2012 Şubat Anneleri

offff ama doğuma kadar mutkala karşılaşırız yaaa ayarlarız bi gün satarız kocaları görüşürüz innşşşşş

ooo sen tam puan verdiysen tamamşekerimmm ben gözüm kapalı giderim artık bu arada benimde çok yakın arkadaaşım aralık sonu ocak başı gibi doğum yapacak orda ondanda tecrübeli olacam anlatırım sana herşeyi
bencede çok şey paylaşacazzzzzzz
belki doğumuda beraber yaparız kızz:):):)

bu arada cnm spinal epidural dediğin epiduralli normal doğummu oluyo????

Yaaaaa benim niye kardeşim yok :84:

benim varda ne oluyor gerçie erkek ama

inşallah güzel şeyler yapar

merhabalaaaar,
en sevdiğimiz gün olan Cumaya hoşgeldin diyorum geç de olsa. 2 gün dinlence, eğlenmece...
tatil gibisi yok

evetttt ve bugün bitmek üzereee

ya kızlar birşey sorcam. dün gece tam dalmıştım. sola doğru yatıyorum. karnım titredi. çok şaşırdım. daha önce böyle birşey hissetmemiştim. hemen doğruldum hareketleri kesildi çünkü. sonra biraz okşadım, konuştum, ne diller döktüm. tek bir tekme attı. ben de derin bir oh çekip uyudum. neydi o titreme? oğlum irkilme refleksine sahip mi bu dönemde? bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

he bir de adenime nooldu ya :26: yine fransız kaldım...

kızlarr hepinize iyi aksamlarr iyi hafta sonlarıııı..kendinizee,bebişlere cok iyi bakın.ALLAH'a emanet olun...

Hesap yapmaktan kafama ağrılar girdi..Dün hastaneden çıkarken taşımak için puset ve hastane çantamı aldım..Eksikler azaldı dedim ama azalmamış aslında.
Bebek şekeri, doğum parası, ev tipi anakucağı, benim gecelik ve sabahlık, lohusa tacı, bebek çamaşır deterjanı...Daha düşünsem uzar gider ha
Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar, çoğu bitti diyorum ya, bitmiyor ulen! :26:

Benim de cok sey var alınacak. Saydıkların aynen bende de var canım alınacaklar arasında..

kızlarr hepinize iyi aksamlarr iyi hafta sonlarıııı..kendinizee,bebişlere cok iyi bakın.ALLAH'a emanet olun...

iyi akşamlar canım

çok fena keyfim kaçtı
birazdan çıkıcam herkese iyi haftasonları

hayırıdr canım iyi akşamlar sanada

bende eksik listesi yaptım alışverişe çıktığımda alayım diye
bir çok şey badiler falan vardı oğlumdan kalan çıtçıtlı
ama yine de bir sürü eksik var dünya kadar para tutuyor yine de

haklısın canım, daha da çıkacak, eksikler hiç azalmayacak. Rabbim yokluklarını göstermesin de, hep eksikleri olsun... ay yirim ben onların her biyerini

Evet para yüzünden gözümde büyüyor zaten, artık sıkıştığımı hissediyorum, nerden kıssam demeye başladım.Parayı düşünmek durumunda olmasam zaten 1 günlük iş hepsi.

canım yaaaaa nolur sen bari şikayet etmeee bi çok şeyin tamam senin
hele bebişinin kıyafetlerine dicek laf yokkkk bunlar ufak tefekler alırsın yavaş yavaş doğuma çok var daha

ben napıyım daha kızımın hiç bişiyi yokkkkk bi kaç kıyafet ve küçük yorganından başkaaaa

Son düzenleme:

bitmezzz güzelimm bitmezz allah can sağlığı hem onlara hem bizlere versin.daha durr insallah o güzel günleride görürsünn ben şimdi gidicem 2 ayrı yere kurs paralarını yatırcam voleybol kursuna basladı top lazım gelirmiş onu alıcam..ömürleri cook ve güzel olsun ama büyüdükçe daha da büyüyor mu nee bu eksiklerr.yeterkii mutlu olsunlarr..kocamann öpüyorumm senii.damadımaa iyi yedir içir hafta sonuu mucukss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…