2012 Şubat Anneleri

Gunaydın Bagnur. Herkes yasamıyor sanırım.
Mesela benım de mıde bulantım ve bas donmelerım yok.
Ama kasıklarım, ozellıkle sol tarafım cok agrıyor, dayanamıyorum neredeyse.
Evet, bende korkuyorum.
Cırkınlesmekten, kendımı tasıyamamaktan, esımın benı begenmemesınden :14:
[/QUOTE]

bu korkuları sadece ben yaşamadığım için bazen seviniyorum resmen:))bu arada ben henuz dr a hiç gitmedim..14 temmuzda gidicem dr'um daha onceden gelmene gerek yok kalp atışlarını zaten goremeyiz dedi..bazen acaba hamile değilmiyimdir diye bile düşünüyorum..çunku sadece bu evde yapılan testlerden yaptım..daha erkene de randevu alamadım..acaba başka bi dr 'a bi seferlik gorunsem mi siz ne düşünüyorsunuz kızlar sizce ne yapmalıyım.2 hafta bi yanım bekle diyor bi yanım başka bi dr a git diyor..

Canım bebeğim 5+3 günlük oldu bugün inşallah. 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef. Bu gebeliğimdede c.tesi günü dr kontrolümüzde keseyi göremedik. Önceleri çok yıprandım ama şimdi iyiyim gayet bebişimin iyi olduğunu ve benimle olduğunu düşünüyorum. Küçük old. için keseyi göremedik diye kendimi avutuyorum. Hiç bir ağrım yok,hafif göğüs sızlamaları haricinde. Birde dün gece sabaha kadar süren mide bulantısı.İlkti umarım son olur.

Senin bebişin ne kadarlık?

canım ilk bebeğin için çok üzüldüm..ama ne guzelki tekrar bir bebek bekliyorsun..benim hamileliğim de 5+3 seninle aynı:))inşallah bir daha rahatsızlık yaşamaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..sizler sayesine sizlerle konuşurken kendi endişelerimi unutuyorum:))iki gundur gerçekten bebeği olucak bir kadın gibi sevinebiliyorum..:)burayı okumaktan iş yapamıyorum..:))

Kendi pizza hamuru tarifim;
Yarım çay bardağı sütü hafif ısıtıyorum, sonra bir kaseye (küçük) bu sütü döküyorum, içine 1 yemek kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker ekleyip, bir iki kaşıkla çırpıp 15 dk. şişmeye bırakıyorum.
O sırada hamur yoğurma kabına 3 su bardağı un ekliyorum, ortasını havuz gibi açıp en ortaya 1 yumurta, 1 çay bardağı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı yoğurt, göz kararı tuz ekliyorum, sonra kenarda şişen sütümüzü de en ortaya döküp yoğuruyorum, sonradan azcık hamurun kıvamına göre un ekliyorum, 45 dkda üzerini kapatıp mayalanmasını bekliyorum.Ama sonrasında harika pizza hamuru oluyor yumuşacık.
Ama bunu gözüm kesmediği zamanlarda da ben de fırından ekmek hamuru alıyorum kolay oluyor
:1:

Tarifi çıktı aldım, hemen deniycem :)) kayınvalidem de çok güzel tutturur bu hamuru.

Bu mübarek gece hepimiz dua edelim, hem kendi bebeklerimize hem tüm bebeklere ...
Tek istediğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat kucaklamak....
Hayırlı kandiller herkese....

canım ilk bebeğin için çok üzüldüm..ama ne guzelki tekrar bir bebek bekliyorsun..benim hamileliğim de 5+3 seninle aynı:))inşallah bir daha rahatsızlık yaşamaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..sizler sayesine sizlerle konuşurken kendi endişelerimi unutuyorum:))iki gundur gerçekten bebeği olucak bir kadın gibi sevinebiliyorum..:)burayı okumaktan iş yapamıyorum..:))

aynen öyle bende bi çok işimi aksattım hep hamileliğimle , bebeğimle ilgili sohbetler edeyim istiyorum.

benim tek derdim bebeğimin iyi olması ve sorunsuz bi hamilelik süreci geçirmem. gerisi boş benim için çirkinleşmek hiç aklımın ucundan geçmedi bile.:emir_bebek: o sağlıkla gelsin herşeye değer.

Elbette oncelık bebegımın saglıkla gelmesı.
Ama arada merak edıyorum ıste, karnım sısınce nasıl olacagım dıye.

bu korkuları sadece ben yaşamadığım için bazen seviniyorum resmen:))bu arada ben henuz dr a hiç gitmedim..14 temmuzda gidicem dr'um daha onceden gelmene gerek yok kalp atışlarını zaten goremeyiz dedi..bazen acaba hamile değilmiyimdir diye bile düşünüyorum..çunku sadece bu evde yapılan testlerden yaptım..daha erkene de randevu alamadım..acaba başka bi dr 'a bi seferlik gorunsem mi siz ne düşünüyorsunuz kızlar sizce ne yapmalıyım.2 hafta bi yanım bekle diyor bi yanım başka bi dr a git diyor..

