2012 Şubat Anneleri

muhohoyyyyt o anı bende çok merak ediyorum ses kaydına mutlaka al ters bişi sölerlerse filan elinde kanıt olur unutma senin kk üyeliğin ve bizim gibi ailen var zuzu onlarda salaklığına doymasın sonuna kadar ara hakkını unutma yemiyenin malını yerler
Ben de aksama bunu yapıcam

Eki Görüntüle 276560

Patatesli havuclu yogurtlu bisey nefis oluyor

amanınnı o ne öle bi tarafım şişerse ben sana biliyom yeliz mükemmel gözüküyo yemin olsun içim gitti anacığımda yapardı buna benzer bişi

ayy kızlar konuları okuyorum fakat inanın gözüm görmüyo sanki..kafam o kadar doluki şuan.inş bugün oğlum bu stresten almaz.....inş...

Ben de aksama bunu yapıcam

Eki Görüntüle 276560

Patatesli havuclu yogurtlu bisey nefis oluyor

Hepsini yerim hiç acımam valla

Zeytinyağlı dolmayı versen yeter bana

Oyyyy keşke burda olsan beraber yirdik..
Bu arada nasıl kaçamak yapıyordun sigarada? 1 tam içiyormuydun günde yoksa canın çekince millete "bi fırt versene" mi diyordun

bende sigara içmem de nargileyi içmeyi çok ösledim abooooww kokuyo burnuma ne zamandır elmalı naneli ufff missssssss

Benim canım da bişey istiyo ama adını da tadını da bilmiyorum iyi mi :26:
Görsellerden arıyorum bakalım bulabilcem mi :)

bende sigara içmem de nargileyi içmeyi çok ösledim abooooww kokuyo burnuma ne zamandır elmalı naneli ufff missssssss

çocuğun kafası bi dünya olck sonraa güldürdün beni yaa

ayyyyyy bu limonlu olan dimi

Limon sıkılıyor mu bilmiyorum ama nefis bisey oluyor

ellerine sağlık çay saatini hatırlattı bana

Aksam yemeginde yiycez bunu biz yanına da borek yapıcam peynirli. Ay iyice acıktımmmmm

amanınnı o ne öle bi tarafım şişerse ben sana biliyom yeliz mükemmel gözüküyo yemin olsun içim gitti anacığımda yapardı buna benzer bişi

Sismez kız sen de yap cok kolay valla yapması patatesi hasla bir guzel ez havucları yagda kavur uzerine de yogurt aynen boyle bisey cıkıyor offf

evet benim dediğimde bu haşhaşlı çörek diyoruz biz annem de çok güzel yapar benim komşu teyzemde afyonluydu oda yeşil mercimekli haşhaşla yapardı mükemmel olurdu

Mercimekli bükme :)))Annemin de komşusu Afyonlu o yapardı....Afyonlular bi de bi börek yapıyolar içine pirinç ve kıyma koyup...
Offffff

Benim canım da bişey istiyo ama adını da tadını da bilmiyorum iyi mi :26:
Görsellerden arıyorum bakalım bulabilcem mi :)

Tek atışta buldum valla.İşte bu:

kızlar son bişey daha sorcam şimdi ben buranın ilk kasiyeriyim onun içinde bilgileri tutduğum kendim yazdığım bi ajandam vardı sizce onu bu gelen elemana bırakım mi yoksa vermim mi...bide sağ ol bana yazıyosun diyo bugün teşekkür ediyo işten çıkarılcam söylenince ben kalırım onun yerinde 11 kadar demiş gıcık şey normalde 6 da çıkıyo işten yalakalık yapcakya..vermim dimi defterimi....götürüm işten çıkarken..kendi öğrenseymiş...

sağ ol cnm senin sayende yoksa bilmiyordum ihbar mihbar duymuştum ama dava açmak gerek sanıyordum..inş verirlerde sürünmem mahkemelerde..inş...sağolasınn
yok cnm mahkeme muhabbeti varya en fazla 2 ayda sonuçlanır çok hızlı işliyo işçi mahkemeleri inşallah canişkom sende sağol varoll
çocuğun kafası bi dünya olck sonraa güldürdün beni yaa
VALLA BİLEMİYORUM UFFFF GEÇEN TOPHANEYE GİTTİK EŞİMLE KOKUSU BURNUMDA TÜTÜYOOOOOO ŞU OĞLAN DOĞSUN BİR ARA GİDİP İÇİCEM
Sismez kız sen de yap cok kolay valla yapması patatesi hasla bir guzel ez havucları yagda kavur uzerine de yogurt aynen boyle bisey cıkıyor offf

LİMON SIKILYIO BUNA UFFF YELİZZZZZZZ AKŞAM OLMAYACAK BANA BENDE BU AKŞAM SENİN EN SEVDİĞİN ŞEYİ YAPIYORUM KİKİKİKİKİKİ BİL BAKALIM NE?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…