2012 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah.
_HaYaTiM_ 'cim iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım ama 100 gram yüklemeyeceğiz, gerek kalmadı. Hamdolsun diyetle çözeriz dedi doktorum.
Hee çözemesek bile olurum insülin hiç sorun değil, annelik ne gerektirirse yapmaya hazırım...O güç bende var

Özgecim, bebeklerinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah subhanallah
Kiloları normal bence, iki bebek taşıyorsun yani nihayetinde.

tabi uzun zaman kullanırlar hatta yataklarındaki aparatları çıkartıldığında nerdeyse genç odası gibide kullanılıyor bu tarz modeller baktığım için biliyorum önemli olan kullanışlı olması canım içinede sindiyse al gitsin:))

canımcım denizci odasıda çok güzelmiş.. ben çok beğendim. Eymeninde güzel günlerde kullansın inşallah..

çok güzel canım güle güle yatsın içinde yavrun inşallah..teşhirde olması bişey değiştirmez canım neticede görerek aldın bir sıkıntısı olsaydı anlardın..seninde yavrun güzel sağlıklı günlerde büyüsün içinde inşallahhh

Canımcım hafta sonu okumuştum gebelik şekerin biraz yüksek çıkmış, doktorunun dediği gibi diyetle çözersin.. Geçen yıl iş arkadaşımdada böyle bir sorun çıkmıştı. Onun sorunuda diyetle hallodu.
Canımcım çaylarına çubuk tarçın at içinde dursun. Traçın çok güzel bir dengeleyici. Kış meyvelerininde şekeri az olur neyseki. Ekşi elma, mandalina felan yersin.. Çok geçmiş olsun..

Çok sağol, Allah hepimiizn yavrusunu korusun güzellikler nasip etsin..

evet canım benim oğlumun odasına çok benziyor

sağol canım inşallah

iyi yapmışsın canım ne farketçek ha teşhir ha değil

sağol canım inş.

Canım, oncelıkle guzel habere cok sevındım.
Sen dıyet progrmına uyarsın zaten.
ınsallah cok daha guzel haberlerını alırız.

Kardesını tebrık ederım, gercekten basarılı olmalı.
Benım kardesım ıletısım uzerıne okudugu ıcın olmaz demek kı.

Benım bır tane var zaten
Oda sag olsun arkadasım getırmıs.
Ama hosuma gıttı bu ıs gercekten.
Bundan boyle bende ısteyecegım gıdenlerden.
Onerını de aklımda bulunduracagım.
Tesekkur ederım.

Nıcesının yanında benım yaptıklarım bır hıctır aslında.
Benım yaptıklarımı sende yaparsın, dene bak, cok kolay.

Esım, kardeslerı konusunda cok objektıf, hamdolsun.
Bırde anne ve babası konusunda olsa.
Ama sanırım, onu boyle kabul etmelıyım.
Ve belkıde haklı, ne kadar benı umursamaz davransalar da esımın anne-babası.
Onlara karsı, kardeslerıne davrandıgı gıbı davranamaz, davranmamalı da zaten.

kızlaaarrrr istanbul da next magazası var mııııııı????????

Cevahır de var, ama Turkıye de kı magazaları kapandı yazmıs bır arkadas.
Bugun gıdecegım Cevahır e, bakayım acıksa yazarım sana.
Hatta bır goz atarım, neler varmıs dıye.

Canım, oncelıkle gozun aydın, saglıklı olsunlar da varsın bıraz zayıf olsunlar yada gec dollenmıs.
Senın haftanda 300 gr normal olanı.
Buna gore 250 cok da az degıl ama, tabıı o kadarcık bebekte 50 gr onem arz edebılır.

Saglıkocagında hemsireye soyle canım yardımcı olur sana.

Gozunaydın tatlım.
Az gibi geldi bana canm ama ikiz oldukları icin normal sanırım. 2-2.5 kg doguyor genelde duydugum ikizler

herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)

Gunaydın canım. Gozunaydın herseyin yolunda olmasına sevindim.
Erken degil canım gec bile kalmısın :)
Boyu kilosu da gayet iyi canım masallah

Bu arada hepinize gunaydınnnn

günaydun yelizcim sanadaaevet doktorumada sorarım dur bakalım kontrol vaktim bir gelsinde inşallah

güle güle kullan cnm bu model benimde kafamdatdı yanlız tekbir nedenden dolayı vazgeçtim almaktan suntalam mobilya çocuklar ayaklanmaya başlayınca sularla çok oynuyolar ve bilirsiniz ki suntalam mobilya suya gelmiyo şişiyo bu sebepten vazgeçtim birde bu takımla mdf takımlar arasında oynayan fiyat farkı 300-500tl içinde değmez sağlam olsun istedim ama görüntü süper çok hoşşş
evet cnm benim ev çatı katı malesef çok küçük bir evim var yere çok ihtiyacım var o sebepten benim en çok işimi grcek mobilya bu yinede satın almaya gelince fikrim değişebilir
canımcım denizci odasıda çok güzelmiş.. ben çok beğendim. Eymeninde güzel günlerde kullansın inşallah..

sağol güselim çevremde hiç kimseede rastlamadım o yüzden hoşuma gidiyor böyle tarz tasarımlar eymenim sağlıcakla doğsunda kullansınlar inşallah senin oğlunda güle güle kullansın cnm benim

Canım çok teşekkürler.Bak bu tarçını söylediğin çok iyi oldu.
Ben tarçını da deneyeyim evet...Marul da şekeri düşürüyormuş.
Bu öğleden sonra nasipse diyetisyenime tekrar gideceğim,hallederiz innşallah...Olmasa da insülin gözümü hiç korkutmuyor, hazırlıklıyım evelallah

Uyarım canım inşallah herşey güzel olacak....
Kardeşim çok başarılıdır maşallah subhanallah, öğrenim hayatı derecelerle dolu hep göğsümüzü kabartmıştır.
Ablasına çekmiş

gerçektende başka modelleri görünce kafa karışmıyor değil aslında çok yer gezmeden çok fazla oda görmeden alacaksın işi bitecek ama yoook biz kadınlar hiç öyle birşey yaparmıyız allah korusunaz daha bakta sonra karar ver tatlım nasılsa daha vaktimiz var

evet canım iğne gerekerse onu yaparsın. Bendede pıhtılaşma sorunu var hamileliğin başından beri hergün kan sulandırıcı kullanıyorum. Heryerim mosmor oldu. Ama Allah dermansız dert vermesin.
Az kaldı şu 3 ayıda atlatalım..

Kızlar bu arada aclık sekerimi ölcüyorum 3 gundur sizce durum nasıl?

C.tesi sabah: 103

Pazar sabah: 83

Pazartesi sabah: 91

sağol canım aslında bana da çok ta az gibi gelmedi internette normal gibi sanki ama anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…