2012 Şubat Anneleri

Kahogulo canım seni merak ettiğim için girdim eve gelir gelmez, çok yorucu bir gün geçirdim aslında....Akşam uğrarsın diye tahmin ettim ama yetişememişim....Malum İstanbul trafiği.
Olmuşsun amniyosentez ve amniyofüzyon geçmiş ve hayırlı olsun tatlım.
Hadi hayırlı haberler inşallah....

ohhhooooo sen böle diosan biz napakk bebek deterjanı bana da lazım ilk ordan gireyim de.. anaamm lohusa tacınıı hiç saymıyorum cerez gibi geliyo, pijama,gecelik,sabahlık,terlik,bebek sekerüü, hastane cıkısı, biberonu emzigi, gezmelik cicileri, corabı, bezi,besigii, hastane için tek kişilik bi nevresim, efendimm serbet için bardak süsü, besik için yorgan yastık, küveti ,sampuanı vs vs vss.... ayy basım döndüü benim kzıımında hiçbişei yokmus ..:26::26:

aden yarın aksama kadan yok o vakit. görümceminkide mesane kanseri degill minnacık bi miyommus.. bu hastane daha öncede koah demişti cigerine bakıp sonrada yok degilmiş demişti.. dedim gitme bi daha erken dogurcam senin yüzünden.. gitmem zaten öldürcek bu hastane beni dedi. devlet hastanesi koskoca arastorma hastanesi nasıl yapar böle bi hata inanamıyorum cok calıstım bu ardaa bütün evi sildimm süpürdüm.. simdi yüklüce ütüm varr ay hiçç belim müsait degil ama neyse

cnmm benimm gönlünce olur insallahh.. infüzyon sıvı enjektesi heralde dimi?? hiçbirsey olmaz insallah allah ın izniyle

4d ulturason sonunda cd veriyorlarmı

Bugün, 15:40 Konu Sahibi : GurbetGuzeli #30984 ecrinnn
annesinin kıymetlisi <3<3

Giriş tarihi
Jun 2008

empirme kullanıcısından alıntı
ay sağol canım ya allah razı olsun insallah bisey çıkmayacak demii ya bende normalde seker çımsa önemsemezdim bu kadar yani hani isülin hap falan bukadar takmazdım dikkat ederdim tabi ama işin içinde bebek olunca cok farklı oluyor ona bişey lmasında gerisi önemli degil
ben sekerden cektirmedim cnm bizim seker durumu 24 ünde belli olcak bakalım beklemedeyiz.. biz odaktan cektirdik ama sende de bişi olmaz yani. sonucta her gebelikte tansiyon seker cıkabilir diyolar.. biraz diyetle kotarırsın bence cnmm.. içini ferah tut hçbişicik olmaz.. bize de dua et arada

ecrinnn canım sagol dualarım hep sizinle allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucagımıza almak nasip etsin insallah meleklerimizi

kız ne detaylı alıntı o öyle amin cnmm insallahh hepimizin

güzel annişler hepinize hayırlı akşamlar :) koçiş nette oyun oynuyo bende oğluşuma müzık dınletıyorum dedık bı bakalım teyzecıkler burdamı :)

Gunaydın hanımlar..

Sabah aclık sekerimi ölctürdüm 103 cıktı. Cok sanırım yaa

Dun sadece 1 dilim pasta yemistim saat 9 da. Bi de visne meyvesuyu ictim 11 de en son. Kafama takıldı simdi yaa cok gibi sanki :44:

günaydınlarr.........neden kimsecikler yok bugün amaaaa burası sabah cıvık cıvıl olurdu

canım eger aksam 9 ve 11 se sabah baktıysan normal naçizane fikrim 12 saat açlık sonrası bakılıyormuş şeker cıkınca öğreniyorsun aslında 80 110 arası normalmiş

canım eger aksam 9 ve 11 se sabah baktıysan normal naçizane fikrim 12 saat açlık sonrası bakılıyormuş şeker cıkınca öğreniyorsun aslında 80 110 arası normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…