- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.081
kızlar son bişey daha sorcam şimdi ben buranın ilk kasiyeriyim onun içinde bilgileri tutduğum kendim yazdığım bi ajandam vardı sizce onu bu gelen elemana bırakım mi yoksa vermim mi...bide sağ ol bana yazıyosun diyo bugün teşekkür ediyo işten çıkarılcam söylenince ben kalırım onun yerinde 11 kadar demiş gıcık şey normalde 6 da çıkıyo işten yalakalık yapcakya..vermim dimi defterimi....götürüm işten çıkarken..kendi öğrenseymiş...
Oyyyy keşke burda olsan beraber yirdik..
Bu arada nasıl kaçamak yapıyordun sigarada? 1 tam içiyormuydun günde yoksa canın çekince millete "bi fırt versene" mi diyordun
Limon sıkılıyor mu bilmiyorum ama nefis bisey oluyor
Aksam yemeginde yiycez bunu biz yanına da borek yapıcam peynirli. Ay iyice acıktımmmmm
Sismez kız sen de yap cok kolay valla yapması patatesi hasla bir guzel ez havucları yagda kavur uzerine de yogurt aynen boyle bisey cıkıyor offf
Yanına da patates salatası, offfff anammmmm sadistmiyiz neyiz anlamadım ki, işkence edioz kendimize bile bile :86:
kizlar ne guzel caniniz et cekiyor... ben hamileligin basindan beri hicbir sekilde et yiyemiyorum, boyle sirf sebze beslenmemin bebege bir zarari oluyormudur diye korkuyorum...
keyfin yerine geldimi açık konuş bu kadar yemekten sonra
Verme, bu bana lazım olacak de gıcık olsunYok öyle hazıra konmak.
benim dediğim patatesi haşlayıp eziyon yağ, tuz, bolca limon karıştırıyon
sonra havucu rendeleyip yağda öldürüyon
kırmızı lahanayı sirke ve tuzla ovuyon
bunların hepsini sırayla kek kalıbına sıvıyon
ters çeviriyon
[ı]kızlar son bişey daha sorcam şimdi ben buranın ilk kasiyeriyim onun içinde bilgileri tutduğum kendim yazdığım bi ajandam vardı sizce onu bu gelen elemana bırakım mi yoksa vermim mi...bide sağ ol bana yazıyosun diyo bugün teşekkür ediyo işten çıkarılcam söylenince ben kalırım onun yerinde 11 kadar demiş gıcık şey normalde 6 da çıkıyo işten yalakalık yapcakya..vermim dimi defterimi....götürüm işten çıkarken..kendi öğrenseymiş...[/ı]
hahahahah valla iskence ediyoruz resmenAma yapabildigimizi de yapıyoruz iste boylelikle
Ay valla ben et gordugum zaman dayanmıyorum bir ara tavuktan tiksinmistim ama onu da atlattım suan et olsun da yanına da pilav
Allah'ımmm sen oglumun pipisini koru
perde pilavı bu daha basit bişey canın isteseydiyaaMercimekli bükme :)))Annemin de komşusu Afyonlu o yapardı....Afyonlular bi de bi börek yapıyolar içine pirinç ve kıyma koyup...
Offffff
Tek atışta buldum valla.İşte bu:
Eki Görüntüle 276565 Eki Görüntüle 276566 Eki Görüntüle 276567
LİMON SIKILYIO BUNA UFFF YELİZZZZZZZ AKŞAM OLMAYACAK BANA BENDE BU AKŞAM SENİN EN SEVDİĞİN ŞEYİ YAPIYORUM KİKİKİKİKİKİ BİL BAKALIM NE?
ohh ne güzell yerdikk hemde...valla bildiğin tam 1 adet kaçamakkızımda midem öyle bulanıyordu ki kokusundan milletin elindeki kokudan tiksinirdim.ama bu sefer inadına canım öle istiyorkii.doktora söledim tebrik etti beni ama cok strese gireceksen 1 adete bile izin vermiyorum,ama iç dedi.işte bugun kendimi durduramayacakmısım gibi hissettiğimden yanına dahi yaklasmıyorum.volta atıp sakız çiğniyorum ((
Pişi olabilir mi? Yanına çay, yanına kahvaltılık..Ha ne dersin
neye benziyoooo
Yanına da patates salatası, offfff anammmmm sadistmiyiz neyiz anlamadım ki, işkence edioz kendimize bile bile :86:
yesinler onun pipisini...
kizlar ne guzel caniniz et cekiyor... ben hamileligin basindan beri hicbir sekilde et yiyemiyorum, boyle sirf sebze beslenmemin bebege bir zarari oluyormudur diye korkuyorum...
Mercimekli bükme :)))Annemin de komşusu Afyonlu o yapardı....Afyonlular bi de bi börek yapıyolar içine pirinç ve kıyma koyup...
Offffff
Tek atışta buldum valla.İşte bu:
Eki Görüntüle 276565 Eki Görüntüle 276566 Eki Görüntüle 276567
kızlar son bişey daha sorcam şimdi ben buranın ilk kasiyeriyim onun içinde bilgileri tutduğum kendim yazdığım bi ajandam vardı sizce onu bu gelen elemana bırakım mi yoksa vermim mi...bide sağ ol bana yazıyosun diyo bugün teşekkür ediyo işten çıkarılcam söylenince ben kalırım onun yerinde 11 kadar demiş gıcık şey normalde 6 da çıkıyo işten yalakalık yapcakya..vermim dimi defterimi....götürüm işten çıkarken..kendi öğrenseymiş...
Kırmızı lahana yok bende ama digerleri aynı bir de limon sıkmıyorum ben.
Ustune yogurt dokuyorum soyle bir de nane of
slmmmm kızlarrrr
ohhhh nne güsel yemek muahebbeti var yine
bende karnıbahar yaptım bu akşam için sabırsızlıkla bekliom eşimin gelmesiniii
çok özlemişim karnıbaharı bu sezon ilk kez yapıomda :)
bu arada kendime panço aldım
çookk rahat kızlar tavsiye ederim valla sıcacık tutuo
Eki Görüntüle 276568
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?