- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.201
bayrama daha vardı niyekü
benimki görmesin bunu hemen alalım der.....
Müsade senin şekercan. Gene gel. :)
Evet sırada 0-3 ay kıyafet listemiz var. Sanırım burda çok eksik bulacaksınız.;
4 iç zıbın
2 dış zıbın (alt, üst ayrı)
4 çorap
6 tulum (1’i kadife, diğerleri penye)
1 kolsuz body
2 uzun kollu çıtçıtlı body
1 yarım kollu body
4 şapka
5 önlük
4 eldiven
2 patik
1 külotlu çorap
1 pijama (üst önden düğmeli, alt patiksiz)
1 penye ve 1 örme yelek
Daha neler almalıyım acaba? :26:
Müsade senin şekercan. Gene gel. :)
Evet sırada 0-3 ay kıyafet listemiz var. Sanırım burda çok eksik bulacaksınız.;
4 iç zıbın
2 dış zıbın (alt, üst ayrı)
4 çorap
6 tulum (1’i kadife, diğerleri penye)
1 kolsuz body
2 uzun kollu çıtçıtlı body
1 yarım kollu body
4 şapka
5 önlük
4 eldiven
2 patik
1 külotlu çorap
1 pijama (üst önden düğmeli, alt patiksiz)
1 penye ve 1 örme yelek
Daha neler almalıyım acaba? :26:
Çorap az geldi öncelikle..Çıtçıtlı uzun kollu badilerden 5-10 tane al derim..
Eğer hediye getircek çevren çok ise tulum konusunu abartmana gerek yok ama en azından 10u tamamlamalı bence..
Alt üst takımlardan da alabilirsin 5 uzun kollu badi ve 5 alt gibi...
:18:Arkadaşlar özellikle kız anneleri bu karınca yumurtası yağı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bebek 40 günlük oluncaya dek hergün ve 40 günden sonra belirli aralıklarla ayda 4-5 kez mesela banyodan sonra devam edilince karınca yağı sürülen yerlerinde ileride kıl tüy olmuyormuş.Yapsam mı diye düşünüyorum. İlerde ne çok dua eder kızlarımız bize düşünsenize. Sizin yorumlarınız neler ve bu konuda duyduklarınız varsa paylaşalım kızlar. Belki başka uygulama yöntemleri bilen vardır aramızda. :18::18:
Eğer hediye getircek çevren çok ise tulum konusunu abartmana gerek yok ama en azından 10u tamamlamalı bence..
anammmmmm ben bunu alıyorummmmmm.... alayım mı? alın deyın. alayım be hadi...
Galatasaray Baby Nevresim Takımı
anam ilk defa galatasaraylı bişeyi beğendim... bu arada babamız beşiktaşlı ama aslan oğlumu üstünde kuşun, serçenin olduğu bi nevresimde yatıramam. hıh hıh hıh...
bir iki tane önlük al mama verirsen lazım olur..kalın battaniyesi yokmu oda lazım hastaneden çıkarken..puset aldınmı?:44:
Bu konuda bu kadar kısıden fıkrı olan tek kısı ecrın mı acaba???
anam ilk defa galatasaraylı bişeyi beğendim... bu arada babamız beşiktaşlı ama aslan oğlumu üstünde kuşun, serçenin olduğu bi nevresimde yatıramam. hıh hıh hıh...
içimden fırladı sana karşı bu öpüş isteği birden. böyle aniden fırladı ama. birden. ansızın.
yok yalnız degilm allah tann görümcem gelcekarkadas hiç doymuyrum ki masallahhh..ultrasondaa uyanıkk olsunda sonra istedigi kadarr uyuyabilirr..
Al al çok beğendim :)
Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... yarında dısarıda islerim var, carsamba doktor randevusu... bööle iste..
ben bundan da istiyorummmmmmmmm
al ben de sana fırlatıyourm ansızın sinsice
valla ben yeni doğmuş fareyi kızın orasına burasını sürünce kılsız tüysüz olur diye biliyorum ama. karınca yumurta yağı bana alakasız geldi. çünkü bi ara bu moda olduğunda bunu kullanan çok arkadaş tanıyorum kıllar bana mısın demedi.
valla kendimden biliyorum ki, en kısa çözüm laser epılasyon. aylardır oramı buramı aldığım yok. mis gibi mis. yaptırın kurtulun.
ha boyle kocakarı inanışlarından sadece bebeğin banyo suyuna tuz olayını yapacam ben. çünkü annem 3 kardeşin banyo sularına hep tuz dökermiş ve biz 3 kardeş terlemeyiz. ve kokmayız da. ehehehehe
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... yarında dısarıda islerim var, carsamba doktor randevusu... bööle iste..
bende badileri kilotlu çorabı ve pijamaları çoğalt
çünkü ilk başlarda çocuğun çişi çok geçiyor
ve unutmayın kış her dakika koca makina çalıştırılmıyor
ve hemende kurumuoyor ütülenmiyor
sen buna bakma simurganka. bu hatun bebek daha 3 aylıkken odasını almış kurmuş kişidir. hediye gelir hediye...
(bana boyle dıyolar bende almayı kestim)
ya kızlar ben daha yatağını almadım yaa çok geri kaldım..olan şeyleri şampuanı sabunu toz deterjanı iki yeleği var penye bi takım hastane çıkışı var ama pek yenidoğan değil, bi boy büyük.... ıslak mendili var penye havlusu var bitane,örgü bi battaniyesi var bitane,çorapları bayağı aldım,iç çıtçıtlı zıbını var 4 5 tane ama büyük boylarda yeni doğan değil,daha hiçbişeyi yok doğru düzgün..yatakmı alsam kıyafetmi? kafayı yiyeceğim...eşimde önce yatağı alalım diyo...:44: benimde siz ciciler ekleyince canım çekiyo valla zormuş .....
valla ben yeni doğmuş fareyi kızın orasına burasını sürünce kılsız tüysüz olur diye biliyorum ama. karınca yumurta yağı bana alakasız geldi. çünkü bi ara bu moda olduğunda bunu kullanan çok arkadaş tanıyorum kıllar bana mısın demedi.
valla kendimden biliyorum ki, en kısa çözüm laser epılasyon. aylardır oramı buramı aldığım yok. mis gibi mis. yaptırın kurtulun.
ha boyle kocakarı inanışlarından sadece bebeğin banyo suyuna tuz olayını yapacam ben. çünkü annem 3 kardeşin banyo sularına hep tuz dökermiş ve biz 3 kardeş terlemeyiz. ve kokmayız da. ehehehehe
sen buna bakma simurganka. bu hatun bebek daha 3 aylıkken odasını almış kurmuş kişidir. hediye gelir hediye...
(bana boyle dıyolar bende almayı kestim)
10 tane tulum mu?bir yaşına kadar alsa anca giyer
Hmmm ben de ayakları çabuk büyür, çok kısa sürede giyilmez olur diye 4 tane almıştım. O zaman biraz daha alayım...
Evet yaaa bu body olayını yazarken farkettim bayaaa eksik kalmış gibiyim bu konuda. Bir de tulum giydirince altına ne giydirmemiz lazım? Külotlu çorap mı? Birşey giydirmezsek üşür demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?