- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.701
aynen dediğin gibi arabaya koymuşlar kendi fırını olan marketlerde sıcak çıkıyor çok güzel karfurunki canım çekti şimdi dolapta varda buzlu buzlu nasıl açıyım üşendim
kızlarrrrr geçerken gördüm
öncelikle selammmmm
hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz inş.
biri trabzon ve simidi mi dedi
her ikisinede bayılırımm
ahh ahh burnumda tütüyorrrr
Ya aslında bizim iş başı 8:30.
Ama biz şirket araçlarıyla işe geliyoruz. Yakın yerlerde oturanlar, yada güzergah üstünde olanlar toplaşıp geliyoruz.
Bizim aracı kullanan arkadaş da inanılmaz ehlikeyif.
Neler söyledik, neler dedik, uyardı üst yönetim ama sabah erken almıyor bizi.
Sabah geç çıkıyo,bi kahve dünyasına yada starbucksa uğrayıp kahvesini içiyor,sonra 3 kişiyi daha alıyor, e tuzlaya gelesiye saat oluyo 9:15 :26:
O da iyiymiş ya. Türk usulü , tam fıkra çıkar o adamdan.
Ya aslında bizim iş başı 8:30.
Ama biz şirket araçlarıyla işe geliyoruz. Yakın yerlerde oturanlar, yada güzergah üstünde olanlar toplaşıp geliyoruz.
Bizim aracı kullanan arkadaş da inanılmaz ehlikeyif.
Neler söyledik, neler dedik, uyardı üst yönetim ama sabah erken almıyor bizi.
Sabah geç çıkıyo,bi kahve dünyasına yada starbucksa uğrayıp kahvesini içiyor,sonra 3 kişiyi daha alıyor, e tuzlaya gelesiye saat oluyo 9:15 :26:
Ohhh götürrrr hadi yaklaşın artık kiloma yawBen 10 kilo aldıydım en son hani, dün yolda hassas kantar makinası gördüm dedim tartılayım...Cuma günü doktora gidicem ya alışayım şimdiden rakama dedim..
Neyse attım bi tl.yı baktım kilomao da ne 65 68 72 artıyor, 72de durdu Nasıl yani ya dedim, görüntüm öyle 12 kilo alacak kadar daha değişmedi dedim...İlk görmem gereken şeyi en son gördüm "makina arızalıdır" yazısı...Karınca duası gibi yazmışlar tabi suç bende değil Ama her bir zerrem terledi yani..
Haahhahahaha, vay anasını Gökçe hazırlıksız yakalanmışsın :)))) Olay güzel ama he
Amin canım...Bende senin gibi düşünmüştüm, Allah beni şanslı kullarından eyledi diye düşünüp ağlamıştım..
Ben uzun süredir istemiyorum mesela 3-4 senedir filan :))))
Ben direkt şöyle söylemeyi düşünüyorum: "X ben yarın saat 8de kan vercem, 9da burda olurum emi"
Şu sevimli surat ifadesini takınmayı da ihmal etmemem lazım
Ama ben 1,5 simitin üstüne bikaç dilim de pizza yedim.
Hamurişi yasak güya :26:
ohh ne güzel işte
hem size laf söyleyemezler o adam alıyor diye
hemde sizde bu sayede geç geliyorsunuz
ne güzel kız daha ne istiyorsun
ahahah kız varya demin bana seneler öncesinin bi evrağını arattırdı şef. faturalar bende olduğu için 1 saattır onu arıyorum. o nu masasına bırakırken aynen şöyle bi diyalog gectı aramızda.
- şef sizde şeker vardı di mi?
-- yok bende klestrol var
- aaaa ben şeker sanıyodum. ya bende de çıktı da geçen
- o gebeliktendir be kızım takma
- ya öyle de şef ilkini kaybedince insan pirpirikleniyor.. yarın bakalım 2. yüklemem var.
- haaa tamam bişi çıkmaz ama korkma.
olay budur :))) ınce yerden vurdum adamı...
babuş hiç yakıştıramadım. bızım evde senin krızın oluyo her akşam. illa canım bişiyler yemek istıyor eşim de ye yahu ne olucak dıyor. olur mu ya bizim bı babuş var acayip iradeli hiç yemiyo şekerı var onun da. ne guzel dıkkat edıyor kendıne dıyorum hep...
