2012 Şubat Anneleri

Evet, Allahtan o var..Ay canım sağol 2 günlük çalışma ile inşallah geçer :27: Zaten direksiyon olsa korkmıcam ama iş ezber olunca pek güvenmiyom benimkine duymasın :))

Eferim kız :D Darısı bizimkilere :1:

Hep kardeşim ya da ablam olsun istemişimdir :D Hiç unutmam rahmetli babamla ben daha minnacıkken el ele tutuşup cami avlularına bakmaya giderdik bebek bırakmışlar mı diye :))) Hani filmlerde cami avlusuna bırakıyorlar ya ordan öğrenmişiz :D

ayy azoş gerçekmi yaa olmamışmı? kardeşin yoksa annen mi rahatsız falanmış..gerçekten doğrumu cami avlusu..üzüldüm şimdi yaa..baban ne iyi insanmış..bu arada sen nerelisin azo eşin benimki gibi samsunlu ama sen aslen nerelisin?:44:....ayy düşündümde seni babanla el ele küçüksün..çok duygusal bi hatıra..flim gibi...ama tekler çok kıymetli oluyo...ben en büyüğüm keşke benimde bi ablam olsaydı ama olmamış nasip...

inş geçerler sınavdan....benimki çalıştı biraz ama ..:30:

kızz cami avlusuna bebek bakmaya gidiceginizee, baba ben sokakta arkadaslarımla oynıcam cagırmadan gelmem diyeydin ya :27::27::27:

Ne işim var sokakta benim derdim kardeş aramak :)))

ayy azoş gerçekmi yaa olmamışmı? kardeşin yoksa annen mi rahatsız falanmış..gerçekten doğrumu cami avlusu..üzüldüm şimdi yaa..baban ne iyi insanmış..bu arada sen nerelisin azo eşin benimki gibi samsunlu ama sen aslen nerelisin?:44:....ayy düşündümde seni babanla el ele küçüksün..çok duygusal bi hatıra..flim gibi...ama tekler çok kıymetli oluyo...ben en büyüğüm keşke benimde bi ablam olsaydı ama olmamış nasip...

inş geçerler sınavdan....benimki çalıştı biraz ama ..:30:

Sağol canım evet babam çok iyiydi, kıyamazdı bana, annem bana bağırır ben ağlardım, babamda benle beraber ağlardı :) Ben aslen Zonguldaklıyım.
Annemin benden önce 3 ölü doğumu var, yani bebek son ay ölüyor karnında ve ölü bebeği ıkınarak doğurmak zorunda kalıyor, çok çekmiş evlat konusunda, ben ilaç tedavileriyle olmuşum..Toxoplasma demişler rahatsızlığına ama başka birşeyde olabilir.

Sağol canım evet babam çok iyiydi, kıyamazdı bana, annem bana bağırır ben ağlardım, babamda benle beraber ağlardı :) Ben aslen Zonguldaklıyım.
Annemin benden önce 3 ölü doğumu var, yani bebek son ay ölüyor karnında ve ölü bebeği ıkınarak doğurmak zorunda kalıyor, çok çekmiş evlat konusunda, ben ilaç tedavileriyle olmuşum..Toxoplasma demişler rahatsızlığına ama başka birşeyde olabilir.

e tamam iştee öle yapsaydınn geri döndügünde kardesi evde bulurdunn:27::27::27::27::27:

