2012 Şubat Anneleri

Ya kızlar ben gunluk ped kullanıyorum akıntım icin. 2 gundur sarı sarı oluyor pedim. :53:
Gecen gun de iliskiden sonra tuvalette 2 damla k.rengi bisey akıp gittigini gordum. Esime soyledim bisey olmaz dedi gecistirdi =/

ben gayet iyiyim, enerji doluyum, pozitif düşüncelerle doldurdum tüm benliğimi. Çok iyi geldi. tavsiye ediyorum herkese. Stress yokkkkk!!!

Sen nasılsın canım ?Keyifler yerindedir umarım.

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşalllah o zaman canm ...
bende iyiyim şükür dün karın ağrım çoktu..şimdilik bugün ağrı yok ama
birazcık bulantım var ilk defa onu da düşünmemeye çalışıyorum psikolojik deyip geçiştirmeye çalışıyorum :55:
((aferim bana )):1::1:

Arkadaşlar korkmayın, ben ocak ayı annişlerindenim bende herşeyden tedirgin biri olarak sizleri anladığımdam yazmak istedim güzell annişlerr.

Bebeğin kalp atışlarını çok dinlemek doppler olayından ötürü gerçekten bebeğe zarar veriyoo. Ama vajinadan kontrol. Zarar vermiyo tabiki ultrasona girmesek ama sağlığını ilk 9 hafta böyle izleyebiliriz. örneğin siz lekelenmeyi farketmiyebilirsiniz ama ultrason da çok net oalrak görülüyo.

çok heyecana kapılıp kalp atışı iç,in doktorlarınıza baskı yapmayım ben 11 haftalığım henüz herhalde 2 kez oda 3 sn cik dinledim bebişimin kalp atışını dr um da istemiyo bende. O sağlıklı olsunda.

Tabiii hepimizin melekleriii... öpüyorum meleklerinizi kolay gelsinn.

Tşkler canım, verdiğin bilgiler için...

[bu korkuları sadece ben yaşamadığım için bazen seviniyorum resmen:))bu arada ben henuz dr a hiç gitmedim..14 temmuzda gidicem dr'um daha onceden gelmene gerek yok kalp atışlarını zaten goremeyiz dedi..bazen acaba hamile değilmiyimdir diye bile düşünüyorum..çunku sadece bu evde yapılan testlerden yaptım..daha erkene de randevu alamadım..acaba başka bi dr 'a bi seferlik gorunsem mi siz ne düşünüyorsunuz kızlar sizce ne yapmalıyım.2 hafta bi yanım bekle diyor bi yanım başka bi dr a git diyor..[/QUOTE]

Canım ben evde test yaptığımda hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktoruma gitmiştim ve keseyi görmüştük...Bence çok beklemene gerek yok biran önce git, tahlil falan yaptırır ihtiyacın olan vitamin ve folik asiti verir..Benim fikrim bu :49:

Hepinize günaydın kızlaaaaarrrr

ben de bursalıyımm...

Benim dr. yolculuk anlamında yakın yerlere gidebilirsin dedi, denize girebilirsin ama denizden çıktğın gibi altını değiştirmelisin, ıslak bikini altıyla oturmamalısın dedi.

bakalım bende temmuzun 4 ünde izine çıkacağım, çok daralırsan doktorun dediği şekilde girerim diyorum denize.

Bizde önümüzdeki hafta tatile çıkıcaz ve 9 saat falan yolculuk yapıcam, acaba bebeğime bir zararı olur mu :26: C.tesi kontorele gittiğimde yolculuğu ve denize girip giremiyeceğimi doktoruma sorayım, umarım bir zararı yoktur çünkü burda çok sıkıldım artık gitmek istiyorum :14: Tşkler canım bu konuyu bana hatırlattığın için..

teyzecikler günaydınnnnn:42::42::42:

Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:

Canım benim bildiğim kadarıyla bir zararı yok ama doktorun zaten senin için en doğru olan yöntemi kullanacaktır...