Kan testıne gıt ıstersen bı' kac haftalık oldugunu ogrenırsın.
Sonra kendı doktoruna da gıdersın.

Gunaydın guzel anneler.. :3:

Mirac kandiliniz mubarek olsun. Allah bu Mubarek gunde herkesin istegini yerine getirsin insallah.

Bugun kandıl oldugunu unutmusum :78:
Herkese hayrılı kandıller.
ınsallah bu mubarek gunde, dualarımız hayırla kabul olunur.

Bu arada benım kasıklarım cok agrıyor, bır de cok halsızım.
Butun bunlar normal mı?
Doktora gıtmem gerekır mı?
Agrımı kesmesı ıcın ılac alamam dımı?

Son düzenleme:
Butun bunlar normal mı?
Agrımı kesmesı ıcın ılac alamam dımı?[/COLOR][/I][/QUOTE]

Benim gastritim var mide ağrıları yanmaları çekiyorum ve dr um hemen ilaçları kesiyorsun dedi..malesef ilk zamanlar olduğu için ilaç vermiyorlar:(bi dr unu arasaydın..belki minoset ağrı kesici felan içebiliyorsundur..benim ağrım olmadığı için normalmi bilemiyorum ama bence arama şansın varsa dr unu bi telefon aç..belki gitmeni gerektiren bi durum değildir..

Butun bunlar normal mı?
Agrımı kesmesı ıcın ılac alamam dımı?[/COLOR][/I]

Benim gastritim var mide ağrıları yanmaları çekiyorum ve dr um hemen ilaçları kesiyorsun dedi..malesef ilk zamanlar olduğu için ilaç vermiyorlar:(bi dr unu arasaydın..belki minoset ağrı kesici felan içebiliyorsundur..benim ağrım olmadığı için normalmi bilemiyorum ama bence arama şansın varsa dr unu bi telefon aç..belki gitmeni gerektiren bi durum değildir..[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum. Ayrıca dr önermediği hiç bi ilacı almayın kızlar.

Elbette oncelık bebegımın saglıkla gelmesı.
Ama arada merak edıyorum ıste, karnım sısınce nasıl olacagım dıye.

Kan testıne gıt ıstersen bı' kac haftalık oldugunu ogrenırsın.
Sonra kendı doktoruna da gıdersın.

Bugun kandıl oldugunu unutmusum :78:
Herkese hayrılı kandıller.
ınsallah bu mubarek gunde, dualarımız hayırla kabul olunur.

Butun bunlar normal mı?
Agrımı kesmesı ıcın ılac alamam dımı?

Kasık agrın ve halsiz olman normal. 3-4 hafta sonra agrıların gecmeye baslar tamamen Allah'ın izniyle.
Suan adet olamadıgımız icin adet sancısı kasıgımıza vuruyor ve rahim genisledigi icin cekiyoruz bu sancıları.
Doktora gitmen gerekmez canım suan. Agrı kesici de almamaya calıs doktor vermedikce.
Bana saglıkocagındaki doktor minoset hamileler icin agrı kesici demisti ama zaten hafif bir ilac onu icim vucuduma sokana kadar bos yere kendi gecmesini beklerim daha iyi.

Benim gastritim var mide ağrıları yanmaları çekiyorum ve dr um hemen ilaçları kesiyorsun dedi..malesef ilk zamanlar olduğu için ilaç vermiyorlar:(bi dr unu arasaydın..belki minoset ağrı kesici felan içebiliyorsundur..benim ağrım olmadığı için normalmi bilemiyorum ama bence arama şansın varsa dr unu bi telefon aç..belki gitmeni gerektiren bi durum değildir..

Aradım sımdı canım.
Normal oldugunu, agrı kesıcı kullanmamam gerektıgını soyledı.
Dayanacagım artık, na'palım.
Aman bebegım bana tutunsun da, agrıya katlanırım ben.

Kasık agrın ve halsiz olman normal. 3-4 hafta sonra agrıların gecmeye baslar tamamen Allah'ın izniyle.
Suan adet olamadıgımız icin adet sancısı kasıgımıza vuruyor ve rahim genisledigi icin cekiyoruz bu sancıları.
Doktora gitmen gerekmez canım suan. Agrı kesici de almamaya calıs doktor vermedikce.
Bana saglıkocagındaki doktor minoset hamileler icin agrı kesici demisti ama zaten hafif bir ilac onu icim vucuduma sokana kadar bos yere kendi gecmesini beklerim daha iyi.

Tesekkur ederım canım ılgın ıcın.
Dayanamayıp, aradım doktorumu.
Allah razı olsun ondan da senden de, nazıkce yanıt verdı.
Normal dıyor oda, adet olmadıgım ıcın agrıdıgını soyledı senın gıbı.
Ve agrı kesıcı almamam gerektıgını.
Aman bebegım saglıklı olsun yeter kı, o saglıklı olsun ben 9 ay cekerım bu agrıyı.

Back
X