- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #33.721
kızlarrr nasılsınız?sormayın basıma gelenlerı.bebışım çok korkuttu benı.
geçen hafta perşembe günü doktor kontrolüm varya gıttım ben güle oynaya gırdık ultrasona doktor demezmı plasenteda kanama var düştün mü ağır ış mı yaptın öncekı günde sol tarafım çok acıdı yukarı uzandım neyse dırek benı uludağ üniv.ayrıntılı ultrasona gönderdı ama nasıl ağlyorum ben 10 gün rapor verdı hemen.5 tane ığne progestan bıde onun hapını verdı.hemen vurdur gıt ünversıteye dedı 3 tane ığneyı bırden vurdular gıttım kalçam tutmuyor ığnlerden bana ayın 19 na randevu verdıler o zmaan kadar da hıç ış yapma falan ışte herşey yasak.ultrasona gırdım çok şükür ılaç etkısı ıle durmuş kanama.bugünde kendı doktoruma gıttm bı 10 gun daha rapor verdı oda kanama odakları yok olmuş dedı ılaçlara devam edıceğım ve bol bol ıstırahat edıceğım.bugün çok neşelı gıttım çok şükür de bışı çıkmadı.bebışım geçen hafta 381 gr ıken bu hafta 450 gram olmuş
annesı yesın onu
şuan herşey yolunda canlarım sızler nasılsınız. bu arada 63 kılo ıle hamıle kalmıştım şuan 66 kıloyum bıraz boğazım açıldı ama hııııçççç göbüşüm yok hamıle olduğmu öğrenen nerde bebek dıye soruyorlar nerde saklıyorsun dıyorlar
22 haftayım pek karım yok neyse kızlar çok yazdım görüşmek üzere