- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.101
haklısın canım, daha da çıkacak, eksikler hiç azalmayacak. Rabbim yokluklarını göstermesin de, hep eksikleri olsun... ay yirim ben onların her biyerini
Bana da oyle geliyor hep yaa. Bir de agrılarım gun gectikce artıyor ya 1-2 ay sonra cıkamayacakmısın evden gibi geliyor agrıdan
canım yaaaaa nolur sen bari şikayet etmeee bi çok şeyin tamam senin
hele bebişinin kıyafetlerine dicek laf yokkkk bunlar ufak tefekler alırsın yavaş yavaş doğuma çok var daha
ben napıyım daha kızımın hiç bişiyi yokkkkk bi kaç kıyafet ve küçük yorganından başkaaaa
kızlar bende yavaştan kaçıyorum yarın benim için dua edin olur mu bebişlerim sağlıklı olsunlar
bitmezzz güzelimm bitmezz allah can sağlığı hem onlara hem bizlere versin.daha durr insallah o güzel günleride görürsünn ben şimdi gidicem 2 ayrı yere kurs paralarını yatırcam voleybol kursuna basladı top lazım gelirmiş onu alıcam..ömürleri cook ve güzel olsun ama büyüdükçe daha da büyüyor mu nee bu eksiklerr.yeterkii mutlu olsunlarr..kocamann öpüyorumm senii.damadımaa iyi yedir içir hafta sonuu mucukss..
offff ama doğuma kadar mutkala karşılaşırız yaaa ayarlarız bi gün satarız kocaları görüşürüz innşşşşş
ooo sen tam puan verdiysen tamamşekerimmm ben gözüm kapalı giderim artık bu arada benimde çok yakın arkadaaşım aralık sonu ocak başı gibi doğum yapacak orda ondanda tecrübeli olacam anlatırım sana herşeyi
bencede çok şey paylaşacazzzzzzz
belki doğumuda beraber yaparız kızz:):):)
bu arada cnm spinal epidural dediğin epiduralli normal doğummu oluyo????
:2:
tabi buluşuruz bi ara yan yana doğuruyomuşuz muhohohoyt epidural belden uyuştutmalı normal doğum spinal ise belden aşağı uyuşturmalı sezeryan cnmAnlat tabi dinlerim benim şubat 25 muhtemel tarih
ya kızlar birşey sorcam. dün gece tam dalmıştım. sola doğru yatıyorum. karnım titredi. çok şaşırdım. daha önce böyle birşey hissetmemiştim. hemen doğruldum hareketleri kesildi çünkü. sonra biraz okşadım, konuştum, ne diller döktüm. tek bir tekme attı. ben de derin bir oh çekip uyudum. neydi o titreme? oğlum irkilme refleksine sahip mi bu dönemde? bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim
he bir de adenime nooldu ya :26: yine fransız kaldım...
kızlar bende yavaştan kaçıyorum yarın benim için dua edin olur mu bebişlerim sağlıklı olsunlar
evet deneyimli annişler varsa aramızda bir deyiversin bana, yakuşuklu oğluşum niçin titredi
Onu geç ben 7 aylık doğurcakmış gibi hissediyorum Alah korusun.
Hoşçakal tatlım, hayırlı haberlerle gel inşallah, ayrıca kız onlar merak etme
sağol canım inşallah
ederiz cnm bol bol sen korkma bak bizlede paylaşcan hiç ikiz 4 boyutlu izlememiştim görelim bebekleri bi sağlıklı bir şekilde cnm hadi iyi akşamlar
:2:
tabi buluşuruz bi ara yan yana doğuruyomuşuz muhohohoyt epidural belden uyuştutmalı normal doğum spinal ise belden aşağı uyuşturmalı sezeryan cnmAnlat tabi dinlerim benim şubat 25 muhtemel tarih
hımmmm tamam cnm tşk ederimmmm acaba anestezi uzmanı nasıl bide onu araştırmak lasımmmmmmm
benimde 23 şubat canımmmmm
bu arda benim yarın kontrolum var
haftaya cumarteside deteylıya randevum ama tamer beye değil ya bakırköyde bi yere
bane dediler tamer bey çok iyi ama detaylıda kısa bakıyo yoğunluktan dolayı diye ondan randevu almamıştım bilseydim 45 dk baktığını tühhhh yaa şimdide hayatta bulamam ona randevu
Azoş msn.e gelebiliyor musun?
benimkide bakırköyde aynı yer mi acaba ultımed mı adı
canım radyotom radyomar olması lasımmmmm
Yok tatlım çıkış saatim geldi.Yarın gelirim
Çıkıyorum bu arada hepinize iyi akşamlar kızlar.
inşallah canım benım dualrınızı eksık etmeyın..cnmm benimm bisürü yerde okudumm yasam sınırı 24 hafta.. 2 ay degill 2 haftaya ihtiyacın var.. cok üzüldüm gercektenn.. umarım tedavin sonucc verirr tatlımm.. duam seninlee. allah ım yardımcınız olsun. iyi düsün sende ve dua et
canım benım çok sağolasın evet suan dınlenıyorumKahogulo
inşallah geçicek bu sıkıntılı günlerin
bolca su içmeye sıvı almaya bak
bu akşam da bi bardak sütünü içip uyumaya çalış
doktorlar sola dönüp uyumayı öneriyorlar bebek daha iyi besleniyormuş
ayrıca bildiğim kadarıyla ultrasonda rahat görünmeyen bebekler için bile sıvı takviyesi yapılabiliyomuş
mümkün olduğunca dinlenirsen ve yatakta vakit geçirirsen bugünleri de atlatırsın
canımmm çok üzüldüm ama bunu da atlatacağını düşünüyorum
mutlaka vardır bir yolu
sağolasın canım benım dualrınızı eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?