- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.841
kolay olmasın biz severiz gidip gelmeyi süründürün bizi en az 2 çift ayakkabı eskitelim ağırlığınca altınla gelcem kızınane istersen tamam valla çırağan sarayında düğün bilem yaparım
bende biraz baktım ama anlamadım zaten silinmiş galiba
ayşebahar girdi yasal yollara başvuracağım dedi ve hemen banlandı zaten
bende anlamadım hiç bişi
bonkörr dünürümm benimm..agırlıgınca altınla gelceksenn kızı accık balıketli yetistireyim ben.. evlendikten sonra zayıflar.. mardinn gelinleri kimin olsunn.. altın tasımaya calısmaktan dügünü zehir olsun.. ezilsinn otursun kalsın kösteklerin altındaa
neyse kızlarr ben cıktımm. giyinip gideyim artıkınn.. yolum uzunnkendinize iyi bakın
konus konus böle bi ban da sana atsınlar görhaketten bak simdi böle yazdın ya. büyükmüjdem girip bunu okusa sana cevap verme ihtiyacı duyar.. ama onu sen kıskırtmıs göründügünden ilk cezayı sen alırsın.. sen dün topicte yoktun ki dogru dürüst ne ara kavga edesin geldi. bi topigi paylasamaz olduk yahu.. demetmania dogru yazmıss eski günlerimize dönemedik diye.. nerde o sükunet nerde o huzur
o sırada kazen burdaydı dimek.. yada biri bizi gözetliyo
günaydınn kızlarr...umarım herkes iyidir,bebişlerde tabii.merak eden arkadaslarımız varsa azelyacım dünürüm bugun öğlen gelir sanırım.diğer kızları bilmiyorum maalesef(
aynen yaa bu topiğe neden hangi amaç için girdiğimizi unutmayalım
dün öyle güzel paylaşımlarda bulunduk ki hastaneye giderken neler götüreceğiz herkes fikrini söyledi
eksiklerimize baktık
hayır canım diyelim ki dünyam şimdi yazdı ya büyükmüjdem hakkında
sonra birisi kötü içerik butonuna basıyor ve gerekli görülürse dünyam banlanıyor öyleymiş
yani bizim topikte o butona basan dolu arkadaş varmış bunu öğrenmiş olduk
günaydınn kızlarr...umarım herkes iyidir,bebişlerde tabii.merak eden arkadaslarımız varsa azelyacım dünürüm bugun öğlen gelir sanırım.diğer kızları bilmiyorum maalesef(
valla ben bi kerem basmıstımm..gag gelmişti aynı seyleri okumaktan her sayfa.. ama bu kadar cok niye basılsın ki. o gün bizz kaynana dünür muhabbeti yaparkende ban yagmıstı.. kavga falan yoktu tartısma bilem yoktu. sonra alttan laf sokmalar varmıs öle dendi ben anlamadım okurken öle bişi.. kazen 2 haftadır hep buralarda demek herkes birbirine basıyor bu durumda öle mi.? ilginc yanii. özel msj la kavga etseler daha ii demek.. kimse basamaz bölelikle.. kavga eder eder anlasırlar.. topige de yansmaz.
evet ben dün kopyledim listeyi.. hemide seninnn listendi galiba. haketten cok iyi oldu..
günaydın kızlar bansız güzel bir gün olur inşallah
ii akşmlar eleferaa bizim yerimize de gez cewahiri çok sewerim ben orayı
ismail türütün kızının adı naz çok nazlıymış gerçekten hatta şarkı yaptı kızına..eyyy benum nazlı canum tatlisun tatli canumm..daha dün çocuk idunn büyüdün oldun hanumm diye..elefara..... kesin yandı adam o ağlar bi yandan sen ağlarsın bi yandan..aman allahım..adam gitti...
