2012 Şubat Anneleri

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 4 ziyaretçi)
pikepolat merve2211 estalmus duyguvt DYGBAL banuesra xzgi miraada simurganka karats neşelikız cerenim

cümleten selam güzel hamileler

ben baktırdım hem sadece tsh değil t3 t4 de baktırın bende önceden tiroid yüksek cıkmıştı ama cok şükür herşey normal dr normal dedi 2 yılda ne değişti bilmiyorum bi sorun olmasında allah korusun önemli bunlar ben baktırdım :))) sizde baktırın

Son düzenleme:
Ben eve tansiyon aleti alıcam kızlar. Tansiyon çok önemliymiş, her gün aynı saatlerde ölçüp not alıcam bir yere. Bana önerebileceğiniz bir tansiyon aleti var mı? Hem kullanımı kolay hem de sağlam?

Ben eve tansiyon aleti alıcam kızlar. Tansiyon çok önemliymiş, her gün aynı saatlerde ölçüp not alıcam bir yere. Bana önerebileceğiniz bir tansiyon aleti var mı? Hem kullanımı kolay hem de sağlam?

Tatlım benimde düsük tansiyon problemim oldugu icin devamlı ölcüyorum.. Braun'un eczanelerde satılan kola takilan elektronik pilli modelleri cok güzel bende ondan var ama markası farklı olur o da olur ama öyle kola takılanlar cokk pratik oluyor... tavsiye ederim..

evet cok önemli ayrıca guatra, hepatite kızamıkciga toxoplazma zaten demirbas... kan sayımı idrar sayımına herbiseylere baktılar bende 3 tüpü seker testi olmaz uzere toplam 8 tüp kan almışlardı benden.. 1 hafta 2 kolum mosmor dolastım...
umarım herkesin sonucu iyi cikmistir... (yada cikar)

herkese merhabalar
iyi ve kötü haberler aldım hem sevindim hem üzüldüm
feryal efe canım çok geçmiş olsun tez vakitte inş sağlıklı bebbişin tekrar gelir
bu arada bende çarşamba gitcem doktora ama çok korkuyorum nasıl dayancam bilmiyorum hayırlısıyla inş duyarım kalp atşlarını

yeni hamişler aramıza hoş geldinizi inşallah sağlıklı hamilelik bir geçirirsiniz

cinsiyet hesaplama yapılıyor sanırım bizede bakabilirmisiniz

eşim 1983 ağustos
ben 1986 ağustos

Sen Braundan memnun musun peki? Sağlam mı? Yani, böyle yıllarca kullanılabilir ve doğru ölçüm yapan birşey değil mi? Almışken hep dursun evde istiyorum. Her zaman lazım. :)

Yaa ben yarın sabah vericem tüm tahlillerimi de, sabah aç karna gelin dediler. Sabah ben öğürmekten içim dışıma çıkıyor. Çok korkuyorum nasıl gidicem da hastaneye kan vericem diye.... (

Sen Braundan memnun musun peki? Sağlam mı? Yani, böyle yıllarca kullanılabilir ve doğru ölçüm yapan birşey değil mi? Almışken hep dursun evde istiyorum. Her zaman lazım. :)

evet tatlım söyle cevap vereyim.. 5 senedir aynı aleti kullanıyorum.. ayrıca annemde devamlı kullanıyor oda yüksek tansiyon hastası..belki sansa iyi cıktı bilmiyorum ama memnunuz...

erkek cikiyo

Yaa ben yarın sabah vericem tüm tahlillerimi de, sabah aç karna gelin dediler. Sabah ben öğürmekten içim dışıma çıkıyor. Çok korkuyorum nasıl gidicem da hastaneye kan vericem diye.... (

evet obiraz zorlu oluyor cidden.. birde bana seker testi de yaptılar 2 bardak o tatlı glukozlu su içirdiler ben bu kadar kötü bi mide duygusunu hissetmedim yani... birde üstüne 2 saat daha birsey yiyemedim cünkü saat bası tekrar kan aldılar...
eger seker testi yoksa, sırf kan almak o kadar sorun olmuyor sonra hemen birseyler at ağzına yanında cubuk kraker falan olsun giderken bir kutu da ayran...

aynen valla ama ben dr.umla konuştum kanama olmadığı sürece bu tarz ağrılar gayet normal rahat olun kızlarrrr

Ay kotumun içinde zor nefes alıyorum bugün.Oturduğum yerde 1 düğmemi açtım ama yine de sıkıyor..Dün tartıldım 1 kilo vermiş 48 olmuşum.Nasıl enine genişleyip aynı anda kilo veriyorum anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…