- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.781
Abovvvvv araya bi de oyelken kaynadı iyi mi!
Bi de hatunun 5. Yıl sürprizi ikizler yani, masaya o oturdu mu bana hiçbişi kalamayabilü
layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.
ben gelıyorum az sonra.
tamam oyelkenimm sen de gell.herkess bizee gelsinn.hem sen torpillisin ikiz anası olaraktanlaylamm ben herkesi çağırdım.bize gelsin herkess.yalnızzz pastaları sen yapabilermisin ben yaparsam topluca zehirlenebileriz allah muhafazaa:44:
tamam oyelkenimm sen de gell.herkess bizee gelsinn.hem sen torpillisin ikiz anası olaraktanlaylamm ben herkesi çağırdım.bize gelsin herkess.yalnızzz pastaları sen yapabilermisin ben yaparsam topluca zehirlenebileriz allah muhafazaa:44:
Selamlar..
Beyaz tortuyu hatırlamıyorum ama soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım ben.
Ama gebelikte akıntı oluyor, tortudan kastın akıntı gibi birşeyse.
selamlar kızlar. ben sizlere bi şey sorcaktım. bende polikistik over var. bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. ve baya çok. sistit dede beyaz tortu geliyor. ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. bi kaç form da gördüm. beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? ilk aylarında? adet olmama daha var.ayın 2 sinde.
ayyy bayılırım yumurtalı ekmeğe. böyle kahvaltıda bi kalkarsın anne yapmış tabağa dizmiş dizi dizi. böyle reçelle ve çayla. ohh misss. SANA GELİYORUM YA RAB GERİ ÇEVİRME....
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Profiterol istiyorum :124:
layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.
ben gelıyorum az sonra.
bak hemen üstüne alınmış nedense artıkın senide severim ben senide öpüyümmü
valla kızım benim gibi bi şişkodan kalmaya bilir söyliyim
ama benim yemekle işim yok abur cuburla kekle börekle tatlıyla yemek yemem
hem bize gelin diyosun hem pastaları layla yapsın yokkkkk yaaaaaa bunca yıllık ev hanımısın utanmıyoda bak zehirlerim demeye
vazcaydım meğersem bu sofrayı hazırlamışım.
evet evet buymuş meğersem...
peki sizdede polikistik over varmıydı? idararımı yaptığım zaman sonunda beyaz bi tortu gibi bişi geliyor. akıntı değil .
Ya sayilmaz ama siz yemeklerden konusuyorsunuz yine, bouhuuu... Iki aksamdir 8 den sonra bisey yemiycem diye diretiyorum ac yatiyorum resmen.
Aksama ne pisiricem o bile belli degil erkenden eve geldim bugun doktora gittim, degistirdim doktorumu ne iyi etmisim sirin, genc, guleryuzlu bi adam yeni doktorum. Ayrica cok da comert rapor verdi bana 3 gun calisicam onumuzdeki iki hafta, sonrasina da vericek yine, uzun mu verelim kisa mi bakacakmis.
Ohh bee azicik dinleneyim evde soyle alisverise falan cikayim nedir bu sabah aksam kosturmaca
Siz nasilsiniz bakiyim okumadim gecmisi yok demi bi yaramazlik...
kızlar bişi dicem
yarın ki konumuz kapı süsleri olsun mu
yarın değişik kapı süsleri bulalım
ya erkenden doğurcaz falan kapımız süssüz kalcak maazallah
ne ayıpp.dünür olcezzz surdaa.2 pasta yapsan nolurhem bize gelin diyosun hem pastaları layla yapsın yokkkkk yaaaaaa bunca yıllık ev hanımısın utanmıyoda bak zehirlerim demeye
sizi masaya davet edıyorum kızlar. buyrun... meğersem bugun altın günü bendeymiş. bende size bu masayı hazırlamışım.
çok acınası haldeyim şu an :))) ahahahahha sanaldan masalara bakıp gözümü doyuruyorum ya resmen. ahahahaa
bu kızın durumuna çok üzülüyorumne olacak sonu merak içindeyim canım benim ne kadarda iyi bir kızcaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?