- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.061
cnm ben hiç sevmiyorum bayrampaşı dar sokaklar garip insanlar tuhaf tuhaf şiveler izmir Karşıyadan sonra burası bana yabancı bir şehir geldi insanlık yok komşuluk yok ne bilim sevemedim bir türlüayyy canım yaaa niye varoş kent dion ya gayet güzel bi yer bayrampaşa
bende gaziosmanpaşadan gelin geldim buraya hala alışamadım
bende aynen senin gibi düşünüorum doktorum beni çok iyi motive edebilmeli ya güleryüzlü olmalı
nurcan fena değil ama tam anlamıyla tatmin etmiyo beni içime tam yatmadı yani
evet kırklareliliymiş nurcan hnm bende edirne keşan hemşeriyiz
yaş konusundada çook haklısın orta yaşş en güzeli
şimdi sende böle dedinya ben bi dahaki ay kesinnn gamze hanıma gidiom kesin çok önceden alıcam randevuyu
ayrrıca tamer beyin öğrencisi olduğunu bilmiodum çok iyi ya
senin randevun ne zaman?bende karşılaşırsak çok mutlu olurum benim adımda nilay :):)
az uyuyum demiştimm maşşaallah yine banlananlar olmuş galibaa...nie bu tarz şeyler oluyor forumda anlamıyorumm...nese kimin doğumgünü pek çözemedim ama doğum günüsü olanlar kutlu mutlu olsun yeni yaşlarını kucaklarında bebekleriyle geçirsinler inşallah...leader oğluşunun videosunu izledim çok tatlı maşşallahh
Bankadan geldiler şirkete,bireysel emeklilik ve özel sağlık sigortası tanıttılar. Onlara takıldım biraz,okuyamadım çok mu yazdınız acep...
Anammmm melek kızlı olanı bende beğenmiştimMirabonbon dimi bunlar, ama 4.5 diyor ya tanesine :26:
yesss bebişimm miraa valla ben bilmem ben sadece beğendimm teyzesi düşünsün kaç para tutarr..ben onu 4 sene dısarlarda okuttum.işe girdi cadııablamm kuzunun sekerlerini ben yaptırıcam sen sadece sec dedi bende sadece seciyorumm azoşum. insanınn kardeşinin olması nasıl güzell bee
çok cnm ne zararı olcak süpermiş yirim ben onu ama yinede çok haşır neşir olma kıl tüh kaymasın ağzına
ooooooo eniştede ilerlemeler görüyorum hadi hayırlısı cnm benim
görmemişin oğlu olmuş zırt pırt göstermiş hesabıı ayşebaharcım hoşgeldin dünyam sende bakı ver videoya oğlumun videosu islemek isterseniz tabi
Dailymotion - VTS_01_1 - Kadınca Kanalı
Valla esimde baya ilerlemeler var canım yaa. Dun gece agrıdan oluyordum sırtımın geldi sarılıyor opuyor askım bitanem diyor nasıl hosuma gitti anlatamam.
Sonra geldi kaynanamın yanında is mis yapmıyosun bundan sonra ayaklarını uzatıp yatıcaksın kalk yemegini ye yıka geri yat dedi.
Kaynanam durdu durdu yapmasın yatsın dedi zordan..
Sevgili kocacım artık beni koruyor yaa
Masallah ogluna canım benim. Ahh ahh keske ben de boyle gorebilseydim oglumuuu
Gökçe nezarette :26:
eskiye göre süpersiniziftira atma adama şimdi
Çok tatlı bir köpek bu..
Lakin hamilesin bilemedim canım...
Benim bir arkadaşım oğlunu köpekleriyle büyüttü...
Bişey olmadı..
Aynı şeyi ona derdim
Doktor ve veteriner bişey olmaz demişti ona
Ama ben yine de tüylerinden dikkat et derim
Aman Allah bozmasın maşallah:))
Yaaaaa benim niye kardeşim yok :84:
cnm ben hiç sevmiyorum bayrampaşı dar sokaklar garip insanlar tuhaf tuhaf şiveler izmir Karşıyadan sonra burası bana yabancı bir şehir geldi insanlık yok komşuluk yok ne bilim sevemedim bir türlü
nurcan hanımın lakabı normal doğumcu son ana kadar herkesi normal için bekletiyormuş die duydum sempatik bir kadın sağolsun 3-5iz biz beaa bababnem kırklarelili benim annemin babası edirne uzunköprü
benimde çok yakın bir arkadaşım var tamer beyin hastası onun 3 tane arkadaı doğum yaptı o hastanede velileri orda doğuruyo çok metini duymuş gamzenin bakalım bende yeni tanışıcam kendisiyle ustanın elemanıda sağlam olur istanbul üni mezunu yükseğinide orda yapmış benim randevum 11 kasımda cnm sabah 9 da orda olcam şeker yüklemesi yapılcak 11,30dada muayenem var gamzede o güne randevu alırsan kii saat 11e boştu görüşürüznilaycım unutma beni yakama kırmızı gül takarım
Özel msj kutunu boşaltsanaÜyeliğimi yakmak üzereymişim. Ne yapmışım acaba?
askolsunn kuzuu biz varızz kardeş niyetine kabul edersen :) 2 sekerin lafımı olurr heledee damadımaa :))
slm kızlarrrrr.......
banlananlar bugün doğanlar topikimiz çok hareketli bu gün yavvvv.....
doğum günü olan arkadaşımızı tebrik ediyorum banlananları allah tez zamanda kurtarsın inşallah diyorum....
Özel msj kutunu boşaltsana
ayyy cnm ya canım sıkkın bügünn beni güldürdünya Allahta seni güldürsünn :)):))) tamam kırmızı gülünle tanırım senii
ama canım ya sen cuma günü gidion ben eşimle gidiom kontrollere o yüzden cumartesileri gidioz izin alamaz diye eşimm
of sende bi gün sonraya randevu alsan olmazmiki yaaaa
bu arda nurcanın böle bi ünvanı olduğunu bilmiodum
ayyy demek baya doğum yapan var orda ohhh içim rahatladı yaaa
hem fiyat olarakta çok uçuk değil avrasya hemde dediğin gibi temiz bide doktorlar saat kaç olursa olsun doğuma mutlaka geliomuş buda bizim için süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?