- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.161
Hhhhh... Ben yemekleri eşime yaptırıyorum, midem çok bulanıyor.
İş yerindeyse çok sıkıntılıyım; WC ye bile gitmek istemiyorum, zira koridor kokuyor, yolda karşılaştığım insanlar kokuyor, wc kokuyor, dışarı çıkıp odama yeni girince odamdaki mobilyalar kokuyor...
Allah razı olsun Duygucum... Cidden sağolasın...
Normalde uçak korkum zaten az bişey var aslında ama, bu durumda asıl korkum bebiş tabii ki... İnşallah önümüzde kalan haftalar sağlıkla sıhhatle kazasız belasız geçer de, sonra bunları okuyup güleriz hepimiz ne kadar telaş yapmışız, herşeyi ne kadar çok takmışız diye :)
vallahi öyle olucak zaten tecrübe sahibi olmuş olacağız.
şimdi çok acamiyiz. bende annemi sorularımla bayıyorum.
ayy ayy olcak tabii kızım olcak tabiii, kolay mı deyip duruyor, analık ondan zor işte diyo, şimdiden başlıyor diyor.
annelik ya anne olcaz
Midesi bulanmayan bir ben mi kaldım :26ün bir laf duydum annenizin midesi hamileyken çok bulandıysa sizin bulanmıyormuş, bulanmamışsa sizin bulanıyormuş.Hurafedir tabiki ama annem bana hamileyken 5. haftada başlamış bulantıları, o da yemek felan yapamamış, bende de tık yok
Midesi bulanmayan bir ben mi kaldım :26ün bir laf duydum annenizin midesi hamileyken çok bulandıysa sizin bulanmıyormuş, bulanmamışsa sizin bulanıyormuş.Hurafedir tabiki ama annem bana hamileyken 5. haftada başlamış bulantıları, o da yemek felan yapamamış, bende de tık yok
korkma tatlim ucagin bebege bir zarari yok benim bildigim kadariyla bence o tesaduf olmus...doktorlarda boyle soyluyor cunku..endiselenme sakin...bu arada bende herseyi net anlamiyorum bazen ve anlatamiyorum..bazi tibbi terimler cok zorluyor ama o kadar cok yabanci varki bu ulkede alismis doktorlar sabirli sabirli degisik yollardan anlatiyorlar..tabi esine cok is dusuyor bu konuda...zateb dogumada seninle birlikte girecek esin bu nedenle tum randevularina gelmeli..zaten oyle cok randevu vermiyorlar 5-6 flan gaba son ay siklasiyor bilidigim kadariyla..sizin gelis zamani ne zaman?
cok sukur benım bugun bulanmadı
uzun zamandır ılk efa normal kahvaltı yaptım
ewe elımı surmuyodum bı haftaır smdı temızlıge gırısıcem
doktorda buldum kenddıme ıcım rahatlaı :26:
benim midem de bulanmıyor ilk çocuğumda hergün kızranıyordum hem ağrı hem bulantı bunda bişey yok çok şükür
ya evde çok sıkıldım ben ya ben öyle uzun süreli ayrılmayacağım işten çok sıkılıyorum depresyona giriyorum evde annem bakarsa inş Sizin bebeklere kim bakacak aileniz yakında mı kızlar?
Tatlım, bu her sitede yazan işte yok şu hafta şunlar bu hafta bunlar ya da bu ay bunlar şu ay şunlar olur diye yazan şeyler var ya, aslında orada yazanlardan en az birinin olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş. Yani illaki hepsi olacak diye birşey yok. O yüzden sıkma canını.
Eşim doğumun orda olmasını istemiyor. Ben de acele etme, dur bakalım gidelim görelim, belki daha iyidir diyorum. O da ben bayağı araştırdım, sana şimdi duyduklarımı söylemek istemiyorum, ısrar etme diyor. O yüzden ikilemdeyim... Belki doğuma yakın Türkiyeye geliriz geri. Sanırım Temmuz ayı içerisnde geleceğiz biz...
Yav dur, bak daha yeni gözün açılmış, bırak evi temizliği falan Allah aşkına, otur tv izle, kitap oku. Yorma kendini...
canım benım bende varım benımde hıc bulanmıyor midem yaaaaaaaaaaa,
annemın cok bulanmıs ben hamıleyken ben daha tık yok aynen 5+4 gunlugum
iştahım cok ıı valla
iştahım cok ıı valla
ay ya korktum simdi ne duymus esin burdaki dogumlarla ilgili...ben hergun bi kanalda one born every minute programini izliyorum...orada cesit cesit dogum durumlarini izleyebiliyorsun..ingilterede bir hastanede ozel cekim yapiyorlar..ilk once normal dogum yapman icin zorluyorlar seni o kotu iste..normal yapamiyorsan epudural yapiyorlar..ama yani sartlar kotu degil gayet guzel ilgileniliyor.. burada dogum yapan arkadaslarda memnun..
Daha erken canım bulantıların icin. Bak benim de 8. haftaya kadar bisey yoktu 8 hafta oldu bulantılarım ve kusmam basladı.
benim midem de bulanmıyor ilk çocuğumda hergün kızranıyordum hem ağrı hem bulantı bunda bişey yok çok şükür
ya evde çok sıkıldım ben ya ben öyle uzun süreli ayrılmayacağım işten çok sıkılıyorum depresyona giriyorum evde annem bakarsa inş Sizin bebeklere kim bakacak aileniz yakında mı kızlar?
Kızlar yemek yedim ama hala midem cok kotu cubukkreker de yedim. Kusucam kusamıyorum atesim de var sanki offffffffffff
iştahım cok ıı valla
Kızlar yaaa, forumda birkaç tane daha Şubat anneleri ile ilgili başlıklar var. Mesela gebelik bölümünde. Orada da farklı kişiler yazıyor. Acaba forumda böyle o başlık senin bu başlık benim, ben ona yazmam falan gibi birşey mi var? Yani bu başlıkların hepsi birleşse, hepimiz aynı yerde yazsak daha iyi olmaz mı? Gerçi benim de düşündüğüm/uğraştığım şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?