2012 Şubat Anneleri

Verme, bu bana lazım olacak de gıcık olsun Yok öyle hazıra konmak.

Oyyyy keşke burda olsan beraber yirdik..
Bu arada nasıl kaçamak yapıyordun sigarada? 1 tam içiyormuydun günde yoksa canın çekince millete "bi fırt versene" mi diyordun

ohh ne güzell yerdikk hemde...valla bildiğin tam 1 adet kaçamak kızımda midem öyle bulanıyordu ki kokusundan milletin elindeki kokudan tiksinirdim.ama bu sefer inadına canım öle istiyorkii.doktora söledim tebrik etti beni ama cok strese gireceksen 1 adete bile izin vermiyorum,ama iç dedi.işte bugun kendimi durduramayacakmısım gibi hissettiğimden yanına dahi yaklasmıyorum.volta atıp sakız çiğniyorum ((

benim dediğim patatesi haşlayıp eziyon yağ, tuz, bolca limon karıştırıyon
sonra havucu rendeleyip yağda öldürüyon
kırmızı lahanayı sirke ve tuzla ovuyon

bunların hepsini sırayla kek kalıbına sıvıyon
ters çeviriyon

Yanına da patates salatası, offfff anammmmm sadistmiyiz neyiz anlamadım ki, işkence edioz kendimize bile bile :86:

hahahahah valla iskence ediyoruz resmen Ama yapabildigimizi de yapıyoruz iste boylelikle

kizlar ne guzel caniniz et cekiyor... ben hamileligin basindan beri hicbir sekilde et yiyemiyorum, boyle sirf sebze beslenmemin bebege bir zarari oluyormudur diye korkuyorum...

Ay valla ben et gordugum zaman dayanmıyorum bir ara tavuktan tiksinmistim ama onu da atlattım suan et olsun da yanına da pilav

Allah'ımmm sen oglumun pipisini koru

Kırmızı lahana yok bende ama digerleri aynı bir de limon sıkmıyorum ben.

Ustune yogurt dokuyorum soyle bir de nane of

verme tabi defter filan bulsun çıkarsın

Bizim evlatların kaderi aynı dünür Ben de 2 ayrı doktora sordum biri kesinlikle izin vermedi.Diğeri "stres olacağına 2 tane iç günde" dedi..
Ben yarım içiyorum akşamları, bazen 2 yarım

slmmmm kızlarrrr

ohhhh nne güsel yemek muahebbeti var yine

bende karnıbahar yaptım bu akşam için sabırsızlıkla bekliom eşimin gelmesiniii
çok özlemişim karnıbaharı bu sezon ilk kez yapıomda :)

bu arada kendime panço aldım
çookk rahat kızlar tavsiye ederim valla sıcacık tutuo

kizlar ne guzel caniniz et cekiyor... ben hamileligin basindan beri hicbir sekilde et yiyemiyorum, boyle sirf sebze beslenmemin bebege bir zarari oluyormudur diye korkuyorum...

aa ama et yemen lazım canım muhakkak
kırmızı ve beyaz hemide

yoh bunu canım çekmedi beni

tabii ki de verme verirsen şaşırmışın

Kırmızı lahana yok bende ama digerleri aynı bir de limon sıkmıyorum ben.

Ustune yogurt dokuyorum soyle bir de nane of

limon sık bence limonsuz saman gibi olur yaaa
ben yiyemem limonsuz

güle güle giy cnm...

Kızlar ablam aradı şimdide bana internetten bak diyor ama bişe bulamadım..
Sizlere sorayım dedim..
Doğum yaptıktan sonra bebeği emzirirken saç boyatmanın zararı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…