• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlarrr nasılsınız?sormayın basıma gelenlerı.bebışım çok korkuttu benı.:14:geçen hafta perşembe günü doktor kontrolüm varya gıttım ben güle oynaya gırdık ultrasona doktor demezmı plasenteda kanama var düştün mü ağır ış mı yaptın öncekı günde sol tarafım çok acıdı yukarı uzandım neyse dırek benı uludağ üniv.ayrıntılı ultrasona gönderdı ama nasıl ağlyorum ben 10 gün rapor verdı hemen.5 tane ığne progestan bıde onun hapını verdı.hemen vurdur gıt ünversıteye dedı 3 tane ığneyı bırden vurdular gıttım kalçam tutmuyor ığnlerden bana ayın 19 na randevu verdıler o zmaan kadar da hıç ış yapma falan ışte herşey yasak.ultrasona gırdım çok şükür ılaç etkısı ıle durmuş kanama.bugünde kendı doktoruma gıttm bı 10 gun daha rapor verdı oda kanama odakları yok olmuş dedı ılaçlara devam edıceğım ve bol bol ıstırahat edıceğım.bugün çok neşelı gıttım çok şükür de bışı çıkmadı.bebışım geçen hafta 381 gr ıken bu hafta 450 gram olmuş :21: annesı yesın onu:emir_bebek::16: şuan herşey yolunda canlarım sızler nasılsınız. bu arada 63 kılo ıle hamıle kalmıştım şuan 66 kıloyum bıraz boğazım açıldı ama hııııçççç göbüşüm yok hamıle olduğmu öğrenen nerde bebek dıye soruyorlar nerde saklıyorsun dıyorlar :1: 22 haftayım pek karım yok neyse kızlar çok yazdım görüşmek üzere

mrb kızlar benim gebeliğim 25 haftalık bebeğin beslendiği damarlardan biri tam açılmamış şimdilik kilosu normal ama dr bundan sonrasını etkiler dedi açılmassa, takip önerildi fakat açılması içinde yapılcak bişi yok dedi yetersiz beslenirse şayet bebeğin kilosunu etkilermiş bu konuda bilgisi olan varmı aranızda lütfen yazarsanız çok sevinirim :((

Şeker yüklemesi 24. haftadan itibaren oluyor, cuzi bir miktar olduğundan başka hastanede yaptırmanı önermiş olabilir doktorun.
Devlet hastanelerinde baygınlık filan gelirse, yatacak yer olmuyor, konfor açısından söylemiştir.

Ama zaten ben özelde takip ediliyorum ve herşeye doktor hemen bize yaptırın diyordu,ama sekerı yaptırıp gel deyince şaşırdım zaten..26.hafta yaptırsam olur mu?Ben bayramdan önce yaptırmayı istiyorum ,ama ''18 kasımdan 1 hafta önce, gelmeden yaptır'' dedı doktor..

Selam,Allah tamamına erdirsin.
Valla ben alışverişimin büyük kısmını ettim.
Rabbim nasip edecekse ediyor, etmeyecekse ne yapsan olmuyor. Bunun alışveriş edip etmemekle alakası yok.
Örneğin 8 aylık hamile bir kadın alışveriş etse ona kimse erken ettin demez. Ama yakın bir arkadaşımız bebeğini 8 aylık hamileyken kaybetti. Dün öğrendim.
Kötü bi örnek oldu belki ama, demem o ki, erken geç diye bişey yok. Nasip meselesi.

:2: Ben de 23.haftamdayım hala başlamadım alıswerıse bu ay yatakla baslayacagız ama erken baslasaydık taksıtler azalırdı,şimdi ihtıyaclar birikecek.Zor.Geçmiş olsun arkadasın nasıl kaybettı 8.ayda bebegını???

