- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #33.761
bende bendeeeeeeee![]()
benim_olan sen sabah eşimin sınavı iyi geçer inşallah yazmışsın, ehliyet sınavı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bendeeeeeeee![]()
ne sen sor ne ben söylim..şu kadarını dersem anlarsın belki zengin biriyle evlenmedim diye küsüs..eşimin evi yok diye görüşmiceklermiş benle...sanki onlara muhtaç etti beni bigün..allaha havale ettim nedim..
sağ ol cnm..bi sor bakalım ama en merak ettiğim ssk mı ben çıkınca devam ettircekler ... aniden olurda keserlerse dava açsam kazanma şansım varmı?10 aydır çalışıyorum......
sağol bebişimmmmgel ardımdannnn :13:
dün işi kırdım ablama gittim yeğenimi sevdim
ablam bisürü kıyafet pijama verdi yeğenimden kalan
emzirme yastığı verdi
lansilo göğüs pedi ve kremi verdi
göğüs kabı verdi süt toplayan
süt torbası verdi
yatağın yanına konulan naylon şilte gibi alt açma verdi
park yatak şiltesi ve kılıflarını verdi
mama sandalyesi verdi
kanguru verdi
verdi de derdiiii![]()
benim_olan sen sabah eşimin sınavı iyi geçer inşallah yazmışsın, ehliyet sınavı mı?
evet canım..daha gelmedi bekliyorum..ikinci kez girdi..ilkinde midesine stresten ağrı girdi yarıda çıktı sınavdan..şimdi trafik ve motora gircekti...inş güzel geçmiştir..:44:
Ayyyy niii güzellll bende o abladan istiyorumGüle güle kullan inşallah canım.
Sen tek kardeşmisin canım?
Merak ettimde![]()
klasik bir bahaneymişş cnmm. gecer insallah zamanla.. benim babam da maddiyata cok önem verir.. aslında yasarken haksız da degilmiş diyorumm bazı noktalarda.. cünkü bi dönem annemle yasadım. anneminde durumu kötüydü. en cok sıkıntıyı orda cektim..her calıstıgım para eve girdi.. yinede mutlu edemedim. dershaneye gidemedim.. evde hazırlancak vaktim olmadı cünkü bn hiç evde oturamadım.. 15 yıl ayda 1 kez gördügüm annemle hayatımızın ortakk paydası para olabildi sadece. bugün üniversitede ögrenci degil, evli ve cocuklu biriysem annemin yüzündendir.. allah a sükür esim cok iyi evlendigime pişman degilim hiç ama insanın içinde kalıyor işte. babam da melek degil dogumgünümde anlattım işte.. ama bana hep okul bitsin derdi. hala sayıklıyorr bi okul bitir diye. cünkü ona bişi olsa arkamda duracak kimse yok biliyor. bide hep evi olmayan adama vermem seni ona göree birini getir karsıma diyodu. kolay degil bu devirde ev sahibi olmak ama girdi o benim beynime. sansıma öle de bi insan gönderdi allah. smdi işimiz duraklama döneminde sükür ki evimiz var diyorum.. yoksa kira yolda bebek halihazırda işim yok napardık bilmiyorum.. ama eminimm ailenn seni düsündüklerinden küsmüşlerdir.. zamanla hepsi gecer. ben ne zaman rüyamda annemi görsem ondan bi haber gelir bana.. dünyam a da annesi babası benzer sebeplerden küsmüşler.. ailesi kızmıs aynı evde otursun istememişş. kacmıs evlenmiş.. ama bak aynı evde olduguna kendi de pişman. ailesi dayanamadı barıstılar.. seninkide öyle olur üzülme.. asılmıcak seyler degil bunlar. ailen bakar görürr kii gayet iyisinizz daynamaz hasretine.. bebegin de vesile olurr.. üzme kendini cnm benim![]()
İvit tek kardeş :2:
Ayy ne güzel..
İyi günlerde kullan tatlım..
Dur bakim benm abla ne vercek bana![]()
Ya benimkide sınavda, kaç saat sürüyor bu acaba? Arıyorum cebi kapalı, 11de başlıcaktı, hepsinden giriyor bu ilk girişi.
İnşallah geçerler![]()
İvit tek kardeş :2:
kızz benn kadın halimleee 1,5 saatte cıktımm.. hemde kitap acmadan 3 ünü de verdimonlar erkekk verirler merak etmeyinnn
![]()
sağol cnm..çok moral verdin...ama benimkiler 5 senedir hazmedemedi eşimi...küs barış küs barış bende yoruldum arada kalmaktan..sudan sebeblerden bahanelerinden bıktım da bıktım..yeni hamileyken en son tartışmamız oldu annemle..canıma tak ettirdi artık bende kestim artık....yoksa huzurum bozulcak yine biliyorum..eşimde katlana katlana oda bıktı..napim..inş allah islah eder.... onlarıda benide..
Hımm olsun bildiğim kadarıyla annen yanında ,ne mutlu sana..
Bu arada eşleriniz umarım geçer sınavı![]()
kızz benn kadın halimleee 1,5 saatte cıktımm.. hemde kitap acmadan 3 ünü de verdimonlar erkekk verirler merak etmeyinnn
![]()
kız o ifade ne öyle çok komikkkkk
vah vah tek kardeşim benim..ben 3 kardeşimm
ahh cnm yaa biz bile geciniyosakk siz de barısrsınız allah ın izniyle. allah baska dert vermesin.. cok seviyorlar seni eminim. onlar da onaylamadıkları birseyi yaptın diye hazmedemiyorlardır.. bebek iyi gelicek hepinizee![]()
benimki hiçbir derse giremedi ama iş'ten canım..sadece kitabını okudu biraz..zorlaa..inş geçer..yılbaşında trafikteğe ehliyete zam gelcekmiş herşeye...inş alır hemencecik bakalım...
Evet, Allahtan o var..Ay canım sağol 2 günlük çalışma ile inşallah geçerZaten direksiyon olsa korkmıcam ama iş ezber olunca pek güvenmiyom benimkine duymasın :))
Eferim kızDarısı bizimkilere
Hep kardeşim ya da ablam olsun istemişimdirHiç unutmam rahmetli babamla ben daha minnacıkken el ele tutuşup cami avlularına bakmaya giderdik bebek bırakmışlar mı diye :))) Hani filmlerde cami avlusuna bırakıyorlar ya ordan öğrenmişiz
![]()
Benimki bana ogut verir ancak
Gogus kremi vermisti gunu gecmis cikti attim, bir de alkollu bez gobek bagini temizlemek icin, hasteneden bedava veriliyor ya onlardan. Simdi de alisveris listeni yolla da ben burdan alayim yollarim diyor, tabiki parasini gondermeyi teklif ettim, bakalim ... Herkese eli bol birer abla yenge nasip etmiyor Allah 'im iste kendimiz ne alirsak...