2012 Şubat Anneleri

aynen..benim mide bulantisina karsi aldigim bileklik ise yaradi..tavsiye ederim..evde mutfak haric rahat dolasmaya basladim..bileklige ragmen mutfaga adimimi attigim an ogurmeye basliyorum..esim hep mutfakta sagolsun...o da raporlu evde allahtan isabet oldu :)

aman olmasin bosver...sanslisin bence...cok zor bisey insanliktan ciktim desem

cok sukur benım bugun bulanmadı
uzun zamandır ılk efa normal kahvaltı yaptım
ewe elımı surmuyodum bı haftaır smdı temızlıge gırısıcem
doktorda buldum kenddıme ıcım rahatlaı :26:

Tatlım, bu her sitede yazan işte yok şu hafta şunlar bu hafta bunlar ya da bu ay bunlar şu ay şunlar olur diye yazan şeyler var ya, aslında orada yazanlardan en az birinin olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş. Yani illaki hepsi olacak diye birşey yok. O yüzden sıkma canını.

Eşim doğumun orda olmasını istemiyor. Ben de acele etme, dur bakalım gidelim görelim, belki daha iyidir diyorum. O da ben bayağı araştırdım, sana şimdi duyduklarımı söylemek istemiyorum, ısrar etme diyor. O yüzden ikilemdeyim... Belki doğuma yakın Türkiyeye geliriz geri. Sanırım Temmuz ayı içerisnde geleceğiz biz...

cok sukur benım bugun bulanmadı
uzun zamandır ılk efa normal kahvaltı yaptım
ewe elımı surmuyodum bı haftaır smdı temızlıge gırısıcem
doktorda buldum kenddıme ıcım rahatlaı :26:

Yav dur, bak daha yeni gözün açılmış, bırak evi temizliği falan Allah aşkına, otur tv izle, kitap oku. Yorma kendini...

benim midem de bulanmıyor ilk çocuğumda hergün kızranıyordum hem ağrı hem bulantı bunda bişey yok çok şükür

ya evde çok sıkıldım ben ya ben öyle uzun süreli ayrılmayacağım işten çok sıkılıyorum depresyona giriyorum evde annem bakarsa inş Sizin bebeklere kim bakacak aileniz yakında mı kızlar?

kızlar ben oğlumda gaviscon var şurup ondan içiyordum çok rahatlatıyor bitkisel gebelikte kullanımının sakıncası yok bildiğim kadarıyla çok kötü olursanız için

canım benim bebişler ikiz, allah kısmet ederse ben ayrılacağım işten kendim bakmak istiyorum, yine de bi süre anneler yardımcı olacak tabi.
ama yinede çalışmayacağım, çünkü ben anneme hasret büyüdüm çalıştığı için.
maddi anlamda da zor olacak ama bende yanlarında olma taraftarıyım, çünkü hiç bir günün tekrarı yok, hiç bir anlarını kaçırmak istemiyorum hayırlısıyla.
peşlerinde koştururken sıkılacağımı sanmıyorum, oyuncaklarım olucak benim onlar, evcilik oynucam

ay ya korktum simdi ne duymus esin burdaki dogumlarla ilgili...ben hergun bi kanalda one born every minute programini izliyorum...orada cesit cesit dogum durumlarini izleyebiliyorsun..ingilterede bir hastanede ozel cekim yapiyorlar..ilk once normal dogum yapman icin zorluyorlar seni o kotu iste..normal yapamiyorsan epudural yapiyorlar..ama yani sartlar kotu degil gayet guzel ilgileniliyor.. burada dogum yapan arkadaslarda memnun..

canım benım bende varım benımde hıc bulanmıyor midem yaaaaaaaaaaa,
annemın cok bulanmıs ben hamıleyken ben daha tık yok aynen 5+4 gunlugum
iştahım cok ıı valla

iştahım cok ıı valla

Daha erken canım bulantıların icin. Bak benim de 8. haftaya kadar bisey yoktu 8 hafta oldu bulantılarım ve kusmam basladı.

