- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.141
Kızlar buldum buraya bakın anlatmışlar..
asoshun oyuncaklarına hoşgeldiniz: hamile pantolonu yapalım
Daha sık gel, özletme kendini. :) Bana da lütfen arada İngiltere, hastane, doktor ve gebeliğin gidişi ile ilgili bilgiler vermeyi de ihmal etme. :) Öpüyorum seni.
tamam tatlim heber veririm.. bu arada cumartesi ilk doktor randevuma gittim esimle, eslerde geliyor grup terapi gibi :) randevu soyleydi 7-8 cift birlikteydik .. diger hamilelerle birlikte dogum yapilan odalari gezdik, hamilelikle ilgili kitaplar verildi egitim verildi, ebelerimiz ile tanistik :) dosyalarimiz acildi, hediyeler verildi yeni dogan bebek bezini gorunce paketlerden birinin icinde gozlerim doldu kizlarneyse sonra dogum yapacagimiz odalari gedik..ozel temiz odalar icerisinde dogum havuzu olanlar bile var.. 3 tup kan, 1 tup idrar aldilar benden...eksik bisiler cikarsa bilgi verip takviye yapacaklarmis..ozel hastaneleri aratmiyor inanilmaz guzeldi tatil koyu gibi :))hersey cok iyi guzeldi ama bebege bakan olmadi henuz :) 5 temmuzda goruntuleme merkezinde randevum var o zaman gorucem bebegimi allah kismet ederse
Kızlar buldum buraya bakın anlatmışlar..
asoshun oyuncaklarına hoşgeldiniz: hamile pantolonu yapalım
vallahi hızır gibisin canım, ya iyi ki varsınız.
işteyken forum hep açık. sayfayı yenileyip kontrol ediyorum kim ne yazmış diye.
kızlar ceviz badem kayısı yemek de önemliymiş, özellikle ceviz, beyinleri için çok önemliymiş yiyin gariiiiiiiii
Daha sık gel, özletme kendini. :) Bana da lütfen arada İngiltere, hastane, doktor ve gebeliğin gidişi ile ilgili bilgiler vermeyi de ihmal etme. :) Öpüyorum seni.
tamam tatlim heber veririm.. bu arada cumartesi ilk doktor randevuma gittim esimle, eslerde geliyor grup terapi gibi :) randevu soyleydi 7-8 cift birlikteydik .. diger hamilelerle birlikte dogum yapilan odalari gezdik, hamilelikle ilgili kitaplar verildi egitim verildi, ebelerimiz ile tanistik :) dosyalarimiz acildi, hediyeler verildi yeni dogan bebek bezini gorunce paketlerden birinin icinde gozlerim doldu kizlarneyse sonra dogum yapacagimiz odalari gedik..ozel temiz odalar icerisinde dogum havuzu olanlar bile var.. 3 tup kan, 1 tup idrar aldilar benden...eksik bisiler cikarsa bilgi verip takviye yapacaklarmis..ozel hastaneleri aratmiyor inanilmaz guzeldi tatil koyu gibi :))hersey cok iyi guzeldi ama bebege bakan olmadi henuz :) 5 temmuzda goruntuleme merkezinde randevum var o zaman gorucem bebegimi allah kismet ederse
Ne kadar güzel ya, sen anlatırken gözümde canlandı, çok hoşuma gitti
Süpeeeeeeer, ben de yapabilirim sanırım bunu da, elde dikilmez dimi bu? Yani makinada olması gerekiyor...?
Offf bunu unutmuşum makina lazım bizde de makina yokNeyse kalıpları hazırlarız kızlar, terzi de tanesini 3tldan felan çeker, iyi kar ederiz
seninkide erkek cikti
Yaaa Banuesra, yeminle sen olmasan ağlayacağım ben burda aklıma geldikçe biliyo musun... Çok geriliyorum İngiltere deyince, çok korkuyorum. Burda herşey elimin altında gibi geliyor. Aynı dili konuştuğum insanlar falan. Dert anlatmaya kalksam beni dinlerler mi, dinleseler ben anlatabilir miyim çok korkuyorum... Allahtan herşeyin hayırlısı hepimiz için... Ama sen şimdi böyle yazınca bunlar da Türkiyede yok deyip biran önce gelesim geliyor :) Hoş, uçak korkum başladı şimdi de... Geçenlerde birkaç arkadaşımız buraya yazmıştı uçak yolculuğundan sonra kanama oldu diye. Ben şimdi ondan da tırsıyom. İyice taci tırsak oldum heee....
