2012 Şubat Anneleri

canım eger aksam 9 ve 11 se sabah baktıysan normal naçizane fikrim 12 saat açlık sonrası bakılıyormuş şeker cıkınca öğreniyorsun aslında 80 110 arası normalmiş

evet aksam 9 ve 11 de yedim en son tatlı.

Sabah da 7.30 da baktık sekerime. Yarın sabah tekrar ölcücem eger gene yuksek cıkarsa p.tesi doktoruma soyliycem bakalım o ne diycek. Benim baba tarafım hep seker hastası inusilin kullanıyorlar bende de olmasından korkuyorum. Bir de hamileyim bogazımı da tutamam suan hep canım yemek istiyor cunku.

Gunaydın herkese,

Bır kac gundur yogun bır sekılde calısıyorum.
Benım telasımda ızne ayrıldıgımda, bırıkmıs bır ısım kalmasından yana.

Aklımda bır cok ıs var, masamda da bırıken.
Bakıyorum, tam dıyorum oohh azaldı, ajandayı bır acıyorum, ne azalması daha yolu yarılamamısım bıle.

Sımdı bırde alıs-verıs lıstesı olusturma dusuncesıne kapıldım.
Neler eksık gormem lazım.
Hos eksık cok ya, yıne de lıste daha faydalı olur sankı.

Ben evlenırken de lıste yapmıstım, alıs-verıste neler alacagım dıye.
Daha sonra hıc 'sunu neden aldım' demedım, luzumsuz bır esyam yoktu.

Kalabalıgı sevmedıgım ıcın, yıne aynısını yapacagım.

Sade ve olabıldıgınce gereklı esyalar alacagım.
Kızımın odasını kendım susleyecegım zaten.
Aksesuar kutularını hazırlayacagım, cerveveler susleyecegım, teyzesıne perde yaptıracagım...

Hem masraf olsun ıstemıyorum cok fazla, hemde ılerde bır gun hevesım kacınca onlardan acımadan atabılırım.

Bende durumlar boyle.

Istanbul yagmurlu, nıhayet kıs geldı ve ben daha dınamıgım.
Mont gıyınmıyorum, bıraz usumek ıyı gelıyor bana, pancom yetıyor bana.
Hem sevdım de onu, hevesımı ıyıce alayım ondan ıstıyorum.

Yarın kahvaltıya kayınvalıdeme gıdecegız.
Esıme 'ben gelmeyeyım, kardeslerın ben geldıgım zaman senınle konusmuyorlar' dedım.
'Cok da umurumdalar, benım ıcın onemlı olan sensın' dedı

Sızler nasılsınız?
Hersey yolundadır umarım hayatınızda.

Son düzenleme:
Kahogulo hoşgeldin nasılsın
canım ben çıktıktan sonra yazmışın..
ıyıyım canım şükür..
dün üniv hastanesinde bebeğin sıvısı azlığı nedenıyle hem amniyosentez hem amnıyoinfüzyon oldum
rabbımden hayırlısı
sende sıvastasın dimi
sen hangi doktora gıdıyosun..
canım benim ben de vakıt buldukça girebılıyorum.senın merak attığını bılıyorum bıtanem çok sağol yazdım kı okursun dıye
persembe günü gıttığımde doktor bebeğin sıvısı çok azalmış bebek hareket dahı edemıyo dıye..
ben de gördüm bblaucum yaa sıkışmış yavrum köşeyee
kalp atışları bı yavaşlıyo bı hızlanıyo
acılen olmanız gerekıyo dedıler
pztsi beklersenız bebek ölebılır dedıler allah korusun.
dün yaptırdım işte önce amnıyosentez oldum sonrada 250cc serum vererek amnıyoinfizyon oldu.
yavrum yaa su arttıkça canlandı hareketlendii
dua edın canım benım..
cnmm benimm gönlünce olur insallahh.. infüzyon sıvı enjektesi heralde dimi?? hiçbirsey olmaz insallah allah ın izniyle
sağolasın canım evet göbeğimden iğne ile bebeğime sıvı verdıler..
inşallah bi şey olmaz canım yaa duanızı eksık etmeyın hayırlısı bakalım
kahagulo muydu yazılıyodu canım Allah şifa versin canım inşallah herşey senin ve bebeğin için çokkk iyi olur

sağolasın allah razı olsunn canım inşallah

kahogulo geçmiş olsun bende sivastayım bişeye ihtiyacın olursa herzaman mesaj atabilirsin

canım benım çok sağolasın söylemen bıle yettı ınan..
annem kardeşim yanımdalar sağolsunlarr
allahım hepimizin bebişlerını korusun inşallah
senın de bı ıhtıyacın oldğunda ben de yanındayım canımm

annen varsa sorun yok ozaman , benim kimsem yok aileler çok uzakta, inşallah iyi oldugun bi zaman da görüşmek isterim kendine iyi bak

