2012 Şubat Anneleri

haklısın canım, daha da çıkacak, eksikler hiç azalmayacak. Rabbim yokluklarını göstermesin de, hep eksikleri olsun... ay yirim ben onların her biyerini

Amin canım..Doğru doğduktan sonrası da var, ama dedim ya hani sanki böyle doğuma kadar yetiştiremeyecekmişim gibi hissediyorum, misal bebek şekeri yetişmedi diyelim dünyanın sonu değil tabiki şekerimin olmaması yetişmemesi, ama sonradan içimde kalırsa ya diye korkuyorum, birşey hemen olsun bitsin istiorum, yoksa düşünüp duruyorum, kötü bir huy.

Bana da oyle geliyor hep yaa. Bir de agrılarım gun gectikce artıyor ya 1-2 ay sonra cıkamayacakmısın evden gibi geliyor agrıdan

Onu geç ben 7 aylık doğurcakmış gibi hissediyorum Alah korusun.

:)) Evet doğru söylüyorsun ama pimpirik sanırım bu, 7. ayda herşey gözümün önünde tamam olsun, 2 ay rahat rahat bebeğimi bekleyeyim istiyorum.

kızlar bende yavaştan kaçıyorum yarın benim için dua edin olur mu bebişlerim sağlıklı olsunlar

Hoşçakal tatlım, hayırlı haberlerle gel inşallah, ayrıca kız onlar merak etme

Ahhhh birden gelecek gözlerimin önünde canlandı :))) Bu bendeki telaş yetiştirememe telaşı..
Bende seni öpüyorum canım sen de gelintoşuma çok iyi bak

:2:
tabi buluşuruz bi ara yan yana doğuruyomuşuz muhohohoyt epidural belden uyuştutmalı normal doğum spinal ise belden aşağı uyuşturmalı sezeryan cnm Anlat tabi dinlerim benim şubat 25 muhtemel tarih

tabi buluşuruz bi ara yan yana doğuruyomuşuz muhohohoyt epidural belden uyuştutmalı normal doğum spinal ise belden aşağı uyuşturmalı sezeryan cnm Anlat tabi dinlerim benim şubat 25 muhtemel tarih

Canım yanlışın var sanırım.Epidural hem normal hem sezeryana uygulanabiliyor diye biliyorum ben.
Yani epidural sezeryan diye birşey de var.

evet deneyimli annişler varsa aramızda bir deyiversin bana, yakuşuklu oğluşum niçin titredi

kızlar bende yavaştan kaçıyorum yarın benim için dua edin olur mu bebişlerim sağlıklı olsunlar

ederiz cnm bol bol sen korkma bak bizlede paylaşcan hiç ikiz 4 boyutlu izlememiştim görelim bebekleri bi sağlıklı bir şekilde cnm hadi iyi akşamlar

hımmmm tamam cnm tşk ederimmmm acaba anestezi uzmanı nasıl bide onu araştırmak lasımmmmmmm

benimde 23 şubat canımmmmm

bu arda benim yarın kontrolum var
haftaya cumarteside deteylıya randevum ama tamer beye değil ya bakırköyde bi yere
bane dediler tamer bey çok iyi ama detaylıda kısa bakıyo yoğunluktan dolayı diye ondan randevu almamıştım bilseydim 45 dk baktığını tühhhh yaa şimdide hayatta bulamam ona randevu

Son düzenleme:

benimkide bakırköyde aynı yer mi acaba ultımed mı adı

bende çıkıom kızlarrr bi an önce yarın olsunda meleğimi göreyimmmmmmm
hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrr

inşallah canım benım dualrınızı eksık etmeyın..
bugün hem amnıyosentez hem amnıyoinfüzyon oldum..
hayırlısı bakalımm..

canım benım çok sağolasın evet suan dınlenıyorum
annem geldı yanımda şükürr daha ıyıyım şimdi
duarınızı eksık etmeyınn
canımmm çok üzüldüm ama bunu da atlatacağını düşünüyorum
mutlaka vardır bir yolu
sağolasın canım benım dualrınızı eksık etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…