hayırlı akşamlar olmayan herkese.....:1:...canım sıkıldı kimse yok..gerçi olsada bugün hiç keyfim yok....neden bilmiyorum ama durgunum sanırım ani işten edilmem beni strese soktu birazda olsa....bide yanımdaki işi öğrenip beni patrona daha iki ayı var rapor almasına diye ihbar eden kıza ayrıca gıcık olduğum için,hepten sinirim bozuk...suratına bile bakmıyorum....allahım böyle sinsileri iki yüzlüleri bildiği gibi yapın..b.k öğretirim işi ona artık..defterimide aldım götürdüm eve..ohh cnma değsin....çok biliyo madem öğrensin yazsın....bu kadar kötü düşünceli değildim ama böylelerine bu lazımmış..bu yaşta bunu öğretti hayat..napalım..cnm oğlumunda tekmeleri olmasa herşey boş valla....:49:yavrularımız iyiki var..tabi kocalarımızda..o olmasa napardım..yarın sınavı inş güzel geçer...

haydin döküldüm yine ben kaçar..........iinş bu gece uyuyabilirim...byyyyy :79::79::79:

canım naptın kaç gündür yoğundum soramadım halini hatrını:((işim varken yazamadım yokken sen çıkmışsın denk gelemedik.umarım toparlanmışsındır canım yaa bebeğin size uğur getirecek inan inşallah binbir kısmetiyle gelir yeterki sen canını sıkma üzme canım benim

Günaydın kızlar :3:

selam herkeseeeee

bugün çift rakamlara düştükkkkkkk :69: :nazar:

Selam canım hayırlı olsun :) Yarın bende düşücem çift rakamlara...Dün yoktun hayırdır?

hayırlı akşamlar olmayan herkese.....:1:...canım sıkıldı kimse yok..gerçi olsada bugün hiç keyfim yok....neden bilmiyorum ama durgunum sanırım ani işten edilmem beni strese soktu birazda olsa....bide yanımdaki işi öğrenip beni patrona daha iki ayı var rapor almasına diye ihbar eden kıza ayrıca gıcık olduğum için,hepten sinirim bozuk...suratına bile bakmıyorum....allahım böyle sinsileri iki yüzlüleri bildiği gibi yapın..b.k öğretirim işi ona artık..defterimide aldım götürdüm eve..ohh cnma değsin....çok biliyo madem öğrensin yazsın....bu kadar kötü düşünceli değildim ama böylelerine bu lazımmış..bu yaşta bunu öğretti hayat..napalım..cnm oğlumunda tekmeleri olmasa herşey boş valla....:49:yavrularımız iyiki var..tabi kocalarımızda..o olmasa napardım..yarın sınavı inş güzel geçer...

haydin döküldüm yine ben kaçar..........iinş bu gece uyuyabilirim...byyyyy :79::79::79:

Sıkmamaya çalış canını..Her şerde bir hayır varmış, Allah'ın bir bildiği vardır buna inan..Bu arada eşin ne sınavına girecek ehliyet mi?

kızlarrr nasılsınız?sormayın basıma gelenlerı.bebışım çok korkuttu benı.:14:geçen hafta perşembe günü doktor kontrolüm varya gıttım ben güle oynaya gırdık ultrasona doktor demezmı plasenteda kanama var düştün mü ağır ış mı yaptın öncekı günde sol tarafım çok acıdı yukarı uzandım neyse dırek benı uludağ üniv.ayrıntılı ultrasona gönderdı ama nasıl ağlyorum ben 10 gün rapor verdı hemen.5 tane ığne progestan bıde onun hapını verdı.hemen vurdur gıt ünversıteye dedı 3 tane ığneyı bırden vurdular gıttım kalçam tutmuyor ığnlerden bana ayın 19 na randevu verdıler o zmaan kadar da hıç ış yapma falan ışte herşey yasak.ultrasona gırdım çok şükür ılaç etkısı ıle durmuş kanama.bugünde kendı doktoruma gıttm bı 10 gun daha rapor verdı oda kanama odakları yok olmuş dedı ılaçlara devam edıceğım ve bol bol ıstırahat edıceğım.bugün çok neşelı gıttım çok şükür de bışı çıkmadı.bebışım geçen hafta 381 gr ıken bu hafta 450 gram olmuş :21: annesı yesın onu:emir_bebek::16: şuan herşey yolunda canlarım sızler nasılsınız. bu arada 63 kılo ıle hamıle kalmıştım şuan 66 kıloyum bıraz boğazım açıldı ama hııııçççç göbüşüm yok hamıle olduğmu öğrenen nerde bebek dıye soruyorlar nerde saklıyorsun dıyorlar :1: 22 haftayım pek karım yok neyse kızlar çok yazdım görüşmek üzere

