2012 Şubat Anneleri

Günaydınnnnnnn kızlarrrrr :)

Sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum işyeri yoğunluğundan hatta ona bile yetişemiyorum bazen ama bebişimin teyzeleri size slm vermeden de yapamıyorum :)

Nasıl keyifler herkes iyi dimi :)?

[ı]ama ben kız ıstıyordum ):
Erkek olursa kesın esımle tartısırım.
Cunku adam tutturdu 'babamın adını koyacagız' dıye.
Daha ortada bebek yokken dıyordu, hadı dıyordum hamıle kalınca benı uzmez.
Haberı aldı, soku atlattı, basladı aynı seylerı soylemeye.
[/ı]

babasının adı ne canım merak ettimde:)

merhaba kızlar.dün sabah şiddetli bi baş dönmesiyle uyandım ama öyle böyle değil başım çok dönüyordu.ardından mide bulantısı ve defalarca kusma başladı yesem de yemesem de çıkarıyordum.artık küf kokuyordu ağzım.eşimi aradım geldi.hastaneye gittik.doktor 3 aya kadar normal dedi 1.5 ay daha böyle devam edebilir dedi.serum yazdı.bu seni ayağa kaldırır rahatlarsın yoksa geçmez dedi.acile gittik 1.5 saat yattım serum yedim.sonra doktorun yanına gittik bi daha bulantı hapı verdi.o yüzden dün hiç giremedim foruma.allah yaşatmasın bi daha ne diyim

Gecmıs olsun canım.
Rabbım kolaylık versın.

babasının adı ne canım merak ettimde:)

Adı guzel aslında.
Erdogan.
Ama ıstemıyorum ıste.
Sımdı gecmıse takılıp, kendımı ve bebegımı uzmek ıstemıyorum ama bana 'nasılsın?' dıye dahı sormayan bır adamın adını nıcın bebegıme vereyım.
Tamam, esımın babası, sırf bu nedenle saygı duyarım ama bana yapılan haksızlıga susan adamın adını bebegıme vererek onurlandırmak ıstemem.

Son düzenleme:
Gecmıs olsun canım.
Rabbım kolaylık versın.

Adı guzel aslında.
Erdogan.
Ama ıstemıyorum ıste.
Sımdı gecmıse takılıp, kendımı ve bebegımı uzmek ıstemıyorum ama bana 'nasılsın?' dıye dahı sormayan bır adamın adını nıcın bebegıme vereyım.
Tamam, esımın babası, sırf bu nedenle saygı duyarım ama bana yapılan haksızlıga susan adamın adını bebegıme vererek onurlandırmak ıstemem.

sağolasın aminn:nazar::nazar::nazar:

Günaydınnnnnnn kızlarrrrr :)

Sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum işyeri yoğunluğundan hatta ona bile yetişemiyorum bazen ama bebişimin teyzeleri size slm vermeden de yapamıyorum :)

Nasıl keyifler herkes iyi dimi :)?

Gunaydın mıraada.
Bende ıste oldugum ıcın pek takıp edemıyorum forumu.
Ve forumdakı herkesı yenı yenı tanımaya calısıyorum.
Senın bebegın ne kadarlık? ılk mı? Nasıl gecıyor hamılelıgın?
Benım gunlerdır kasıklarım agrıyor, bır de belım.
Ve her sabah gogus agrıları ıle uyanıyorum ):

Gunaydın mıraada.
Bende ıste oldugum ıcın pek takıp edemıyorum forumu.
Ve forumdakı herkesı yenı yenı tanımaya calısıyorum.
Senın bebegın ne kadarlık? ılk mı? Nasıl gecıyor hamılelıgın?
Benım gunlerdır kasıklarım agrıyor, bır de belım.
Ve her sabah gogus agrıları ıle uyanıyorum ):

Canım bebeğim 5+3 günlük oldu bugün inşallah. 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef. Bu gebeliğimdede c.tesi günü dr kontrolümüzde keseyi göremedik. Önceleri çok yıprandım ama şimdi iyiyim gayet bebişimin iyi olduğunu ve benimle olduğunu düşünüyorum. Küçük old. için keseyi göremedik diye kendimi avutuyorum. Hiç bir ağrım yok,hafif göğüs sızlamaları haricinde. Birde dün gece sabaha kadar süren mide bulantısı.İlkti umarım son olur.

Senin bebişin ne kadarlık?

