- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.901
Kızlar fikirlerinizi paylaşın benimle,
Oğluma isim düşünüyorum.
Seçenekler arasında
Kaan
Sarp
Kerem
Ege
Sizin önerdikleriniz var mı? Bakın ben iki tane önereyim görümcemin ikizleri var. Kızın adı İris erkeğin adı Ferkan
Anlam olarak uyumlu seslenişleri de güzel.
Sizin başka erkek isim öneriniz var mı?
Oğluma isim düşünüyorum.
Seçenekler arasında
Kaan
Sarp
Kerem
Ege
Sizin önerdikleriniz var mı? Bakın ben iki tane önereyim görümcemin ikizleri var. Kızın adı İris erkeğin adı Ferkan
illaki art niyet yoktur da..gebeliğimin başından beri bu topikteyim ama artık kırıldığımı
fark etmeye başladım ....neyse işte artık aada bakarım diyorum :))
sağolun canlarım benm :
mrb canım..iyiyim şükür herşey yolunda ...sadece sık gelmiyom artık benm yazılarımı konuşmalarımı kimse takmıyo
bebeğimle ilgili şeyler bahsediyorum hekes görmezlikten geliyo çook kırıldım ,hevesli hevesli her defasında
yazıyorum en fazla 2 kişi cvp yazıyo yada yazmıyo..
söylendiği zamanda kalabalığız görünmeye biliniyo diolar ama hiç de öyle değil valla belli kişiler kendi aralarnda konuşmasını çok iyi biliyolar yazdıkları konuları hiç atlamalıyor gerçi herkes şikayetçi bizim bu topiğin halinden de..ben ilk defa yazıyorum ..nerelerdesin diyince döküldüm işte
çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza almayıda nasıp eder rabbim inşallah
sende benimle yazış arkadaşımben yanlız bırakmam seni. bende o hisse kapılıp uzak durdum hep.. ama çok tatlı arkadaşlar var aramzda.
aaaaa geçmiş olsun canım kazamı yaptı kardeşin sanırım üstünden zaman geçmiş ama yinede büyük geçmiş olsun canım yaa
ÇOK SAĞOL CANIM BU 2 HAFTA
mrb canım..iyiyim şükür herşey yolunda ...sadece sık gelmiyom artık benm yazılarımı konuşmalarımı kimse takmıyo
bebeğimle ilgili şeyler bahsediyorum hekes görmezlikten geliyo çook kırıldım ,hevesli hevesli her defasında
söylendiği zamanda kalabalığız görünmeye biliniyo diolar ama hiç de öyle değil valla belli kişiler kendi aralarnda konuşmasını çok iyi biliyolar yazdıkları konuları hiç atlamalıyor gerçi herkes şikayetçi bizim bu topiğin halinden de..ben ilk defa yazıyorum ..nerelerdesin diyince döküldüm işte
CANIM MESELA BENDE ŞU AN SENİN YAZDIĞINI GÖRMEMİŞTİM
NAZOME ALINTI YAPINCA GÖRDÜM
SAYFALAR ÇOK ÇABUK İLERLEDİĞİ İÇİN BAZEN GÖZÜKMEYE BİLİYOR
BENDE GEÇEN BİRŞEY SORDUM KİMSE CVP VERMEDİ OLUYOR YANİ KASIT YOKTUR
Yanıt vermeden cıkmak ıstemedım.
Gercekten cok uzuldum.
Zamanlama bakımından da kotu oldu.
Kardesının tavrı ıse tam anlamı ıle sinir bozucu.
Rabbım ınsallah guzel ve hayırlı kapılar acar sıze.
Kolaylıkla odersınız, bır cırpıda ve hıc zorlanmazsınız ınsallah.
CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH KOLAY ÖDERİZ
günaydın kızlar...dün akşam çok ilginç birşey oldu kızım kıpırdıyordu uzanmıştım koltuğa neyse annem ve kardeşime bakın dedim dışardanda gözlenecekmi acaba diye baktılar ve hareketlerini gördüler maşallah kızımın sonra babasınıda çağırdık ama o göremedi(((ama süper bişeymiş yaaaa onu böyle hissetmek
aaaaa geçmiş olsun canım kazamı yaptı kardeşin sanırım üstünden zaman geçmiş ama yinede büyük geçmiş olsun canım yaa
ÇOK SAĞOL CANIM BU 2 HAFTA
CANIM MESELA BENDE ŞU AN SENİN YAZDIĞINI GÖRMEMİŞTİM
NAZOME ALINTI YAPINCA GÖRDÜM
SAYFALAR ÇOK ÇABUK İLERLEDİĞİ İÇİN BAZEN GÖZÜKMEYE BİLİYOR
BENDE GEÇEN BİRŞEY SORDUM KİMSE CVP VERMEDİ OLUYOR YANİ KASIT YOKTUR
Yanıt vermeden cıkmak ıstemedım.