Selam, öncelikle geçmiş olsun, neyseki geçmiş sayılır zaten..Ama şu uzanamadığınız yerlere uzanıcam diye kendinizi zorlamayın gerçekten çok tehlikeli..

mrb kızlar benim gebeliğim 25 haftalık bebeğin beslendiği damarlardan biri tam açılmamış şimdilik kilosu normal ama dr bundan sonrasını etkiler dedi açılmassa, takip önerildi fakat açılması içinde yapılcak bişi yok dedi yetersiz beslenirse şayet bebeğin kilosunu etkilermiş bu konuda bilgisi olan varmı aranızda lütfen yazarsanız çok sevinirim :((

Geçmiş olsun ama maalesef benim bir bilgim yok :(

bu arada günaydın hepinize kızlar gerçi bugün c.tesi kimsecikler yok ama olsun:50::50:

Günaydın canım.Bugün pek hareketli olmaz sanırım burası :)

Günaydın arkadaşlar..
Dün eve gittim dinlendim , çok şükür iyi diyelim iyi olalım..
Az önce annem aradı ama sesini duyunca dayanamadım..:(
Onuda üzdüm oda ağladı..:(Şimdide vicdan acabı çekiyorum..Hey Allahım..
Rabbim güç kuvvvet versin..

Canım çok çok geçmiş olsun.Bundan sonra çok dikkat et artık .Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
İyi yaa pek kilo almamıssın ben 52 kiloydum 57 ye çıktım daha şimdiden :56: bu tatlı isteğimle de daha çok alırmıs gibi geliyoo... :2:

geçmiş olsun canım .Benim pek bilgim yok ama takibi sakın bırakma.Allah yardımcın olsun

Benim_olan canım dünde yazdım sana ama arada karıştı galiba..Sanırım hamilelik dolayısıyla işten çıkarıyolarmış seni :47: :43: vicdansızlar ...biliyosun yaptıkları suc
hakkını ara bence tatlım ...Benim işyerim Allah tan bu konuda anlayışlı.Ama bende çalışıp çalışmama konusunda tereddütlüyüm ..Bu durum da çok sıkıcı gerçekten ..
bir yandan bebeğimi kendim büyüteyim istiyorum ..Bi yandan çalışma şartlarım çok güzel çıkmasam diyorum...off kararsızlık çok kötü birşey:50:

günayddınnnn kızlaaarrrr:3::3::3::3: ayyyhhh kimselerr yokkkkk:26: kahvaltımızı ettik babişi ugurladık ben yazarken kızım da tepikleniyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: kontrolümüze cok az kaldıı pazartesii görücem bebügümüüü:32::32::32::32: gece rüyamda arkadasımın yegeniyi galiba.. bir bebükk vardı kucagımdaa.. allah ımm nasıl güzel bi bebekkk.. masmaavi gözleri var böle kocaman kocaman.. görümcem diyo ki sende al bu cocugun resmine bak ben benimkilerde birine bakmıstımm ondan bu kadar güzel oldular. gözleri renkli falan.. güldüm bebegin gözüne bakıyorumm bi taraftan da giydiriyorum dısarı cıkıcaz.. totiş acıkta kalmıs olucakk gözünün içinde resmen denile kara parcası gördüm.. töb e töbeeee dünyanın uzaydan cekilen görüntüsü var ya aynı öyle.. kara ve etrafı deniz:9::9::9::9::9: garipti ama güzeldi.. benden baskası da görmedi.. utanmasamm arkidistenn yegeninii kacırcaktım rüyamdaa o derece sevdim:9::9::9::9::9::9::9::9::9: cnm cok sıkılıyor nedense:31: insallah bugün burası kalabalık olur:37:

Günaydın arkadaşlar..
Dün eve gittim dinlendim , çok şükür iyi diyelim iyi olalım..
Az önce annem aradı ama sesini duyunca dayanamadım..:(
Onuda üzdüm oda ağladı..:(Şimdide vicdan acabı çekiyorum..Hey Allahım..
Rabbim güç kuvvvet versin..

