- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.861
günaydın kızlar...dün akşam çok ilginç birşey oldu kızım kıpırdıyordu uzanmıştım koltuğa neyse annem ve kardeşime bakın dedim dışardanda gözlenecekmi acaba diye baktılar ve hareketlerini gördüler maşallah kızımın sonra babasınıda çağırdık ama o göremedi(((ama süper bişeymiş yaaaa onu böyle hissetmek
yaaa ben daha dışardan gözlemleyemedim cnm yaaa göbeğim açık çok incelemedim sanırım ondanmaşallah kızına kendini anneannesi ile teyzesine göstermiş ama babasına saklanmış
hosbulduk canımm...bilirim ben dünürümüü..her an takipteyim kız vercez kolaymıfaceden ben sordum ne zaman geliyosun diye :)
günaydın tatlımm.hopgeldinnn :)) senide her an takipteyim haberin ola büyük dünür
Kızlaaaar casus bulundu!
Hemıde kendı ıtıraf ettı
Saldırııııınnnnnn!
anladığım kadarıyla onlar özel mesajlada kavga ediyorlar
tabii öm da yönetim okuyabiliyor
sadece 1 defa eşimle tartışmamız sonunda üzüntümü paylaştım topiktekilerle. bir kaç arkadaşın sivri kırıcı yorumu üzerine sadece uzaktan takip etmeye, çok gerekli konuklarda yorum yapmaya yada gerekli çok merak ettiğim şeyleri sormaya karar verdim. hatta kırıcı olan arkadaşı şikayet etmeyi bile gereksiz gördüm, çünkü o yorumları yazmaya iten bendim
kardeşin erkekmi?benimde kardeşim bu yıl üniversiteye başladı biz birbirimize çok düşkünüz abla bile demez sultanım der gerçi bu yaşta ne konuştuklarını bilmiyorlar büyüyücek ablası düzelir olsun kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz
canım kendini üzme odaha küçük hemde gençlik problemleri vardır
kırılmış olman çok normal ama kimse seni senden daha iyi anlayamaz
ister kardeşin ister annen baban ister kocan olsun zaman zaman herkeste oluyor bu tür şeyler
sadece 1 defa eşimle tartışmamız sonunda üzüntümü paylaştım topiktekilerle. bir kaç arkadaşın sivri kırıcı yorumu üzerine sadece uzaktan takip etmeye, çok gerekli konuklarda yorum yapmaya yada gerekli çok merak ettiğim şeyleri sormaya karar verdim. hatta kırıcı olan arkadaşı şikayet etmeyi bile gereksiz gördüm, çünkü o yorumları yazmaya iten bendim
Ooo.
Ona bakarsan forumdakı herkesten ban yemem lazım.
Neye uzulsem hemen yazıyorum buraya.
Belkıde benden bıkmıslardır bılem :18:
Evet, erkek.
Bana oyle demez ama hep 'benı bır tek sen anlıyorsun, sende olmasan' der.
Ama cook kırıldım.
Dedım kı masustan, 'yonetmen olunca oynatır mısın kızımı?'
Yok dusunmesı lazımmıs, cıddıymıs, bılmem ne!
saçmalama canım senden neden bıkalım
bize anlatmayacaksında kime anlatacaksın
erkekler çok düşüncesiz oluyorlar biliyorsun daha geçen hafta
benimde kardeşim kaza yaptı onun yüzünden dünya kadar borca girdik
eşimle de konuşmuyorlar şimdi doğal olarak bende kızgınım ona
kızlar simdi giyinirken farkettim acilen bi hamile kotuna ihtiyacım var.. izmir buz.. giycek bişeim yokköptümm tekrarr heppiciginizi ama son kezz cıkıyorum artıkınnn.. sizlere bir ask sarkısıynan veda ediyorumm..
