- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.201
Çok kötü ya Allah yardımcın olsun canım
evet bende öyle dedim eşime zaten gereksiz .... napalım artık bişeyler buluruz..hamile eteği yada pantolonları var onlar rahatmı? acaba..alsakmı?:26:
ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DAHİL OLDUĞUM İÇİN SİZE HENÜZ KIYAFET KONUSUNU TARTIŞACAK KADAR YOL ALAMADIM:)
AKLIMDA BEBEĞİM VE KENDİMLE İLGİLİ O KADAR ÇOK SORU VARKİ, ÖNCE BU KONULARDA SİZDEN FİKİR ALMAK İSTİYORUM...
BEN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM(SAT 23 MAYIS)AMA HİÇ MİDE BULANTIM YOK, ACABA TERS GİDEN BİŞİLERMİ VAR?
LÜTFENNN CEVAP VERİN....
ARKADAŞLAR BEN BUGÜN DAHİL OLDUĞUM İÇİN SİZE HENÜZ KIYAFET KONUSUNU TARTIŞACAK KADAR YOL ALAMADIM:)
AKLIMDA BEBEĞİM VE KENDİMLE İLGİLİ O KADAR ÇOK SORU VARKİ, ÖNCE BU KONULARDA SİZDEN FİKİR ALMAK İSTİYORUM...
BEN 5 HAFTALIK HAMİLEYİM(SAT 23 MAYIS)AMA HİÇ MİDE BULANTIM YOK, ACABA TERS GİDEN BİŞİLERMİ VAR?
LÜTFENNN CEVAP VERİN....
Amin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :/
Bisey sorucam kızlar benim ic camasırımın lastigi alt karın bolgemi sıkmaya basladı sanki ya da bana mı oyle geliyor daha 8+2 haftalıgız.
Pantolon etek ne giysem sıkıyor sanki. Boyle birsey yasayan var mı?
canım bulantılar adet gectikten 2-3 hafta sonra baslıyor bunyeye gore degisiyor. Ben de 8+2 haftalık hamileyim benim de 2 gun once bulantım ve kusmam basladı.
Ters giden bir durum yok yani kendini bos yere uzme bu konuda..
Amin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :/
Bisey sorucam kızlar benim ic camasırımın lastigi alt karın bolgemi sıkmaya basladı sanki ya da bana mı oyle geliyor daha 8+2 haftalıgız.
Pantolon etek ne giysem sıkıyor sanki. Boyle birsey yasayan var mı?
LÜTFENNN CEVAP VERİN....
Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye.Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)
Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa?
LÜTFENNN CEVAP VERİN....
Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye.Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)
Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa?
Kızlar şu sizin bebek çizelgelerinden bende yapmak istiyorum ama çok acemiyim bu forumlara biri bana yardımcı olabilirmi?
Kızlar şu sizin bebek çizelgelerinden bende yapmak istiyorum ama çok acemiyim bu forumlara biri bana yardımcı olabilirmi?
kızzzlar merakımdan sabah beta hcg yaptırmıştım artış düzenli mi diye sonuç 4734 geldi. e artık abdominal usg de gebeliğim dış gebelik değilse (ki inş. değildir. dua edin siz de bana) kesemizi görebiliriz değil mi? :)
kızzzlar merakımdan sabah beta hcg yaptırmıştım artış düzenli mi diye sonuç 4734 geldi. e artık abdominal usg de gebeliğim dış gebelik değilse (ki inş. değildir. dua edin siz de bana) kesemizi görebiliriz değil mi? :)
tickerfactory.comdan yapıyorsun en son çıkan kodu profilindeki çizelge bölümüne ekliyorsun
Canım Son adet tarihini yaz bana ben sana guzel 1 tane yapıp yollıyım ^^
Ve uzerinde ne yazsın onu da soyle
CANIM ÇİZELGE BÖLÜMÜNÜ BULAMADIM:s O NERESİ OLUYO YAAA
ÇOK SORDUM AMA KUSURA BAKMAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?