- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.281
Bende İstanbuldan yazıyorum...
aylar öncesinden rezervasyon yaptırmıştım gittiğimde 15-16 haftalık filan oluyor bebeğim...
çok dikkat etmem gerekiyor vallahi:)
kızlar hapşururken karnınız ağrıyomu yaaa:2::2::2::2:
ateş çok önemli bu dönemde diyen arkadaş kimdi? benim hep ateşim var..ayaklarım hep soğuk istiyor geceleri yaaa...
ateş çok önemli bu dönemde diyen arkadaş kimdi? benim hep ateşim var..ayaklarım hep soğuk istiyor geceleri yaaa...
Pizza benim de canım çekiyor ama o meret de sucuksuz,salamsız birşeye benzemez. Onları da yemek istemiyorum....
illa bi burger yiyeceksin yani
Pizza benim de canım çekiyor ama o meret de sucuksuz,salamsız birşeye benzemez. Onları da yemek istemiyorum....
kızlar hapşurma demişken kendinizi sakın sıkmayın..geçen sene bir hamile sırf hapşırırken kendini sıktığı için hem kendi hem bebeği öldü..rahatça salın:2: benim normalde bazen karnım ağrıyor..sanki adet olcakmış gibi...bişey olmaz ondan herhalde...:26:
Benim ağrımıyor ama çok korkuyorum hapşırınca
Bendim canım, ama çok yükselirse diye okudum ben.Yani ateşin çok çıktı diyelim görünmen lazımmış doktora.Ben de hep üşüyorum aksine, bak nasıl değişiyor kişiden kişiye.
Ya ben her pazar kahvaltıda sucuk yemezsem kahvaltıdan bir tat almıyorum :26:Niye zararlı iyi piştikten sonra?
canım sürekli yeme iyi pişince bişey olmaz ama ara ver bence hergün yeme..
canım bulgur pilavı çekti gidip pişireyim
bende ist anadolu yaksı evet o risk var doğru demiş..güneştende çok iyi korunman lazım..:18:
bu salam, sucuk, sosis gibi besinler çok fazla işleniyor ve koruyucu katkı içeriyor. normal kişilerin bile arada bir yemesi tavsiye ediliyor ama herlade hafta da birden bir şey olmaz. çiğ et değil sonuçta ama doktorun bana söylediği hiç bir şeyi abartmıyacaksın her şeyin fazlası zarar.Ya ben her pazar kahvaltıda sucuk yemezsem kahvaltıdan bir tat almıyorum :26:Niye zararlı iyi piştikten sonra?
kızlar ışın karacada hamile 6.5 aylıkmış ...6.5 kilo almışzaten kiloluydu pek belli değil valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?