Ben biraz nazlı biriyim canım gözümde azcık sulu.. ( Bu huyumu hiç sevmiyorum ama tutamıyorumda kendimi)
Gurbettede olunca dayanamıyorlar bana..
ama bende ablamın ilk hamile olduğunu öğrendiğimde hemen ona battaniye alıp götürmüştüm giderken..
Birde hamile tişörtü almıştım..
Sonra ki gittiğimdede bir bebe takımı aldım götürdüm..
Oda bana hamile kotlarından ikisini verdi bir dahakine iki tane daha veririm dedi..
Birde çok şükür onun durumu bizimkinden daha iyi gibi.. Eşide memur kendiside..
Benim eşim memur ama ben değilim.. İşten ayrılcam o nedenle.. Eee haliyle azcık sıkmak gerekcek..
Annem iki tane örgü battaniye örmüştü ilkini örerken ben daha hamile değildim hamile olduğumu öğrenince ikinciyide bnm adıma ördü ama ikinci azcık iki parmak büyük olmuş..Şimdi ablam aradı diyor büyük olanı ben alsam olur mu diyor bnm bebek kışı daha çok yaşıyacak hem daha büyük olcak sen fazla kullanmayacaksın kullansan dahi senin ki ufak olcak diyor..Dedim ben battaniyeyi görmedim bile farketmez..
Annem demiş Şimdi limon alınır küser..:37: İşte o kadar korkmuş bizimkiler benm alınganlığımdan..:P:37:
Rabbim kimseyede muhtaç etmesin ama..

seni sulu göz seni...alsın kız bişey olmaz sana yine yaparlar zaten..boşver bişey deme..keşke benimde dertleşcek gidip gelcek bi ablam olsaydıda evimdeki herşeyi alsaydı..yeterki beni anlayıp dinleseydi..öyle çok isterdimki:2:..kemerleri sıkıcaz artık.....eşlerimize çok iş düşüyo..bende çıkıyorum işten zaten..napalım herşeyin hayırlısı limonum....demek limon gibi sulu sulusun..:9:ağlama herşeyeeeee:57:

aayyyy azooo çok üzücü..düşünsene şimdi biz son aya kadar ne mutlu hazırlanıyoruz sonra bebeğimiz ölüyo bide onu doğurmak zorunda kalıyoruz.:14:.yaşadığın üzüntü nün yanında bide doğur..çok acıyaa....vallahi...iyi sen olmuşun..kimbilir ne sakınmışlardır seni,annen eli öpülesi kadın......allah rahmet eylesin senin babanda benim annannem gibiymiş...annem dövsün beni oda oturur benle ağlardı rahmetli...çok hakkı var bende nur içinde yatsınlar..yerleri dolmuyor ama napalım...takdir allahın...ihsan ismini dahada bi sevdim şimdi...:34:

ayyy one tree hill ii izleyenn var mııııı???? brooke un ikizlerii ,scottlarınn lydia sııı allah ımm cok güzell bebekler yahu nerden buluyorlarr bunlarııııı:52::52::52:

ahh kıyamamm:43: cok mu var ölü dogum.. allah ım korusun

3 tane..Benden sonra da düşüğü var 2 tane :(

aayyyy azooo çok üzücü..düşünsene şimdi biz son aya kadar ne mutlu hazırlanıyoruz sonra bebeğimiz ölüyo bide onu doğurmak zorunda kalıyoruz.:14:.yaşadığın üzüntü nün yanında bide doğur..çok acıyaa....vallahi...iyi sen olmuşun..kimbilir ne sakınmışlardır seni,annen eli öpülesi kadın......allah rahmet eylesin senin babanda benim annannem gibiymiş...annem dövsün beni oda oturur benle ağlardı rahmetli...çok hakkı var bende nur içinde yatsınlar..yerleri dolmuyor ama napalım...takdir allahın...ihsan ismini dahada bi sevdim şimdi...:34:

Evet canım çok üzücü, nasıl doğacağını bile bile hastaneye gitmek.
Allah razı olsun, hepsi tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsınlar inşallah.Bende korkuyorum aslında da pek çaktırmıyorum ırsi birşey midir diye, ama şimdi tıp ilerlerledi diye kendimi telkin ediyorum.
Bu arada bizimki çıkmış sınavdan :D İlkyardım ve trafikten geçerim de motor zorladı diyor :27:

seni sulu göz seni...alsın kız bişey olmaz sana yine yaparlar zaten..boşver bişey deme..keşke benimde dertleşcek gidip gelcek bi ablam olsaydıda evimdeki herşeyi alsaydı..yeterki beni anlayıp dinleseydi..öyle çok isterdimki:2:..kemerleri sıkıcaz artık.....eşlerimize çok iş düşüyo..bende çıkıyorum işten zaten..napalım herşeyin hayırlısı limonum....demek limon gibi sulu sulusun..:9:ağlama herşeyeeeee:57:

