2012 Şubat Anneleri

yaaa ben daha dışardan gözlemleyemedim cnm yaaa göbeğim açık çok incelemedim sanırım ondan maşallah kızına kendini anneannesi ile teyzesine göstermiş ama babasına saklanmış

yaaa ben daha dışardan gözlemleyemedim cnm yaaa göbeğim açık çok incelemedim sanırım ondan maşallah kızına kendini anneannesi ile teyzesine göstermiş ama babasına saklanmış

karnım inip çıkıyormuş tarif ettiklerine göre tuğbam yaa ben kafamı çok fazla kaldırmak istemedim kımıldamayı keser belki diye ama çok kuvvetliydi tepikleri görüceklerini tahmin etmiştim zaten:))ama babasından sakladı kızım oda bağırdığımızda zamanında gelseydi canımda kızının ilk hareketlerini izlemeyi kaçırmasaydı bananeeeee

asıl ben seni takipteyim geline iyi bakıyomusun ne yedirip ne içiriyosun gelinimi eziyomusun gerçi benim gelin seni eziyomuş gibi geldi

Kızlaaaar casus bulundu!
Hemıde kendı ıtıraf ettı
Saldırııııınnnnnn!

durunnn yapmayınnnn abilerrr ablalarrrrr
saka bi yana ama o zaman haketten gag gelmişti.. hadi ben bi kere ettim bi kişiyi ettim.. bu kızları kimm banlattıı kacıncı kezz aceppp.. benn dönene kadar sucluların bulunmasını istiyorum adeni özledim aysebaharı özledim azelyayı bütün gece gözüm aradı gecen gün kazen 10 kişiden mesaj aldım dedi. hepi topu kac kişiyiz zaten

anladığım kadarıyla onlar özel mesajlada kavga ediyorlar
tabii öm da yönetim okuyabiliyor

o zamann iyice zbıtmısızz demek..

kızlar simdi giyinirken farkettim acilen bi hamile kotuna ihtiyacım var.. izmir buz.. giycek bişeim yokk öptümm tekrarr heppiciginizi ama son kezz cıkıyorum artıkınnn.. sizlere bir ask sarkısıynan veda ediyorumm..

Lara Fabian Je T'aime - YouTube

Ooo.
Ona bakarsan forumdakı herkesten ban yemem lazım.
Neye uzulsem hemen yazıyorum buraya.
Belkıde benden bıkmıslardır bılem :18:

Evet, erkek.
Bana oyle demez ama hep 'benı bır tek sen anlıyorsun, sende olmasan' der.
Ama cook kırıldım.
Dedım kı masustan, 'yonetmen olunca oynatır mısın kızımı?'
Yok dusunmesı lazımmıs, cıddıymıs, bılmem ne!

Küstüm ona.
Birde Eskısehır soguk dıye, bot aldım, bayramda verecektım.
Yıne verıcem ama, konusmıycam onunla.

cıkmadan sana da yazayım istedim.. forumlar paylasım için var tatlım. sen buraya sıkıntını üzüntünü kırıldıgını güldügünü vs vs pekala yazabilirsin.. sana bunun için hiç kimse kırıcı yada kücük düsürücü yorum yapamaz.. yaparsa da sikayet etmek en dogal hakkın.. eger konudan hoslanmadıysa sana cevap yazmasın sonucta.. topic kalabalık baskalarıyla muhabbete devam etsin. iten bendimm demekle onu haklı cıkarıyosun.. seviyeyi korumalı herkes.. öpüyorum seni kendine ii bak..

şarkı harika zaten çok severim bu kadını sabah sabah iyi geldi teşekkürlerrrrrrr

Yok oyle yagma, uzatacan ellerını, vuracaz kelepcelerı.

Bırbırlerını sıkayet ettıler desem :26:

ınsallah donduklerınde daha ıyı olur hersey.

Uzatılacak bır mesele de yok aslında.
Bırbırlerınden hoslanmıyorlarsa, yantı vermesınler, gormezden gelsınler bırbırlerını.

canım genç onlar hem ne demişlerr kardeş kardeşi atmış yar başında yakalamış..kıskanmıstır be belkide ablasını ilgisi bölünecek diye :))
asıl ben seni takipteyim geline iyi bakıyomusun ne yedirip ne içiriyosun gelinimi eziyomusun gerçi benim gelin seni eziyomuş gibi geldi

sen ne diyonn dünürümm.cadı yavrusu buu anasının kızı :))) sabahları evden cıkana kadar canıma okuyo..valla sen uğraş sonrada ben bilmem

vallahi mi bende seyrettireyim herifime o saman babası geç kalırsa kızıda kapris yapar göstertmez kendini işte hava çok soğuk burda donuyoz yaaa benim grip hala devammm ufffff

herkese selamlarrr inşallah hepiniz iyisinizdir..:26::26:
bi kaç haftadır gelemedim

iyiyiz canım sen nasılsın

aynen öyle yaa

Günaydın cici anneler...

günaydın canım

Uyy yerım senı ben.
Tesekkur ederım canım benım.
Zaten sızde olmasanız gercekten tamamen yapayalnız hıssederdım kendımı.

Sahı, son gelısme nedır?
Gercekten o kadar borc cıktı mı?
Kardesın ne yapmayı dusunuyor?

herkese selamlarrr inşallah hepiniz iyisinizdir..:26::26:
bi kaç haftadır gelemedim

Nerelerdesın sen?
ıyı mısın?
Hersey yolunda dımı?

vallahi mi bende seyrettireyim herifime o saman babası geç kalırsa kızıda kapris yapar göstertmez kendini işte hava çok soğuk burda donuyoz yaaa benim grip hala devammm ufffff

evet vaktinde gelsinler anammmmvalla burdada hava kaç gündür nasıl güzel erciyeste kar var ama merkezde hava çok güzel..amanın dikkat et kendine valla tekrar azdırma durduk yere hastalığını canım allah korusun

Kızlar demin şirketten bir arkadaşlarla konuşuyordum. Söylediği birşey dikkatmi çekti hem haber vereyim hemde bilgisi olan varsa paylaşalım istedim. Şimdi Allah izin verirse hepimiz ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacağız inşallah.

Ben doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışmak istiyorum oğlumla daha fazla vakit geçireyim diye doğumdan önceki 5 haftamı doğum sonrasına kaydırmak istiyorum. Ama böyle yaparsak ssk dan alacağımız ücrette %30 gibi bir fark oluyormuş.

Yani iznini normal doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde kullanırsak atıyorum 100 tl alacaksak 5 haftalık iznimizi doğum sonrası kullanırsak 70 lira alacakmışız. %30 daha az yani. Bu bilgiyi bana eşi yeni doğum yapmış

biri verdi bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…