2012 Şubat Anneleri

Bankadan geldiler şirkete,bireysel emeklilik ve özel sağlık sigortası tanıttılar. Onlara takıldım biraz,okuyamadım çok mu yazdınız acep...

cnm ben hiç sevmiyorum bayrampaşı dar sokaklar garip insanlar tuhaf tuhaf şiveler izmir Karşıyadan sonra burası bana yabancı bir şehir geldi insanlık yok komşuluk yok ne bilim sevemedim bir türlü
nurcan hanımın lakabı normal doğumcu son ana kadar herkesi normal için bekletiyormuş die duydum sempatik bir kadın sağolsun 3-5iz biz beaa bababnem kırklarelili benim annemin babası edirne uzunköprü
benimde çok yakın bir arkadaşım var tamer beyin hastası onun 3 tane arkadaı doğum yaptı o hastanede velileri orda doğuruyo çok metini duymuş gamzenin bakalım bende yeni tanışıcam kendisiyle ustanın elemanıda sağlam olur istanbul üni mezunu yükseğinide orda yapmış benim randevum 11 kasımda cnm sabah 9 da orda olcam şeker yüklemesi yapılcak 11,30dada muayenem var gamzede o güne randevu alırsan kii saat 11e boştu görüşürüz nilaycım unutma beni yakama kırmızı gül takarım

Anammmm melek kızlı olanı bende beğenmiştim Mirabonbon dimi bunlar, ama 4.5 diyor ya tanesine :26:

yesss bebişimm miraa valla ben bilmem ben sadece beğendimm teyzesi düşünsün kaç para tutarr..ben onu 4 sene dısarlarda okuttum.işe girdi cadıı ablamm kuzunun sekerlerini ben yaptırıcam sen sadece sec dedi bende sadece seciyorumm azoşum. insanınn kardeşinin olması nasıl güzell bee

Yaaaaa benim niye kardeşim yok :84:

çok cnm ne zararı olcak süpermiş yirim ben onu ama yinede çok haşır neşir olma kıl tüh kaymasın ağzına
ooooooo eniştede ilerlemeler görüyorum hadi hayırlısı cnm benim

Valla esimde baya ilerlemeler var canım yaa. Dun gece agrıdan oluyordum sırtımın geldi sarılıyor opuyor askım bitanem diyor nasıl hosuma gitti anlatamam.

Sonra geldi kaynanamın yanında is mis yapmıyosun bundan sonra ayaklarını uzatıp yatıcaksın kalk yemegini ye yıka geri yat dedi.
Kaynanam durdu durdu yapmasın yatsın dedi zordan..

Sevgili kocacım artık beni koruyor yaa

görmemişin oğlu olmuş zırt pırt göstermiş hesabıı ayşebaharcım hoşgeldin dünyam sende bakı ver videoya oğlumun videosu islemek isterseniz tabi

Dailymotion - VTS_01_1 - Kadınca Kanalı

Masallah ogluna canım benim. Ahh ahh keske ben de boyle gorebilseydim oglumuuu

Aman Allah bozmasın maşallah :))

benimde kız kardeşim yok ama görümcelerim var sağolsun bri aynı şekilde sen beğen ben kendi ellerimde yapıcam sana dedi ne marifetli bir kadın görseniz benim söz yastığımı düğünde iğneliğimi yaptı bir bakan bir daha bakakaldı bende ablam zevkine güveniyorum sen yap dedim bakalım nasıl bir süpriz gelcek bizeee

eskiye göre süpersiniz iftira atma adama şimdi

Dogru valla hakkını yememek lazım simdi. Daha dune kadar anneme gidicem diye kavga ederken bugun istersen kal annende diye o teklif etti bana

Tuylerine dikkat ederim canım zaten. Onun dısında saldırgan bir kopek degilse uslu biseyse ( ki olmasa esim getirmezdi herhalde ) buyuk bir zevkle oynarım onunla

Aman Allah bozmasın maşallah :))

Aminnnn canım. Valla totomu kasıyım da nazar degmesin

Bu arada oglum kıskandı galiba kopeki nasıl ittiriyor karnımı canımı yakıyor resmen yaa

ayyy cnm ya canım sıkkın bügünn beni güldürdünya Allahta seni güldürsünn :)):))) tamam kırmızı gülünle tanırım senii

ama canım ya sen cuma günü gidion ben eşimle gidiom kontrollere o yüzden cumartesileri gidioz izin alamaz diye eşimm
of sende bi gün sonraya randevu alsan olmazmiki yaaaa

bu arda nurcanın böle bi ünvanı olduğunu bilmiodum

ayyy demek baya doğum yapan var orda ohhh içim rahatladı yaaa
hem fiyat olarakta çok uçuk değil avrasya hemde dediğin gibi temiz bide doktorlar saat kaç olursa olsun doğuma mutlaka geliomuş buda bizim için süperrr

slm kızlarrrrr.......
banlananlar bugün doğanlar topikimiz çok hareketli bu gün yavvvv.....
doğum günü olan arkadaşımızı tebrik ediyorum banlananları allah tez zamanda kurtarsın inşallah diyorum....

cnm benim hafta sonu ben gelemiorum büroda kış versiyonuna gircez ve cumartesileri en yoğun günümüz olcak kasımda bu ay olsaydı gelirdim bende kocişle gidiyorum işten kaçıyo oda ordada buluşuoz normal doğum 600 sezeryan 900 spinal epidural anestezide fiyat değişmiyo aynı haberin olsun şeker yüklemesi zımbırtısını sormayı unuttum hastaneye tam puan verdim rahat olcak inşallah doğumumuz bundan sonra bendensin nilaycım çok şey paylaşcaz seninle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…