2012 Şubat Anneleri

akşama zeytinyağlı kereviz yapıcaktım ben yapıp yicektim mutlu mutlu.. tamam eşimin suratı buruşacaktı ama olsundu. kimsenin bu mutlu aile yemeğinin lezzetini sorgulatmasına hakkı yoktu oysa.

belki ohh ne guzel de sağlıklı beslendık bu akşam da mutluluğu içinde huzurla osmana bakıcaktık belki... belki de km bilir ufak bi sütlü kahve kaçamağı da yapardık.

olmadı ama olamadı. niye acabasıııııııııı???

Son düzenleme:

Benim de canım tava böreği istiyo ya ama yapmaya üşeniyorum.

Mesela şu:

Yada şu:

O olmazsa şu:

ye kız birdahamı gelecen dünyaya bir yerin şişmesin bende yarın yapacam bu akşama yemek var

bilmem olur heralde denemek lazım yufkayla yapıldığı zaman 1 tanesiyle doyarsın 6 kat yufka var

Allah ne verdiyse yap getir yiyelim güzelleşelim birde şişelimondan sonra da yuvarlanalım beraber kırlarda
ne bu imalarrr yuvarlanakk falann..ben büyüdüm dedim diye mi diyon böleee yapmıyom kekk,yemiyom kek..
Olur olur ben gelirim

Ben severim
Yine çok olaya dahil olma azminde gördüm kendimi

En azından karnabahar varmış bizde o da yok. Akşama napsam derdindeyim….
gel birlikte yiyelimm canım.baksana kek yiyek dedim laylam hanıma..yuvarlanak dedi bana..karnabahar(karnıbahar demesi daha kolay ama :))yiyek de güzelleşek barii..
ANAMM bizide yer buuu..

Ben gelir uslu uslu yemeğimi yerim.
Hiç yuvarlanak filan demem, maneviyata halel getirmem.
Beni seç beni seç

bırak bu işleri layla. yıktın beni viran eyledin resmen.

al bunu al bi tek sen bak al..

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

al bakalım nasıl oluyomuş al da ekranı yala.

Neyse Allahtan daş sevdiğim kısımdan gelmedi.
Tatlı severim ama öyle yutkundurmaz beni :)
Bunu eşim çok sever, bıraksan 1 kilo filan yer bi oturuşta.

aaa bugun kafadan bi tarif atacaktım ki varmış zati öyle bişi.

böyle köfteleri minnak minnak yapıp kızartıp üstüne de domates sos dökecektim. (kaynanam yapmış mis gibin menemenlik)

zeytinyağlı kerevizimin yanında tabakta çok şık duracaktı...

kolay da kız yapılır ki bu.

portakal ağacı: Top Top Köfte

İnsan altına not düşer "azelya bakmasın" diye
sadece azelyamı boğazına hakim olamayan tüm dobişler yazaydı üstüme alınır bakmazdım..insafsızz gökçeee
Ben gelir uslu uslu yemeğimi yerim.
Hiç yuvarlanak filan demem, maneviyata halel getirmem.
Beni seç beni seç

seni seçtim pikaçuuuubende demem..sen gell sen gell..laylaaa yuvarlan sendee tek basınaa

Çok güzel görünüyo.Ama kerevizin yanında olmaz.Ekmeğinin arasına doldur ye bunları bence

o zaman sen tek gel anca yeter 15 taneyi yermisin gerçekten tarçını bende sevmiyorum muzla hamileliktenmi ararınız bozuk

yerim. seni bile yerim. şu an bana öyle geliyor ki bi tepsi bu borekten yerim.

üstüne de o eklerden 1500 adet yerim. üstüne de bi cigara iyi giderdi ama kızlar ben sigarayı çok özledim...

hayatımda hiç muz yemedim. (yok kız bu hamleliğimde yedim bi tane) muza o kadar degıl de tarçına çok kötü hisler beslıyorum ben. öyle boyle bozuk değil ama aramız. hoşlanmıyoruz hiç birbirimizden.

İnsan altına not düşer "azelya bakmasın" diye

ama yazdık ya altına al sadece sen bak dıye nıye atladın :)))

babuşum benim eş de ben de benim kardeşler de bunu çok severiz. bi araya geldik mi söylemesi ayıp 2,5 kio yemişliğmiz vardır :))9 adam başına 10 tane falan düşüyo. ehehehehehe...

benim annem de her doğumundan sonra acıbadem istermiş canı. babam bilirmiş hep doğumdan sonra kadına bi kutu acıbademalırmış. o da yermış zavallım.

o değil de bolu da oturan yok mu aramızda hıı?

ne bu imalarrr yuvarlanakk falann..ben büyüdüm dedim diye mi diyon böleee yapmıyom kekk,yemiyom kek..

aaaaa nazom neden öyle söylüyosun ben romantik olur diye demiştim tamamen yanlış anladın beni kuzum hem sen büyüdün ben küçüldümmü bende bir nevi yarmagül sayılırım(eşim bana öyle hitap ediyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…