2012 Şubat Anneleri

ne sen sor ne ben söylim..şu kadarını dersem anlarsın belki zengin biriyle evlenmedim diye küsüs..eşimin evi yok diye görüşmiceklermiş benle...sanki onlara muhtaç etti beni bigün..allaha havale ettim nedim..:14:

sağ ol cnm..bi sor bakalım ama en merak ettiğim ssk mı ben çıkınca devam ettircekler ... aniden olurda keserlerse dava açsam kazanma şansım varmı?10 aydır çalışıyorum......

klasik bir bahaneymişş cnmm. gecer insallah zamanla.. benim babam da maddiyata cok önem verir.. aslında yasarken haksız da degilmiş diyorumm bazı noktalarda.. cünkü bi dönem annemle yasadım. anneminde durumu kötüydü. en cok sıkıntıyı orda cektim..her calıstıgım para eve girdi.. yinede mutlu edemedim. dershaneye gidemedim.. evde hazırlancak vaktim olmadı cünkü bn hiç evde oturamadım.. 15 yıl ayda 1 kez gördügüm annemle hayatımızın ortakk paydası para olabildi sadece. bugün üniversitede ögrenci degil, evli ve cocuklu biriysem annemin yüzündendir.. allah a sükür esim cok iyi evlendigime pişman degilim hiç ama insanın içinde kalıyor işte. babam da melek degil dogumgünümde anlattım işte.. ama bana hep okul bitsin derdi. hala sayıklıyorr bi okul bitir diye. cünkü ona bişi olsa arkamda duracak kimse yok biliyor. bide hep evi olmayan adama vermem seni ona göree birini getir karsıma diyodu. kolay degil bu devirde ev sahibi olmak ama girdi o benim beynime. sansıma öle de bi insan gönderdi allah. smdi işimiz duraklama döneminde sükür ki evimiz var diyorum.. yoksa kira yolda bebek halihazırda işim yok napardık bilmiyorum.. ama eminimm ailenn seni düsündüklerinden küsmüşlerdir.. zamanla hepsi gecer. ben ne zaman rüyamda annemi görsem ondan bi haber gelir bana.. dünyam a da annesi babası benzer sebeplerden küsmüşler.. ailesi kızmıs aynı evde otursun istememişş. kacmıs evlenmiş.. ama bak aynı evde olduguna kendi de pişman. ailesi dayanamadı barıstılar.. seninkide öyle olur üzülme.. asılmıcak seyler degil bunlar. ailen bakar görürr kii gayet iyisinizz daynamaz hasretine.. bebegin de vesile olurr.. üzme kendini cnm benim:54::54::54::54:

sağol bebişimmmm :16: gel ardımdannnn :13:
dün işi kırdım ablama gittim yeğenimi sevdim
ablam bisürü kıyafet pijama verdi yeğenimden kalan
emzirme yastığı verdi
lansilo göğüs pedi ve kremi verdi
göğüs kabı verdi süt toplayan
süt torbası verdi
yatağın yanına konulan naylon şilte gibi alt açma verdi
park yatak şiltesi ve kılıflarını verdi
mama sandalyesi verdi
kanguru verdi
verdi de derdiiii :21:

Ayy ne güzel..
İyi günlerde kullan tatlım..
Dur bakim benm abla ne vercek bana :37:

evet canım..daha gelmedi bekliyorum..ikinci kez girdi..ilkinde midesine stresten ağrı girdi yarıda çıktı sınavdan..şimdi trafik ve motora gircekti...inş güzel geçmiştir..:44:

Ya benimkide sınavda, kaç saat sürüyor bu acaba? Arıyorum cebi kapalı, 11de başlıcaktı, hepsinden giriyor bu ilk girişi.
İnşallah geçerler :D

