- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.221
al kız al. hepimizin oğluşlarına yakışır bu... aslan parçalarımız bizim. aldım öpücüğünü bebişim. bilmukabele
Yıh yıh ama şimdi rahatladım
Niye ayda 1 mi değiştircen çocuğun tulumunu
Ayaklar konusunda haklısın, ama hergüne 1 kıyafet olarak düşün derim, hem oyelkenin dediği gibi her an yıka kurut kış ayında zor olacak..
Ayakları artık olmayan tulumları patik yerlerinden kesip dikebilirsin..Daha uzun vadede kullanılabilir sanırım böylece.
Allahtan benim eşim Galatasaraylı
valla ben yeni doğmuş fareyi kızın orasına burasını sürünce kılsız tüysüz olur diye biliyorum ama. karınca yumurta yağı bana alakasız geldi. çünkü bi ara bu moda olduğunda bunu kullanan çok arkadaş tanıyorum kıllar bana mısın demedi.
valla kendimden biliyorum ki, en kısa çözüm laser epılasyon. aylardır oramı buramı aldığım yok. mis gibi mis. yaptırın kurtulun.
ha boyle kocakarı inanışlarından sadece bebeğin banyo suyuna tuz olayını yapacam ben. çünkü annem 3 kardeşin banyo sularına hep tuz dökermiş ve biz 3 kardeş terlemeyiz. ve kokmayız da. ehehehehe
ayy şimdi kaynanam aradı eşimi samsundan.....teli ben açtım..ee nasılsın falan dedim sesi buz gibi...bişeyde yok aramızda ama..bana demiyo hiç çarşıya gittim gezmeye diye..eşime verdim neyse teli demiş benim için bayramda onu köye getirmiceksen hiç köye gelme...amacı ney çok iyi biliyorum..alcak beni yanına kapı kapı komşularını gezdircek bayramıda bahane edip..hava atcak gelinim hamile diye....insan bi sorar telde bebek nasıl nasıl gidiyo hamileliğin diye..hem karnım burnumda ne işim var köyde..işten çıkarılıyorum zaten bayrama kalmadan..köye gitmek zaten en az 500 tl masraf demek ben daha oğlumun yatağını alamamışım..millet kendi derdinde...çok kolay geliyo herşey....sinir oldum yaa...eşimede bunu deyince bana kızıyo..doğru söyleyene dokuz köyden kovarlar.....zaten...
Yani yeni doğmuş fareyi hem bulamam hem süremem ,ama bunu sürmek istiyordum en azından kol altına ya da bacağına sürerim diyorum ama kararsız kaldım.Tuzu da senden duydum ne kadar zaman banyosuna tuz koyacagım,ne kadar koymam lazım?İyi fikirmiş gerçekten.Peki sen nerde lazer yaptırdın?
Al babuş al ben beğendim....Çok minnoş bişeymiş.
Beni bildiğin tuzlamışlar hacı.
Banyo suyuna tuz dökmek filan değil, bildiğin salamuraya yatırmışlar
Ben de hiç akmam kokmam maşallah
Yıh yıh ama şimdi rahatladım
Niye ayda 1 mi değiştircen çocuğun tulumunu
Ayaklar konusunda haklısın, ama hergüne 1 kıyafet olarak düşün derim, hem oyelkenin dediği gibi her an yıka kurut kış ayında zor olacak..
Ayakları artık olmayan tulumları patik yerlerinden kesip dikebilirsin..Daha uzun vadede kullanılabilir sanırım böylece.
ben galatasaraylıyım eşim fenerli o yüzden hiç böyle şeylere bulaşmamayım diyorum yoksa o benden baskın çıkacak benn en iyisi abidik kubidik şeyler alayım oluma bebek gibi büyüyünce nasılsa babası onu yoldan çıkarcakfenerli yapcak napalım bare küçükken bulaştırmasın
benimkide öyle bende gslıyızz......ben bu sene ordusporu tutuyorum..orduluyum çünkü....
kızlar unutmadan oluşumun odasını aldık dün praktikerden JUNOR BEBEK ODASI TAKIMI KARYOLA-FONYER-GARDIROP
380tl çok ucuz ve kalitelide içinin yatağınada 80tl verdim 70*130 mekan marka ve 50tl'de hediye çeki verdiler türkcell'lilere indirim var
ayy şimdi kaynanam aradı eşimi samsundan.....teli ben açtım..ee nasılsın falan dedim sesi buz gibi...bişeyde yok aramızda ama..bana demiyo hiç çarşıya gittim gezmeye diye..eşime verdim neyse teli demiş benim için bayramda onu köye getirmiceksen hiç köye gelme...amacı ney çok iyi biliyorum..alcak beni yanına kapı kapı komşularını gezdircek bayramıda bahane edip..hava atcak gelinim hamile diye....insan bi sorar telde bebek nasıl nasıl gidiyo hamileliğin diye..hem karnım burnumda ne işim var köyde..işten çıkarılıyorum zaten bayrama kalmadan..köye gitmek zaten en az 500 tl masraf demek ben daha oğlumun yatağını alamamışım..millet kendi derdinde...çok kolay geliyo herşey....sinir oldum yaa...eşimede bunu deyince bana kızıyo..doğru söyleyene dokuz köyden kovarlar.....zaten...
