2012 Şubat Anneleri

benm erkek olsaydı eymen yada poyraz istiyodum...
bu arada iris ne demek

yalnız öle bedavaya öneri vermiyoruzz sende bana kız ismi sölicen :))) kaan ve kerem güzelmiş.ben andaç ve kıvanç isimlerini de beğeniyorum erkek ismi olarak.andaç güzel hatıra demek bu arada :))

illaki art niyet yoktur da..gebeliğimin başından beri bu topikteyim ama artık kırıldığımı
fark etmeye başladım ....neyse işte artık aada bakarım diyorum :))

sağolun canlarım benm :

sende benimle yazış arkadaşım ben yanlız bırakmam seni. bende o hisse kapılıp uzak durdum hep.. ama çok tatlı arkadaşlar var aramzda.

saol canımm aminn.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah.bazı zamanlar bende öyle hissediyordum kendimi kimse yazdığıma cevap vermiyor diye ama sanırım canım burda biraz fazla kalınca yada lafa küt diye atlamak lazım geliyo.bende diyodum herhangi bi arkadas yazdığında cevap yazsammı falan diyee.sen direkk atlaa konuyaa hatta sesini duyurana kadar yaz aynı mesajıı :)))olmadı özelden yazz :)) yoksam ben kendi adıma bilerek hiç atlamadım senin mesajını [/QUOTE]

sağol canım farkındayım

Hoşbulduk kızlar..

tamda benim merak ettiğim konuya daldınız bugün

benimde ssk olayında kafamı karıştıran şeyler var.. forumlarda okuduğum kadarıyla devletin raporlu olduğu dönemde verdiği maaş 2500 TL yi buluyor filan diyorlar..

ama neye göre? benim mesela asgariden yatıyor sigortam.. ona göre devletin bana ödeyeceği tutar ne kadar olucak ?

bir de 32. haftada hastaneden alınan rapor yeterli olucak mı yoksa şahsi olarak başvuru filan mı yapmak gerekiyor ? :26: :26:

Bende dün hissettim çok heyecan verici bişey gece de yatarken hissettim uykumun arasında:)))

yalnız öle bedavaya öneri vermiyoruzz sende bana kız ismi sölicen :))) kaan ve kerem güzelmiş.ben andaç ve kıvanç isimlerini de beğeniyorum erkek ismi olarak.andaç güzel hatıra demek bu arada :))

kız nazom bende daha bulamadım isim banada önersene bu isim konusu her açıldığında eşimle bozuşuyoruz eşim çerkez oldugundan şamil istiyor ilk ismini ikinci isme karar veremedim çağhan duhan kayra kuzey (karadenizli oldugu için)

senin yazdıklarından en çok koşuma giden kaan oldu cnm asil bir isim duruşu yeter bide bunlar var beğenirsen

SENCER: Kale, askeri siper
ARCEM: Ar+Cem (Namuslu, arlı hükümdar, padişah
Berhan:Han Soyundan gelen
Yağız: :esmer,doru,yiğit
JERFİ: Derinlik
ULAŞ: Çok övülmüş,methedilmiş
Bertuğ:Engel tanımayan, güçlükleri aşan
ARSUN: Yüreğindeki temizliği yansıtan
TUNCA: Meriç ırmağının bir kolu

Kuzey ismi güzel ama bu sene şu Kuzey Ve Güney dizisi yüzünden herkes bu ismi koyuyor. Bende birşey çok olunca sevmiyorum.
Demir ismi de güzel ondan da çok var. Bende takıntılıyım galiba:))

kızlar merhaba,

geçen ay sonu doktorum tetanoz yaptır demişti ama ben yaptırmadım zorunlu görmedim,şimdide grip aşısı dönemi
acab siz bu aşıları yaptırdınız mı?
zararı olurmu tedirgin oluyorum aşı kelimesinden ...
tetanoz yaptrmadım ama herkes yaptırmıyor diye duydum..isteğe kalmış. şuan 23+5 im..

günaydın kızlar şu nezleyi atlatmak için ne yapmalıyım:2:ıhlamur ve bitki çaylarını fazla tüketmeyin diyorlar aşı olcam hastaym diye yapmıyorlar ayyy nasıl kurtulcam bu burun çekmekten:44:çok fena haldeyim

valla cnm aslında şöle bir durum var bence mantıklı olanda bu hamilelikle hijyen konusuna dikkat etmeyen hastane pek kalmadı eskiden doğru dürüst koşullarda doğuma alınmıyolardı anneler onun için tetenoz gerekli idi şimdi çokda gerekli değil fakat sadece hamilelik için değil kendi sağlığın için düşünürsen zararı olmaz faydası olur kendini korkumaya alırsın ben yaptırcam gribimin geçmesini bekliyorum aradılar sağlık ocağından gel die giitm gribin geçince gel dediler öyle bekliyorum

2500 tl maaş denen kısmının gerçekliği yok canım. ben sgk'dan öğrendim. kendi aldığın ücretten ödeme yapılıyor. ama ssk'n asgariden yatıyorsa o zaman oradaki yatan ücrete göre yatırabilirler maaşını. onu işyerinin maaş servisiyle konuşup aydınlatman gerekebilir.

dünürümm amann oğluşumuza isim bulalım hemencekk..:)) kuzey cok güzel benim küççük damadın adı azelyam capon damat doğurmassa bana senin kuzeye veririm kızı hem kızım yabancılık cekmez..hahaha (azelya mucuksss öperim dünürüm) benim oğlum olsaydı eymen cok hosuma gidiyordu sonra herkes eymene karar vermiş.o değil cocuklar yarın bi gün ilkokulda aynı sınıfta 5-10 tane aynı isimli cocuk olacak. kıvanç cok hosuma gidiyorr kimden ötürü bil bakimm bide üniversitede cok değerli bi hocam vardı her anlamda saygı duyduğum cok iyi bir insan nazım andaç tı adı.bölee karizma gelirdi bana.ondan ötürüde andaç hemde anlamı dolayısıyla hosuma giderdi.yalnızzz bu kadar kelam ettim..kız isimlerini alayım hemen

Kuzey ismi güzel ama bu sene şu Kuzey Ve Güney dizisi yüzünden herkes bu ismi koyuyor. Bende birşey çok olunca sevmiyorum.
Demir ismi de güzel ondan da çok var. Bende takıntılıyım galiba:))

evet eşimde öyle herkez diziden esinlendiğimizi düşünür diyor oğlumun ismi baturhan yiğit ikinciyi bulmak çok zormuş yiğite uygun yagız var onuda bağenmedi ayy bilmiyorum

canım bana da doktorum tetanoz yaptırmana gerek yok dedi
oğlumda da yaptırmadım
ama ana sağlığından aradılar
perşembe günü gelin dediler hem aşınız var hem izlem yapıcaz dediler
bende kararsız kaldım aşı konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…