Benim doktorum tatile gideyim mi deyince pek isteksiz karşıladı.
Havuzdan denizden enfeksiyon kapma riski var dedi… Ben de tatile gitsek de denize girmeyeyim bari dedim…
Ben İstanbuldayım bu arada...

Hepinize günaydın kızlaaaaarrrr

ben de bursalıyımm...

Benim dr. yolculuk anlamında yakın yerlere gidebilirsin dedi, denize girebilirsin ama denizden çıktğın gibi altını değiştirmelisin, ıslak bikini altıyla oturmamalısın dedi.

bakalım bende temmuzun 4 ünde izine çıkacağım, çok daralırsan doktorun dediği şekilde girerim diyorum denize.

teyzecikler günaydınnnnn:42::42::42:

Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:

Gunaydın arkadaşlar:))ben hamilelikle alakalı hiç bir belirti yaşamıyorum henuz ama endişelerimi atamıyorum bir turlu..dun gece işten eve gittim gene ağladım eşimde surekli telkin etmeye çalışıyor beni...umarım bu donemi çabuk atlatırım.bu endişeler 9 ay surmez inşallah..yoksa ne yapcam bilmiyorum..belki size garip gelicek ama hamileliğin son aylarından korkuyorum..ya kımıldayamazsam yürüyemezsem kocaman bi karnım olcamm içimde bir canlı olcak..sizin bu tarz endişeleriniz oluyor mu acaba

Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:

benim bildiğim halk arasında sanıldığı gibi düşüğe neden olmadığı ama beni tedirgen eden bi muayene şekli olucağı için ben kendim için istemiyorum:)

canım doğrumudur bilmem ama düşük tehlikesi olunca ilişki yasaklanıyor mesela olabilir mi acaba düşünüyorum ben? Vaginal baktıracağıma beklerim abdominal baktırırım diyorum. Ama dr. lar böyle düşünmüyor ve işin uzmanları onlar.

haklısınız kızlar ama ilişkiyi ilk 3 ay yasaklıyolar benim anlamadığım uzun bir çubuğu içine sokuyor(biraz açık konuştum özür dilerim)????

Canım bebeğim 5+3 günlük oldu bugün inşallah. 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef. Bu gebeliğimdede c.tesi günü dr kontrolümüzde keseyi göremedik. Önceleri çok yıprandım ama şimdi iyiyim gayet bebişimin iyi olduğunu ve benimle olduğunu düşünüyorum. Küçük old. için keseyi göremedik diye kendimi avutuyorum. Hiç bir ağrım yok,hafif göğüs sızlamaları haricinde. Birde dün gece sabaha kadar süren mide bulantısı.İlkti umarım son olur.

İlk bebegın ıcın cok uzuldum canım.
ıcını ferah tut, tabıı kı bebısın senınle, henuz kucuk oldugu ıcın goremedın.
Rabbım hayırlısı ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
Benım bebısım de cok kucuk teyzesı (:
Kendı doktorum yerınde yoktu, baska doktora gosterdık sonucları oylesıne bakıp, 4 haftalık ancak vardır dedı.
Net.te sata gore yaptıgımda ıse 5 + 5 gunluk cıkıyor.
Bızde 7 temmuz da gıdecegımız mınıgımın kalp atıslarını duymaya.
ınsallah Rabbım o mınık kalbın atıslarını duymayı nasıp eder.
Herkese!

Gunaydın arkadaşlar:))ben hamilelikle alakalı hiç bir belirti yaşamıyorum henuz ama endişelerimi atamıyorum bir turlu..dun gece işten eve gittim gene ağladım eşimde surekli telkin etmeye çalışıyor beni...umarım bu donemi çabuk atlatırım.bu endişeler 9 ay surmez inşallah..yoksa ne yapcam bilmiyorum..belki size garip gelicek ama hamileliğin son aylarından korkuyorum..ya kımıldayamazsam yürüyemezsem kocaman bi karnım olcamm içimde bir canlı olcak..sizin bu tarz endişeleriniz oluyor mu acaba

Gunaydın Bagnur. Herkes yasamıyor sanırım.
Mesela benım de mıde bulantım ve bas donmelerım yok.
Ama kasıklarım, ozellıkle sol tarafım cok agrıyor, dayanamıyorum neredeyse.
Evet, bende korkuyorum.
Cırkınlesmekten, kendımı tasıyamamaktan, esımın benı begenmemesınden :14:

CANIM GÜNAYDIN...
ASLINDA TAM BU NOKTADA DOKTORUMUZA OLAN GÜVENİMİZ KURTARICIMIZ OLUYOR
BEN CUMARTESİ GÜNÜ DOKTORA GİTTİM VAJİNAL ULTRASONLA BAKTI...
ANCAK DOKTORUMA ÇOK GÜVENİYORUM VE BÖYLE BİR RİSK AKLIMIN UCUNA BİLE GELMEDİ AÇIKCASI..
TABİKİ HERŞEY ALLAHTAN, OLACAK VARSA NE YAPSAK ÖNÜNE DE GEÇEMEYİZ.
:nazar:

ateş çok önemli bu dönemde diyen arkadaş kimdi? benim hep ateşim var..ayaklarım hep soğuk istiyor geceleri yaaa...:30:

Hayatım, zararlı olan ateş üşütünce olan, sıtma yapan ateş.
yoksa sıcak basması hepimizde var.
39 aşan ateşlerde hemen müdahele gerekirmiş.
bana da dr um söyledi, boğazım şişmişti ateşimde 38 e çıkmıştı.
parolu içmemiştim bişey olur diye korkudan, meğer içmemek o halde durmak daha zararlıymış.

Bende İstanbuldan yazıyorum...
aylar öncesinden rezervasyon yaptırmıştım gittiğimde 15-16 haftalık filan oluyor bebeğim...
çok dikkat etmem gerekiyor vallahi:)

bizde yapmıştık, haziran ayında gidecektik ama bebişlerimiz süpriz yapınca iptal ettirdik çünkü çok yeniydi henüz.
antalyada uzun yol ve çok sıcak diye korktum.
sende dikkat edersin güneşin altında durmazsın canım, denize felan girip çıkınca hemen kuru bikiniyle değiştirirsin.

Canım benim de 5+1 de devlet hast de doktor keseyi gorememisti.
5+2 de ozele gittim doktor cok net gordu keseyi.

Böyle durumlarda 1 hastaneye baglı kalmayın bence.

Arkadaşlar korkmayın, ben ocak ayı annişlerindenim bende herşeyden tedirgin biri olarak sizleri anladığımdam yazmak istedim güzell annişlerr.

Bebeğin kalp atışlarını çok dinlemek doppler olayından ötürü gerçekten bebeğe zarar veriyoo. Ama vajinadan kontrol. Zarar vermiyo tabiki ultrasona girmesek ama sağlığını ilk 9 hafta böyle izleyebiliriz. örneğin siz lekelenmeyi farketmiyebilirsiniz ama ultrason da çok net oalrak görülüyo.

çok heyecana kapılıp kalp atışı iç,in doktorlarınıza baskı yapmayım ben 11 haftalığım henüz herhalde 2 kez oda 3 sn cik dinledim bebişimin kalp atışını dr um da istemiyo bende. O sağlıklı olsunda.

Tabiii hepimizin melekleriii... öpüyorum meleklerinizi kolay gelsinn.

İlk bebegın ıcın cok uzuldum canım.
ıcını ferah tut, tabıı kı bebısın senınle, henuz kucuk oldugu ıcın goremedın.
Rabbım hayırlısı ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
Benım bebısım de cok kucuk teyzesı (:
Kendı doktorum yerınde yoktu, baska doktora gosterdık sonucları oylesıne bakıp, 4 haftalık ancak vardır dedı.
Net.te sata gore yaptıgımda ıse 5 + 5 gunluk cıkıyor.
Bızde 7 temmuz da gıdecegımız mınıgımın kalp atıslarını duymaya.
ınsallah Rabbım o mınık kalbın atıslarını duymayı nasıp eder.
Herkese!

inşallah kalp atışını duyarsın canım:nazar:

Gunaydın Bagnur. Herkes yasamıyor sanırım.
Mesela benım de mıde bulantım ve bas donmelerım yok.
Ama kasıklarım, ozellıkle sol tarafım cok agrıyor, dayanamıyorum neredeyse.
Evet, bende korkuyorum.
Cırkınlesmekten, kendımı tasıyamamaktan, esımın benı begenmemesınden :14:

benim tek derdim bebeğimin iyi olması ve sorunsuz bi hamilelik süreci geçirmem. gerisi boş benim için çirkinleşmek hiç aklımın ucundan geçmedi bile.:emir_bebek: o sağlıkla gelsin herşeye değer.

Back
X