- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.961
off off herkes bişeyler alıyo yaa ben kendimi eksik hissediyorum yavvvv
Benim kızım da ne zaman tekmelese babası gelır gelmez susuyor hemen duruyor çok komık daha gecen hafta ılk kez duydu hıssettı tekmesını ,şimdi yine bir anda duruyor çok komık yaa,kocam da ''çocuğu mu doldurdun bana karşı şimdiden ''diyor.
Ben de hıcbırsey almaya daha baslamadım gec kalmaktan korkuyorum yaa...Saol canım alıntı ıle cevaplamayı bılıyorum ama 2-3 kısıye de aynı kutuda cevap wermek ıstıyorum ,böyle tek tek yazında sayfayı dolduruyorum hoslanmıyorum
Ewet yaa kız taş gibi çokmıs ben de Hadise'yi çok beğendim klipte daşş gibi ya maaşallah.
benimkide öyle valla anlamadım gitti neden durur tekmikcikleri yahuu
Kızlar bugün parmağımı arı ısırdı ya inanın çok acıdı acıması bir yana çok korktum varya aklım çıkıyodu . çünkü bikaç hafta önce eşimin teyzesinin eşini arı ısırmıştı ama boğaz kısmından ısırmıştı adam 15 dk sonra kolu uyuşmaya başlamış ve bayılmış hastanye götürmüşler ama adamın kalbi dürmuş allah a şükür ki şokla çalıştırmışlar sonrada yoğun bakıma aldışar adamı tam 4 gün uyuttular hatta dr herşeye hazırlıklı olun demiş .sonra uyandırdılar ama çok kötüydü ya ne şükürki dün çıkardılar hastaneden 15 gün yattı işten yakından yaşanınca daha korkutucu oluyorki allah a şükür beni parmağımdan ısırdı zonklaması dışında bide yanması iyi şimdi .
ben dicektimki benim bel ağrım oluyor kızlar ya sizde de varmı bide 3 boyutluya girdim allah a şükür bebişim iyi sağlığı allah ım sana şükürler olsun
bende çokluyu tarih ettim zatenalıntının yanındaki + kutucuğunu işaretleyip yazısını beğendiğin yani cevaplamak istediğin kişilerin yazısına o işareti koyup alıntıyla cevaplaya tıklican...
Benim kızım da ne zaman tekmelese babası gelır gelmez susuyor hemen duruyor çok komık daha gecen hafta ılk kez duydu hıssettı tekmesını ,şimdi yine bir anda duruyor çok komık yaa,kocam da ''çocuğu mu doldurdun bana karşı şimdiden ''diyor.
günaydın kızlar hepimize geçmiş olsun deprem büyük allah yardımcıları olsungünaydın kızlarrr
günayydın kızlaarrrrrrgün kötü yine. ölü sayısı artmıss.. ölen bişi degil sag olup yardım bekleyenlere allah dayanma gücü versin
bugün dr randevumuz varrr... bebegimi görücemm sonundaaseker yüklemesi de var:26::26: bakalım ne kadar agırlasmıss boyu ne kadar olmus
bu arada muhtesem yüzyıl da genelde savass sahnelerinde gösterilen bismişah allah diye bir müzik var.. izleyenler duymustur.. benn dün kalender celebinin son bölümdekii görüntüsünü dinledim cok severek. sonra da bismişah allah ı actım.. sonra yine meraktan bismişah ın anlamına baktım.. cemevlerinde bismillahirrahmanirrahim yerine bismişah deniyormus.. sah ile bitemsi demek de dogal olarak hz. ali nin adıyla anlamına geliyormuss.. kimisi sonuna allah allahh geldigi içinn bismillahla aynı anlama gelir desedee cogunluk bunu kabul etmiyor dogal olarak.. müzikk cok hoss sahsımca ama osmanlı devletinde yeniceri duası olarak savas sahnelerinde bilhassa kullanılmasını aklım almadı acıkcası:44::44:
:18:Arkadaşlar özellikle kız anneleri bu karınca yumurtası yağı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bebek 40 günlük oluncaya dek hergün ve 40 günden sonra belirli aralıklarla ayda 4-5 kez mesela banyodan sonra devam edilince karınca yağı sürülen yerlerinde ileride kıl tüy olmuyormuş.Yapsam mı diye düşünüyorum. İlerde ne çok dua eder kızlarımız bize düşünsenize. Sizin yorumlarınız neler ve bu konuda duyduklarınız varsa paylaşalım kızlar. Belki başka uygulama yöntemleri bilen vardır aramızda. :18::18:
kızlar sabah hapşırdım karnıma acayip bir ağrı girdi
kahvaltı falan ettim daha da hareket etmedi
bişey olabilir mi yaa korkmaya başladım
günaydın kızlar hepimize geçmiş olsun deprem büyük allah yardımcıları olsun
günaydın cnm rabbim hepsinin yardımcısı olsun onu bende anlamadım yani tüm bildirimlerden sonra birde aleviliğin osmanlı zamanına değinmişler normalde ibadetlerini bilmediğim için izlerken garibime gitti herşeyi anlatıyolar kendilerince işte taklum
yoktur cnmm bişi insallah.. bekle bakalım biraz daha.. ben hastayken o kadar cok hapsırdım kii bebek agzımdan cıkcakk didiydimmbişi olmamıstır allah ın izniylee.. daha gün erkenn oynasmaya baslar birazdann
canım bende normalde çok hapşırırım işim faturalarla olduğu için sürekli hapşırır durumdayım
ama bu sefer karnım çok acıdı masaya kafamı koymuştum karnım iki büklümdü ondan mıdır nedir bilmiyorum
inşallah birşey yoktur
canım bende normalde çok hapşırırım işim faturalarla olduğu için sürekli hapşırır durumdayım
ama bu sefer karnım çok acıdı masaya kafamı koymuştum karnım iki büklümdü ondan mıdır nedir bilmiyorum
inşallah birşey yoktur
günaydın kızlarrr
günaydın balım.. yok bu deginme degill. bence yapımcılar farkında degil.. cünkü dizi basladıgından beri her savas sahnesinde o müzigi duyuyoruz.. müzik cokk güzel hakikatten amaa hz ali nin adıyla demekk madem o zaman yeri savas sahnesi degil. onlar hz ali içn savasmıyorlar sonucta accık dikkat etmek lazım.. neyse susalımm simdi dini konu derler ban falan yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?