- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.121
Yok tatlım çıkış saatim geldi.Yarın gelirim
Çıkıyorum bu arada hepinize iyi akşamlar kızlar.
Hesap yapmaktan kafama ağrılar girdi..Dün hastaneden çıkarken taşımak için puset ve hastane çantamı aldım..Eksikler azaldı dedim ama azalmamış aslında.
Bebek şekeri, doğum parası, ev tipi anakucağı, benim gecelik ve sabahlık, lohusa tacı, bebek çamaşır deterjanı...Daha düşünsem uzar gider ha
Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar, çoğu bitti diyorum ya, bitmiyor ulen! :26:
inşallah canım benım dualrınızı eksık etmeyın..
bugün hem amnıyosentez hem amnıyoinfüzyon oldum..
hayırlısı bakalımm..
canım benım çok sağolasın evet suan dınlenıyorum
annem geldı yanımda şükürr daha ıyıyım şimdi
duarınızı eksık etmeyınn
biliom cnm bende gittim tamer beye
2li test sonucum kötü çıkmıştı o zaman renkli ultrasona girmiştim
ama çook yoğun ya kaç dakika sürdü senin muayenen?
Bende nurcan hanıma gittim geçen ay
bu ay gamze hanıma gitmek istiodum ama eşimle gittiğim için cumartesileri fulll dolu kadın yaa deli oldum daha fazlada erteleyemezdim kontrolumü o yüzden mecburen yarın yine nurcan hanıma gidcem ama o beni farklı bi yere gönderdi detaylı için......
Sen hiç gamze hanıma gittinmi?? Yoksa ilk defamı gidecen
akşamları herkes eşiyle ilgileniyor sanırım. kimseler yok yine.
Bugün, 15:40 Konu Sahibi : GurbetGuzeli #30984 ecrinnn
annesinin kıymetlisi <3<3
Giriş tarihi
Jun 2008
empirme kullanıcısından alıntı
ay sağol canım ya allah razı olsun insallah bisey çıkmayacak demii ya bende normalde seker çımsa önemsemezdim bu kadar yani hani isülin hap falan bukadar takmazdım dikkat ederdim tabi ama işin içinde bebek olunca cok farklı oluyor ona bişey lmasında gerisi önemli degil
ben sekerden cektirmedim cnm bizim seker durumu 24 ünde belli olcak bakalım beklemedeyiz.. biz odaktan cektirdik ama sende de bişi olmaz yani. sonucta her gebelikte tansiyon seker cıkabilir diyolar.. biraz diyetle kotarırsın bence cnmm.. içini ferah tut hçbişicik olmaz.. bize de dua et arada
ecrinnn canım sagol dualarım hep sizinle allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucagımıza almak nasip etsin insallah meleklerimizi
kız ne detaylı alıntı o öyleamin cnmm insallahh hepimizin
gunaydın hanımlar..
Sabah aclık sekerimi ölctürdüm 103 cıktı. Cok sanırım yaa
Dun sadece 1 dilim pasta yemistim saat 9 da. Bi de visne meyvesuyu ictim 11 de en son. Kafama takıldı simdi yaa cok gibi sanki :44:
gunaydın hanımlar..
Sabah aclık sekerimi ölctürdüm 103 cıktı. Cok sanırım yaa
Dun sadece 1 dilim pasta yemistim saat 9 da. Bi de visne meyvesuyu ictim 11 de en son. Kafama takıldı simdi yaa cok gibi sanki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?