klasik bir bahaneymişş cnmm. gecer insallah zamanla.. benim babam da maddiyata cok önem verir.. aslında yasarken haksız da degilmiş diyorumm bazı noktalarda.. cünkü bi dönem annemle yasadım. anneminde durumu kötüydü. en cok sıkıntıyı orda cektim..her calıstıgım para eve girdi.. yinede mutlu edemedim. dershaneye gidemedim.. evde hazırlancak vaktim olmadı cünkü bn hiç evde oturamadım.. 15 yıl ayda 1 kez gördügüm annemle hayatımızın ortakk paydası para olabildi sadece. bugün üniversitede ögrenci degil, evli ve cocuklu biriysem annemin yüzündendir.. allah a sükür esim cok iyi evlendigime pişman degilim hiç ama insanın içinde kalıyor işte. babam da melek degil dogumgünümde anlattım işte.. ama bana hep okul bitsin derdi. hala sayıklıyorr bi okul bitir diye. cünkü ona bişi olsa arkamda duracak kimse yok biliyor. bide hep evi olmayan adama vermem seni ona göree birini getir karsıma diyodu. kolay degil bu devirde ev sahibi olmak ama girdi o benim beynime. sansıma öle de bi insan gönderdi allah. smdi işimiz duraklama döneminde sükür ki evimiz var diyorum.. yoksa kira yolda bebek halihazırda işim yok napardık bilmiyorum.. ama eminimm ailenn seni düsündüklerinden küsmüşlerdir.. zamanla hepsi gecer. ben ne zaman rüyamda annemi görsem ondan bi haber gelir bana.. dünyam a da annesi babası benzer sebeplerden küsmüşler.. ailesi kızmıs aynı evde otursun istememişş. kacmıs evlenmiş.. ama bak aynı evde olduguna kendi de pişman. ailesi dayanamadı barıstılar.. seninkide öyle olur üzülme.. asılmıcak seyler degil bunlar. ailen bakar görürr kii gayet iyisinizz daynamaz hasretine.. bebegin de vesile olurr.. üzme kendini cnm benim:54::54::54::54:

sağol cnm..çok moral verdin...ama benimkiler 5 senedir hazmedemedi eşimi...küs barış küs barış bende yoruldum arada kalmaktan..sudan sebeblerden bahanelerinden bıktım da bıktım..yeni hamileyken en son tartışmamız oldu annemle..canıma tak ettirdi artık bende kestim artık....yoksa huzurum bozulcak yine biliyorum..eşimde katlana katlana oda bıktı..napim..inş allah islah eder.... onlarıda benide..:34:

Ayy ne güzel..
İyi günlerde kullan tatlım..
Dur bakim benm abla ne vercek bana :37:

Benimki bana ogut verir ancak :41:
Gogus kremi vermisti gunu gecmis cikti attim, bir de alkollu bez gobek bagini temizlemek icin, hasteneden bedava veriliyor ya onlardan. Simdi de alisveris listeni yolla da ben burdan alayim yollarim diyor, tabiki parasini gondermeyi teklif ettim, bakalim ... Herkese eli bol birer abla yenge nasip etmiyor Allah 'im iste kendimiz ne alirsak...

kızz benn kadın halimleee 1,5 saatte cıktımm.. hemde kitap acmadan 3 ünü de verdim:12::12::12: onlar erkekk verirler merak etmeyinnn:16::16::16::16:

benimki hiçbir derse giremedi ama iş'ten canım..sadece kitabını okudu biraz:55:..zorlaa..inş geçer..yılbaşında trafikteğe ehliyete zam gelcekmiş herşeye...inş alır hemencecik bakalım...​

sağol cnm..çok moral verdin...ama benimkiler 5 senedir hazmedemedi eşimi...küs barış küs barış bende yoruldum arada kalmaktan..sudan sebeblerden bahanelerinden bıktım da bıktım..yeni hamileyken en son tartışmamız oldu annemle..canıma tak ettirdi artık bende kestim artık....yoksa huzurum bozulcak yine biliyorum..eşimde katlana katlana oda bıktı..napim..inş allah islah eder.... onlarıda benide..:34:

ahh cnm yaa biz bile geciniyosakk siz de barısrsınız allah ın izniyle. allah baska dert vermesin.. cok seviyorlar seni eminim. onlar da onaylamadıkları birseyi yaptın diye hazmedemiyorlardır.. bebek iyi gelicek hepinizee:54::54::54::54:

azelya telefon açmak yasak sokmakta yasak eşim telini bana bıraktı sınav için.... ondan kapalıdır... 2 saat falan sürüyo yada 3 saat sanırım..inş geçerler..:34:

Hımm olsun bildiğim kadarıyla annen yanında ,ne mutlu sana..:6:
Bu arada eşleriniz umarım geçer sınavı :D

Evet, Allahtan o var..Ay canım sağol 2 günlük çalışma ile inşallah geçer :27: Zaten direksiyon olsa korkmıcam ama iş ezber olunca pek güvenmiyom benimkine duymasın :))

kızz benn kadın halimleee 1,5 saatte cıktımm.. hemde kitap acmadan 3 ünü de verdim:12::12::12: onlar erkekk verirler merak etmeyinnn:16::16::16::16:

Eferim kız :D Darısı bizimkilere :1:

:9::9::9: kız o ifade ne öyle çok komikkkkk :9: vah vah tek kardeşim benim..ben 3 kardeşimm