ECRİNNN nerdesin yawrum sençoğu kişiyi banladılar azelya adengökçe bblau büyükmüjdem hayatım ayşebahar sayımmı dahaaa
günaydın canım inşallah :))
valla ben bi kerem basmıstımm..gag gelmişti aynı seyleri okumaktan her sayfa.. ama bu kadar cok niye basılsın ki. o gün bizz kaynana dünür muhabbeti yaparkende ban yagmıstı.. kavga falan yoktu tartısma bilem yoktu. sonra alttan laf sokmalar varmıs öle dendi ben anlamadım okurken öle bişi.. kazen 2 haftadır hep buralarda demek herkes birbirine basıyor bu durumda öle mi.? ilginc yanii. özel msj la kavga etseler daha ii demek.. kimse basamaz bölelikle.. kavga eder eder anlasırlar.. topige de yansmaz.
evet ben dün kopyledim listeyi.. hemide seninnn listendi galiba. haketten cok iyi oldu..
[ı]ahhh mesajını dun aksam okusaydım, bu da demetım ıcın derdım.
Ama soz telafı edıcıgım bebusum.
Bende sevıyorum cevahırı.
Ama nıce zamandır gıtmeme ragmen, ılk kez dun aksam bır defada cıkıs yonunu buldum.
Her zaman ıkı uc kez katlar arasında dolasıp dururum zıra
Aslında bılıyor musunuz kızlar, su an cok sinirliyim.
Unı.ye baslayan kardesıme elif naz ın fotosunu gonderdım, kız olacagını ve adının elıf naz olacagını yazdım.
Bırde 'hıc aramıyorsun, unıversıtelı oldun, ondan mı' dıye esprı yaptım.
Verdıgı yanıt cok kırıcıydı.
'kız olduguna sevınmedım, adı da hıc guzel degıl.
Hem ben ogrencıyım, sız arayacaksınız benı, ben sızınle konusmak ıstedıgımde cagrı yaparım' yazmıs.
Bende 'haddını bıl, bır daha da benı arama' yazdım.
O kadar uzuldum kı ama yanıtına.
Ben onun bır dedıgını ıkı etmezken, onun yaptıgına bakın![/ı]
iki gündür topiğin hiç tadı tuzu yok kızlar nasıl valla çok merak ediyorum senin prensesleri doğunca fotoğraflarını mutlaka görmek isterim özge
arkadaşlar bende hazirandan beri kadınlar kulübüne üyeyim. Evet burada ne için bulunduğumuzu unutmamalıyız,kesinlikle birbirimizin fikrine saygı duymalıyız, o fikri beğenmiyorsakta sivri bir dille eleştirmemeliyiz. Kulladığımız vitaminler, yaptırdığımız aşılar,tarama testleri, beslenmemiz, bebek alışverişi vs. Yani bilemediğimiz yada emin olamadığımız konularda fikir alışverişi yapmak için bu çok güzel 9 aylık süreci eğlenceli, bilinçli geçirmek için buradayız. Anne adayında endişe yaratacak tarzda yazılar yazmaktan uzak duralım.
[ı]kızlaaaar casus bulundu!
Hemıde kendı ıtıraf ettı
Saldırııııınnnnnn![/ı]
Aslında bılıyor musunuz kızlar, su an cok sinirliyim.
Unı.ye baslayan kardesıme Elif Naz ın fotosunu gonderdım, kız olacagını ve adının Elıf Naz olacagını yazdım.
Bırde 'hıc aramıyorsun, unıversıtelı oldun, ondan mı' dıye esprı yaptım.
Verdıgı yanıt cok kırıcıydı.
'Kız olduguna sevınmedım, adı da hıc guzel degıl.
Hem ben ogrencıyım, sız arayacaksınız benı, ben sızınle konusmak ıstedıgımde cagrı yaparım' yazmıs.
Bende 'haddını bıl, bır daha da benı arama' yazdım.
O kadar uzuldum kı ama yanıtına.
Ben onun bır dedıgını ıkı etmezken, onun yaptıgına bakın!
hosbulduk canımm...bilirim ben dünürümüü..her an takipteyim kız vercez kolaymıgünaydın canım hoşgeldin sende
nerden biliyon kıs dünürünü
günaydın kızlar bansız güzel bir gün olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?