- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.981
Tatlım ben diyabetliyim, o yüzden ne kadar az alsam o kadar kar bana ama hamilelik hali.
Ama şimdi daha dikkat ediyorum.
En önemli öğün de akşam öğünü, olabildiğince erken ve olabildiğince az miktarlar yemek lazımmış...
Sonrasında da imkan varsa hareket.
Doktorum bana birkaç hareket önermişti, (diyetisyenim) istersen scan edip paylaşabilirim, evde de kolaylıkla yapılabilir, doğumu kolaylaştıracak hareketler bunlar.
selam hoşgeldinnn anlaştınız o zaman eşinle izin vermiş iyide olmuş ankara çok soguk kalın giyin hatta kaban palto ne varsa onları alda gel ayyy çok üşüyorum bennn:2:
Vallahi bilmiyorum ki kimyasal olsa "bebekler için özel" yazar mı? Bi sorup soruşturmak lazım.Toz sabunu da şimdi layla durulanmıyor dedi.
bidaha tadımız kaçmasın artık inş herşey daha ii olur burdaa hepimiz kardeş gibi olduk dün herkes çok üzüldü walla
selamlar kızlaarr..nasılsınız bakalımmm...azelya ve bblau hoşgeldiniz kızlaaarr...sizsiz forum olmuyorrlaylaaa gelioum bu akşaaaammm
Selam canım, sağolasınDün yazdıklarını okudum, bir anlayanımızın olması gerçekten güzel.
birde bu yazılanları şikayet edebiyomuşsun ya ben onu dün öğrendim ne kadan cahilim gerçi bunlar bana çocukça geliyor şikayet falan burası iş yeri degil hoş sohbet edecegimiz bir alan isteyen istedigini yazar hoşa gider veya gitmez
Tatlım ben diyabetliyim, o yüzden ne kadar az alsam o kadar kar bana ama hamilelik hali.
Ama şimdi daha dikkat ediyorum.
En önemli öğün de akşam öğünü, olabildiğince erken ve olabildiğince az miktarlar yemek lazımmış...
Sonrasında da imkan varsa hareket.
Doktorum bana birkaç hareket önermişti, (diyetisyenim) istersen scan edip paylaşabilirim, evde de kolaylıkla yapılabilir, doğumu kolaylaştıracak hareketler bunlar.
amanınn dünürüm hosgeldinn...insallah iyi davranmıslardır nezarette :))mucukss...
hosgeldin canım gecmiş olsun.allah düşürmesin bi dahaa...
kızlar kızımı kurstan alıp okula bırakıcam öğleden sonra görüşürüz insallah :))
çok acıktım şincik bayılabilirimsanki çok iştahım varmış gibi az sonra gelirim byy
Merhaba kızlar..
Azelyam ve bblaucumda hoş gelmiş..
Sefalar getirmiş..
çok acıktım şincik bayılabilirimsanki çok iştahım varmış gibi az sonra gelirim byy
paylaşsana bizler içinde iyi olur hem
çok haklısın canım ya akşam yemeği çok önemliii off
bu arada senin diyabetli olduğunu biliom cnm ama ne kadar dikkatli olduğunuda biliom 6.ayındasın bırakta 4.5kilo olsun yavvvvv eminimki sen çoookk sağlıklı besleniyon
canım ya eğer zahmet olmazsa yüklersenn çooooooooookk mutlu olurummm
Evet canım bende takip ettim ziyaretçi olarakGerçekten üzülen arkadaşlarımız oldu, _HaYaTiM_ başta olmak üzere, sizler de. Ama şikayet eden arkadaşımız pek üzülmemiş onu anladım yazdıklarından :)
Bu arada Ankara'ya gidiyormuşsun ne güzel ya, şimdi siz Nazome ve Layla ile buluşursunuz daBari resim çekinin [/QUOTe
kim şikayet etti sizi yaa ben büyükmüjdem etmiştir die tahmin ettim hani onla tartışıoudunuz yaa:26::26: evet gidicem bakalım ankarayaa...aman güselmi deilmi anlayamadım wallaa..eşimin işi yüzünden sawruluoum ölee süreklii burda da kalamıoum yalnız kimse de yok kalcak ondan gidioum ankarayaa..laylamla nazome çok uzak bana birimiz kuzeyde birimiz güneydeçarşambayla bafra gibi düşün belki buluşurus ortadaa haa senle sanki çok buluştukta o ayrıı bide aynı memlekette olcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?