kız laf gelişi dedim onu 10 tane tulum olurmu bi aylık bebeğe..en fazla giyeceği yıkasan kurutsan 5 tane..çabuk büyüyorlar...sen aldıklarının çoğunu giydiremicen eğer bir aylık aldıysan hep...ama boy boy alırsan o başka
kızlar unutmadan oluşumun odasını aldık dün praktikerden JUNOR BEBEK ODASI TAKIMI KARYOLA-FONYER-GARDIROP
380tl çok ucuz ve kalitelide içinin yatağınada 80tl verdim 70*130 mekan marka ve 50tl'de hediye çeki verdiler türkcell'lilere indirim var
o zaman kaçırma hatun işte. 60 tl bi de.
ayy aman hiç bulaşma bence de fenerli giydirir sonra çocuktan soğuma
:13:
bu takım sunta mı mdf mi?
Güle güle kullanmak nasip olsun
dün akşam da benim kaynana geldi
annen nasıl ablan nasıl dedi
ben de hemen lafı sokuşturdum (çünkü kendisi şu ana kadar ne bişey aldı ne de sordu bişey lazım mı diye)
Napsınlarrr harıl harıl battaniye, yelek, hırka, patik falan yapmaya çalışıyolar dedim
demesin mi
aman şimdikiler kullanmıyo ki öyle şeyler
yooo niye kullanmıyım ablam da giydir di ben de giydircem dedim
sonra eşimin yeğeni gelmişti ufak
yenge kurban kescekmisiniz dedi
yok dedim (ben bayramda anladım)
sonra dediki ama erkek çocuklarına kurban kesililirmiş (bu arada bunu diyen 10 yaşında)
siz niye kesmiyorsunuz?
paramız yok canım
belki babanesi keser erkek torunu için dedim
ağzını açıp bi laf demedi ya
bi çeyrek alır gelir artık doğurunca onu da annemlere ayıp olmasın diye yapar kesin
dün akşam da benim kaynana geldi
annen nasıl ablan nasıl dedi
ben de hemen lafı sokuşturdum (çünkü kendisi şu ana kadar ne bişey aldı ne de sordu bişey lazım mı diye)
Napsınlarrr harıl harıl battaniye, yelek, hırka, patik falan yapmaya çalışıyolar dedim
demesin mi
aman şimdikiler kullanmıyo ki öyle şeyler
yooo niye kullanmıyım ablam da giydir di ben de giydircem dedim
sonra eşimin yeğeni gelmişti ufak
yenge kurban kescekmisiniz dedi
yok dedim (ben bayramda anladım)
sonra dediki ama erkek çocuklarına kurban kesililirmiş (bu arada bunu diyen 10 yaşında)
siz niye kesmiyorsunuz?
paramız yok canım
belki babanesi keser erkek torunu için dedim
ağzını açıp bi laf demedi ya
bi çeyrek alır gelir artık doğurunca onu da annemlere ayıp olmasın diye yapar kesin
İyi de 1 aylık ne alırsan al giydiremezsin 0-3 aylık alacaksın.Ben birkaç tulum hariç çoğunu 0-3 aldım..3-6larda var..Biz kuzumla çok gezeceğimiz için hepsini giydiririm, giydiremezsem arkamdan hamile kalan çok onlara veririm onlar giydirirler.
Güle güle kullanın inşallah canım ben beğendim,
Gözünaydın ayrıca bebişini görmüşsünParmakları pek anlamadım, normalde her insanın böyle irili ufaklı uzunlu kısalı değil mi ayak parmakları?
AhahhahahahaNeyse o kısmı geçiyorum. Gelelim tuz mevzuuuna; bunu duymuştum ama banyo suyuna dökmeyi değil de, Bblau'ya yapılan gibi salamura tuzlama olayını. Sanırım bu olay işe yarıyor. Ama nasıl yapıldığını bir iyice öğrenmek lazım. Sende yaşlı, büyük çoktur Gökçecim. Öğrensen de bize de anlatsan çok makbule geçer. :)
Alla alllaaaa ben de bu insanları anlamıyorum. Yahu insan bi sorar iyi misin yol gelebilecek durumda mısın falan diye. Ay çok garibime gidiyo böyle tavırlar yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?