2012 Şubat Anneleri

Zaten kıskanıyor benı.
Onun ıstedıgı beraber bır ev tutalım, yasayalım-dı.
Esımle evlenmeye karar verdıgımızde, ne cıngarlar koparttı.
Esıme kızdı, konusmadı, benımle küstü.
Sımdı bıle esıme yakın davransam, ofkelenır, 'uzak dur o adamdan' der.
Ya kocaman oldu hala bana dıyor kı, 'onunla aynı odada uyuma!'
Allah ım sana yazarken, gülesim geldi.

Benim bildiğim bu dönemde ssk yatmıyor ancak ssk'dan yararlanabiliyordun bir de maaşın 80%'i kadarını alıyorsun. döner sermaye veya ek ödenek gibi şeylerden faydalanamıyorsun. tabii ssk da paranı işe başladıktan sonra yatırıyor. bu da nerden baksan 20 günlük bir süreyi kapsıyor sanırım.

Bunun tersi olmasın?
Yada ben mı anlamadım, anlatmak ıstedıgını?

Raporlu oldugun ıcın, sgk odenmıyor ve ucretını rapor sonu sgk'dan alıyorsun.
20 gunluk sure dedıgın nedır, anlayamadım?

Yav ben uyanamadım mı ne? :26:

hoşgeldin iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?

h.buldum canım sevindim iyi olmanıza ..bizde çok iyiyiz şükür...

Günaydın cici anneler...

günaydın hoşgeldin...

iyiyiz canım sen nasılsın

bende iyiyim canım aynı herşey ayları geçiriyoz işte :)

Nerelerdesın sen?
ıyı mısın?
Hersey yolunda dımı?
[/QUOTE]

mrb canım..iyiyim şükür herşey yolunda ...sadece sık gelmiyom artık benm yazılarımı konuşmalarımı kimse takmıyo
bebeğimle ilgili şeyler bahsediyorum hekes görmezlikten geliyo çook kırıldım ,hevesli hevesli her defasında
yazıyorum en fazla 2 kişi cvp yazıyo yada yazmıyo..
söylendiği zamanda kalabalığız görünmeye biliniyo diolar ama hiç de öyle değil valla belli kişiler kendi aralarnda konuşmasını çok iyi biliyolar yazdıkları konuları hiç atlamalıyor gerçi herkes şikayetçi bizim bu topiğin halinden de..ben ilk defa yazıyorum ..nerelerdesin diyince döküldüm işte

canım merhabaa..evett belii oldu 2.kızım geliyor teyzesi :) baksana dünürleri bile belirledik sen nasılsın? bebek nasıl?

çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza almayıda nasıp eder rabbim inşallah

Son düzenleme:

Yok benim söylemek istediğim bu değildi. Evet ssk ödenmiyor ve ssk dan faydalanıyorsun. Ama alacağın ücret izninin tamamını doğumdan sonra kullandıgında yani 37 haftalıkken doğum iznine çıkarsan %30 kesinti oluyormuş.

Raporlu oldugun ıcın, sgk odenmıyor ve ucretını rapor sonu sgk'dan alıyorsun.
20 gunluk sure dedıgın nedır, anlayamadım?

Yav ben uyanamadım mı ne? :26:

20 günlük süre; işe başladığında raporlarını vs.. teslim ediyorsun onların sisteme girişi sskya bildirimi yazışmalar 4-5 günü buluyormuş. ssk'nın da paranı postahaneye yatırması 15 günü falan buluyormuş. yani biraz gecikmeli olarak geçmiş dönem maaşını alıyormuşsun.

h.buldum canım sevindim iyi olmanıza ..bizde çok iyiyiz şükür...

günaydın hoşgeldin...

