2012 Şubat Anneleri

Bi dahakine al bak, kendimi kasmasam 3 tane yirdim :)
1,5ta dur dedim kendime

Maşallah Biliyorsun benim 2den aşağıya düşmüyor

ben çok darlanıyorum aralıkta 30 hafta raporumu aldıktan sonra
çalışmayı düşünmüyorum riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
birde zaten çok sıkılıyorum

Aralığa daha çok var

Ayyy ben tırsıyorum doktorumdan biraz sert kendisi :)) Suçu metobolizmama atıp sıyrılcam

Aaa bak simit dedim de aklıma geldi. Geçen karfurdan simit aldım.
O kadar güzeldi ki, ne zamandır böyle iyisini yememiştim.
Hemen aklıma sen geldin, dedim azoşa bunu kesin söylemem lazım, gitsin o da alsın :)
istanbul sokak simidi diye satıyorlar burdaki karfurda çok güzel oluyor sıcak aıcak 10 tane alıyorum dolaba atıyorum sadece büyük karfurlarda var
Bence de :):) Laf aramızda kalsın doktoruma bu kez yalan sölicem, pempe yalan "ekmeği kestim ama anlamıyorum sürekli alıyorum kiloyu" dicem :26:
su içsem yarıyor doktorum çok şaşkınım bu duruma dee birazda acındır kendini

ben de evlendiğimden beri hiç istemiyorum çalışmayı ondan önce de istemiyordum ama evlenince hiçççç

İşte benim verdiğim zaman da evlenme zamanıma denk geliyo :26:

ben çok darlanıyorum aralıkta 30 hafta raporumu aldıktan sonra
çalışmayı düşünmüyorum riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
birde zaten çok sıkılıyorum

28 Kasımda 32 hafta çalışabilir raporu alcam.
Çalışcam yani :26:

Ahhh keşke doktor bana da sorsa, hiç olmazsa 1-2 kilo eksik söylerim..Ama yok adam kendi tartıyor, korkuyorum her gidişimde :18:

Benimki kendi bakmıyo, ben tartıya çıkıyorum, kendim bakıyorum, kaç diyor ben de söylüyorum.
Ama tartısı bozuk olduğu için evdeki tartıma göre regüle ediyorum :))))
Ama napabilirim tartısı 2,5 kg fazla tartıyo+üstümde kot var,ayakkabı var, saat olmuş 16:00.
O saatte tartılınırmı

maalesef
7 sene kredimiz var

Bizim de 7 sene kaldı tam.

istanbul sokak simidi diye satıyorlar burdaki karfurda çok güzel oluyor sıcak aıcak 10 tane alıyorum dolaba atıyorum sadece büyük karfurlarda var

Böyle sokakta satılanlar gibi arabaya koymuşlardı, içinden alıyodun ama sanırım yeni çıkmıştı fırından.
Eskişehirin bi de Adapazarının simidi çok güzel olur.
Ay olsa da yesek, arasına da peynir

sen çalışıyo musun
çalışcak mısın
ama senin ikiz dimi nası çalışcan ki

şu an çalışıyorum ama aralıkta izine ayrılmayı
sonra da dönmemeyi düşünüyorum

İşte benim verdiğim zaman da evlenme zamanıma denk geliyo :26:

28 Kasımda 32 hafta çalışabilir raporu alcam.
Çalışcam yani :26:

rapordan sonra 5 hafta daha çalışacaksın yani

Ben de Trabzondayım Buranın ilginçtir bildiğin simit gibi görünüyor ama çok lezzetli. Bana ilk başta Trabzonun simidi meşhurdur dediklerinde çok gülmüştüm.İnsanlar birbirlerine giderken hediye götürüyor oturmaya. Ben de alıp arada buzdolabına atıyorum şimdi. Kahvaltıdan sıkıldıkça çıkarıp tostta ısıtıp peynir domates, zeytin.... ohhh mis gibi.

Müdürüme mail attım. En sevmediğim şey maille izin almak ama yarım saat sonra çıkıcam ben dedi, acele işlerini yetiştiriyo araya girmiyim dedim.
Gerçi biz sabah saat 9:15 gibi şirkette oluyoruz ben de o saatlerde şirkette olurum muhtemelen, öyle geç de kalmıcam da, yine de kendimi kötü hissettim.

Owwwww, iştahta bir açılma seziyorum

Her daim açık benim iştah azoş, kendimi frenliyorum bi oturuşta yarım öküz yerim yoksa

Trabzon simidi.....Hımmmmm....
Görsellerde aratıp yalıcam ekranı dur, canım çekti

kızlarrrrr geçerken gördüm
öncelikle selammmmm
hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz inş.

biri trabzon ve simidi mi dedi
her ikisinede bayılırımm
ahh ahh burnumda tütüyorrrr

Hımmmm çalışayım diyorum,eğer Allah izin verir de bi sıkıntı yaşamazsam.

inşallah düşündüğün gibi olur

benimde mail atmak daha çok işime geliyor
onu görmektense mail atar geçerim diye düşünüyorum :))
vu arada 09:15 te süpermiş bee
10 da iş ohhhhhhhhh
biz 8 de iş başı

aynen dediğin gibi arabaya koymuşlar kendi fırını olan marketlerde sıcak çıkıyor çok güzel karfurunki canım çekti şimdi dolapta varda buzlu buzlu nasıl açıyım üşendim

Ya aslında bizim iş başı 8:30.
Ama biz şirket araçlarıyla işe geliyoruz. Yakın yerlerde oturanlar, yada güzergah üstünde olanlar toplaşıp geliyoruz.
Bizim aracı kullanan arkadaş da inanılmaz ehlikeyif.
Neler söyledik, neler dedik, uyardı üst yönetim ama sabah erken almıyor bizi.
Sabah geç çıkıyo,bi kahve dünyasına yada starbucksa uğrayıp kahvesini içiyor,sonra 3 kişiyi daha alıyor, e tuzlaya gelesiye saat oluyo 9:15 :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…