2012 Şubat Anneleri

Arkadaşım çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı olmuş yazdıkların. Şimdi özetle 32. haftada da izne çıksak 37.haftada da izne çıksak asgari ücret görünüyorsa alacağımız para sskdan 2500-2700tl arası dimi. Kesinti falan bişey yok yani.

evet cnm kesinti vs yok yani asgari ücreti netten yada brütten yatırırsa bu rakam arasında değişmeli çıkar die yazdım ama e-devlet şifreniz var ise(postahaneden 10tl karşılığında kendi adınıza kimliğinizle alabilirsiniz) netten kaç para üzerinden yatırıldığını görebilirsiniz ssknızın tabi rakam artarsa alacağınız parada artar minimum alacağınız rakam 2500tl ok ben yemeğe gideyim oğlum tepikliyo beni sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum

ohh saol balımm..vermicem iştee madem benim analık hakkım zaten maas falan aldığımız yok karın tokluğuna 7/24 calısıyorum :)) doğuma yakın yeniden sorarım kime gitcez nereye rapor vercezz..haahahaytt yedi evdekiler ayvayıı 32.haftadan sonra ben izinli yatar o zaman işyerim ev olduğuna göree tatile cıkıyorum yuppii :)) bu arada kel alaka olacak ama ayva diyince aklıma geldi ayva yiyip elimizle yanağımıza bastırırsak gamzeli olurmus bebiklerr :)) hurafe falandır belki ama denemek lazım gamze seven anneciklere duyurulur

hehe işte ya yanlız aldığın doktor raporunu çalışamaz raporu denir adına eşinin muasebecisine işletmesi gerekiyor yoksa o parayı malesef alamıyorsun tatlım takip et onu iyimi? işlemesinden emin ol öperim seni mucuk mucuk yat dinlenn ahhh bende keşkem senin gibi olsammm

tünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrr

geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır can sıkıcı haberler yoktur

bende giremedim dün çok yoğundum temizlik yaptım kombi için bakıma geldiler onun üstüne kayınvalidemler yemeğe geldi falan yoğun bi gün geçirdim

cumartesi meleğimi görmeye gittim
gayet sağlıklıymış 400 gram olmuşş minik kızım benim ilk defa ultrasonda haraket ettiğini gördüm ayaklarını oynatıyodu çok tatlıydı yaaa

ama doktor bana kızdı 1 ayda 4 kilo almışım diye

eve beyaz ekmek girmeyecek 9dan sonra bişey yeme çok acıkırsan süt iç dedi
kahvaltıda haşlanmış yumurta ye tok tutar dedi
makarna pilav yok dedii

ayvayı bende duydum geçen yedim yaptım bakalım olacakmı gamzeli gamzeli annem yemiş ama yerini tutturamamış nerende derseniz ayıptır söylemesi popomda

bblaummm

Nazome dünürüm ve layla1955cime de kokulu öpücükler
amanınn dünürüm hosgeldinn...insallah iyi davranmıslardır nezarette :))mucukss...
Allah tamamına erdirsin.

hosgeldin canım gecmiş olsun.allah düşürmesin bi dahaa...
kızlar kızımı kurstan alıp okula bırakıcam öğleden sonra görüşürüz insallah :))

anaaaaaaaam kızlar gelmiş hoşgelmişler bblau azelyacım bende seni öptüm kokulusundan

Hoşbulduk kuzum
Neler yaptınız biz yokken Gerçi geçmişi yaladım yuttum beni ananlara tişekkürü bir borç bilirim :))
Ben dün bebeğin 1 makinalık eşyasını yıkadım, astım kuruyorlar şimdi evde..Akşama ütülicem, daha 2 makina daha var nevresimleri, battaniyeleri...Deterjan iyi mi diye merakımdan yıkadım, hem de son ay kıpırdayamam diye Deterjanı tavsiye ederim, ev bebek gibi koktu

Gözünaydın maşallah Kilo konusunda hiç konuşmayayım, çok azar işitiyorum doktorumdan

valla çok canımız sıkıldı bu duruma umarım bundan sonra olmaz böyle gerginginlikler . ohhhhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık detarjan ne kullandın acep?

hoşgeldin :) deterjan neydi?

Gözünaydın maşallah Kilo konusunda hiç konuşmayayım, çok azar işitiyorum doktorumdan

ama canımmmm sen kilolu hamile kalmadığın için emin ol doğumdan sonra hemen verirsinnn
ama ben bilmiom nolcakk
bide iştahım açıldıki anlatamam sürekli yemek yemek istiom yaaaa

ilaç falanda içmiom benim iştahımı açan nekii yaaaa

valla çok canımız sıkıldı bu duruma umarım bundan sonra olmaz böyle gerginginlikler . ohhhhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık detarjan ne kullandın acep?

hoşgeldin :) deterjan neydi?

Ay kızlar kusura bakmayın deterjanı yazmamışım
Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcı bebekler için. 30 derecede hassas ayarda yıkadım.

canım hoşgeldinnn
maşallah bu ne hızz herşeyini tamamladın bebişin..
hangi deterjanmış bakim o bende isterim ..

leader,

Benim çalıştığım yer. ssk ya tam maaş üstünden yatırıyor. Buna eminim. Benim sorum
1. ben maaşımı tam alabilecek miyim?
2. Doğru mu anladım. bu 16 hafta boyunca maaşlarımızı almayıp bitinminde mi alacağım.
3. işyerinden ücretsiz izin istersem ve işyeri vermezse, işyeri çalışanı işten çıkarmak zorunda olur mu? (Bu benim işime gelir tazminatımı alırım)

İnşallah veririm, benimde iştahım çok açıldı, çerez yiyorum, çerez bitiyor meyve de yiyim diyorum..Sanki doyma hissimi benden çalmışlar, doyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…