- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.101
Kac haftalık senın bebısın?
Mervecıgım, bende ıstıyorum.
Yapar mısın lutfen?
Ben 80 Nısan
Esım 81 Mart
Eh, boylece esımden buyuk oldugumu da ognemıs oldugunuz
kızlar sizde sıkıntı terleme bunalma oluyormu? çok sıkılıp terliyorum özellikle gece oluyor
Kızlar lütfen TSH ınıza baktırın. Ben Haşimato hastasıyım. Yani gebe kalmam zordu ve tesadüf ki, bebeği öğrendiğimde endokrin doktorumla görüşmem vardı. 2 civarında olması gereken TSH'ım 7 çıktı 31 Mayıs günü, hemen dozajı artırdık. Terlemeler benim o yüzden oluyor diye düşünüyordum, ama gebeliğin normal seyri de olabilir tabi...
Ben eve tansiyon aleti alıcam kızlar. Tansiyon çok önemliymiş, her gün aynı saatlerde ölçüp not alıcam bir yere. Bana önerebileceğiniz bir tansiyon aleti var mı? Hem kullanımı kolay hem de sağlam?
ben baktırdım hem sadece tsh değil t3 t4 de baktırın bende önceden tiroid yüksek cıkmıştı ama cok şükür herşey normal dr normal dedi 2 yılda ne değişti bilmiyorum bi sorun olmasında allah korusun önemli bunlar ben baktırdım :))) sizde baktırın
Tatlım benimde düsük tansiyon problemim oldugu icin devamlı ölcüyorum.. Braun'un eczanelerde satılan kola takilan elektronik pilli modelleri cok güzel bende ondan var ama markası farklı olur o da olur ama öyle kola takılanlar cokk pratik oluyor... tavsiye ederim..
evet cok önemli ayrıca guatra, hepatite kızamıkciga toxoplazma zaten demirbas... kan sayımı idrar sayımına herbiseylere baktılar bende 3 tüpü seker testi olmaz uzere toplam 8 tüp kan almışlardı benden.. 1 hafta 2 kolum mosmor dolastım...
umarım herkesin sonucu iyi cikmistir... (yada cikar)
Sen Braundan memnun musun peki? Sağlam mı? Yani, böyle yıllarca kullanılabilir ve doğru ölçüm yapan birşey değil mi? Almışken hep dursun evde istiyorum. Her zaman lazım. :)
herkese merhabalar
iyi ve kötü haberler aldım hem sevindim hem üzüldüm
feryal efe canım çok geçmiş olsun tez vakitte inş sağlıklı bebbişin tekrar gelir
bu arada bende çarşamba gitcem doktora ama çok korkuyorum nasıl dayancam bilmiyorum hayırlısıyla inş duyarım kalp atşlarını
yeni hamişler aramıza hoş geldinizi inşallah sağlıklı hamilelik bir geçirirsiniz
cinsiyet hesaplama yapılıyor sanırım bizede bakabilirmisiniz
eşim 1983 ağustos
ben 1986 ağustos
erkek cikiyo
Yaa ben yarın sabah vericem tüm tahlillerimi de, sabah aç karna gelin dediler. Sabah ben öğürmekten içim dışıma çıkıyor. Çok korkuyorum nasıl gidicem da hastaneye kan vericem diye....(
valla canım öyle bir durumdayız ki inşallah ağrın olurmu olmasın mı denirmi bilmiyorum
ağrıların olması güzel diolar bebek yerleşiyo diolar ya ondan
olmazsa ağrılar sorun mu var diye tırsıyoz şaşmış durumdayız yaniii
teşekkür ederimmm
hayırlısı olsun ama bende allah nasip ederse tabi erkek olucakmış gibime geliyo
selam kızlar, ben yoken ne cok sey olmus burda :) takip edemiyorum pek...onlari okumaktan yogun dustum :) hepinizi opuyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?