- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.401
çok fazla sandık tarzı şey yapmışlar ve renkleri çok ağır ve orjinal bebek odası dediğin azcık cicikli olcak düz renkleri her yaşta kullanacak ve bıkacak zaten yarın bir gün 2.çocuğa niyetlenirsek allah kerim 10 yaşına kadar kullanabilir bunu
evet cnm önümüzdeki ay alışverişi erteleyebilirim ben şu oda işini garantileyelimde anacımda benim gibi şu mobilyayı beğendi yüksek ihtimal onu alacağız yanlız teslimatı geç isteyebiliriz 1-1,5 ay gibi bilmiyorum kafam çok karışık ev bomboş kaldı
Eki Görüntüle 274422
yaaa napalım artık evden gönderme şansın varsa güsel olurdu tatlım
bakalım oda alcaz annem alacak hafta sonuna kadar babam yamuk çizmesse kadın sözünde durcak maskoyu mekik
dokudum artık bu sefer almadan gelirsem bi daha gitmeyeceğim oraya
valla oğlumda kullandım bunda da aldım cumartesi günü
iş yerinde bütün arkadaşlarımda kullanıyor
sen bilirsin
bilmiyorum ki belkide.
Canım gögüs pedi gerçekten iyi oluyomuş hatta bazı firmalardan bana numune geldi sende isteyebilirsin...
Kızlar günaydın;
Hafta sonu bebeğimin odasını ve beşiğini aldım. Caplombadan şu modeli beğenip aldım..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Caplombada şöyle bir kampanya yapmışlar. teşhirdeki ürünü %25 indirimle veriyorlardı. 3 aydır mağazada duruyormuş incledim heşyi sağlam hiç bişey yoktu. Zaten 5 yılda garantiis var. %25 de güzel bir indirim oldu.
Bebek odası takımı, yatağı, uyku setini ve 6 ay kadar yatacağı süslü püslü beşiğini peşin 2350 YTL ye aldım.
Sizce iyi yapmışmıyım..teşhir ürünü ama pırıl pırl duruyordu...
Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah.
_HaYaTiM_ 'cim iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım ama 100 gram yüklemeyeceğiz, gerek kalmadı. Hamdolsun diyetle çözeriz dedi doktorum.
Hee çözemesek bile olurum insülin hiç sorun değil, annelik ne gerektirirse yapmaya hazırım...O güç bende var
Özgecim, bebeklerinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah subhanallah
Kiloları normal bence, iki bebek taşıyorsun yani nihayetinde.
çok güzel canım güle güle yatsın içinde yavrun inşallah..teşhirde olması bişey değiştirmez canım neticede görerek aldın bir sıkıntısı olsaydı anlardın..seninde yavrun güzel sağlıklı günlerde büyüsün içinde inşallahhh
çok fazla sandık tarzı şey yapmışlar ve renkleri çok ağır ve orjinal bebek odası dediğin azcık cicikli olcak düz renkleri her yaşta kullanacak ve bıkacak zaten yarın bir gün 2.çocuğa niyetlenirsek allah kerim 10 yaşına kadar kullanabilir bunu
canım ama senin ikizler olduğu için normal..
biliyosun doğduklarında bile ikiz bebekler daha küçük oluyolar, sağlıkları yerinde olsunda kilo çok önemli değil...
inşallah sağlıklı olsun prenseslerin...
Kızlar günaydın;
Hafta sonu bebeğimin odasını ve beşiğini aldım. Caplombadan şu modeli beğenip aldım..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Caplombada şöyle bir kampanya yapmışlar. teşhirdeki ürünü %25 indirimle veriyorlardı. 3 aydır mağazada duruyormuş incledim heşyi sağlam hiç bişey yoktu. Zaten 5 yılda garantiis var. %25 de güzel bir indirim oldu.
Bebek odası takımı, yatağı, uyku setini ve 6 ay kadar yatacağı süslü püslü beşiğini peşin 2350 YTL ye aldım.
Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah.
_HaYaTiM_ 'cim iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım ama 100 gram yüklemeyeceğiz, gerek kalmadı. Hamdolsun diyetle çözeriz dedi doktorum.
Hee çözemesek bile olurum insülin hiç sorun değil, annelik ne gerektirirse yapmaya hazırım...O güç bende var
Özgecim, bebeklerinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah subhanallah
Kiloları normal bence, iki bebek taşıyorsun yani nihayetinde.
Tatlım Avr.Birliğinin teknik üniversite öğrencilerine sağladığı bir imkan.
Sınava girip kazandı bursu.
İngilizce teknik+yetenek sınavıydı.
Gittiğini görmedim doktorum aradı o ara...