Bir şey demedim zaten cnm..
Farketmez dedim ikiside aynı zaten dedim ne önemi var..
Çeyiz paylaşımında az çekmediler ya benden ne yapsın gariplerim korkuyor:37:
Ayy keşke bırakabilsem bu gözü sululuğu..
Ulu orta her yerde ağlıyorum sonra.. Anneminde gözü sulu babamında..Ama benim kadar değiller tabiki ama ikiside gözü sulu olunca ben acayip bir şey olmuşum..
Kardeşim ve ablam bnm tam tersim:))
Evet dediğin gibi herşeyin hayırlısı cnm..

Bir şey demedim zaten cnm..
Farketmez dedim ikiside aynı zaten dedim ne önemi var..
Çeyiz paylaşımında az çekmediler ya benden ne yapsın gariplerim korkuyor:37:
Ayy keşke bırakabilsem bu gözü sululuğu..
Ulu orta her yerde ağlıyorum sonra.. Anneminde gözü sulu babamında..Ama benim kadar değiller tabiki ama ikiside gözü sulu olunca ben acayip bir şey olmuşum..
Kardeşim ve ablam bnm tam tersim:))
Evet dediğin gibi herşeyin hayırlısı cnm..

ne burcusun...:44:

Allah razı olsun, hepsi tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsınlar inşallah.Bende korkuyorum aslında da pek çaktırmıyorum ırsi birşey midir diye, ama şimdi tıp ilerlerledi diye kendimi telkin ediyorum.
Bu arada bizimki çıkmış sınavdan :D İlkyardım ve trafikten geçerim de motor zorladı diyor :27:

hadi bakalım..inş 70 alırsa en az geçer...ben bekliyorum hala benimkini...:50:

İyi düşünelim iyi olsun azelyam..

Motor mu ? Bence en kolayı motor..:37: Çünkü sadece ezber..İki üç sayfayı ezberle gir.. Hep aynı soru tarzı..Ama seninki çalışmamış kanımca..
Ben trafikten çok kormuştum ama hepsinden ilk girişte geçtim ama ehliyet cüzdanı bekliyor..:37: Süs yani..:P :17:

cnbc e ninn dizisi.. ben onu, two and half men i bide hot cleveland ı cok seviyorumm.. 2 bölüm yayınlanıyor tamamı 1 saat.. bide simpson lar tabee:27::27::27::27: amaa bunnarınn bebeikleri cok güzelllll

kız ben türkçeyi zor yazıyorum burda ..:70: o nasıl dizi öyle:70: allah seni ne etsin...

Son düzenleme:
hadi bakalım..inş 70 alırsa en az geçer...ben bekliyorum hala benimkini...:50:

Hadi bakalım inşallah alırlar..

İyi düşünelim iyi olsun azelyam..

Motor mu ? Bence en kolayı motor..:37: Çünkü sadece ezber..İki üç sayfayı ezberle gir.. Hep aynı soru tarzı..Ama seninki çalışmamış kanımca..
Ben trafikten çok kormuştum ama hepsinden ilk girişte geçtim ama ehliyet cüzdanı bekliyor..:37: Süs yani..:P :17:

Haklısın limonum..
Evet çalışmadı motora sadece sabah bakındı :D Kısmet bakalım, olmaıd bidaha girerler..Ben araba kullanmaya cesaret edemem, çok dikkatsizim normalde de, bi kere boş arazide bi araba sürdüm, aynaya felan hiç bakmadım o derece :D:D

Back
X