2012 Şubat Anneleri

bonkörr dünürümm benimm.. agırlıgınca altınla gelceksenn kızı accık balıketli yetistireyim ben.. evlendikten sonra zayıflar.. mardinn gelinleri kimin olsunn.. altın tasımaya calısmaktan dügünü zehir olsun.. ezilsinn otursun kalsın kösteklerin altındaa

neyse kızlarr ben cıktımm. giyinip gideyim artıkınn.. yolum uzunn kendinize iyi bakın

bizde öyle vallah sen bilirsin bacım kendine ii bak öpüyorum seniii kızımıda kokulu kokulu öptüm

aynen yaa bu topiğe neden hangi amaç için girdiğimizi unutmayalım
dün öyle güzel paylaşımlarda bulunduk ki hastaneye giderken neler götüreceğiz herkes fikrini söyledi
eksiklerimize baktık

o sırada kazen burdaydı dimek.. yada biri bizi gözetliyo

hayır canım diyelim ki dünyam şimdi yazdı ya büyükmüjdem hakkında
sonra birisi kötü içerik butonuna basıyor ve gerekli görülürse dünyam banlanıyor öyleymiş
yani bizim topikte o butona basan dolu arkadaş varmış bunu öğrenmiş olduk

günaydınn kızlarr...umarım herkes iyidir,bebişlerde tabii.merak eden arkadaslarımız varsa azelyacım dünürüm bugun öğlen gelir sanırım.diğer kızları bilmiyorum maalesef(

valla ben bi kerem basmıstımm..gag gelmişti aynı seyleri okumaktan her sayfa.. ama bu kadar cok niye basılsın ki. o gün bizz kaynana dünür muhabbeti yaparkende ban yagmıstı.. kavga falan yoktu tartısma bilem yoktu. sonra alttan laf sokmalar varmıs öle dendi ben anlamadım okurken öle bişi.. kazen 2 haftadır hep buralarda demek herkes birbirine basıyor bu durumda öle mi.? ilginc yanii. özel msj la kavga etseler daha ii demek.. kimse basamaz bölelikle.. kavga eder eder anlasırlar.. topige de yansmaz.

evet ben dün kopyledim listeyi.. hemide seninnn listendi galiba. haketten cok iyi oldu..

günaydınn kızlarr...umarım herkes iyidir,bebişlerde tabii.merak eden arkadaslarımız varsa azelyacım dünürüm bugun öğlen gelir sanırım.diğer kızları bilmiyorum maalesef(

günaydınnn cnm gelsinler bi daha gitmesinler istiyoruz artıkın:26:

anladığım kadarıyla onlar özel mesajlada kavga ediyorlar
tabii öm da yönetim okuyabiliyor

ii akşmlar eleferaa bizim yerimize de gez cewahiri çok sewerim ben orayı

Ahhh mesajını dun aksam okusaydım, bu da demetım ıcın derdım.
Ama soz telafı edıcıgım bebusum.
Bende sevıyorum cevahırı.
Ama nıce zamandır gıtmeme ragmen, ılk kez dun aksam bır defada cıkıs yonunu buldum.
Her zaman ıkı uc kez katlar arasında dolasıp dururum zıra

Dun kım sormustu, Next var mı dye?
Ben Cevahır de var demıstım, ama kapanmıs oda ):

Inan, daha dun aksam esıme dedım kı, 'bak canım ben zaten yeterınce nazlıyım, kızımızın adı Naz olursa, onun da nazlı olacagını soyluyorlar.
Sen ıkı nazlı ıle nasıl bas edeceksın, ıstersen degıstırelım adını'
'Amaaan alıstım nasılsa' dedı

ECRİNNN nerdesin yawrum sen çoğu kişiyi banladılar azelya adengökçe bblau büyükmüjdem hayatım ayşebahar sayımmı dahaaa

Aaaa! Hayatım da mı banlandı?