Hamdolsun insüline gerek yokmuş :))
Diyetle çözeceğiz dedi, çok sevindim :))))
Bende de var magnet koleksiyonu Avrupa ve tabi ki Tukiyeden bissuru, alinabilecek en guzel ve ucuz hatira. Ama ben en cok Mona Lisa ile Gaziantepten aldigim Cingene Kizi magnetlerini yanyana seviyorum, ikisi de harika... Bu arada bizim yeni buzdolabi gri (celik) cizilmekten helak oldu gariban takmiyorum magnet falan cekmecede bekliyor koleksiyonumBen ettim siz etmeyin magneti buzdolabi ustunde suruklemeyin
canım çok güzel fikirler ama sen birazcık beceriklisin sanırım
ben bu dediklerinin hiçbirini beceremem
beceriksizlerin bayrak tutanıyım
ve her erkek kardeşleri için böle şeyler sölemez bravo valla
gerçekre böle karakterde insanlarsa uzak dur gitsin
daha fazla canın yanmasın
kızlaaarrrr istanbul da next magazası var mııııııı????????
kızlar cumartesi detaylı için dr gittim allahıma çok şükür kızlarımın sağlıkları yerinde
250 gram mış adam kg ları eksik yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi kafam karıştı
sizce de kg su az mı ?
günaydınn canım..AYYY BICI BICI malzemeleride hazır oldu kızlarınnn maşallahhyaa anne göğsünün aynısı dedin ya size bişey danışacaktım yaa kızlar..şimdi benim göğüs ucum hiç yok ve geçen sene doğum yapan bir arkadaşımında ben gibiydi ozamanlar hem ağladı hemde emzirdi çıkmadığı için ucu.2 ay dayanabildi sonra sağıp biberonla verdi sütünü bebeği soğunu anne memesinden aynısı bende olacak diyede korkuyorum..göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var gördüm ama şimdi oynama yaparsan erkekn doğuma sebep olabalir dediler kafam gene bir dünya oldu napsam acaba:44:
kızlar cumartesi detaylı için dr gittim allahıma çok şükür kızlarımın sağlıkları yerinde
250 gram mış adam kg ları eksik yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi kafam karıştı
sizce de kg su az mı ?
herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)
günaydun yelizcim sanadaaevet doktorumada sorarım dur bakalım kontrol vaktim bir gelsinde inşallah
güle güle kullan cnm bu model benimde kafamdatdı yanlız tekbir nedenden dolayı vazgeçtim almaktan suntalam mobilya çocuklar ayaklanmaya başlayınca sularla çok oynuyolar ve bilirsiniz ki suntalam mobilya suya gelmiyo şişiyo bu sebepten vazgeçtim birde bu takımla mdf takımlar arasında oynayan fiyat farkı 300-500tl içinde değmez sağlam olsun istedim ama görüntü süper çok hoşşşKızlar günaydın;
evet cnm benim ev çatı katı malesef çok küçük bir evim var yere çok ihtiyacım var o sebepten benim en çok işimi grcek mobilya bu yinede satın almaya gelince fikrim değişebilirtabi uzun zaman kullanırlar hatta yataklarındaki aparatları çıkartıldığında nerdeyse genç odası gibide kullanılıyor bu tarz modeller baktığım için biliyorum önemli olan kullanışlı olması canım içinede sindiyse al gitsin:))
canımcım denizci odasıda çok güzelmiş.. ben çok beğendim. Eymeninde güzel günlerde kullansın inşallah..
Canımcım hafta sonu okumuştum gebelik şekerin biraz yüksek çıkmış, doktorunun dediği gibi diyetle çözersin.. Geçen yıl iş arkadaşımdada böyle bir sorun çıkmıştı. Onun sorunuda diyetle hallodu.
Canımcım çaylarına çubuk tarçın at içinde dursun. Traçın çok güzel bir dengeleyici. Kış meyvelerininde şekeri az olur neyseki. Ekşi elma, mandalina felan yersin.. Çok geçmiş olsun..
Canım, oncelıkle guzel habere cok sevındım.
Sen dıyet progrmına uyarsın zaten.
ınsallah cok daha guzel haberlerını alırız.
Kardesını tebrık ederım, gercekten basarılı olmalı.
Benım kardesım ıletısım uzerıne okudugu ıcın olmaz demek kı.
Benim gogusumun ucu baya var onceden usudugum zaman cıkardı simdi hep cıkık geziyoruz
Oglum sagolsun butun herseyimi degistirdi
Canım çok teşekkürler.Bak bu tarçını söylediğin çok iyi oldu.
Ben tarçını da deneyeyim evet...Marul da şekeri düşürüyormuş.
Bu öğleden sonra nasipse diyetisyenime tekrar gideceğim,hallederiz innşallah...Olmasa da insülin gözümü hiç korkutmuyor, hazırlıklıyım evelallah
Uyarım canım inşallah herşey güzel olacak....
Kardeşim çok başarılıdır maşallah subhanallah, öğrenim hayatı derecelerle dolu hep göğsümüzü kabartmıştır.
Ablasına çekmiş
Canım, oncelıkle guzel habere cok sevındım.
Sen dıyet progrmına uyarsın zaten.
ınsallah cok daha guzel haberlerını alırız.
Canım, oncelıkle gozun aydın, saglıklı olsunlar da varsın bıraz zayıf olsunlar yada gec dollenmıs.
Senın haftanda 300 gr normal olanı.
Buna gore 250 cok da az degıl ama, tabıı o kadarcık bebekte 50 gr onem arz edebılır.
Saglıkocagında hemsireye soyle canım yardımcı olur sana.
Gozunaydın tatlım.
Az gibi geldi bana canm ama ikiz oldukları icin normal sanırım. 2-2.5 kg doguyor genelde duydugum ikizler
sağol canım bakalım bundan sonra alırlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?