iştahım cok ıı valla

5. hafta benimde yoktu 6. hafta gozumu acamadim bulantidan...6. haftaya gir hayiflanmaya baslarsin :))) dua et baslamasin bence

Yaa bence benim eşim abartıyor, evham yapıyor. Zaten onun yüzünden gebeliğimin 5+5'inde azıcık bir akıntı yüzünden (bana göre akıntı bile değildi) acile gittik de, doktor kese var bebek yok, yarın gelin boş gebelik olabilir vs vs diye ağlattı beni. Eminim şimdi de evham yapıyor. O yüzden kulak asmıyorum pek onun söylediklerine.
Ben sana daha çok güveniyorum. Orda olan, koşulları gören sensin. Eşiminkilerse kulaktan dolma bilgiler, sağdan soldan kimden sorduysa artık. Hem zaten düşünsene, ordaki kadınlar sağlıklı bebekler doğurmuyor mu? Onların canı tatlı değil mi? Belki sadece daha az aralıklarla kontrole çağırıyorlardır hepsi bu...

Daha erken canım bulantıların icin. Bak benim de 8. haftaya kadar bisey yoktu 8 hafta oldu bulantılarım ve kusmam basladı.

ayy öylemi dünyam80 ii bari yalnız degılmısım,
inşallah bebegım ıı olsun da tek korkum o bılıyorsun yoksa, ister midem bulansın ister bulanmasın herseye razıyım,
insallah hepimizin bebeişleri çok çok iyidirrrr

Merhaba kızlar doktordan yeni geldim tahlil sonuçlarım çıkmış idrar tahlili hariç hepsi çok güzel dedi hatta öğretmenmisin dedi yok dedim Gıda mühendisiyim şaşırdı dedi bir çok hastalığı geçirmen çok güzel dedi genelde öğretmenler öğrencilerinden kapıyor bu hastalıkları geçiriyor dedi ondan öle söyledim dedi neyse sonuçlar ii dedi hepatit b aşın varmı dedi yok dedim onu vurdur dedi birde idrar tahlilim biraz problemli çıkmış nitrit ve lökosit değerlerim pozitif çıkmış negatif olması gerekiyormuş onun içinde bir kullanımlık toz verdi suyla karıştırıp içecekmişim yatarken idrara sıkıçtırcakmış o beni yapmdan biraz beklicekmişim..:S
çok su içemiyorum artık mide bulantısından belki ondan böle çıktı idrar tahlili sonuucu bilemiyorum..
güneş kremi hamileler için zararlı diye bir haber okumuştum yanlış hatırlamıyorsam sabah gazetesinde doktora sordum doktor dedi mutlaka kullanmalısın..doktorada 20 gün sonra bir daaha gitcez kısmetse..
Sizlere yardımcı olabilirim belki diye paylaşayım dedim..

Ben 6 ay kadar felan çalışmıcam, annem bakacak.Zaten annem, eşim, ben beraber yaşıyoruz..O konuda zorlanmıcam çok şükür Ama çok isterdim temelli ayrılmak işten, şöyle 3 sene çalışmamak
Kızlar yemek yedim ama hala midem cok kotu cubukkreker de yedim. Kusucam kusamıyorum atesim de var sanki offffffffffff

Ateşin çok olursa dikkat et, hamilelikte ateş önemli diyorlar.11. haftada inşallah azalıyormuş kızlar çektikleriniz

iştahım cok ıı valla

Senin daha erkenmiş tatlım ama Allah bozmasın inşallah böyle devam eder.

Kızlar yaaa, forumda birkaç tane daha Şubat anneleri ile ilgili başlıklar var. Mesela gebelik bölümünde. Orada da farklı kişiler yazıyor. Acaba forumda böyle o başlık senin bu başlık benim, ben ona yazmam falan gibi birşey mi var? Yani bu başlıkların hepsi birleşse, hepimiz aynı yerde yazsak daha iyi olmaz mı? Gerçi benim de düşündüğüm/uğraştığım şeye bak

evet benimde dikkatimi çekmişti ama sadece bu konuyu takip edebiliyorum..her iki tarafadı takip etmek zor..dediğin gibi tek başlık altında toplanılsa iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…