Hep kardeşim ya da ablam olsun istemişimdir :D Hiç unutmam rahmetli babamla ben daha minnacıkken el ele tutuşup cami avlularına bakmaya giderdik bebek bırakmışlar mı diye :))) Hani filmlerde cami avlusuna bırakıyorlar ya ordan öğrenmişiz :D

ahh cnm yaa biz bile geciniyosakk siz de barısrsınız allah ın izniyle. allah baska dert vermesin.. cok seviyorlar seni eminim. onlar da onaylamadıkları birseyi yaptın diye hazmedemiyorlardır.. bebek iyi gelicek hepinizee:54::54::54::54:

inş cnm herkes öyle diyor evet hazmedemediler....ama eşimde dünya iyisi tam anlamıyla sevemediler hiç ..anlam veremedim bende..sonuçta benim eşim artık bebeğim olcak bu neyin kavgası..inş düzelir bakalım..bebeğim önemli şuan benim...torunlarına dayanamazlar belki..:34:

benimki hiçbir derse giremedi ama iş'ten canım..sadece kitabını okudu biraz:55:..zorlaa..inş geçer..yılbaşında trafikteğe ehliyete zam gelcekmiş herşeye...inş alır hemencecik bakalım...​

kız bende onu diyorumm yaa ben kitaba bile bakmadım. derse de girmedim.. hatta nasılsa kazanamıcam diye direksiyon dersinin birine de girmedim.. zaten gecemicemm direksiyon sallatıpp sallatıpp heveslendirmeyin hocam beni didim.. :27: sonra da kagıtları almaya gidince adam ne işin var kız senin burda didi.. bosuna veriyosunuzz o dersleri calısmadan da geciliyomuss yani didm.. bide bunlar erkekk.. her erkek dgustann araba parcalarını bilir:27::27:

Evet, Allahtan o var..Ay canım sağol 2 günlük çalışma ile inşallah geçer :27: Zaten direksiyon olsa korkmıcam ama iş ezber olunca pek güvenmiyom benimkine duymasın :))

Eferim kız :D Darısı bizimkilere :1:

Hep kardeşim ya da ablam olsun istemişimdir :D Hiç unutmam rahmetli babamla ben daha minnacıkken el ele tutuşup cami avlularına bakmaya giderdik bebek bırakmışlar mı diye :))) Hani filmlerde cami avlusuna bırakıyorlar ya ordan öğrenmişiz :D

kızz cami avlusuna bebek bakmaya gidiceginizee, baba ben sokakta arkadaslarımla oynıcam cagırmadan gelmem diyeydin ya :27::27::27:

Benimki bana ogut verir ancak :41:
Gogus kremi vermisti gunu gecmis cikti attim, bir de alkollu bez gobek bagini temizlemek icin, hasteneden bedava veriliyor ya onlardan. Simdi de alisveris listeni yolla da ben burdan alayim yollarim diyor, tabiki parasini gondermeyi teklif ettim, bakalim ... Herkese eli bol birer abla yenge nasip etmiyor Allah 'im iste kendimiz ne alirsak...

Ben biraz nazlı biriyim canım gözümde azcık sulu.. ( Bu huyumu hiç sevmiyorum ama tutamıyorumda kendimi)
Gurbettede olunca dayanamıyorlar bana..
ama bende ablamın ilk hamile olduğunu öğrendiğimde hemen ona battaniye alıp götürmüştüm giderken..
Birde hamile tişörtü almıştım..
Sonra ki gittiğimdede bir bebe takımı aldım götürdüm..
Oda bana hamile kotlarından ikisini verdi bir dahakine iki tane daha veririm dedi..
Birde çok şükür onun durumu bizimkinden daha iyi gibi.. Eşide memur kendiside..
Benim eşim memur ama ben değilim.. İşten ayrılcam o nedenle.. Eee haliyle azcık sıkmak gerekcek..
Annem iki tane örgü battaniye örmüştü ilkini örerken ben daha hamile değildim hamile olduğumu öğrenince ikinciyide bnm adıma ördü ama ikinci azcık iki parmak büyük olmuş..Şimdi ablam aradı diyor büyük olanı ben alsam olur mu diyor bnm bebek kışı daha çok yaşıyacak hem daha büyük olcak sen fazla kullanmayacaksın kullansan dahi senin ki ufak olcak diyor..Dedim ben battaniyeyi görmedim bile farketmez..
Annem demiş Şimdi limon alınır küser..:37: İşte o kadar korkmuş bizimkiler benm alınganlığımdan..:P:37:
Rabbim kimseyede muhtaç etmesin ama..

Back
X