Gunaydın arkadaşlar:))ben hamilelikle alakalı hiç bir belirti yaşamıyorum henuz ama endişelerimi atamıyorum bir turlu..dun gece işten eve gittim gene ağladım eşimde surekli telkin etmeye çalışıyor beni...umarım bu donemi çabuk atlatırım.bu endişeler 9 ay surmez inşallah..yoksa ne yapcam bilmiyorum..belki size garip gelicek ama hamileliğin son aylarından korkuyorum..ya kımıldayamazsam yürüyemezsem kocaman bi karnım olcamm içimde bir canlı olcak..sizin bu tarz endişeleriniz oluyor mu acaba

Canım bende hergün nerdeyse ağlıyorum, sürekli aklımda ya bebeğime birşey olursa korkusu var bunu bir türlü aklımdan çıkarıp atamıyorum..Şuan 9+2 riskli haftalar yavaş yavaş geride bırakıyorum ama şimdi de aklıma yaptıracak olduğum 2'li test 3' lü test sonuçları geliyor, sağlıklı olmazsa diye çok korkuyorum...Sürekli dua ederek kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o da bir yere kadar..

bende bebişimi ve kalp atışlarını gördüm:nazar:

Tebrikleeerrr :71::71: Çok sevindim canımm :emir_bebek::nazar:

günaydın minnoşların annesii....sizler nasılsınız :54:
malum sana çoğul konuşmak gerekiyo :49::49:

sağol canım, iyiyiz çok şükür bir yaramazlığımız yok şimdilik. anneleri buraya bakmaktan iş yapamıo :))

bir de ay sonu, maaşları yapmam lazım. başlıyım artıkk

Sen nasılsın, bebiş nasıll??:nazar:

mrb kızlar nasılsınız ben bugün biraz iyiyim gerci ben öğleden sonra fenaaşıyorum hava ısındıkca nefes alamıyorum izmir zaten cok nemli agır bi havası var hamilelikte hiç cekilmiyor alıp basımı bi köye daga bayıra ormana gitmek istiyorum sakince uyumak serin serin offfffffffffffffffff ama calışıyorum :( dün iğrenc bi gece gecirdim nerdeyse dr gidecektm sürekli cıkardm şuan iyiyim ama halsizim cok hemde hayatımda hiç bu kadar halsiz bitkin olmamıştım..sizler nasılsınız

sağol canım, iyiyiz çok şükür bir yaramazlığımız yok şimdilik. anneleri buraya bakmaktan iş yapamıo :))

Sen ikizmi bekliyorsun:))çoğul konuşmak gerekiyor denilmişte:))

:nazar::nazar: maşallah o zaman minnoşlara akıllı olcaklar...
bende iyiyim fazla bi şikayetim yok şükür..bugün biraz hafif bulanır gibi oldum ama düşünmüyom..en büyük yardımcım erik...

Canım bende hergün nerdeyse ağlıyorum, sürekli aklımda ya bebeğime birşey olursa korkusu var bunu bir türlü aklımdan çıkarıp atamıyorum..Şuan 9+2 riskli haftalar yavaş yavaş geride bırakıyorum ama şimdi de aklıma yaptıracak olduğum 2'li test 3' lü test sonuçları geliyor, sağlıklı olmazsa diye çok korkuyorum...Sürekli dua ederek kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o da bir yere kadar..

eylulcum sen ağlıyorsun bebeğine bişey olmasından korkuyorsun..ben ağlıyorum bana bişey olur diye:((ben kotu bi annemi olurum acaba diye bile düşünmeye başladım..sadece ağrım olurmu midem bulanırmı çok acı çekermiyim ya kotu bi hamilelik geçirirsem gibi endişelerden ağlıyorum:((amaişe gelip sizleri okudukça bu fikre alışmaya başladım..daha zor hamilelik geçirenleri okudukça da halime şukretmem gerektiğini anlıyorum ama akşma eve gidince başlıyorum zırlamaya daha bi hafta olmadı oğreneli,sanırım bu fikre zor alışılıyor anlamadım:))

ARKADAŞLAR LÜTFEN ENDİŞELERİ BIRAKALIM..
UNUTMAYIN ŞU ANDA YAŞADIĞIMIZ BÜTÜN STRESLER SIKINTILAR BEBEĞİMİZE YANSIYOR...
GELECEKLE İLGİLİ KAYGILARIMIZ YÜZÜNDEN BUGÜNÜMÜZÜ STRES İÇİNDE YAŞAMAYALIM...
TEK YAPACAĞIMIZ BOL BOL DUA ETMEK VE POZİTİF DÜŞÜNMEK, OLUMLU DÜŞÜNMEK...
BIRAKALIM GELECEK TASALARINI, RABBİME DUA EDİP RAHAT BİR GEBELİK SÜRECİ YAŞAYALIM...:nazar:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizler ne iş yapıyosunuz
sanırım çoğu arkadaş çalışıyo...:102::102::102:

ben devlet dairesinde memurum muhasebeciyim bu kafayla hesap hiç cekilmiyor valla bi sıfır fazla koymuşum 90 000oynamış :))) anlıyacagınız nanay gülüm nanay yedim ayvayı halsizim uyumak istiyorum dygbl muhasebeciymş bende maaşları hazırlıyorum :)

Back
X