2012 Şubat Anneleri

aynen dediğin gibi arabaya koymuşlar kendi fırını olan marketlerde sıcak çıkıyor çok güzel karfurunki canım çekti şimdi dolapta varda buzlu buzlu nasıl açıyım üşendim

Aç kız aç üşenme :))))

kızlarrrrr geçerken gördüm
öncelikle selammmmm
hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz inş.

biri trabzon ve simidi mi dedi
her ikisinede bayılırımm
ahh ahh burnumda tütüyorrrr

Benim de canım çekti iyi mi :26:

O da iyiymiş ya. Türk usulü , tam fıkra çıkar o adamdan.

ohh ne güzel işte
hem size laf söyleyemezler o adam alıyor diye
hemde sizde bu sayede geç geliyorsunuz
ne güzel kız daha ne istiyorsun

bebişim ben de geçen eltimde tartıldım. 45 çıktım kız...
bozuk o dediler hiçte bile gayette doğru dedim. o yüzden rahatım bu aralar...

ahahah kız varya demin bana seneler öncesinin bi evrağını arattırdı şef. faturalar bende olduğu için 1 saattır onu arıyorum. o nu masasına bırakırken aynen şöyle bi diyalog gectı aramızda.
- şef sizde şeker vardı di mi?
-- yok bende klestrol var
- aaaa ben şeker sanıyodum. ya bende de çıktı da geçen
- o gebeliktendir be kızım takma
- ya öyle de şef ilkini kaybedince insan pirpirikleniyor.. yarın bakalım 2. yüklemem var.
- haaa tamam bişi çıkmaz ama korkma.

olay budur :))) ınce yerden vurdum adamı...

Ama ben 1,5 simitin üstüne bikaç dilim de pizza yedim.
Hamurişi yasak güya :26:

babuş hiç yakıştıramadım. bızım evde senin krızın oluyo her akşam. illa canım bişiyler yemek istıyor eşim de ye yahu ne olucak dıyor. olur mu ya bizim bı babuş var acayip iradeli hiç yemiyo şekerı var onun da. ne guzel dıkkat edıyor kendıne dıyorum hep...

kırdınnn galbimiiiii

Malzemeler

6 adet yufka
250 gram margarin
İçi için:
Yarım kg yağsız kıyma
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
Yarım çay bardağı dolmalık fıstık
3 adet sivri biber
1 adet orta boy domates
Yarım limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz, karabiber, pulbiber
Üzerine:
2 adet yumurtanın sarısı
2 çorba kaşığı susam

Yapılışı
İç harç için sıvıyağı bir tavaya alın. İnce kıyılmış soğan ve dolmalık fıstığı ilave edip fıstıkların rengi dönene kadar kavurun. Kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. Daha sonra ince kıyılmış sivri biber, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, limon suyu, tuz, karabiber ve pulbiber ilave edin. Domates suyunu salıp, çekene kadar kavurmaya devam edin. En son ince kıyılmış maydanozu ekleyin ve 1-2 defa çevirip, ocağın altını kapatın. Ilınması için bir kenara alın. Margarini eritin ve ılınması için kenara alın. Yufkalardan birini düz bir zemine serin. Üzerine ılınmış margarin sürün. Kalan yufkalara margarin sürüp, ilk yağladığınız yufkanın üzerine yerleştirin. Daha sonra 6 kat yufkayı bir bıçak yardımıyla 12 eşit üçgen parçaya kesin. Her üçgenin geniş kısmına hazırladığınız kıymalı iç harçtan koyun ve sigara böreği şeklinde sarın. Yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Her birini ortadan uzunlamasına bıçakla keserek karnıyarık şekli verin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
simitlere bakarkene bunu buldum

Bizimkinin de oğlu var küçük, çok düşkün çocuğuna ben de o kanaldan giriyorum hep.
Allah var şimdi, başka konularda bozuşuruz ama bu konuda hep iyi davrandı hakkını yemiyim.
İlk bebeğimi düşürdüğümde, istersen hergün doktora git, ben izin veriyorum kimse karışamaz demişti....

Babuş hafta sonu doktor şeker değerlerimi beğenince şımardım biraz. Sal gitsin hacı dedim ama tiroit şeedince oturdum kıçımın üstüne merak etme.
İradeye devam

kızım varya senin yatacak yerin yok. hayırsız bu ne be? bu ne ya?

Oyyyyy, şölen başlasın….
Çok başarılı bişeye benziyo.
Şeyle olmaz mı bu, milföy hamuruyla?

anamm erken basladıınız bugunn...aksama bizdee karnıbahar varr.yapma laylamm cok ayıp oluyoo bunları görr karnıbaharı yee olacak iş mii zaten bi ağırlık çöktü üstüme,kendimi 1 ton hissediyorum..uykum acılmıyoo yaa uyusam azcık gece ibibik kuşu gibin oturuyorum sonraa...

tarif verdik yapın yiyin diye iyilikte yaramıyor size bende yapacam yarın öğlen çayına bana davetlisiniz O KADARRRRR

ben geliommm o zamann kek yapim bende sana bunun yanında da iyi gider hemm..olmamıı,severmisin muffin gibi olanlardann..

Kız babuş, amerikadan bi aile dostumuz geldi. Benim yavruşa bi sürü hediye getirmiş.
Senin yengeyi çok aşerdim sanırsam,Allah acıdı bana

Oyyyyy, şölen başlasın….
bilmem olur heralde denemek lazım yufkayla yapıldığı zaman 1 tanesiyle doyarsın 6 kat yufka var
ben geliommm o zamann kek yapim bende sana bunun yanında da iyi gider hemm..olmamıı,severmisin muffin gibi olanlardann..

Allah ne verdiyse yap getir yiyelim güzelleşelim birde şişelimondan sonra da yuvarlanalım beraber kırlarda

tarif verdik yapın yiyin diye iyilikte yaramıyor size bende yapacam yarın öğlen çayına bana davetlisiniz O KADARRRRR

Olur olur ben gelirim

Ben severim
Yine çok olaya dahil olma azminde gördüm kendimi

En azından karnabahar varmış bizde o da yok. Akşama napsam derdindeyim….

Oyyyyy, şölen başlasın….

ANAM ANAM DİYORUM SADECE. VE BENCE MİLFOYLE HARIKA OLUR. HATTA KUSURA BAKMAYIN BEN BUNU AKŞAM YAPARIM HACILAR. HAMURİŞİ YEMICEKMİŞİM. DAHA NELER. ŞİMDİ YEMICEKSEM NE ZAMAN YICEM PARDON? ben yıcem bundan hacı...

hacı yıyım be. tamam yarın kontrolum var ama yesem olmaz mı?

demeeeeee??? valla gelirim. 15 adet yerim. yanına da tarçınsız ve muzsuz olan her türlü tatlı tercihimdir. ondan da 5 dilim yerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…