Yaaa Banuesra, yeminle sen olmasan ağlayacağım ben burda aklıma geldikçe biliyo musun... Çok geriliyorum İngiltere deyince, çok korkuyorum. Burda herşey elimin altında gibi geliyor. Aynı dili konuştuğum insanlar falan. Dert anlatmaya kalksam beni dinlerler mi, dinleseler ben anlatabilir miyim çok korkuyorum... Allahtan herşeyin hayırlısı hepimiz için... Ama sen şimdi böyle yazınca bunlar da Türkiyede yok deyip biran önce gelesim geliyor :) Hoş, uçak korkum başladı şimdi de... Geçenlerde birkaç arkadaşımız buraya yazmıştı uçak yolculuğundan sonra kanama oldu diye. Ben şimdi ondan da tırsıyom. İyice taci tırsak oldum heee....
Canımmm hepimiz yanındayız, bak hastane konforuda mükemmelmiş, burda o konfor zor.
Herşeyin hayırlısı olsun canım hakkımızda.
Uçaktan korkma canım, uçak senden korksun :)
yaw olmadı bu teselli dimi :)) annem korktuğun şeyin üzerine git der de hep, uçak senden korksunda acayip oldu.
Canımmm hepimiz yanındayız, bak hastane konforuda mükemmelmiş, burda o konfor zor.
Herşeyin hayırlısı olsun canım hakkımızda.
Uçaktan korkma canım, uçak senden korksun :)
yaw olmadı bu teselli dimi :)) annem korktuğun şeyin üzerine git der de hep, uçak senden korksunda acayip oldu.
Allah razı olsun Duygucum... Cidden sağolasın...
Normalde uçak korkum zaten az bişey var aslında ama, bu durumda asıl korkum bebiş tabii ki... İnşallah önümüzde kalan haftalar sağlıkla sıhhatle kazasız belasız geçer de, sonra bunları okuyup güleriz hepimiz ne kadar telaş yapmışız, herşeyi ne kadar çok takmışız diye :)
selam guzel anne adayları
umarım herkes ıyıdır bugun
mıde bulantısız bır gun dılıyorumm
Merhaba kızlar nasılısnız?Umarım herkes iyidir Benim mide bulantılarım hat safhada. Yemek zor yapıyorum. Allah yardımcımız olsun
korkma tatlim ucagin bebege bir zarari yok benim bildigim kadariyla bence o tesaduf olmus...doktorlarda boyle soyluyor cunku..endiselenme sakin...bu arada bende herseyi net anlamiyorum bazen ve anlatamiyorum..bazi tibbi terimler cok zorluyor ama o kadar cok yabanci varki bu ulkede alismis doktorlar sabirli sabirli degisik yollardan anlatiyorlar..tabi esine cok is dusuyor bu konuda...zateb dogumada seninle birlikte girecek esin bu nedenle tum randevularina gelmeli..zaten oyle cok randevu vermiyorlar 5-6 flan gaba son ay siklasiyor bilidigim kadariyla..sizin gelis zamani ne zaman?
Midesi bulanmayan bir ben mi kaldım :26ün bir laf duydum annenizin midesi hamileyken çok bulandıysa sizin bulanmıyormuş, bulanmamışsa sizin bulanıyormuş.Hurafedir tabiki ama annem bana hamileyken 5. haftada başlamış bulantıları, o da yemek felan yapamamış, bende de tık yok
Canım bendede bulantı yok ya çok şükür, bugün sağlık ocağından aradılar, sordular bulantı vs varmı diye yok dedim.
hemşire çok güzel diyor. aç kalmayın uzun süre o zaman bulanmaz dedi. sık sık az az yiyin diyor.
ama bulananın bulanır tabi o ayrı.
doğru olabilir dediğin, çünkü benim annemin çok bulanmış bende, su içsem bulanırdı diyor. su bile içememiştim diyor.
bizimde inş bundan sonrası da böyle gider.
Amin canım inşallah böyle gider, bi ara bulansın kusayım diye dua ediyordum da, burdaki arkadaşları okudukça vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?