha dikkatli oluruz ama kişiye özel bir açıklama var sanırım
doğru söylüyorsun cnm herşeyi bilmek zorunda değiliz belki ama bu son zamanlarda çok oluyo genel bir sorun varki devam ediyo en azından topluca uyarılsak daha dikkatli oluruz ama kişiye özel bir açıklama var sanırım
hiç ne yapayım canım
yarın için heyecanlıyım
sağlıklarını merak ediyorum birde erkek çıkar mı diye düşünüyorum
bu arada başımda ağrıyor yaa
sen nasılsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Esim eve kopek getiricekmisssss
pincher cinsi dedi 1 hafta falan durucakmıs sanırım bizde.
İnternetten baktım boyle bisey cıktı karsıma.
Eki Görüntüle 273200
Boyle bir kopekse yer bitiririm ben onuuuuBana bir zararı olmaz dimi hamilelikten dolayı?
Ve bu arada aksam anneme goturucek esim beni veeeeeeeee gece orda kalıcammmmmm
merhaba canımm.iyiyim cok şükür.sen nasılsın? benim babam ikiz eşi sülalemde o kadar cok ikiz varki.eşimin kız kardesleri ikizz.aslında bu sefer belki bende bi ikiz bulurum belki diye basta cok heyecanlanmıstım :) sanırım ondan daha da bi dikkatimi cekiyor ikizlerr ve anneleriNazom.. İsmini görünce merhaba diyeyim istedim...
Nasılsın?
Az sonra çıkacağım işten..
Bu aralar açıklise kayıtları da var
Başımı kaldıramıyorum...
Oyelkenin halini düşündükçe ben bile heyecan yapıyorum...
Ama oyelken sen zor girersin siteye artık..
Ben aralıktan sonra hiç giremem ya
4 bebekle...
Beğenmene sevindim canım
Sen de göster bana
Bu arada a.selam..
internetten baktım boyle bisey cıktı karsıma.
Eki Görüntüle 273200
Boyle bir kopekse yer bitiririm ben onuuuuBana bir zararı olmaz dimi hamilelikten dolayı?
Sağol canım...
Güne Kahvaltıyla başlayalım diye bir etkinlik düzenliyoruz
Sağlık Bakanlığıyla beraber...
Sabah erken 1450 öğrenci....
Kahvaltı yapacağız okulda...
Ve tüm gün bununla uğraştım...
Şükür hallettim..
Evimi özledim çocuklarımı...
Canım inşallah kızdırlar..
Çok tatlı maşallahTemiz, aşıları, iç dış parazitleri tam ise sana bir zararı olmaz, ama bu dediklerimin tam olup olmadığını öğrensin.
Eki Görüntüle 273200
cok begendimm canım.sabahtan beri uğrasıyorum sabah yapmıstım oysa ama azimliyimm yine yapıcam.ben bi atlı cerceve begenmiştim onu göstermek istiyorum sana :)) kızcemle damadımın resmini koyarım içine hem :))
ayyy canım çok şeker ama sen yine de dikkat et hayvan bu sonuçta :)
güselim ben varoş kent bayrampaşadayımmine hanım mükemmel bir doktordu güler yüzlü melek yüzlü maviş gözlü müthiş alakalı bir kadındı bende onda doğum yapmayı çok isterdim ama ayrıldı ordada zeynep hanım var ben çok ürktüm kensinden çok ciddi sert bir mizacı var ben doğumda kas katı kalırım öyle birinin karşısında o yüzden derhal bıraktım hastaneyi avrasyada doğum yapan arkadaşlar var gamzeyi çok öneriyolar çok güseler yüzlü ve hastalarıyla alakalı die nurcan hanımda bizimle aynı memeketli kırklarelili beaaaa iyidir o kadında ben şu tarz bir düşüncedeyim yeni mezunlar biraz acemi tecrubelilerde biraz biraz bıkmaya başlıyolar yoruluyolar artık çünkü orta yaş iyidir hem teknoloji yeni takip ederler hemde daha işlerinin basamaklarının üst sefiyelerine çıkmaya yakındırlar gamze hanım 38 yaşında bir bayan mine hanımda o civardaydı ama nasip değilmiş ben bir ay önceden randevu alıyorum sorun olmuyo cnm karşılaşırsak sevinirim adım tuğba
güselim ben varoş kent bayrampaşadayımmine hanım mükemmel bir doktordu güler yüzlü melek yüzlü maviş gözlü müthiş alakalı bir kadındı bende onda doğum yapmayı çok isterdim ama ayrıldı ordada zeynep hanım var ben çok ürktüm kensinden çok ciddi sert bir mizacı var ben doğumda kas katı kalırım öyle birinin karşısında o yüzden derhal bıraktım hastaneyi avrasyada doğum yapan arkadaşlar var gamzeyi çok öneriyolar çok güseler yüzlü ve hastalarıyla alakalı die nurcan hanımda bizimle aynı memeketli kırklarelili beaaaa iyidir o kadında ben şu tarz bir düşüncedeyim yeni mezunlar biraz acemi tecrubelilerde biraz biraz bıkmaya başlıyolar yoruluyolar artık çünkü orta yaş iyidir hem teknoloji yeni takip ederler hemde daha işlerinin basamaklarının üst sefiyelerine çıkmaya yakındırlar gamze hanım 38 yaşında bir bayan mine hanımda o civardaydı ama nasip değilmiş ben bir ay önceden randevu alıyorum sorun olmuyo cnm karşılaşırsak sevinirim adım tuğba
Bebeklerle ve hayvanlarla iyi anlasırım cok severim. Dikkatli olurum canım merak etme.
Bi esimle anlasamıyorum ne hikmetse
merhaba canımm.iyiyim cok şükür.sen nasılsın? benim babam ikiz eşi sülalemde o kadar cok ikiz varki.eşimin kız kardesleri ikizz.aslında bu sefer belki bende bi ikiz bulurum belki diye basta cok heyecanlanmıstım :) sanırım ondan daha da bi dikkatimi cekiyor ikizlerr ve anneleri
cok begendimm canım.sabahtan beri uğrasıyorum sabah yapmıstım oysa ama azimliyimm yine yapıcam.ben bi atlı cerceve begenmiştim onu göstermek istiyorum sana :)) kızcemle damadımın resmini koyarım içine hem :))
Eki Görüntüle 273200
ayyy canım çok şeker ama sen yine de dikkat et hayvan bu sonuçta :)
inşallah canım tabii önce sağlıklı sonra kız :)
Eki Görüntüle 273202 Eki Görüntüle 273204 Eki Görüntüle 273203 Eki Görüntüle 273205 [
ATTACH=CONFIG]273206[/ATTACH]
canım umarım basarılı olmusumdur..uğur böcekli olanları hastane için düşündüm ben.onlar sadece çikolata diğerleride en beğendiklerimm hepciii :))
Rabbim versin diyeceğim ama
Dua niyetine geçer nazom şimdi..
Allah hayırlısını versin...
Tabiii önce sağlıklı sonra kız:))
Canım ben çıkabilirim her an..
Vaktim doldu...
Bi cam kapı kontrolü yaptırayım
iyi bak kendine..
YArın için kolay gelsin sana..
Heyecan tasa yapma
Öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?