Şekerim,

Bende çok kaygılıyım. Bebeğim için 1 takım body ve 1 takım tulum dışında hiçbirşey almadım. Etrafımda bana yardımcı olacak
kimsede yok hepsini tek başına yapmak zorundayım. Eşim olayla çok ilgisiz yaparız ederiz deyip duruyor. Ama ne eksik ne alınacak
diye hiç ilgilenmiyor. Bende senin gibi liste yapmayı planlıyorum. Aynen senin gibi evlenirkende yapmıştım. O zamanlarda aldığım ama kullanmadığım hiçbirşeyim olmadı. Hani eksik kalanları evlendikten sonrada aldımç Beni engelleyen bişey olmadı. Doğum yaptıktan sonra eksik kalınca bebğin olması onla kışın ortasında dışarı çıkamayacak olmam beni düşündürüyor. Eksikler yüzünden sürekli kafamda kuruyorum.
Acaba bişey olurda erken doğum olur mu? Bunca eksikle nasıl olacak?
Havalar soğuk ve yağmurlu zaten dışarda gezmek için uygun değil, ya 6. 7. ayımda ağırlaşıpta alışveriş için gezemezsem.
Eşimin babası ağır hasta Allah korusun vefat ederse. Eşimi hepten toparlayamam puseti falan ben tek başıma alıp eve getiremem.
Alışveriş bi yana bide yapma ayarlamam gerekn şeyler var. Daha doğumumda yanımda kalacak bakıcı ayarlamam lazım.
oooo bir sürü bir sürü şey.
Allah yardımcımız olsun. Eskiden nasıl yapılıyormuş çok merak ediyorum. Ben mi çok kuruntu ediyorum.

sağolasın canım benım.
sükür çok ıyıyım suan..
riskler varmış onun için imza aldılar benden ve eşimden..
7.aya gelebılsem uyum sağlasa 9.ayı görebılsem keşke..
dua edinn..

kızlar benim göbek çatlamadan gögüsler çatlamaya başladı ilerikide halimi düşünemiyorum varmı sizlerdede çatlak

kahogulo;

Canım benım, cok gecmıs olsun.
Bır kac gundur pek foruma ugramadıgım ıcın ancak okuyabıldım gelısmelerı.
Rabbım ınsallah o buyuk lutfunu esırgemeyecektır senden ve bebegınden.
ınsallah yakında hayırlı haberlerle gelırsın.

hclc;

Benımde yanı basımda kımse yok.
Esımın aılesı ılgılenmıyor, ne var ne yok dıye.
Kendı aılemde sehır dısında.
Esım alakadar ama, o da erkek halı ıle ne alınmalı bılmıyor.
Kendımızce luzumlu gorduklerımızı aldık, puset, ana kucagı.
Ama asıl ıs detayda sanırım.
Sımdı google aradım, bır kac foruma baktım, kendımce su gereklı olabılır dedıklerımı lısteledım.
Bayramda aılemın yanına gıdecegım, gıttıgımde lıstemı goturecegım.
Annem, ablam, abımın esıne lıstemı gosterecegım.
Luzumsuz varsa cıkarılsın, luzumlu varsa eklensın dıye.
Sende oyle yap ıstersen.
Forumlara bak ve tecrubelı kısılerle lıstenı paylas.

Son düzenleme:

Merak etme ben de ayni endiseler icindeyim, biz kiyafet aldik,sampuan,havlu,krem de aldim,bunlarin hepsini birgun icinde yaptik diyebilirim, bezi alinmadi henuz, ama besigi ve arabasi yok yavrumun, haa ama dukkan surda hemen git al dersen o baska en guzelini en uyguna alalim diye kasininca boyle stres oluyoruz iste. Bizim bebek arabasini amcamiz soz verdi hediye edecekmis ama kendi gelip alacakmis eltim saolsun gezmeye yer ariyor biz de evde tadilat var gelmeyin hemen deyince o alisverimiz beklemede, besigi de hala karar veremedik, park yatak alip yaza kadar idare edersek yazin oda takimi aliriz diye dusunduk, uzun sure park yatakta yatabiliyor mu bu bebekler?
Biberon alsam mi diye dusunuyorum bir de gogus pompasi (ikili pompalar acaip pahali tekliler de vakit kaybi) lazimmi acaba ilk asamada?
Ben de yalnizim bi esim bir de ben , birbirimize destek olarak idare ediyoruz, aile onemli de kendi evinin icinde bir sen bir ben bir de bebek kurali gecerli eskiden daha iyiymis aslinda ayni evin icinde gelinler kaynana kaynata is de cokmus ama bebege bi bakan oluyormus yani. Simdi parasini verip yaptirabilirsin ancak.
Nese gidip yemek yapmaliyim aksama misafir var ev de kir icinde.

kızlar benim göbek çatlamadan gögüsler çatlamaya başladı ilerikide halimi düşünemiyorum varmı sizlerdede çatlak

Hamdolsun sımdılık hıc yok.
ınsallah olmaz da.
Anneme ve ablama cekersem sayet, catlagım olsa da ınanılmaz derecede olmayacak.
Acaba olanlar ıcın dogumdan sonra mekık ceksek, faydası olur mu?
Bende bunu dusunuyorum.

Merhaba kızlar...
Kahogulo geçmiş olsun, inşallah üstesinden gelecek yavrun

Bugün yağmurlu, kasvetli, kapalı ama benim için güzel bir hava var.Tek sorun durmadan yiyecek birşeyler olmasını istemem

Yok canım mekik çatlağı geçirmez, ama vücuda çok faydası var o ayrı :)
Bende de henüz çatlak oluşmadı, inşallah oluşmaz :18:

ne güzel benim anneme ablamlara çektiğim belli oldu, onlardada çok çatlak var ama anlamadığım niye önce gögüslerde olduki okadarda büyüdüklerini düşünmüyorum
çatlaklara mekigin faydası olacagını düşünmüyorum sadece karnı sıkılaştırır mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…