2012 Şubat Anneleri

Bende İstanbuldan yazıyorum...
aylar öncesinden rezervasyon yaptırmıştım gittiğimde 15-16 haftalık filan oluyor bebeğim...
çok dikkat etmem gerekiyor vallahi:)

Biz bu sene Ege turu yapmak istemiştik, HD otellerden çok sıkıldım dedi eşim görüp karar verecelim kalacağımız yere, bir gün bir yerde, bir gün başka yerde, gezelim dedi...
O yüzden rezervasyon yapmadık. İyi ki de yapmamışız, düşük riskim de olduğu için tahlillerini görelim öyle konuşalım tatil işini bir daha dedi doktorum...
Yarın kan vereceğim bakalım.Cumaya kadar belli olurmuş sonuçlar.
Şimdilik riskim azalmış ama, tahlillere de bakıp öyle son sözünü söyleyecek bizim patron

kızlar hapşururken karnınız ağrıyomu yaaa:2::2::2::2:

Benim ağrımıyor ama çok korkuyorum hapşırınca

ateş çok önemli bu dönemde diyen arkadaş kimdi? benim hep ateşim var..ayaklarım hep soğuk istiyor geceleri yaaa...

Bendim canım, ama çok yükselirse diye okudum ben.Yani ateşin çok çıktı diyelim görünmen lazımmış doktora.Ben de hep üşüyorum aksine, bak nasıl değişiyor kişiden kişiye.

ateş çok önemli bu dönemde diyen arkadaş kimdi? benim hep ateşim var..ayaklarım hep soğuk istiyor geceleri yaaa...

Hamilelerin ateşi birkaç dizyem yüksek olur zaten canım...Hatta belki duymuşsundur ateş ölçme yöntemi vardır, yumurtladıktan sonra ateş yükselir ve regl olmadan birkaç saat önce düşer, düşmezse hamilesin demektir...

Pizza benim de canım çekiyor ama o meret de sucuksuz,salamsız birşeye benzemez. Onları da yemek istemiyorum....

canım ben fırınımızdan iki tane hamur alıp evde fırına veriyorum ... önce azcık salçalı su yapıyorum üzerine sonra malzemelri koyuyorum küçük küçük domates biber kaşarlı yapcam yarın..sucuk salam zararlı...

kızlar hapşururken karnınız ağrıyomu yaaa:2::2::2::2:

Bilmeeem hiç dikkat etmedim. Zaten benim bi başladı mı arka arkaya en az 3 tane :) Bir dahakine dikkat edeyim senin için.

illa bi burger yiyeceksin yani

Ay evet yaa, kaç gündür et-tavuk-balık midemi bulandırdığı için yiyemiyorum. Hem belki faydası bile olur. (Canım istiyor ya, şimdi bahane bulma zamanı )

ayyyy aman ALLAH IM sen koru hepimizi çok korktum şimdi yaaa...ye ben normaldede kedi gibi hapşuruyorum yani kendimi biraz sıkarak bazen ses bile çıkmıyooyani hapşurma tarzım öle benimbişey olmaz inşallahhhh

benim yanaklarım alnım sıcacık şuan.. yok yok serbest bırak hapşır bişy olmaz..kasma kendini..:2:

kızlar ben kaçar:)
artık çalışan bir anne olarak eve gidip bacaklarımı uzatıp bebeğimi rahat ettirme vaktim gelmiştir...
herkese iyi akşamlar yarın sabah görüşmek dileğiyle...

Ya ben her pazar kahvaltıda sucuk yemezsem kahvaltıdan bir tat almıyorum :26:Niye zararlı iyi piştikten sonra?
bu salam, sucuk, sosis gibi besinler çok fazla işleniyor ve koruyucu katkı içeriyor. normal kişilerin bile arada bir yemesi tavsiye ediliyor ama herlade hafta da birden bir şey olmaz. çiğ et değil sonuçta ama doktorun bana söylediği hiç bir şeyi abartmıyacaksın her şeyin fazlası zarar.

kızlar ışın karacada hamile 6.5 aylıkmış ...6.5 kilo almış zaten kiloluydu pek belli değil valla..

ay bende onu izliyodum söylicektim şimdi sizlerede sen benden önce davrandınkadın davul bile taşıyo valla benim içim gitti ya kızlar çok sakınmamak lazım bencede Allah ömrünü verdiyse yaşayacak şüphesiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…