2012 Şubat Anneleri

Çok kötü ya Allah yardımcın olsun canım

Amin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :/

Bisey sorucam kızlar benim ic camasırımın lastigi alt karın bolgemi sıkmaya basladı sanki ya da bana mı oyle geliyor daha 8+2 haftalıgız.
Pantolon etek ne giysem sıkıyor sanki. Boyle birsey yasayan var mı?

evet bende öyle dedim eşime zaten gereksiz .... napalım artık bişeyler buluruz..hamile eteği yada pantolonları var onlar rahatmı? acaba..alsakmı?:26:

Tatlım bi kaç sayfa geride eski pantalonlardan hamile pantalonu nasıl yapılır link verdim, istersen bi bak, hem fazla masraf etmemiş olursun ilk aylar için.Yeni 1-2 tane alsan yeter.

Canım bulantılar adet gectikten 2-3 hafta sonra baslıyor bunyeye gore degisiyor. Ben de 8+2 haftalık hamileyim benim de 2 gun once bulantım ve kusmam basladı.
Ters giden bir durum yok yani kendini bos yere uzme bu konuda..

Mide bulantısı genelde 7. haftada başlıyormuş, ama bak ben 8. haftamdayım hala yok, kimisinde olmazmış, ben de senin gibi tedirgin olmuştum ama bir sorun yok içini ferah tut, inşallah miden bulanmaz, böyle devam eder.

Kotum sıkıyor( şu an 1 düğmesi açık), pantalonlarım zor kapanıyor, belim genişledi..Bu haftalarda normal artık yavaş yavaş çıkıcak göbüşler

Son düzenleme:
canım bulantılar adet gectikten 2-3 hafta sonra baslıyor bunyeye gore degisiyor. Ben de 8+2 haftalık hamileyim benim de 2 gun once bulantım ve kusmam basladı.
Ters giden bir durum yok yani kendini bos yere uzme bu konuda..

teşekkür ederim...umarım öyledir...
Annelik nasıl bir duygu düşünsenize miniğimizin sağlıklı olduğunu bilmek için bulantı yaşamak istiyoruz:)
rabbim sağlıklaaa kucaklamak nasip etsin hepimize...

Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye. Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)

Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa?

Kızlar şu sizin bebek çizelgelerinden bende yapmak istiyorum ama çok acemiyim bu forumlara biri bana yardımcı olabilirmi?

Canım daha çok yenisin hem herkesin midesi bulanacak diye birşey yok.
ben sekizinci hafta sonuna geldim, hala bulantm yok, inş.olmaz.
herşey yolundadır sen merak etme, bu hafta ya da altıncı haftanda keseyi, yedinci hafta da bebeği ultrasonla görebilirsin hayırlısıyla.
hamileliğin tadını çıkar....

nene donu mu anneannemin giydiklerinden mi acaba ben evde gecelikle dolanıyorum
ye gitsin bir seferden bişey olmaz canın çekmiş madem

Korkma Allah'ın izniyle olumsuz birşey yoktur. Benim de 6. haftada başladı halen de devam ediyor. Kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler. Kiminde tüm belirtiler oluyor, kiminde çok azı oluyor. Bazen geç başlıyor, bazen daha erken.

Donlar çok iyiymiş.
Benim canım haftasonu acayip pizza çekti, netten tarif alıp evde yaptım yedim.Şimdi yediğimiz hiçbirşey bebeğe yaramıyormuş diye duydum sabah burda.Öyle duyunca da dedim o zaman hamurişi ya da pizza da yesem bi zararı olmaz.Ayrıca benim de bugün canım çok çekti hamburger yedim valla 2 tane.Ama sonuna doğru etten soğudum eti çıkarıp öle devam ettim

kızzzlar merakımdan sabah beta hcg yaptırmıştım artış düzenli mi diye sonuç 4734 geldi. e artık abdominal usg de gebeliğim dış gebelik değilse (ki inş. değildir. dua edin siz de bana) kesemizi görebiliriz değil mi? :)

Herkese teşekkür ederim....
Iyiki varmışsınızz vallahi:)
iyiki sizi bu kadar yolun başında tanıdım:)
ama nolurr şu bebek çizelgesinden banada yaptırın:)))

Canım degerin gayet guzel cıkmıs. Dıs gebelik degildir Allah'ın izniyle cunku degerin baya yuksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…