- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.061
muhohoyyyyt o anı bende çok merak ediyorum ses kaydına mutlaka al ters bişi sölerlerse filan elinde kanıt olur unutma senin kk üyeliğin ve bizim gibi ailen var zuzu onlarda salaklığına doymasın sonuna kadar ara hakkını unutma yemiyenin malını yerlerok daha önüme kağıt gelmedi ama diğer arkadaşların imzaladığı gördüm ibraname yazıyo..uyanıklarya..ihbar tazminatı deyince suratlarını görcem ben onların..kaç kişiyi çıkardılar kimseye ihbar taz. parası vermediler..kimsede aramadı hakkını salak gibi..
ben coook severim o tursu kavurmasını canım çektiii....( eski komsum yapardıı...
valla zam falan hak getiree arada yine tek tük kacamak yapıyordum.bugun korkumdan yapamıyorum elime alırsam bırakamayacak gibiyim.( zeytinyağlı dolma sardımdı önceden onu pişirdimm.sütlü,garnitürlü corbamız var.misafirimiz olduğu için bir iki çeşit salata tavuklu falan olanlardan.fırında kuzu incik var.pilavıda okuldan gelince artık :)
Oyyyy keşke burda olsan beraber yirdik..
Bu arada nasıl kaçamak yapıyordun sigarada? 1 tam içiyormuydun günde yoksa canın çekince millete "bi fırt versene" mi diyordun
muhohoyyyyt o anı bende çok merak ediyorum ses kaydına mutlaka al ters bişi sölerlerse filan elinde kanıt olur unutma senin kk üyeliğin ve bizim gibi ailen var zuzu onlarda salaklığına doymasın sonuna kadar ara hakkını unutma yemiyenin malını yerler
sağ ol cnm senin sayende yoksa bilmiyordum ihbar mihbar duymuştum ama dava açmak gerek sanıyordum..inş verirlerde sürünmem mahkemelerde..inş...sağolasınn
muhohoyyyyt o anı bende çok merak ediyorum ses kaydına mutlaka al ters bişi sölerlerse filan elinde kanıt olur unutma senin kk üyeliğin ve bizim gibi ailen var zuzu onlarda salaklığına doymasın sonuna kadar ara hakkını unutma yemiyenin malını yerler
amanınnı o ne öle bi tarafım şişerse ben sana biliyom yeliz mükemmel gözüküyo yemin olsun içim gitti anacığımda yapardı buna benzer bişi
bende sigara içmem de nargileyi içmeyi çok ösledim abooooww kokuyo burnuma ne zamandır elmalı naneli ufff missssssss
Benim canım da bişey istiyo ama adını da tadını da bilmiyorum iyi mi :26:
Görsellerden arıyorum bakalım bulabilcem mi :)
ayyyyyy bu limonlu olan dimi
ellerine sağlık çay saatini hatırlattı bana
amanınnı o ne öle bi tarafım şişerse ben sana biliyom yeliz mükemmel gözüküyo yemin olsun içim gitti anacığımda yapardı buna benzer bişi
Pişi olabilir mi? Yanına çay, yanına kahvaltılık..Ha ne dersin
bak bunu canım çekti ayy ne güzel olur ama yemegim var yapamam
evet benim dediğimde bu haşhaşlı çörek diyoruz biz annem de çok güzel yapar benim komşu teyzemde afyonluydu oda yeşil mercimekli haşhaşla yapardı mükemmel olurdu
yok cnm mahkeme muhabbeti varya en fazla 2 ayda sonuçlanır çok hızlı işliyo işçi mahkemeleri inşallah canişkom sende sağol varollsağ ol cnm senin sayende yoksa bilmiyordum ihbar mihbar duymuştum ama dava açmak gerek sanıyordum..inş verirlerde sürünmem mahkemelerde..inş...sağolasınn
VALLA BİLEMİYORUM UFFFF GEÇEN TOPHANEYE GİTTİK EŞİMLE KOKUSU BURNUMDA TÜTÜYOOOOOO ŞU OĞLAN DOĞSUN BİR ARA GİDİP İÇİCEMçocuğun kafası bi dünya olck sonraagüldürdün beni yaa
Sismez kız sen de yap cok kolay valla yapması patatesi hasla bir guzel ez havucları yagda kavur uzerine de yogurt aynen boyle bisey cıkıyor offf
Yanına da patates salatası, offfff anammmmm sadistmiyiz neyiz anlamadım ki, işkence edioz kendimize bile bile :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?