- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.081
cnm benim hafta sonu ben gelemiorum büroda kış versiyonuna gircez ve cumartesileri en yoğun günümüz olcak kasımda bu ay olsaydı gelirdim bende kocişle gidiyorum işten kaçıyo oda ordada buluşuoz normal doğum 600 sezeryan 900 spinal epidural anestezide fiyat değişmiyo aynı haberin olsun şeker yüklemesi zımbırtısını sormayı unuttum hastaneye tam puan verdim rahat olcak inşallah doğumumuz bundan sonra bendensin nilaycımçok şey paylaşcaz seninle inşallah
Yaaaaa benim niye kardeşim yok :84:
benimde kız kardeşim yok ama görümcelerim var sağolsun bri aynı şekilde sen beğen ben kendi ellerimde yapıcam sana dedi ne marifetli bir kadın görseniz benim söz yastığımı düğünde iğneliğimi yaptı bir bakan bir daha bakakaldı bende ablam zevkine güveniyorum sen yap dedim bakalım nasıl bir süpriz gelcek bizeee
merhabalaaaar,
en sevdiğimiz gün olan Cumaya hoşgeldin diyorum geç de olsa. 2 gün dinlence, eğlenmece...
tatil gibisi yok
kızlarr hepinize iyi aksamlarr iyi hafta sonlarıııı..kendinizee,bebişlere cok iyi bakın.ALLAH'a emanet olun...
çok fena keyfim kaçtı
birazdan çıkıcam herkese iyi haftasonları
Hesap yapmaktan kafama ağrılar girdi..Dün hastaneden çıkarken taşımak için puset ve hastane çantamı aldım..Eksikler azaldı dedim ama azalmamış aslında.
Bebek şekeri, doğum parası, ev tipi anakucağı, benim gecelik ve sabahlık, lohusa tacı, bebek çamaşır deterjanı...Daha düşünsem uzar gider ha
Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar, çoğu bitti diyorum ya, bitmiyor ulen! :26:
Benim de cok sey var alınacak. Saydıkların aynen bende de var canım alınacaklar arasında..
detaylı usg ye girmişmiydin 25 haftadan önce
kızlarr hepinize iyi aksamlarr iyi hafta sonlarıııı..kendinizee,bebişlere cok iyi bakın.ALLAH'a emanet olun...
çok fena keyfim kaçtı
birazdan çıkıcam herkese iyi haftasonları
Hesap yapmaktan kafama ağrılar girdi..Dün hastaneden çıkarken taşımak için puset ve hastane çantamı aldım..Eksikler azaldı dedim ama azalmamış aslında.
Bebek şekeri, doğum parası, ev tipi anakucağı, benim gecelik ve sabahlık, lohusa tacı, bebek çamaşır deterjanı...Daha düşünsem uzar gider ha
Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar, çoğu bitti diyorum ya, bitmiyor ulen! :26:
evet rapora bile yazdı kız fetus diye... 1 hafta sonra doktor hayır bu erkek dedi bütün pembeleri değiştirmek zorunda kaldımmmm
iyi akşamlar canım
hayırıdr canım iyi akşamlar sanada
bende eksik listesi yaptım alışverişe çıktığımda alayım diye
bir çok şey badiler falan vardı oğlumdan kalan çıtçıtlı
ama yine de bir sürü eksik var dünya kadar para tutuyor yine de
Sanki hep yetiştiremeyecekmişiz gibime geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?