- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.181
Heheheh :)) Daha dün babasıyla konuştuk nasıl yaparız ederiz diye, ceza yöntemi uygılıcakmışızBir suç içlediğinde sevdiği filmi izlemesine izin vermemek gibi :) Ama çok tepemi attırırsa yer terliği kıçına
Ağrı normaldir sanırım, nette okumuştum bu hafta rahim kasılmaları olabilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor diye..Bi de benim oğlan ters duruyor, belki baskı yapıyordur aşağıya.
Ya kızlar yurudugunuz zaman akııntınız cogalıyor mu sizin de?
Annemle dısarı cıkıp geldik 1 saat dolandık eve geldim baya akıntım olmus normal mi bu durum sizce?
Bende de akıntı oluyor..
Özellikle dünyam80nın dediği gibi sanki ayakta fazla gezince daha çok geliyormuş gibi..
Azelyanın bahsettiği ağrıda normal bence çünkü gebelik.org da okumuştum sanırım o şekilde ağzılarımızın olacağından bahsetmişlerdi..Biyolojik yani..
Olsun kuşum ne olacak, nasılsa doğumdan sonra yine bel kıvrımımız olacakBize de "aaa hiç çocuğu olan biri gibi durmuyorsun, genç kız gibisin " diyecekler
kendin nasıl süsliceksin faikir versene bize de
görümcelerin niye sen gelince eşinle konuşmuyo
Bunu eşine nasıl söylettin :)) bana da fikir versene eleferam yaaa..bizimkiler onca şey yapıo ama benimkinin gözü kör.Ben bişey dediğim zaman fesat oluyorum
kötü oluyorum..Herşeyde benim suçum oluyo
Kahagola çok geçmiş olsun canımm.Canını sıkma ama Allahın izniyle sağlıcakla alıcaksın kucağına yavrunu..
Bu arada benim de belim bi bütün olduve iştahım müthiş arttı napıcam böyle bilmiyorum ((
Heheheh :)) Daha dün babasıyla konuştuk nasıl yaparız ederiz diye, ceza yöntemi uygılıcakmışızBir suç içlediğinde sevdiği filmi izlemesine izin vermemek gibi :) Ama çok tepemi attırırsa yer terliği kıçına
Ağrı normaldir sanırım, nette okumuştum bu hafta rahim kasılmaları olabilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor diye..Bi de benim oğlan ters duruyor, belki baskı yapıyordur aşağıya.
Babalar kıyamaz ya.. Anneler daha gaddar sanırım:)))
Yani ben kızsam dövsem eşim bana kızar kesin..
Annemde kardeşim böyle daha yeni yürümeye başlamıştı ve o zaman çamaşır makinasını yeniydi kardeşimide banyo yaptırcakmış çıplak yani kardeşim:)) Neyse oynarken sen git çamaşır makinasının kapağının tutkacını kır..:) Annem nasıl dövüyor kardeşimi anlatamammm benim gözlerim dolmuştu..(( o ağladıkçaa yavrum benim..
sonra bunun üzerine babam geldi o daha sabiii onu nasıl döversin aklımı eriyor sanki diye epey anneme kızmıştı..
O nedenle dayağa karşıyım..
Rabbimde inş. mecbur bırakmaz tabiki
cnm sen o şekerli suyu içmeden mi 103 çıktı
evet aslında benim seçtiğim model biraz zormuş canım annemle dün başlayınca anladık ama kafaya koydum doğuma kadar bitse yeteraslında el maharetlerimizide burdan sergilesek ne güzel olur
Merak etme ben de ayni endiseler icindeyim, biz kiyafet aldik,sampuan,havlu,krem de aldim,bunlarin hepsini birgun icinde yaptik diyebilirim, bezi alinmadi henuz, ama besigi ve arabasi yok yavrumun, haa ama dukkan surda hemen git al dersen o baska en guzelini en uyguna alalim diye kasininca boyle stres oluyoruz iste. Bizim bebek arabasini amcamiz soz verdi hediye edecekmis ama kendi gelip alacakmis eltim saolsun gezmeye yer ariyor biz de evde tadilat var gelmeyin hemen deyince o alisverimiz beklemede, besigi de hala karar veremedik, park yatak alip yaza kadar idare edersek yazin oda takimi aliriz diye dusunduk, uzun sure park yatakta yatabiliyor mu bu bebekler?
