2012 Şubat Anneleri

Abovvvvv araya bi de oyelken kaynadı iyi mi!
Bi de hatunun 5. Yıl sürprizi ikizler yani, masaya o oturdu mu bana hiçbişi kalamayabilü
ömürsün sen yaaaa
layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.

ben gelıyorum az sonra.

yaparım bacım buyrun gelin 15 kilo ekmi aştınız siz heeee

hem bize gelin diyosun hem pastaları layla yapsın yokkkkk yaaaaaa bunca yıllık ev hanımısın utanmıyoda bak zehirlerim demeye

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

sizi masaya davet edıyorum kızlar. buyrun... meğersem bugun altın günü bendeymiş. bende size bu masayı hazırlamışım.

çok acınası haldeyim şu an :))) ahahahahha sanaldan masalara bakıp gözümü doyuruyorum ya resmen. ahahahaa

Selamlar..
Beyaz tortuyu hatırlamıyorum ama soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım ben.
Ama gebelikte akıntı oluyor, tortudan kastın akıntı gibi birşeyse.

peki sizdede polikistik over varmıydı? idararımı yaptığım zaman sonunda beyaz bi tortu gibi bişi geliyor. akıntı değil .

selamlarr öncelikle kist için geçmiş olsun.soğan kürü hakkında bi bilgim yok.ama ben hamile kaldığım ay bahsettiğinize benzer bir tortu olmustu bir kaç gün.hatta ben idrar yollarımı üşüttüğümü sanmıstım.birde ben hastalanmadan önce cok ilginç bişey oldu daha önce olmayan.o birkaç gün kendimi demir yalamıs gibi hissediyordum ağzımın tadı cok bozuktu.umarım faydalı olur..

sizi masaya davet edıyorum kızlar. buyrun... meğersem bugun altın günü bendeymiş. bende size bu masayı hazırlamışım.

çok acınası haldeyim şu an :))) ahahahahha sanaldan masalara bakıp gözümü doyuruyorum ya resmen. ahahahaa

Abovvvvvvvvv şöyle bi yutkundummmmmmmmmmmm :26:
Ben peynirle,domatesle severim bunu reçelle sevmem hiç.
Yahu ben niye diyabete yakalandım anam ya, tatlıyla işim gücüm yokken :26:
Töbeeeeeee.....

Profiterol istiyorum :124:

Görselleri yala bebişim :)

layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.

ben gelıyorum az sonra.

Bana ekler alma kısmı düşmüş. Baktı benden hand made bişi çıkmaz
Ahahahahahah

bak hemen üstüne alınmış nedense artıkın senide severim ben senide öpüyümmü

Öp beni, pasta börek yap bana, bak ne kadan da sevimliyim

valla kızım benim gibi bi şişkodan kalmaya bilir söyliyim
ama benim yemekle işim yok abur cuburla kekle börekle tatlıyla yemek yemem

Valla beni görmeden büyük konuşma derim :)
Ben de hamurişi severim, yemekle aram pek yoktur

Ya sayilmaz ama siz yemeklerden konusuyorsunuz yine, bouhuuu... Iki aksamdir 8 den sonra bisey yemiycem diye diretiyorum ac yatiyorum resmen.
Aksama ne pisiricem o bile belli degil erkenden eve geldim bugun doktora gittim, degistirdim doktorumu ne iyi etmisim sirin, genc, guleryuzlu bi adam yeni doktorum. Ayrica cok da comert rapor verdi bana 3 gun calisicam onumuzdeki iki hafta, sonrasina da vericek yine, uzun mu verelim kisa mi bakacakmis.
Ohh bee azicik dinleneyim evde soyle alisverise falan cikayim nedir bu sabah aksam kosturmaca

Siz nasilsiniz bakiyim okumadim gecmisi yok demi bi yaramazlik...

babuş bi de yumurtalı ekmekte en çok hoşuma gıden şey ellerin yağlanması. ohhh o ellerle çay bardağını kavramaya çalışmak. ohhhhh... bi de o ellerle tüttürülen bi cıgara.

ohhhhhh.

Son düzenleme:
peki sizdede polikistik over varmıydı? idararımı yaptığım zaman sonunda beyaz bi tortu gibi bişi geliyor. akıntı değil .

Yok pko değilim ama ocak başında bir düşük yaptım ondan sonra adet düzenim bozulmuştu.
Ama cok yakın bir arkadaşım düzenli adet gören pko.lu, o da soğan suyunun ertesi ayı hamile kaldı.
Eşinde morfoloji bozukluğu da olmasına rağmen....
Tortu peki böyle bulanıklı gibi birşey mi, duman gibi sanki.
Öyle birşey var bende.

Hoşgeldin..Hayırdır doktor neden verdi raporu?

hem bize gelin diyosun hem pastaları layla yapsın yokkkkk yaaaaaa bunca yıllık ev hanımısın utanmıyoda bak zehirlerim demeye
ne ayıpp.dünür olcezzz surdaa.2 pasta yapsan nolur sen benim ünümü duymadın demek daha..sor bebişim bütün fırıncılara,börekçilere sorr nasıl sipariş edermişimm..o telefondaki sesimm hepsi tanır beni yapmıyon mu sen şimdik bende ısmarlarım hahahaha

vazcaydım meğersem bu sofrayı hazırlamışım.

evet evet buymuş meğersem...

tamam ben geliyorumm..kısırın dipçiği benimm.itiklemeyinnn kızlarr ayıpp...

bu kızın durumuna çok üzülüyorumne olacak sonu merak içindeyim canım benim ne kadarda iyi bir kızcaaaz

üzülme bana. yarın o şekerım bi iyi çıksın da bak bakayım neler yapıp yıyorum ben. ayrıca kıskanma hazırladığım masayı. kendın hazırlyamadın dıye dedıkodumu yapıyosun di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…