2012 Şubat Anneleri

senin bebişinin cicilerini yerim ben yaaa
o kadar güzellerki ütü yapmayı sevmeyen ben onları ne keyifle ütülerim kim bilirrrr
hangi deterjan canım?

canım hoşgeldinnn
maşallah bu ne hızz herşeyini tamamladın bebişin..
hangi deterjanmış bakim o bende isterim ..

Hoşbuldum teşekkür ederim
Sıkıntıdan yapıyorum, evde canım sıkılıyor..Bi de heves ettim Hepsini teiz pak yerleştireyim erkenden dedim..Dalinin sıvı bebek deterjanı, dalinin yumuşatıcısı canım.

Ay kızlar kusura bakmayın deterjanı yazmamışım
Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcı bebekler için. 30 derecede hassas ayarda yıkadım.

benim oğlanın zamanında yoktu sıvı detarjanlar sabun tozu kullanmıştım onuda malesef 60 dereceden az sıcaklıkta yıkıyamıyosun çünkü erimiyordu o yüzden kıyafetlerin agzı gözü bi tarafa gidiyordu hele örgülerin hiç tavsiye etmiyorum sabun tozunu aklınızda bulunsun kızlar

İnşallah veririm, benimde iştahım çok açıldı, çerez yiyorum, çerez bitiyor meyve de yiyim diyorum..Sanki doyma hissimi benden çalmışlar, doyamıyorum

benim tatlıya ve hamur işlerine karşı inanılmaz ilgim car cnm yaaa
özellikle kek istiom sürekli
gelsim börekler tatlılarr çöreklerrrrr veee tabii kilolarrrrrrrrrrrr offfffffffffff

Herkese selam

umarım herşey yolundadır geçen hafta cuma günü renki doppler yaptırdım çok şükür herşey yolunda çıktı oğluşum 700gr olmuş 30cm boyu iri bir bebek olacak sanırım ohh maşallah kuzuma
hamileliğim boyunca pek kilo almadım ordanda şanslıyım

Şu sigorta konusunda yaptığınız açıklamalar için de teşekkür ederim güzel ve aydınlatıcı biligler parmaklarınıza sağlık..

azelyam deterjan için hacı şakirin makineler için olanı varmış onu önerdiler bana ama sen ne kullanıyorsun gerçi daha hiç alışveriş yapmadım ki ben :44:

Annem omonun tozunu almış bebekler için, aklıma yatmadı o..Artık kendimizinkileri yıkarız onunla..

Evet bende hemen kurusalar da ütülesem diyorum hayret birşey
Dalinin deterjanı.

Ben ilk aldığım tulumları yıkamıştım.
Erken tekrar tozlanır demişlerdi, bıraktım bir daha yıkamadım hiç birşeyi.
Hepsini de bir seferde yıkamayayım diyorum, belki kullanmadıklarım olur filan...
Bu arada ben 4,5 kg kadar almışım, diyetisyenim biraz daha az olabilirdi dedi :26:

maşallahhhhhhhh maşallahhhhhhhh senin oğlunaaaa

maşallah oluşuna evet iri bir bebek olacak heralde bende çok almadım şu ana kadar 3.5 kilo

Hoşgeldin, gözünaydın maşallah kuzuna öncelikle Kilo almamayı nasıl başardın?
Deterjan toz almayın dediler diye bende dalinin sıvısını aldım..Hacışakirinki nasılmış sıvı mı?

canım ya bence çok normal yamaşallahh

ben bi ayda 4 kilo aldım ya

ama tüm gün evdeyim sıkıntıdan hep bişiler yiyom bide akşam yemeklerini sanırım çok ağırr kaçırıyom off

Bana da tozlanır dediler, ama dolabın içinde odasının kapısı hep kapalı, bi de erken doğarsa hepsi kalıcak Annem yıkama dedi ama taktım ya kafaya yıkadım illa

Son düzenleme:
maşallah oluşuna evet iri bir bebek olacak heralde bende çok almadım şu ana kadar 3.5 kilo
maşallah sanada
Hoşgeldin, gözünaydın maşallah kuzuna öncelikle Kilo almamayı nasıl başardın?
Deterjan toz almayın dediler diye bende dalinin sıvısını aldım..Hacışakirinki nasılmış sıvı mı?

Valla nasıl başardım bilmiyorum kilolu hamile kaldım ben zaten ilk 4 ayımda 4 kilo verdim hatta 3 hafta önceki dr kontrolumde hala hamile kaldığım kiloma gelmemiştim iyi dedi drum maşallah beklemiyordum dedi .sürekli meyve yedim ben halada öyle sebze yemeği süt yumurta ve yoğurtta soframda hep oldu bunun dışında yaptığım ek birşey yok

deterjanda hacışakirin kalıp sabunu varya onu iri rendelenmiş halini düşün markette poşetin içinden gördüğüm kadarıyla oyleydi bir kaç kişiden duydum bende dalinin sıvı detarjanıda iyi dir ama denemek lazım ikisinide

Ay kızlar kusura bakmayın deterjanı yazmamışım
Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcı bebekler için. 30 derecede hassas ayarda yıkadım.

Kızlar,
O sıvı deterjanların içinde kimsayal madde yok mudur? Hele de çamaşır makinaları yumuşatıcıyı son durulama suyunda aldığı için yumuşatıcı çamaşırın üstünde kalıyor.
Ben genellikte anneler hacı şakir toz sabunla yıkanıyor diye biliyorum. Çamaşırlar mis gibi koksun, yumuşacık olsun bende seviyorum ama şu kimyasallar beni tedirgin ediyor.
Diğer anneler siz ne yaptınız?

selamlar kızlaarr..nasılsınız bakalımmm...azelya ve bblau hoşgeldiniz kızlaaarr...sizsiz forum olmuyorr laylaaa gelioum bu akşaaaammm

canım ya bence çok normal yamaşallahh

ben bi ayda 4 kilo aldım ya

ama tüm gün evdeyim sıkıntıdan hep bişiler yiyom bide akşam yemeklerini sanırım çok ağırr kaçırıyom off

Tatlım ben diyabetliyim, o yüzden ne kadar az alsam o kadar kar bana ama hamilelik hali.
Ama şimdi daha dikkat ediyorum.
En önemli öğün de akşam öğünü, olabildiğince erken ve olabildiğince az miktarlar yemek lazımmış...
Sonrasında da imkan varsa hareket.
Doktorum bana birkaç hareket önermişti, (diyetisyenim) istersen scan edip paylaşabilirim, evde de kolaylıkla yapılabilir, doğumu kolaylaştıracak hareketler bunlar.

Son düzenleme:

Vallahi bilmiyorum ki kimyasal olsa "bebekler için özel" yazar mı? Bi sorup soruşturmak lazım.Toz sabunu da şimdi layla durulanmıyor dedi.

selamlar kızlaarr..nasılsınız bakalımmm...azelya ve bblau hoşgeldiniz kızlaaarr...sizsiz forum olmuyorr laylaaa gelioum bu akşaaaammm

Selam canım, sağolasın Dün yazdıklarını okudum, bir anlayanımızın olması gerçekten güzel.

selam hoşgeldinnn anlaştınız o zaman eşinle izin vermiş iyide olmuş ankara çok soguk kalın giyin hatta kaban palto ne varsa onları alda gel ayyy çok üşüyorum bennn:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…