Nerelerdesın sen?
ıyı mısın?
Hersey yolunda dımı?

mrb canım..iyiyim şükür herşey yolunda ...sadece sık gelmiyom artık benm yazılarımı konuşmalarımı kimse takmıyo
bebeğimle ilgili şeyler bahsediyorum hekes görmezlikten geliyo çook kırıldım ,hevesli hevesli her defasında
yazıyorum en fazla 2 kişi cvp yazıyo yada yazmıyo..
söylendiği zamanda kalabalığız görünmeye biliniyo diolar ama hiç de öyle değil valla belli kişiler kendi aralarnda konuşmasını çok iyi biliyolar yazdıkları konuları hiç atlamalıyor gerçi herkes şikayetçi bizim bu topiğin halinden de..ben ilk defa yazıyorum ..nerelerdesin diyince döküldüm işte

çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza almayıda nasıp eder rabbim inşallah [/QUOTE]

saol canımm aminn.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah.bazı zamanlar bende öyle hissediyordum kendimi kimse yazdığıma cevap vermiyor diye ama sanırım canım burda biraz fazla kalınca yada lafa küt diye atlamak lazım geliyo.bende diyodum herhangi bi arkadas yazdığında cevap yazsammı falan diyee.sen direkk atlaa konuyaa hatta sesini duyurana kadar yaz aynı mesajıı :)))olmadı özelden yazz :)) yoksam ben kendi adıma bilerek hiç atlamadım senin mesajını

kızlar ben bir de 32. haftada alınan çalışabilir raporunu soracağım. 31. hafta içinde mi alınıyor yoksa 32+0,32+1 gibi dönemden itibaren mi alınıyor?

Canım, bazen bende aynı hısse kapılıyorum.
Yazıyorum, yazıyorum bakıyorum kımse yanıt vermıyor.
Cıkıyorum o zaman forumdan.
Kasıt yoktur bence sana karsı, yada bana, dıgerlerıne.
Ama bazen bır kac kısı arasında guzel muhabbet ılerlıyor.
Ve dıgerlerını gormuyorlar.
Kalanlardan, kendı aralarında muhabbet etmeye calısıyorlar.
Iste o sırada, dur suna laf yetıstıreyım derken, gozden kacabılıyor.
Yada aman neyse, buna yanıt vermesem de olur denılebılıyor.
Bak, bu yorumlara bende dahılım he.
Yanı bence zaman zaman benım ıcınde boyle dusunuluyor (;

Nurum, benım bıldıgım kadarı ıle 37. haftada cıkarsan daha fazlasını alırsın, daha azını degıl.
Ama yanlıs bılıyor olabılırım.
Bugun bır arastırayım.

Sımdı bıraz ısıme yogunlasayım, sonra gorusuruz.

Yanıt vermeden cıkmak ıstemedım.
Gercekten cok uzuldum.
Zamanlama bakımından da kotu oldu.
Kardesının tavrı ıse tam anlamı ıle sinir bozucu.
Rabbım ınsallah guzel ve hayırlı kapılar acar sıze.
Kolaylıkla odersınız, bır cırpıda ve hıc zorlanmazsınız ınsallah.

Son düzenleme:
Kızlar fikirlerinizi paylaşın benimle,

Oğluma isim düşünüyorum.

Seçenekler arasında
Kaan
Sarp
Kerem
Ege

Sizin önerdikleriniz var mı? Bakın ben iki tane önereyim görümcemin ikizleri var. Kızın adı İris erkeğin adı Ferkan
Anlam olarak uyumlu seslenişleri de güzel.

Sizin başka erkek isim öneriniz var mı?

yaaaaa çok fena çok geçmiş olsun cnm kardeşin okudu mu cnm? eşimle yaşıttı yanlış hatırlamıyosam aslında yaptığı hatayı telafi etmesi lazım eşinde sende bebek beklerken bu kadar maddi sıkıntıya girmek kolay değil bir kardeş olarak ki yaşıda küçük değil aklı başında sayılır sana destek olması lazım 3-5 ne kazanırsa eşin kızgın olmakta haklı sanırım birazcık kendinede kızıyodur nie verdim die ama olacağı varmış demekki güselim bide o gözden bakmak lazım çok üzücü yıpratıcı ve maddi acıdan çok zor bi durum allah yardımcınız olsun

illaki art niyet yoktur da..gebeliğimin başından beri bu topikteyim ama artık kırıldığımı
fark etmeye başladım ....neyse işte artık aada bakarım diyorum :))

sağolun canlarım benm :

bence en güzeli kerem ismi, anlamı da çoooook güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…