2012 Şubat Anneleri

maşallah azelya, her şeyi bitirmişsin, ben daha kendime bir şey alamadım, ama hazırlıklı olmak gerek aslında, iyi yapmışsın, güle güle kullan.

onlarlada emzirmek zor oluyor diyorlar ve anneyle bebeğin temasını kesiyormuş offfffffff bir mücize olsada doğuma kadar büyüseler

valla aynı sorun benim oğlumda da olmuştu
bende uçla becerememiştim çocuğun ağzında kalıyordu uç :)
bende çekerek verdim ama beğenmedi maalesef
ama inşallah senin çektikçe ucu gelir

valla aynı sorun benim oğlumda da olmuştu
bende uçla becerememiştim çocuğun ağzında kalıyordu uç :)
bende çekerek verdim ama beğenmedi maalesef
ama inşallah senin çektikçe ucu gelir

inşallah canım yaaa valla diyorum ya mucize bekliyorum belkide başka hiç bişeye gerek kalmaz.göğüs pedleride hava almasını engelliyormuş dediler ayyy nede çok şey diyen var bende hepsine ayrı ayrı kulak asıyorum sonra kafam çorba gibi oluyor göğüs pedi yerine bildiğimiz ana-baba usulu pamuklu yumuşak bezlerden koy emzirdikten sonra hem hava temasını kesmiyor dediler..sen tecrübeli bir anne olaraktan hangisini önerirsin canım bana

benim çok fazla sütüm olmamasına rağmen göğüs pedi kullandım
çevremdeki herkeste göğüs pedi kullanıyor
pamuk olmaz ki yapışır göğde onu ayıklayana kadar bir sürü zaman

herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)

evet cnm önümüzdeki ay alışverişi erteleyebilirim ben şu oda işini garantileyelimde anacımda benim gibi şu mobilyayı beğendi yüksek ihtimal onu alacağız yanlız teslimatı geç isteyebiliriz 1-1,5 ay gibi bilmiyorum kafam çok karışık ev bomboş kaldı

yaaa napalım artık evden gönderme şansın varsa güsel olurdu tatlım
bakalım oda alcaz annem alacak hafta sonuna kadar babam yamuk çizmesse kadın sözünde durcak maskoyu mekik
dokudum artık bu sefer almadan gelirsem bi daha gitmeyeceğim oraya

ayyy çok güzel canım ben gördüm burdaki mağazada kullanışlı bir şeye benziyor güle güle yatsın içinde kuzucuk inşallah

herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)

gözünaydın canım
senin bebişe göre benimki bayağı küçükmüş

benim çok fazla sütüm olmamasına rağmen göğüs pedi kullandım
çevremdeki herkeste göğüs pedi kullanıyor
pamuk olmaz ki yapışır göğde onu ayıklayana kadar bir sürü zaman

yook canım normal pamuk değil bahsettiğim yanlış anlattım sanırsam pamuklu yumuşak bezler oluyor ya ondan dediler.ama göğüs pedine iyi diyorsun denemekte fayda var

canım bende geç istemene gerek yok
gelsin yavaş yavaş yerleştirirsin
son ayı sayma çünkü ağırlaşınca insan hiç bir iş yapamıyor

Günaydın arkadaşlar nasılsınızzzz

günaydın canım hoşgeldin

yook canım normal pamuk değil bahsettiğim yanlış anlattım sanırsam pamuklu yumuşak bezler oluyor ya ondan dediler.ama göğüs pedine iyi diyorsun denemekte fayda var

valla oğlumda kullandım bunda da aldım cumartesi günü
iş yerinde bütün arkadaşlarımda kullanıyor
sen bilirsin

Canım ikiz olduğundan olabilir...

bilmiyorum ki belkide.

ayyy çok güzel canım ben gördüm burdaki mağazada kullanışlı bir şeye benziyor güle güle yatsın içinde kuzucuk inşallah

çok fazla sandık tarzı şey yapmışlar ve renkleri çok ağır ve orjinal bebek odası dediğin azcık cicikli olcak düz renkleri her yaşta kullanacak ve bıkacak zaten yarın bir gün 2.çocuğa niyetlenirsek allah kerim 10 yaşına kadar kullanabilir bunu

gözünaydın canım
senin bebişe göre benimki bayağı küçükmüş

canım ama senin ikizler olduğu için normal..
biliyosun doğduklarında bile ikiz bebekler daha küçük oluyolar, sağlıkları yerinde olsunda kilo çok önemli değil...
inşallah sağlıklı olsun prenseslerin...

Kızlar günaydın;
Hafta sonu bebeğimin odasını ve beşiğini aldım. Caplombadan şu modeli beğenip aldım..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Caplombada şöyle bir kampanya yapmışlar. teşhirdeki ürünü %25 indirimle veriyorlardı. 3 aydır mağazada duruyormuş incledim heşyi sağlam hiç bişey yoktu. Zaten 5 yılda garantiis var. %25 de güzel bir indirim oldu.
Bebek odası takımı, yatağı, uyku setini ve 6 ay kadar yatacağı süslü püslü beşiğini peşin 2350 YTL ye aldım.

Sizce iyi yapmışmıyım..teşhir ürünü ama pırıl pırl duruyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…