Ayyy canım yaaaa :( Duygulandım bende okuyunca :5:

kirmizicilek16 çok çok geçmiş olsun cnm..allahım acil şifa versin..inş bi daha korkutmaz kızın...:emir_bebek:..

kızlar selam ben geldimmmmmmmmmmmmm :42:

kırmızı cilek cokkk gecmiş olsun cnmm.. kk de bununla ilgili konular acılmıs daha önce bi bak istersenn.. allah yardımcın olsun tatlım bi daha yasatmasın insallah:16::emir_bebek:

Canım çok çok geçmiş olsun.Bundan sonra çok dikkat et artık .Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
İyi yaa pek kilo almamıssın ben 52 kiloydum 57 ye çıktım daha şimdiden :56: bu tatlı isteğimle de daha çok alırmıs gibi geliyoo... :2:

geçmiş olsun canım .Benim pek bilgim yok ama takibi sakın bırakma.Allah yardımcın olsun

Benim_olan canım dünde yazdım sana ama arada karıştı galiba..Sanırım hamilelik dolayısıyla işten çıkarıyolarmış seni :47: :43: vicdansızlar ...biliyosun yaptıkları suc
hakkını ara bence tatlım ...Benim işyerim Allah tan bu konuda anlayışlı.Ama bende çalışıp çalışmama konusunda tereddütlüyüm ..Bu durum da çok sıkıcı gerçekten ..
bir yandan bebeğimi kendim büyüteyim istiyorum ..Bi yandan çalışma şartlarım çok güzel çıkmasam diyorum...off kararsızlık çok kötü birşey:50:

canım çok teşekkür ederim...kafam bu konuda bayağı karıştı benim aslında..şöyleki bu kk da bi avukat (bilmiyorum gerçek avukatmı avukat hukuk sayfasında yazdı bana ) hiçbir hakkım olmadığını ssk dahi ödemeyip çıkarsalar bile bişey talep edemeyeceğimi söyledi..bir yılım dolmadığı için.... ben 10 aylığım burda .... ama iş yerim erken işten çıkarıyor ama ssk nı ödeyelim doğum paranı bari al mahdur etmeyelim diyorlar...fakat ben işten çıkınca doğuma yakın olurda bi aksilik ssk kam kesilir diye çok korkuyorum avukatın dediğine göre bi hakkımda yokmuş.sadece ihbar tazminat hakkım varmış bir maaş onuda vermezler büyük ihtimal dedi...sskan devam edeceği için dedi..kafam hepten karıştı..hamileyim sonuçta bir yılı doldurmasamda nasıl bişey hakkım olmaz aklım almıyo..:14:

kırmızı cilek cokkk gecmiş olsun cnmm.. kk de bununla ilgili konular acılmıs daha önce bi bak istersenn.. allah yardımcın olsun tatlım bi daha yasatmasın insallah:16::emir_bebek:

bende pazartesi görcem oğlumu teyzesi inş..aynı gün yazarız burda inş sorunsuzz....:34:

Yapacak hic bisey yok kizlar bugun Cumartesi sevinmem lazimdi ama esim tamirat isleriyle ilgileniyor, plansiz kaldim ben de, ustalara bi oglen yemegi veririm baska isim yok. Gideyim bari alisveris yapayim. Netten tatil icin yer bakiyorum bebek gelmeden biraz basbasa vakit gecirelim dedik, cok masrafimiz var ama son sansimiz bu, sonra heeep evdeyiz zaten. seneye yaza kadar cikilmaz tatile... :2:
Gittigim yerde biraz alisveris de yapabilsem keske, bebek icin, kendim icin.
Sizler pijama takimi aldiniz mi? Nasil seyler aldiniz?

Back
X