Biberon alsam mi diye dusunuyorum bir de gogus pompasi (ikili pompalar acaip pahali tekliler de vakit kaybi) lazimmi acaba ilk asamada?
Ben de yalnizim bi esim bir de ben , birbirimize destek olarak idare ediyoruz, aile onemli de kendi evinin icinde bir sen bir ben bir de bebek kurali gecerlieskiden daha iyiymis aslinda ayni evin icinde gelinler kaynana kaynata is de cokmus ama bebege bi bakan oluyormus yani. Simdi parasini verip yaptirabilirsin ancak.
Nese gidip yemek yapmaliyim aksama misafir var ev de kir icinde.
ters dediğin?????
baş aşağıyamı????
normalde kaçıncı haftada dönüyorki????
bende merak ettim şimidi???
akıntının rengi ne renk,yani iç çamalırında leke oluyormu?????
böyle açık açık sordum ama banlanmıyım bide!!!!!
Canım ters dediğim ayaklar kasığımda, kafası yukarda..Her an dönebilirmiş 38. haftaya kadar yolu var dediler.
ayyyy yok ben almıyım ozaman el mahatetimizin sergilenmesini falan!:))))))
ben bi hevesle alıcam şimdi o malzemeleride ,inşallah sıkılıp bi kenara atmam!
Akıntının her türlüsünü geçirdim şekerim:))
Benim hamileliğimin başından beridir oluyor akıntı..
Kullanmadığım fitilde kalmadı..
Üç değişik fitil verdi doktor hiç birinin faydasını görmedim..
Rengine gelecek olursak dediğim gibi benim ara ara kanamamda olduğu için sarı mı dersin beyaz mı dersin kahverengimi dersin her türlüsünü yaşadım..Ama genelde böle sarımsı yada beyaz ve iç çamaşırımda kirleniyor..
İk zamanlar çok sıkıntı yapıyordum doktorumda bu akıntıyı kesmemiz gerekiyor dedi ilerleyen günlerde sıkıntı çekersin daha çok çoğalır dedi ve internetten araştırdım erken doğum nedeni felan gibisinden can sıkıcak şeyler okudum.. Ama dediğim gibi hiç bir fitilin çaresini görmedim..
Arkadaşlarıma sordum son aylarda bende de oldu diyenler oldu..
Artık Rabbime emanet gidiyoruz işte..
hıımm..ben de başı aşağıda ,bacaklar yukarıda diye düşündüm birden!
ultrasonda doktor bakaerken sanki yan yatıyormuş gibi geliyo bana?sizede öyle mi geliyor??
Ayy yokkk dayak apayrı, ben kıyamamBenim bahsettiğim kıça çimdik, kıça şamar
Annem usulü yaniii...Ben küçükken annem temizlik yapıyormuş su dolu kova ortada, ben geri geri giderken(ne akla hizmet geri geri gidiyorsam) kovayı devirmişim, o zaman çok sinirlenmiş tabi sildiği yerler yeniden battı diye,o zaman popoma 3-4 kez terlikle vurmuş ama ben ağlayınca o da ağlamışVicdan azabı böööle yakalar işte
yoookkk bee kendi bebeğine özeniyor insan bende becerikli değilim belkide eğri büyrü bişey olacak ama olsun kızıma kendi emeğim bişey olsun istiyorum o sebeplen yaniii
son 10 gündür falan benimde akıntım çok çoğaldı canım artık günlük ped kullanmaya başladım çünkü her zaman evde olmadığım için rahatsızlık veriyordu ıslak ıslak dolaşmak..normalmiki acaba yaaa hadi hamileliğin ilk haftalarında olmuştuda artık geçmesi gerekmiyormuydu aklım karıştı benimde yelizcim:44::44:
Senin annen bizimkinden vicdanlıymış
Çok şükür öyle dayak yediğimi hatırlamıyorum ablam ve kardeşim çok yedi ama
Çimdik atmak benimde hoşuma gider aslında .P[/QUO
bizdede tam tersi,iki kardeşiimin yediğini pek hatırlamam da benim yediklerim hala hafızamda!
annem sonradan vicdana geldi sanırım!:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?