2012 Şubat Anneleri

aiyyy kıza resmen yuvarlanak demiş yaaaaaaa..... şoktayım küfür etse daha iyiydi.. ayyy pota bak yaa. aman allah'ım kırılması ımkansız bi pott. aiyyyy

Benim eşim evlendiğimizden beri 15 kg aldı.Daha doğrusu bu 15 kiloyu bir senede aldı kendisi.
İlk oturduğumuz semtte, 2 tane süper pastane vardı kendileri yapıyolardı ürünlerini.
Her gün 1 kg kurabiye+kavala ve yanında da bir kilo ekler yiye yiye şişti kendisi.
Gerçi normal insani boyuta geldi o da ayrı da :)

kız sende nazom gkibi yakın olsaydın valla yapardım hepsinide sana verirdim kendi hakkımıda o derece yanimuz yememende ilginç ilk defa duydum neyse aklıma başka şeyler geldi: sigaraya bazen bende aşeriyorum

Son düzenleme:

duygu sömürüsüü yaptımmm sanaaaa..birileri bana ne kadar incesin.ne kadan güzelsinn desin istiyorum sen dee.sen dee...sana yarmagül diyomuşş ne kadan şirin.benimki bana ekmek teknesinde ki kirli vardı yaa..koca göbeği hiç kapanmayan kadir çöpdemirkirli diyo bana yaaa

kız sende nazom gkibi yakın olsaydın valla yapardım hepsinide sana verirdim kendi hakkımıda o derece yanimuz yememende ilginç ilk defa duydum neyse aklıma başka şeyler geldi: sigaraya bazen bende aşeriyorum

layla puhauauahauhauhauahuah diyorum sana. sadece kocaman bi puahuahauhauahuahuahauhauahuahauaa.a.a.a..a

aşkolsun gökçe yaa
bu topikte kek,börek,pasta,tatlı yı yasaklıyorum

Olsun kız nefsimizi sınıyoruz :)))

aiyyy kıza resmen yuvarlanak demiş yaaaaaaa..... şoktayım küfür etse daha iyiydi.. ayyy pota bak yaa. aman allah'ım kırılması ımkansız bi pott. aiyyyy

Eeee kendi kaybetti, Nazome hemen aldı kendisini oyundan beni sürdü sahaya farkettiysen

Canım bunu istiyo bana yapsanıza ya bilen varsa

dediii dimii.dedi dedii..gördünüz..şahitsiniz..basınn hemncekk içerik bildir yuvarlakaaa

hiçte bilemmmm benim arkadaşım manken gibin endam boy post kimde var Allasen diyen kendisi kirli kendine baksın o o o o o

nıye kız çelimsiz miydi adam. ay benmki zati dev gibiydi hali hazırda daha dev...

ahahah ben ufağım ya bıraz (yanı ufaktım ya) benım eşin ahalsı beni görunce aynen şoyle demişti. ayyy canımmm pekte minik bu.. bizim oğlan bunu ezer. ahahahahahah nasıl yani?

nıuahuahuahauah benimki de topitop. hamiş pompiş...

Eeee kendi kaybetti, Nazome hemen aldı kendisini oyundan beni sürdü sahaya farkettiysen

Eki Görüntüle 278891

anında adam satarım :))) bunu annem yapıyo kız. süper oluyo ama boğucu bu. bı tane yıyosun sadece :)))

dediii dimii.dedi dedii..gördünüz..şahitsiniz..basınn hemncekk içerik bildir yuvarlakaaa

ben gordum demiş valla. hatta ayıpladım da. anında şikayet ete bassınlar hemen...

Eki Görüntüle 278891

ayıptır söylemesi bunuda iyi yaparım mantar kurabiye geçen gün elmalı kurabiye yaptım herkez bayıldı o kadar iyiyim yaneee

hiçte bilemmmm benim arkadaşım manken gibin endam boy post kimde var Allasen diyen kendisi kirli kendine baksın o o o o o

bidenesinn sennn...bidenee..işte budur olayyy yaaa.canım arkadasım benimm görüyon mu yuvarlak dedin diyee hemen neler dedilerr...canım benim seviyom ben dünürümü sende beni sevv yuvarlak tosbikim diyee

Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....

Evet azcık zayıfcanaydı kendisi ama şu an tombiliyet sınırında.
3-5 kilo daha yığsa çizgiyi aşar valla :)
Annen yapsın ben yemeye geliyim. Bi taneden fazla yiyeceğime garanti verebilirim :)
Benim annem envai çeşit hamur işi bilir tuzlulardan, inanılmaz yemek yapar ama kek dahil hiçbir tatlı çeşidini bilmez, yada işine gelmiyo yapmak :)
Bi sütlü irmikli tatlısı var, bayramlarda bahşediyo sağolsun.

bidenesinn sennn...bidenee..işte budur olayyy yaaa.canım arkadasım benimm görüyon mu yuvarlak dedin diyee hemen neler dedilerr...canım benim seviyom ben dünürümü sende beni sevv yuvarlak tosbikim diyee

evet ya aramızı bozmaya çalışanlar var sankimmm bende seni seviyorum tontişim

ayıptır söylemesi bunuda iyi yaparım mantar kurabiye geçen gün elmalı kurabiye yaptım herkez bayıldı o kadar iyiyim yaneee

Elmalıyı da severim bak.
Siz nazome la küsmeyin bence, yapın doldurun masayı sonra beni seçin.
Nası fikir?

Eeeeee ben nolcam?

öyle deme günah. çok ayıp. yanına köfte yapıcam ama... o da olmaz?

Ekmeğe doldururum köfteleriiiiiiiiiii!

senle altın günü yapalımm mı dünürr..sen hepsini güzel yapıyon anladığım kadarıylann..kuduracam şimdi hamurişi istiyorum benn...
Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....
merhaba hosgeldinn..gell kendimize işkence yapıyoruzz..bu arada bilgisayarların tozu gidiyo işte yalamaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…