- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.261
hamburger köfte falan hiçcanım istemiyor kokular beni mahvediyor..annemde böyleydi erkek kardeşimde...ama yarın bende pizza yapıcam..canımı çektirdiniz yav..sade sucuksuz yaparım..sucuk salamdan tiksinti geldi...bide onlar bakteri üretebildiği için bu dönemde zararlı çok kalite olması lazım bide..köfteninde..iyi pişmişte olması lazım..ıyy hiç istemem..yemek şuan..oysa hamilelikten önce çok severdim..
beli lastikli oluyor bildiğim kadarıyla ablam memnun ve giyiyior bu sıcaklarda bile.. bir arkadaşımda özel keten kumaştan diktirmişti tam bedenine göre oda çok rahat diyor..
hamişler ben eylülde tatile gideceğim sizce yüzsem bebeğim zarar görürmü?
doktorum doğuma kadar yüzebilirsin dedi ama:)
bu arada kim hangi şehirden yazıyo merak ettimde
Kaşarlı, mısırlı, mantarlı yapabilirsin süper olur, yine canım çekti
Benim doktorum tatile gideyim mi deyince pek isteksiz karşıladı.
Havuzdan denizden enfeksiyon kapma riski var dedi… Ben de tatile gitsek de denize girmeyeyim bari dedim…
Ben İstanbuldayım bu arada...
yok ben domates biber taze kaşarlı yapcam inş..az pul biber ekelerim..acı zararlımı? kızlar bak onu bilmeyrum..beklerim gel bize..
beli lastikli oluyor bildiğim kadarıyla ablam memnun ve giyiyior bu sıcaklarda bile.. bir arkadaşımda özel keten kumaştan diktirmişti tam bedenine göre oda çok rahat diyor..
Güvenilir mi orasını bilemicem canım bir gıda mühendisi olarak diyorum ki gıdada her iş dönüyor isterse burger olsun.. ve bu zehirlenme işi kişiden kişiye değişiyor.. ama azelyanın dediği gibi hamile olduğunuda söyleyerek al istersen..
Ay pizza demeyin.. Gecen gun reklamlarda gordum gittim hemen yaptım karısık bir pizza. Gece gittim kustum hepsini o kadar malzeme bosa gitti ona yanıyorum
kızlar hapşururken karnınız ağrıyomu yaaa:2::2::2::2:
kızlar hapşururken karnınız ağrıyomu yaaa:2::2::2::2:
Limoncum, tavuk burger yesem o daha mı güvenlidir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?