2012 Şubat Anneleri

paylaşsana bizler içinde iyi olur hem

selam hoşgeldinnn anlaştınız o zaman eşinle izin vermiş iyide olmuş ankara çok soguk kalın giyin hatta kaban palto ne varsa onları alda gel ayyy çok üşüyorum bennn:2:

normalde göndermezdi de eşim bu hafta full şehir dışında olcak yaa benim ewde yalnız kalmama dayanamadıı...oyyy ben oranın soğuğunu ayazını yerimmm canım memleketimm

Vallahi bilmiyorum ki kimyasal olsa "bebekler için özel" yazar mı? Bi sorup soruşturmak lazım.Toz sabunu da şimdi layla durulanmıyor dedi.

durulanmıyor degilde yüksek ısıda yıkamak gerekiyor yoksa çözülmüyor oda kıyafetleri bozuyor örgüler trikolar kötü oluyor bende sıvı kullanacagım bebekler için özel üretiliyosa vardır bir hikmeti güvenmek lazım

bidaha tadımız kaçmasın artık inş herşey daha ii olur burdaa hepimiz kardeş gibi olduk dün herkes çok üzüldü walla

Evet canım bende takip ettim ziyaretçi olarak Gerçekten üzülen arkadaşlarımız oldu, _HaYaTiM_ başta olmak üzere, sizler de. Ama şikayet eden arkadaşımız pek üzülmemiş onu anladım yazdıklarından :)
Bu arada Ankara'ya gidiyormuşsun ne güzel ya, şimdi siz Nazome ve Layla ile buluşursunuz da Bari resim çekinin

Selam canım, sağolasın Dün yazdıklarını okudum, bir anlayanımızın olması gerçekten güzel.

birde bu yazılanları şikayet edebiyomuşsun ya ben onu dün öğrendim ne kadan cahilim gerçi bunlar bana çocukça geliyor şikayet falan burası iş yeri degil hoş sohbet edecegimiz bir alan isteyen istedigini yazar hoşa gider veya gitmez

çok haklısın canım ya akşam yemeği çok önemliii off

bu arada senin diyabetli olduğunu biliom cnm ama ne kadar dikkatli olduğunuda biliom 6.ayındasın bırakta 4.5kilo olsun yavvvvv eminimki sen çoookk sağlıklı besleniyon

canım ya eğer zahmet olmazsa yüklersenn çooooooooookk mutlu olurummm

Hoşbulduk arkadaşlar.
Geçmişi okuyordum da görmemişim yazdıklarınızı.
Ne güzel paylaşımlar yapılmış biz yokken.
Hep böyle paylaşımlar olsun inşallah..........
Bunların konuşulması lazım,dediğiniz gibi……………………….

Son düzenleme:
paylaşsana bizler içinde iyi olur hem

Aşağıda.

Evet canım gestasyonel diyabetliyim ben.
Diyetle düzeltemezsem birkaç doz insülin başlayabiliriz.
Ama şimdilik hamdolsun,Allah gözlerden esirgesin, normal seyirdeyim.
Hareketler şunlar.
Üzeri çarpılı olanlar biz gebelere göre değil.

kızlar bende şincik yemekten geldim..buzzz gibi şu istanbul inşallah iice ilerlemez hastalığım:2:bende şimdiye kadar 3 kilo aldım.et tavuk ve hamur işi gibi şeylerden çok tiksindim... o yüzden günde mutlaka 1 yumurta ve 1 lt süt yada eş değer ayran,peynir tüketmem gerekiyormş...oğloşum için birde mercimek ve bulgur pilavı iiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…