2012 Şubat Anneleri

bayrama daha vardı niyekü

içimden fırladı sana karşı bu öpüş isteği birden. böyle aniden fırladı ama. birden. ansızın.

benimki görmesin bunu hemen alalım der.....

al kız al. güzelmiş bu. valla ben beğendim. akşam oylamaya sunucam. eğer istemezsen almam ama senin futbolla alakan yok, bak hem elimi çabuk tutmalıyım amcası oğlumu fenerli yapmak için elinden geli yapacak diyecem.

eşim de bi beşiktaşlı olarak (gerçi şu an takımdan birilerini sorsam hala metin, feyyaz vardı der) elbette galatasaraylı olmasını seçecek.

Çorap az geldi öncelikle..Çıtçıtlı uzun kollu badilerden 5-10 tane al derim..
Eğer hediye getircek çevren çok ise tulum konusunu abartmana gerek yok ama en azından 10u tamamlamalı bence..
Alt üst takımlardan da alabilirsin 5 uzun kollu badi ve 5 alt gibi...

bende badileri kilotlu çorabı ve pijamaları çoğalt
çünkü ilk başlarda çocuğun çişi çok geçiyor
ve unutmayın kış her dakika koca makina çalıştırılmıyor
ve hemende kurumuoyor ütülenmiyor

sen buna bakma simurganka. bu hatun bebek daha 3 aylıkken odasını almış kurmuş kişidir. hediye gelir hediye...

(bana boyle dıyolar bende almayı kestim)

ya kızlar ben daha yatağını almadım yaa çok geri kaldım..olan şeyleri şampuanı sabunu toz deterjanı iki yeleği var penye bi takım hastane çıkışı var ama pek yenidoğan değil, bi boy büyük.... ıslak mendili var penye havlusu var bitane,örgü bi battaniyesi var bitane,çorapları bayağı aldım,iç çıtçıtlı zıbını var 4 5 tane ama büyük boylarda yeni doğan değil,daha hiçbişeyi yok doğru düzgün..yatakmı alsam kıyafetmi? kafayı yiyeceğim...eşimde önce yatağı alalım diyo...:44: benimde siz ciciler ekleyince canım çekiyo valla zormuş .....

selam hatunlarr...geceleri kızımın tekmelerinden pek uyuyamadığım için sabah uyuyorum artıkkk...gece kuşu pamukum benimmm..artık acayipte güçlü atıo dışardan belli oluoo gece konuşarak onu uyumaya ikna edioum resmenn görseniz gülersiniz halimeee ana kucağının markasını ve fiyatını soranlar olmuş..chicco polly swing up fiyatı 350 tl ydi ben indirimden 290 a aldım

Bu konuda bu kadar kısıden fıkrı olan tek kısı ecrın mı acaba???

10 tane tulum mu? bir yaşına kadar alsa anca giyer

Al al çok beğendim :)

bir iki tane önlük al mama verirsen lazım olur..kalın battaniyesi yokmu oda lazım hastaneden çıkarken..puset aldınmı?:44:

Yazmamışım mı listeye. 1 tane var. O da eşimin bebekliğinden kalma. Rahmetli annesi saklamış da. Puset ve bebek arabasını da eşimin kardeşleri alacak. Yani henüz alınmadı o da...

Hmmm ben de ayakları çabuk büyür, çok kısa sürede giyilmez olur diye 4 tane almıştım. O zaman biraz daha alayım...
Evet yaaa bu body olayını yazarken farkettim bayaaa eksik kalmış gibiyim bu konuda. Bir de tulum giydirince altına ne giydirmemiz lazım? Külotlu çorap mı? Birşey giydirmezsek üşür demi?

Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... yarında dısarıda islerim var, carsamba doktor randevusu... bööle iste..

benim komşumun kızı aldı bu yağdan bi dünya para verdi hiçbir faydasını görmedi..yeni doğmuş bi bebeğe sürmek ne kadar doğru bilmiyorum duydum ama..sonra tv ye çıktı bu yağ....hiç yararı yok diyen çok..ama sen bilirsin cnm...

ben bundan da istiyorummmmmmmmm

içimden fırladı sana karşı bu öpüş isteği birden. böyle aniden fırladı ama. birden. ansızın.

al ben de sana fırlatıyourm ansızın sinsice

valla ben yeni doğmuş fareyi kızın orasına burasını sürünce kılsız tüysüz olur diye biliyorum ama. karınca yumurta yağı bana alakasız geldi. çünkü bi ara bu moda olduğunda bunu kullanan çok arkadaş tanıyorum kıllar bana mısın demedi.

valla kendimden biliyorum ki, en kısa çözüm laser epılasyon. aylardır oramı buramı aldığım yok. mis gibi mis. yaptırın kurtulun.

ha boyle kocakarı inanışlarından sadece bebeğin banyo suyuna tuz olayını yapacam ben. çünkü annem 3 kardeşin banyo sularına hep tuz dökermiş ve biz 3 kardeş terlemeyiz. ve kokmayız da. ehehehehe

yok yalnız degilm allah tann görümcem gelcek arkadas hiç doymuyrum ki masallahhh..ultrasondaa uyanıkk olsunda sonra istedigi kadarr uyuyabilirr..

Nasıl geçti şeker yüklemen ecrinn bebeğin ne yapıyordu,ultrasonda görebıldın mı?Şeker sonucun cıktı mı?Sen de atlattın ,darısı basımıza walla..

Al al çok beğendim :)

bende beğendim valla. alıcam evet. ohhhh canıma da değsinnnnn ohhh...

selam bebişim. hoşgeldin. sana da öpucuk attım burdan... mucukssssssss. oehh

ben bundan da istiyorummmmmmmmm

al ben de sana fırlatıyourm ansızın sinsice

al kız al. hepimizin oğluşlarına yakışır bu... aslan parçalarımız bizim. aldım öpücüğünü bebişim. bilmukabele

Yani yeni doğmuş fareyi hem bulamam hem süremem ,ama bunu sürmek istiyordum en azından kol altına ya da bacağına sürerim diyorum ama kararsız kaldım.Tuzu da senden duydum ne kadar zaman banyosuna tuz koyacagım,ne kadar koymam lazım?İyi fikirmiş gerçekten.Peki sen nerde lazer yaptırdın?

Selam canım.Randevuna az kalmış, hadi hayırlı haberler inşallah...

Al babuş al ben beğendim....Çok minnoş bişeymiş.

Tatlım, tulumların içine külotlu çorap mı giydiricez? Üstüne de body. Onların üstüne tulum ve onun da üstüne yelek mi? Nasıl olacak? Bu arada teşekkür ederim, önerilerinizin hepsini not alıyorum. :)

sen buna bakma simurganka. bu hatun bebek daha 3 aylıkken odasını almış kurmuş kişidir. hediye gelir hediye...

Valla ben hediye beklemek istemiyorum, sonra alan olmaz hayal kırıklığı yaşarım diye, annemler dahil kimseden bişicik beklemiyom. O yüzden kendim alacağım.. :) Bu arada tez canlı işte Azoş, ne yapsın. En iyisini yapıyo bence :)

Tatlım stres yapma bence yetişir Allah'ın izniyle. Benim bir sağlık sorunum var da, şimdi hallettim hallettim, yoksa son 2 ay hiçbirşey yapabileceğime inanmıyorum Allah korusun tabi de...

Valla hiçbir fikrim yok.

Pikepolatcııııım, nasılsın canıııım? Sıkma lütfen canını. Bebeğini düşün. İnan ben aylardır ne doğru düzgün haber izliyorum ne gazete okuyorum. Birkaç kez yaptım o hatayı; sinirden, ağlamaktan beynim döndü. Uzak duruyorum...

Beni bildiğin tuzlamışlar hacı.
Banyo suyuna tuz dökmek filan değil, bildiğin salamuraya yatırmışlar
Ben de hiç akmam kokmam maşallah

Yıh yıh ama şimdi rahatladım

10 tane tulum mu? bir yaşına kadar alsa anca giyer

Niye ayda 1 mi değiştircen çocuğun tulumunu

Ayaklar konusunda haklısın, ama hergüne 1 kıyafet olarak düşün derim, hem oyelkenin dediği gibi her an yıka kurut kış ayında zor olacak..
Ayakları artık olmayan tulumları patik yerlerinden kesip dikebilirsin..Daha uzun vadede kullanılabilir sanırım böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…