kırdınnn galbimiiiii
Malzemeler
6 adet yufka
250 gram margarin
İçi için:
Yarım kg yağsız kıyma
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
Yarım çay bardağı dolmalık fıstık
3 adet sivri biber
1 adet orta boy domates
Yarım limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz, karabiber, pulbiber
Üzerine:
2 adet yumurtanın sarısı
2 çorba kaşığı susam
Yapılışı
İç harç için sıvıyağı bir tavaya alın. İnce kıyılmış soğan ve dolmalık fıstığı ilave edip fıstıkların rengi dönene kadar kavurun. Kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. Daha sonra ince kıyılmış sivri biber, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, limon suyu, tuz, karabiber ve pulbiber ilave edin. Domates suyunu salıp, çekene kadar kavurmaya devam edin. En son ince kıyılmış maydanozu ekleyin ve 1-2 defa çevirip, ocağın altını kapatın. Ilınması için bir kenara alın. Margarini eritin ve ılınması için kenara alın. Yufkalardan birini düz bir zemine serin. Üzerine ılınmış margarin sürün. Kalan yufkalara margarin sürüp, ilk yağladığınız yufkanın üzerine yerleştirin. Daha sonra 6 kat yufkayı bir bıçak yardımıyla 12 eşit üçgen parçaya kesin. Her üçgenin geniş kısmına hazırladığınız kıymalı iç harçtan koyun ve sigara böreği şeklinde sarın. Yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Her birini ortadan uzunlamasına bıçakla keserek karnıyarık şekli verin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Eki Görüntüle 278865 simitlere bakarkene bunu buldum
Malzemeler
6 adet yufka
250 gram margarin
İçi için:
Yarım kg yağsız kıyma
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
3 adet sivri biber
1 adet orta boy domates
Yarım limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz, karabiber, pulbiber
Üzerine:
2 adet yumurtanın sarısı
2 çorba kaşığı susam
Yapılışı
İç harç için sıvıyağı bir tavaya alın. İnce kıyılmış soğan ve dolmalık fıstığı ilave edip fıstıkların rengi dönene kadar kavurun. Kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. Daha sonra ince kıyılmış sivri biber, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, limon suyu, tuz, karabiber ve pulbiber ilave edin. Domates suyunu salıp, çekene kadar kavurmaya devam edin. En son ince kıyılmış maydanozu ekleyin ve 1-2 defa çevirip, ocağın altını kapatın. Ilınması için bir kenara alın. Margarini eritin ve ılınması için kenara alın. Yufkalardan birini düz bir zemine serin. Üzerine ılınmış margarin sürün. Kalan yufkalara margarin sürüp, ilk yağladığınız yufkanın üzerine yerleştirin. Daha sonra 6 kat yufkayı bir bıçak yardımıyla 12 eşit üçgen parçaya kesin. Her üçgenin geniş kısmına hazırladığınız kıymalı iç harçtan koyun ve sigara böreği şeklinde sarın. Yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Her birini ortadan uzunlamasına bıçakla keserek karnıyarık şekli verin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Malzemeler
6 adet yufka
250 gram margarin
İçi için:
Yarım kg yağsız kıyma
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
3 adet sivri biber
1 adet orta boy domates
Yarım limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz, karabiber, pulbiber
Üzerine:
2 adet yumurtanın sarısı
2 çorba kaşığı susam
Yapılışı
kızım varya senin yatacak yerin yok. hayırsız bu ne be? bu ne ya?
tarif verdik yapın yiyin diye iyilikte yaramıyor size bende yapacam yarın öğlen çayına bana davetlisiniz O KADARRRRR
bilmem olur heralde denemek lazım yufkayla yapıldığı zaman 1 tanesiyle doyarsın 6 kat yufka varOyyyyy, şölen başlasın .
Çok başarılı bişeye benziyo.
Şeyle olmaz mı bu, milföy hamuruyla?
ben geliommm o zamannkek yapim bende sana bunun yanında da iyi gider hemm..olmamıı,severmisin muffin gibi olanlardann..
tarif verdik yapın yiyin diye iyilikte yaramıyor size bende yapacam yarın öğlen çayına bana davetlisiniz O KADARRRRR
ben geliommm o zamannkek yapim bende sana bunun yanında da iyi gider hemm..olmamıı,severmisin muffin gibi olanlardann..
anamm erken basladıınız bugunn...aksama bizdee karnıbahar varr.yapma laylamm cok ayıp oluyoobunları görr karnıbaharı yee olacak iş mii zaten bi ağırlık çöktü üstüme,kendimi 1 ton hissediyorum..uykum acılmıyoo yaa uyusam azcık gece ibibik kuşu gibin oturuyorum sonraa...
Oyyyyy, şölen başlasın….
Çok başarılı bişeye benziyo.
Şeyle olmaz mı bu, milföy hamuruyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?