Gercekten cok uzuldum.
Zamanlama bakımından da kotu oldu.
Kardesının tavrı ıse tam anlamı ıle sinir bozucu.
Rabbım ınsallah guzel ve hayırlı kapılar acar sıze.
Kolaylıkla odersınız, bır cırpıda ve hıc zorlanmazsınız ınsallah.
CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH KOLAY ÖDERİZ
yalnız öle bedavaya öneri vermiyoruzz sende bana kız ismi sölicen :))) kaan ve kerem güzelmiş.ben andaç ve kıvanç isimlerini de beğeniyorum erkek ismi olarak.andaç güzel hatıra demek bu arada :))
benm erkek olsaydı eymen yada poyraz istiyodum...
bu arada iris ne demek
Oğluma isim düşünüyorum.
Seçenekler arasında
Kaan
Sarp
Kerem
Ege
kız nazom bende daha bulamadım isim banada önersene bu isim konusu her açıldığında eşimle bozuşuyoruz eşim çerkez oldugundan şamil istiyor ilk ismini ikinci isme karar veremedim çağhan duhan kayra kuzey (karadenizli oldugu için)
senin yazdıklarından en çok koşuma giden kaan oldu cnm asil bir isim duruşu yeter bide bunlar var beğenirsen
SENCER: Kale, askeri siper
ARCEM: Ar+Cem (Namuslu, arlı hükümdar, padişah
Berhan:Han Soyundan gelen
Yağız: :esmer,doru,yiğit
JERFİ: Derinlik
ULAŞ: Çok övülmüş,methedilmiş
Bertuğ:Engel tanımayan, güçlükleri aşan
ARSUN: Yüreğindeki temizliği yansıtan
TUNCA: Meriç ırmağının bir kolu
kızlar merhaba,
geçen ay sonu doktorum tetanoz yaptır demişti ama ben yaptırmadım zorunlu görmedim,şimdide grip aşısı dönemi
acab siz bu aşıları yaptırdınız mı?
zararı olurmu tedirgin oluyorum aşı kelimesinden ...
tetanoz yaptrmadım ama herkes yaptırmıyor diye duydum..isteğe kalmış. şuan 23+5 im..
Hoşbulduk kızlar..
tamda benim merak ettiğim konuya daldınız bugün
benimde ssk olayında kafamı karıştıran şeyler var.. forumlarda okuduğum kadarıyla devletin raporlu olduğu dönemde verdiği maaş 2500 TL yi buluyor filan diyorlar..
ama neye göre? benim mesela asgariden yatıyor sigortam.. ona göre devletin bana ödeyeceği tutar ne kadar olucak ?
bir de 32. haftada hastaneden alınan rapor yeterli olucak mı yoksa şahsi olarak başvuru filan mı yapmak gerekiyor ? :26: :26:
kız nazom bende daha bulamadım isim banada önersene bu isim konusu her açıldığında eşimle bozuşuyoruz eşim çerkez oldugundan şamil istiyor ilk ismini ikinci isme karar veremedim çağhan duhan kayra kuzey (karadenizli oldugu için)
Kuzey ismi güzel ama bu sene şu Kuzey Ve Güney dizisi yüzünden herkes bu ismi koyuyor. Bende birşey çok olunca sevmiyorum.
Demir ismi de güzel ondan da çok var. Bende takıntılıyım galiba:))
kızlar merhaba,
geçen ay sonu doktorum tetanoz yaptır demişti ama ben yaptırmadım zorunlu görmedim,şimdide grip aşısı dönemi
acab siz bu aşıları yaptırdınız mı?
Zararı olurmu tedirgin oluyorum aşı kelimesinden ...
Tetanoz yaptrmadım ama herkes yaptırmıyor diye duydum..isteğe kalmış. şuan 23+5 im..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?