Lara Fabian Je T'aime - YouTube
durunnn yapmayınnnn abilerrr ablalarrrrr
saka bi yana ama o zaman haketten gag gelmişti.. hadi ben bi kere ettim bi kişiyi ettim.. bu kızları kimm banlattıı kacıncı kezz aceppp.. benn dönene kadar sucluların bulunmasını istiyorumadeni özledim aysebaharı özledim azelyayı bütün gece gözüm aradı gecen gün kazen 10 kişiden mesaj aldım dedi. hepi topu kac kişiyiz zaten
herkese selamlarrr inşallah hepiniz iyisinizdir..:26::26:
bi kaç haftadır gelemedim
canım genç onlar hem ne demişlerr kardeş kardeşi atmış yar başında yakalamış..kıskanmıstır be belkide ablasını ilgisi bölünecek diye :))Ahhh mesajını dun aksam okusaydım, bu da demetım ıcın derdım.
Ama soz telafı edıcıgım bebusum.
Bende sevıyorum cevahırı.
Ama nıce zamandır gıtmeme ragmen, ılk kez dun aksam bır defada cıkıs yonunu buldum.
Her zaman ıkı uc kez katlar arasında dolasıp dururum zıra
Dun kım sormustu, Next var mı dye?
Ben Cevahır de var demıstım, ama kapanmıs oda ):
Inan, daha dun aksam esıme dedım kı, 'bak canım ben zaten yeterınce nazlıyım, kızımızın adı Naz olursa, onun da nazlı olacagını soyluyorlar.
Sen ıkı nazlı ıle nasıl bas edeceksın, ıstersen degıstırelım adını'
'Amaaan alıstım nasılsa' dedı
Aaaa! Hayatım da mı banlandı?
Aslında bılıyor musunuz kızlar, su an cok sinirliyim.
Unı.ye baslayan kardesıme Elif Naz ın fotosunu gonderdım, kız olacagını ve adının Elıf Naz olacagını yazdım.
Bırde 'hıc aramıyorsun, unıversıtelı oldun, ondan mı' dıye esprı yaptım.
Verdıgı yanıt cok kırıcıydı.
'Kız olduguna sevınmedım, adı da hıc guzel degıl.
Hem ben ogrencıyım, sız arayacaksınız benı, ben sızınle konusmak ıstedıgımde cagrı yaparım' yazmıs.
Bende 'haddını bıl, bır daha da benı arama' yazdım.
O kadar uzuldum kı ama yanıtına.
Ben onun bır dedıgını ıkı etmezken, onun yaptıgına bakın!
asıl ben seni takipteyim geline iyi bakıyomusun ne yedirip ne içiriyosun gelinimi eziyomusun gerçi benim gelin seni eziyomuş gibi geldi
karnım inip çıkıyormuş tarif ettiklerine göre tuğbam yaa ben kafamı çok fazla kaldırmak istemedim kımıldamayı keser belki diye ama çok kuvvetliydi tepikleri görüceklerini tahmin etmiştim zaten:))ama babasından sakladı kızım oda bağırdığımızda zamanında gelseydi canımda kızının ilk hareketlerini izlemeyi kaçırmasaydı bananeeeee
Yok oyle yagma, uzatacan ellerını, vuracaz kelepcelerı.
Bırbırlerını sıkayet ettıler desem :26:
ınsallah donduklerınde daha ıyı olur hersey.
Uzatılacak bır mesele de yok aslında.
Bırbırlerınden hoslanmıyorlarsa, yantı vermesınler, gormezden gelsınler bırbırlerını.
Günaydın cici anneler...
saçmalama canım senden neden bıkalım
bize anlatmayacaksında kime anlatacaksın
erkekler çok düşüncesiz oluyorlar biliyorsun daha geçen hafta
benimde kardeşim kaza yaptı onun yüzünden dünya kadar borca girdik
eşimle de konuşmuyorlar şimdi doğal olarak bende kızgınım ona
NAZOME canım mrb bebeğinn cinsiyeti belli olmuştur
şimdiye kadar ama ben denk gelip de soramadım
vallahi mi bende seyrettireyim herifime o saman babası geç kalırsa kızıda kapris yapar göstertmez kendini iştehava çok soğuk burda donuyoz yaaa benim grip hala devammm ufffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?