Aslında bılıyor musunuz kızlar, su an cok sinirliyim.
Unı.ye baslayan kardesıme Elif Naz ın fotosunu gonderdım, kız olacagını ve adının Elıf Naz olacagını yazdım.
Bırde 'hıc aramıyorsun, unıversıtelı oldun, ondan mı' dıye esprı yaptım.
Verdıgı yanıt cok kırıcıydı.
'Kız olduguna sevınmedım, adı da hıc guzel degıl.
Hem ben ogrencıyım, sız arayacaksınız benı, ben sızınle konusmak ıstedıgımde cagrı yaparım' yazmıs.
Bende 'haddını bıl, bır daha da benı arama' yazdım.
O kadar uzuldum kı ama yanıtına.
Ben onun bır dedıgını ıkı etmezken, onun yaptıgına bakın!

arkadaşlar bende hazirandan beri kadınlar kulübüne üyeyim. evet burada ne için bulunduğumuzu unutmamalıyız,kesinlikle birbirimizin fikrine saygı duymalıyız, o fikri beğenmiyorsakta sivri bir dille eleştirmemeliyiz. kulladığımız vitaminler, yaptırdığımız aşılar,tarama testleri, beslenmemiz, bebek alışverişi vs. yani bilemediğimiz yada emin olamadığımız konularda fikir alışverişi yapmak için bu çok güzel 9 aylık süreci eğlenceli, bilinçli geçirmek için buradayız. anne adayında endişe yaratacak tarzda yazılar yazmaktan uzak duralım.

Kızlaaaar casus bulundu!
Hemıde kendı ıtıraf ettı
Saldırııııınnnnnn!

Son düzenleme:
günaydın kızlar...dün akşam çok ilginç birşey oldu kızım kıpırdıyordu uzanmıştım koltuğa neyse annem ve kardeşime bakın dedim dışardanda gözlenecekmi acaba diye baktılar ve hareketlerini gördüler maşallah kızımın sonra babasınıda çağırdık ama o göremedi(((ama süper bişeymiş yaaaa onu böyle hissetmek

sadece 1 defa eşimle tartışmamız sonunda üzüntümü paylaştım topiktekilerle. bir kaç arkadaşın sivri kırıcı yorumu üzerine sadece uzaktan takip etmeye, çok gerekli konuklarda yorum yapmaya yada gerekli çok merak ettiğim şeyleri sormaya karar verdim. hatta kırıcı olan arkadaşı şikayet etmeyi bile gereksiz gördüm, çünkü o yorumları yazmaya iten bendim

canım kendini üzme odaha küçük hemde gençlik problemleri vardır
kırılmış olman çok normal ama kimse seni senden daha iyi anlayamaz
ister kardeşin ister annen baban ister kocan olsun zaman zaman herkeste oluyor bu tür şeyler

iki gündür topiğin hiç tadı tuzu yok kızlar nasıl valla çok merak ediyorum senin prensesleri doğunca fotoğraflarını mutlaka görmek isterim özge

ayyy inş.canım o günleri de görürüz
ben bilg.girmeye vaktim olur mu bilmiyorum ama

evet canım çok haklısın

[ı]kızlaaaar casus bulundu!
Hemıde kendı ıtıraf ettı
Saldırııııınnnnnn!
[/ı]

:))))))))

kardeşin erkekmi?benimde kardeşim bu yıl üniversiteye başladı biz birbirimize çok düşkünüz abla bile demez sultanım der gerçi bu yaşta ne konuştuklarını bilmiyorlar büyüyücek ablası düzelir olsun kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz

günaydın canım hoşgeldin sende
nerden biliyon kıs dünürünü
hosbulduk canımm...bilirim ben dünürümüü..her an takipteyim kız vercez kolaymıfaceden ben sordum ne zaman geliyosun diye :)
günaydın kızlar bansız güzel bir gün olur inşallah

günaydın tatlımm.hopgeldinnn :)) senide her an takipteyim haberin ola büyük dünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…